[youtubeplay id=”LL1jup1WObw” size=”medium”]

För något år sedan fick Bonnie en turkos turban med posten. Hon var så himla söt i den. Såg ut som en beskäftig liten tant på något vis. Man fick hejda sig för att inte börja krama för hårt, så söt var hon i sin turban. Mössan kom från Ida Jacobs som har företaget Mormor Rut, hon stickar turbaner, sockor och tofflor till stora och små. Igår hittade jag ett nytt Mormor Rut-paket i brevlådan. Den här gången var det en turban till Rio (tack snälla Ida!). Fast tyvärr var den lite stor, så Bonnie roffade den åt sig snabbt som ögat. Å andra sidan har hennes turkos blivit för liten, så de får kanske helt enkelt byta? Nu tänker jag lägga in en beställning till min guddotter Elsie också, turbaner åt alla!

0 svar

  1. Men Gud va Underbart söt gullig helt gosig dotter ni har 🙂 klippet fick en verkligen att bli glad 🙂 Ja förresten turbanerna va coola, på Bonnie också 🙂 KRAM

  2. Hahahaha! Åh vad söt hon är. Mer filmer, man blir ju så glad av att se ljuspunkter små barn lyckas med 🙂

  3. Hoho vad fint Bonnie sjunger! Älskar´t! Och turbanerna, kan en liten pojk ha en sån tro? Har mest bara en grabb att köpa åt, och är sjukt köpsuegn nu… =)

  4. Åh vad söt Bonie var i turbanen! Varifrån kommer hennes fina t-skirt? Vill ha en sån till min 3-åring! 🙂

  5. Åh vilka minnen jag fick av den sången! Sjung den med mamma när jag var liten, men annars verkar det inte vara någon som kan den. Helt underbart klipp!

  6. Åh, vilket underbart klipp! Perfekt stämningshöjare när man känner sig lite nere som idag. Jag längtar till min lille börjar prata!

  7. Jag har följdfråga på Carro nedan: MÅSTE man smörja in mulberry väska när den är ny? Jag har samma som dig och gjorde inte det. Hur tar du hand om den under tiden så att den inte blir ”ful i färgen”?

  8. …skrattar så tårarna rinner – vilken uuuunderbar filmsnutt på en helt fantastisk liten tjej! Tack Cecilia,du förhöjde min regniga dag till oanade nivåer.

  9. Superbra sång, heja Bonnie! Skulle du kunna tala om vad visan heter eftersom jag är säker på att även min dotter skulle älska den. Måste ju få in svenska kulturhöjdare även om man bor i Kanada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *