IMG_0297-0.JPG

IMG_0294.JPGNyårsmorgon här, medan ni hemma i Sverige säkert redan laddar för middag och firande. Med en nyfödd och hela familjen på besök från Sverige blir det en lugn kväll här. Jag känner något slags behov av att sammanfatta året som gått, och det ska jag göra också. Med en viss förskjutning kanske. Måste ta dagen och tänka igenom allt som hänt först bara. Det är något särskilt med nyårsaftnar. En känsla av förändring och tillbakablick som kräver respekt och att tas på allvar kan jag tycka.

Under tiden måste jag bara tipsa om världens bästa julklapp och ”bebispresent” som jag fick av Per. Ni vet hur jag njuter av rätt material mot huden? När man spenderar större delen av dagarna hemma i pyjamasen med familjen och en ny liten bebis, har ju inte den känslan avtagit direkt. Så. Vad ger ni mig för denna juloutfit? Fatta höjden varm mysfaktor med Kavats fårskinnstoffla Ulla på fötterna, pyjamas i ekologisk pimabomull från The Sleepy collection och som grädde på moset; julklappen. En morgonrock i Kashmir. Från topp till tå invirad i detta mjukaste mjuka. När jag ligger och har amningsfrossa så att tänderna klapprar som gamla hästhovar snappar jag åt mig denna och blir alldeles varm. Och sen stannar jag i den helst hela natten och dagen. En så genialisk present som kommer vara min bästa vän tills den är trådsliten och uttjänad. Jag blir helt lycklig bara av att tänka på den.

0 svar

  1. Fy faan, amningsfrossa infinner sig tydligen hur bra amning man än har. Sov med massor av lager kläder sist mitt minsta barn var litet. Härligt med bra kläder i kampen 🙂 och gott nytt år!!!

  2. Älskar dina tips! Har du fler på bra, sköna, mjuka och ekologiska plagg/märken vore jag dig mycket tacksam – på väg in i min tredje graviditet nu och jag orkar inte klämma mig ner i kläm-åtiga-plagg mer!

  3. Du är så vacker kvinna så även en svart sopsäck skulle klä dig.
    Tack för fina tips du ger. Älskar dina inlägg om klädtips och samtidigt få drömma sig bort till livet i Hollywood! Kram o Gott Nytt 2015 vackra du.

  4. OMG, en morgonrock i kashmir! Förstår din lycka! Hojta till om du vet märket på den, skulle så gärna vilja ha en jag med. Älskar mjuka plagg i bra kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *