Acne.001 IMG_7267Hade en urhärlig date med min snubbe igår. Först; shopping i Acne-butiken i downtown, sedan middag på mycket sympatiska The Stocking Frame i samma kvarter avslutningsvis en burkbärs på Ace oslagbara takbar. Eller ja, avslutade gjorde vi faktiskt med en snabb biltur genom hela stan, och rutorna nedvevade så att det fläktade härligt medan vi lyssnade på Carrie Underwood på högsta volym. Att vara hemma till 10 och hinna med ett avsnitt av Breaking Bad och kvällen är liksom komplett.

Var tydligen också nöjd med min outfit att jag tog en hel serie bilder på mig själv i Acnes provhytt. Älskar den här lekfullt eleganta skjortan från Noir et Blanc.

 

0 svar

  1. Åh, fina kläder och härlig kväll! Jag just nu: 29 veckor gravid med andra barnet och längtar kopiöst efter jeans, känna mig bekväm med mina kläder och en date night som innehåller öl med lite alkoholhalt iaf! Tack för att jag fick ta del av er kväll!

  2. Love your style!
    Låter verkligen som den ultimata utekvällen – att vara hemma till kl 22 är pricken över i:et!!!
    🙂 🙂 🙂

  3. Hej Cecilia.
    Jag skulle gärna se att du skrev lite om hur du lyckats bygga upp ett liv i LA så snabbt. Barnvakt tex, hur fixade ni det? Man vill ju gärna ha någon man litar på. Har själv bott utomlands i 7år och det känns som du hunnit mycket längre än mig. Kram

  4. Skorna! Kan du berätta om dina olika skor? Vill veta allt om vilka du har och varifrån de är och du tänker kring skor. Okej? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *