Jag hade liksom missat att plutta in det här Kristihimmelsfärdandet i kalendern så den här lediga torsdagen dök upp som en trevlig överraskning i måndags eller nåt. Så himla härligt med en alldeles oplanerad jobbfri dag. Bara så där. 

Och hur spenderar man en sån dag bäst? Under palmerna vid vattenbrynet på Södermalm, med en kall öl, hamburgare, familj och kompisar som sällskap till exempel.

För övrigt har jag fortsatt testa alla era tips för att få ordning på mitt torra hår, och idag kommunicerade faktiskt jag och barret bättre än på månader. Omega 3, färre tvättar (har försökt hålla mig till var tredje dag) och inpackning över natten – kan det vara det som gjort susen?

Har ni också varit lediga idag? Vad har ni gjort då? Känns som hela Sverige utom jag befinner sig på någons lantställe.

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *