Det här med att klä sina barn i likadana kläder brukar ju avfärdas som… töntigt. De är ju varsina egna små personligheter och ska väl inte gå runt som en minikopia och en större version av samma människa? Äsch, säger jag. Inte för att Bonnie och Rio har särskilt många matchande set. Alls. Om ens något när jag tänker efter. Men det ska det bli ändring på! Kanske inte till vardags, men när man ska klä upp sig litegrann tycker jag att det är urgulligt. Jag kan inte hjälpa det. Det får vara hur töntigt som helst.

En till Bonnie, och en till Rio. Urfina sommarklänningar från Rockefella, 350 kr styck.

0 svar

 1. alltså, detta med hur man klär tvillingar. jag har tvilling tjejer som är 3½ år. o när de gäller ytterkläder, speciellt på vintern så är de ur tråkigt… hittar man någon bra jacka så finns det oftast bara en kill o en tjej jack, så då får de bli lika på dom bägge… jätte tråkigt, men under så klär jag aldrig mina barn lika fast ja matchar dom väldigt ofta, alltså likadant men olika färger och sånt, de är urgulligt =)
  så underbart fina klänningar du har hittat .

 2. Jag o min 14 månader äldre syster älskade det när min mamma klädde oss i matchande kläder. Liknande modeller fast i olika färger. Det var iof mest synd om vår lillebror som kände sig lite utanför och som inte förstod varför han inte också kunde ha en matchande outfit 🙂

 3. Detta är helt okej, men jag tycker inte om när man har exakt likadana plagg från topp till tå! Likadana skor, strumpbyxor, tröja, jacka, mössa, vantar… nej, varför säger jag. Men att matcha är en helt annan sak 🙂 Det är ju jättegulligt!

 4. Tyckte det inte förr. men nu när jag fått ett barn tycker jag det kan vara dögulligt om två syskon i olika ålder har likadana tröjor.
  Fint att ha liknande kläder oxå men i olika färger

 5. Jag och min syster hade ofta samma ”fin” kläder fast i olika färger när vi var små!! och vi är ”bästa vänner” ( så nära man kan bli) idag!! Så kör på!!! det är fin och otroligt sött!! och vilka underbara klänningar!! Giilar din blogg fast jag inte har några barn!!

 6. Tycker ocksa det ar lite tontigt att bara for att de ar systrar sa ska de ha likadana klader, enligt mig sa har de olika personligheter (min aldsta ar lite av en ’tomboy’ och min lilla mer ’gullig’ – fast bada ar saklart mina sotnosar!) Min svarmor tycker att jag ska kopa likadana klader till dem, iaf till fest ody. Hon kopte likadana Adidas set till min man och hans 2 broder nar de var ’sma’, ie 12, 14 och 16 ar..jag kunde inte halla mig for skratt nar hon sa det, de var ju anda sa pass gamla att de hade olika stil pa klader typ… jattepraktiskt tyckte svarmor. Tycker att det kan vara snyggt som pa bilden ovan, olika men anda lika.

 7. Jag har oxå tyckt det är lite töntigt men gulligt och mina stora flickor (3 o 6 år) tycker att det är kul att klä sig matchande. Har just köpt likadana Po.P-tröjor till mina tre barn, så fina lilaovit-randiga, längtar till sommaren när de kan ha dem samtidigt. Lillebror (1år) får hänga med på det vare sig han vill eller inte.

 8. Hej!!
  Måste först bara tacka för en superbra blogg!
  Mina tjejer är 5 och 7 år gamla och ofta försöker jag att hitta så att dom matchar till fest/ kalas o liknande, tex likadana klänningar men olika färger och helt olika tights/strumbyxor. tycker det kan vara både tufft o fint 🙂 Väldigt ofta när vi är i klädaffärer väljer dom dessutom själva likadana kläder.

  Malin

 9. Superfina klänningar, tack för tipset! Och varför är det egentligen töntigare att matcha syskonkläder än att exempelvis döpa sina barn till namn som ”passar ihop” på ett eller annat sätt? Det finns ju så många sätt man signalerar samhörighet på, menar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *