True love

20140224-204255.jpg
Som de har längtat efter varandra, de här två människorna. Bonnie och hennes bästa kompis som vuxit upp tillsammans och varit så nära varandra som två vänner kan vara. Som alltid sett efter varandra, haft sin egen lilla humor och sin egen värld – och varit trygga punkter i varandras liv. Sedan flytten har det gråtits. Och längtats. Och i somras när det bara gått någon månad sedan vi åkte och allt fortfarande var rätt känsligt och skakigt – och de där två pratade på Skype och fnissade som om allt var som vanligt. Då var jag tvungen att gå ut ur rummet och fälla de största tårarna över mitt brustna hjärta. Men nu är hon här! Lilla Tova (och hennes familj) har flugit över hela Atlanten för att vara med oss i två hela veckor. Och vad de håller på, de där två. Fnissar och pratar om de viktigaste sakerna i livet som om all den där tiden som gått sedan de sågs senast i augusti aldrig hade hänt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Maria

  Åh vad fint. Finns inget bättre än bästa vänner. Blir lite tårögd så här på tisdagmorgon.

 2. Profilbild för Sara
  Sara

  Så rinner några tårar av glädje över det vackra i en riktig vänskap, gammal som ung.

 3. Profilbild för Paula

  Åh vad mysigt, förstår att Bonnie är överlycklig!

 4. Profilbild för Katarina
  Katarina

  Vad underbart! Så fint att det kan vara sådär hela livet oavsett om det är med samma person eller inte. Jag har kvar samma bästis som när jag gick i sjuan, det är 18 år i år 🙂

 5. Profilbild för Anna J
  Anna J

  Vilken fin historia om äkta vänskap. Fäller också en tår. Hoppas bästisarna med familjer får två härliga veckor tillsammans. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *