g-klav-clipart_434977Det här kan vara den konstigaste fråga jag någonsin ställt till er, men inte sällan brukar vi ju hjälpa varandra med saker hit och dit, och kanske finns det en lösning även nu – så jag kastar iväg den:

Podcasten jag och Johanna på skakiga nybörjarben kastade ur oss i måndags behöver någon form av trudelutt, eller hur? En ljudslinga eller sång eller, ja, vad som helst som inte är vi själva som säger ingenting alternativt sjunger om oss själva. Någon slags intro. Så där som poddar brukar ha, ni vet? Jag tänker mig att det ska vara något jättekul. Eller superkonsigt. Eller charmigt. Eller vad som helst. Och OM det nu skulle råka sitta någon alldeles underbar människa där ute som tycker att det här med ljud är kul och som kan och vill spela in något fint som vi kan använda – kära värld, inget skulle göra mig gladare i hela världen än om ni ville dela med er. Eller kanske bara någon trevlig läsare som kan presentera oss? Asch. Jag vet inte. Vet ni?

OM någon underbar person får feeling – maila mig på ceciliablankens@gmail.com vetja!

0 svar

 1. Jag kan tyvärr inte hjälpa er med en druddelutt, men hoppas ni väljer en som man inte vaknar av om man råkar somna vid lyssnandet. Jag lyssnar på poddar när jag ska somna, som en vuxensaga, men de flesta jag provat kan jag inte lyssna på eftersom de har såna starka truddelutter, typ Fornis och Isabel Adrians. Nästan den enda jag klarar är Fredagspodden…

 2. Meh! Har aldrig kommenterat förut å så gör ja d å då försvinner hälften.. Jo som sagt, uppskattar poden massor. ’Åker nerför la cienga…’poesi i mina LA- längtande öron. Har följt er båda i massor av år å tycker ni är så härliga å roliga(smarta och roliga kvinnor älskar man ju, är en själv:) ) och nu bor ni båda på min favoritplats i världen, lyckliga ni! Ha en fin dag!:)

 3. Hej! Jo, har lyssnat nu och ni har ju klar potential. Jag förstår ju att förstå avsnittet var lite speciellt och så men här kommer lite konstruktiv kritik som ni får göra vad ni vill med:
  -förbered historierna lite mer (typ vet vad folk heter och då)
  – avbryt inte varandra så ofta,
  -våga vara seriösa, presentera er, inled som en riktig pod, allt det där.

  Jag kommer fortsätta lyssna ett tag till, tror det kan bli bra!

  1. Kan du inte hämta ”podcast”-appen? Jag lyssnar alltid genom den. Den är lila med vad som ser ut som ett ”i” i mitten.

 4. Kolla med Kitty Jutbring (fd bloggkollega på Mama ju) och komponerande maken Per. De har förresten en egen podcast, kanske har de ett eget intro, jag har aldrig – faktiskt sant – lyssnat på en pod. Än 🙂

 5. Jag håller helt med Cattis ovanstående konstruktiva kritik – och jag tycker dessutom att ni MÅSTE ordna ljudet! Lite mer research, ”öööööh:a” mindre och var mer förberedda helt enkelt. Att lyssna på hur ni kommenterar trafiken runt omkring er samtidigt som ni sörplar i er smoothie är som du förstår både nonchalant och helt ointressant. Och tänk på att så gott som alla era lyssnare finns i Sverige…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *