2014-05-10 16.58.35 2014-05-10 17.18.00

 

Igår var vi på middag hos amerikanska kompisar i lummiga Encino som ligger i ”The Valley” norr om bergskammen som går rakt i genom LA. Jag har inte riktigt fått kläm på amerikaners sätt att klä sig. De flesta är extremt avslappnade i sitt sätt att klä sig på helgerna, och det är inga konstigheter alls att dyka upp på en middag i shorts och badtoffflor. Sedan finns det en annan falang där, särskilt kvinnorna, är extremt piffiga. Så nära flawless det går att komma med små välsittande klänningar, perfekt mainkyr, dyra smycken och ett hår som alltid fönas på salong. Det är ju lika knepigt att vara underklädd som att vara överklädd – smidigast är förstås därför att lägga sig någonstans mittemellan. Upptill kofta och skjorta från H&M, byxor från Rodebjer och skor från Jimmy Choo.

Och så undrar ni kanske om det verkligen inte fanns någon bättre bild än den här där jag liksom är på väg ut ur själva bilden. Nej. Det gör det inte. Varför? Därför att min man som för övrigt är producent för ett av världens största tv-program och jobbar ganska nära teknik av olika slag i sitt yrke – valde att lägga fokus på min mage samtliga bilder. Det här är den enda där inte allt utom magen är ett stort sudd. En annan mycket märklig sak är att den här mannen jag är gift med, som i vanliga fall är typ Skalman i sitt förhållningssätt till stress och snabbt tempo, plötsligt får enormt bråttom så fort jag ber honom fota. Man fattar knappt att han ens tryckt på avtryckaren innan han nöjt ropar ”SVINBRA! SKITBRA det här vettu!” och visar han med hela sitt kroppspråk att vi är färdiga och sen får jag helt enkelt nöja mig med det som blev.

0 svar

 1. Fin är du 🙂
  Du får helt enkelt köra på P (som i Per) när han fotar, och så får du använda dina foto-kunskaper på egen hand med hög bländare och di dära porträttdetaljerna.

 2. Så snyggt och snygg!
  Har gått och dragit i den där koftan en del…

  Gravidmode-tips önskas jättegärna ett inlägg om! Kräks på omlott-toppar snart.

 3. Måste bara säga – du är för himla snygg i den frippan! Plus i kanten för de fina polisongerna. Färgen ser himla fin ut också.// Hälsar en som följt dig sedan Expressen-dagarna och njuter lite extra av att få ta del av LA genom dig 🙂

 4. OBS, värt att poängtera i sammanhanget, tror jag: Kaliforniers sätt att klä sig! Jag var också helt chockad under mina studier i Kalifornien över kurskamraters outfits på föreläsningarna (på universitetsnivå dessutom). De kunde utan problem komma glidande i flanellpyjamasbrallor, inomhustofflor och collegetröja. Helt annat än hur kidsen klädde sig i NY eller tom Minnesota.

 5. Du har ett underbart språk och en sympatisk aura! Jag läser din blogg varje dag och ett stort plus är att vi båda är ifrån metropolen mariestaaa!! Du är het i nya frisyren btw 🙂 Allt gott till dig 🙂

  1. Tack snälla och det känns alltid extra extra fint att höra en röst (om än skriven) från Mariestad! Den platsen äger en stor del av mitt hjärta och inte minst min historia. Kram och hej!

 6. Haha Jag skrattar gött för PRECIS sådär går det till när vi fotar här hemma också, och vill tilläggas att min man är väldigt estetisk annars-förutom då vid kontakt med en kamera. Det bästa (le mest irriterande) är dock hejjarropen, ju mer entusiastiska-desto mer oroväckande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *