1. Jag är fruktansvärt belåten med den här snygga tröjan från Velour som jag fyndade för några hundralappar på mellandagsrean i Göteborg härom veckan.

2. Om jag bara fick välja en outfit att ha på mig resten av livet, det som känns och är allra, allra mest jag så skulle det bli något sånt här: Slitna favoritjeans med dubbla yttersömmar. Boots med lagom hög klack. Eller ja. Lagom. Hög. Men skönt hög. Och en stickad, mullig, bullig, varm, mysig, härlig, här-skulle-jag-kunna-tänka-mig-att-bo-kind of tröja.

0 svar

  1. Bekvämt & snyggt. Kul med en dagens! Om du vill kan du berätta och visa vad du fick i julklapp. Sånt är alltid roligt! Likaså typ: detta finns i min handväska, i mitt badrumsskåp, såhär ser min garderob ut m.m.

  2. Märke och närbild på bootsen, går det att ordna? Du skriver så bra, tack för det vardagliga med alla sköna inslag….Kram och god fortsättning

  3. Och var kommer mobilskalet från??? Det väckte mitt vill ha begär!!

    Sen undrar jag om du inte längre läser din mail?
    Mailade svar till dig för snart en månad sen men det är tyst i min inkorg..

  4. Eeeeelsker dagens outfit!! Masse av det, yes plis! Og jeg stemmer i; veldig fine boots, som jeg gjerne vil vite hvor du har fra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *