bolgonesehogrevEn OTROLIGT bra söndag för mig är att bara vara hemma och slappa med familjen, medan en gryta av något slag puttrar på spisen. Det verkar som att doften från maten som sprider sig i hemmet har någon slags lugnande effekt på hela huset, för det blir liksom alltid så väldigt hemtrevligt med denna lilla detalj som inslag sådana här lediga dagar. I söndags gjorde jag som min bästa vän som också är en ojämförlig matlagare och människa – Kristin – och ordnade en bolognese på högrev. Herregud så gott det blev! Och så väldigt mycket trevligare än vanligt köttfärskör. Lätt som en plätt att laga också!

Tips nummer 2: För er som har Netflix. Har ni inte redan sett serien ”The Fall” så ber jag er att omgående ändra på detta. Gillian Anderson är fantastisk som hårdhudad brittisk feministsnut i Belfast (vill också ha hela hennes överlyxiga garderob, men det är bara en bonus) som vänder på könsroller utan att göra något väsen av det.

https://www.youtube.com/watch?v=GOpR70JVgYE

 

0 svar

  1. Gillade verkligen denna serien! Det ar bara lite svart nu att see Jamie Dornan som en hunk i Fifty Shades, nar jag bara tanker ’serial killer!!!! run!!!!!!’ 🙂

  2. Men säsong två finns inte i Sverige än va? Älskade första säsongen. Håller med om Gillians garderob – yikes så snygg!

  3. Gillar du Breaking Bad? Då måste du se Better call Saul. BÄTTRE än Breaking Bad. Med allas favoritkaraktär – småkriminella advokaten Saul.

  4. Åh, det där ser ju sjukt gott ut, måste testa. Lagade Kristins ”No bean chili” på högrev för ett tag sedan och det var jättegott. Håller med angående The Fall, riktigt bra! Och man blir ju så himla sugen på blusar i silke.

  5. Hello… Jag undrar över en sak.. Funkar ett svenskt abbonemang på netflix utomlands? Jag är som du -utlandssvensk! Har provat men för mig funkar det inte. Någon som vet? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *