bild-13 bild-12Det är härligt att jobba igen efter sommaren med barnen, i ganska försiktigt tempo i och för sig, men ändå! Idag har jag fått smaka på vad det här med att driva företag i modebranschen kan innebära – planerade ordrar som man haft höga förväntningar kring, och så får man äntligen det färdiga resultatet  – som inte alls blev som man tänkt sig. Och då är det liksom bara att börja om från början. Och hitta en lösning. En ny väg. Ett ännu bättre alternativ.

Något som inte strulat ett enda dugg utan i stället blev precis som jag tänkt mig är pumpsen på bilderna ovan. De har jag och Susanne ägnat eftermiddagen åt att plåta, för om bara ett par veckor släpps de på Blankens – den svarta kallar vi ”The City” och den beige för ”The Laurel”. Ni minns kanske tidigare i somras när jag besökte Stra, och en av världens mest prestigefulla skofabriker? Det är här ”The City” och ”The Laurel” tillverkas, tillsammans med skor från Saint Laurent, Dior och Longchamp, tillägger jag gärna stolt. Det är en oerhört spännande process, det här hur en kvalitetssko på den här nivån görs, och jag ska gärna dela med mig av bilder och det jag fått lära mig, det kommer! Jag tänkte hur som helst att jag förmodligen inte är den enda som tröttnat på billiga klackskor som mördar fötterna – bättre att satsa på riktigt bra grejer, i en klackhöjd man står ut med (men som ändå är snygg!) – så vi botaniserade bland Sandro Vicaris (fabrikens) läster, valde bland olika typer av läder och klackhöjder och satte ihop två kombinationer som jag så här med facit i hand är mer än lovligt förtjust i.

Även om allt det här med att driva företag och allt som är upp och ner och fram och tillbaka blir en pärs att hantera för en sån som jag som gillar att ha koll på läget och när allt flyter på som det är tänkt – är den här konstanta rörelsen och känslan av att aldrig riktigt veta vad som händer också otroligt tillfredsställande för den rastlösa delen av mig som lätt tröttnar på saker.

0 svar

  1. Skor som inte mördar fötterna, hallelulja! Jag har provat mig igenom ett dussintal i sommar och samtliga potentiella mördare. När kommer de ut i butik?

  2. Äntligen pumps som inte visar tåspringor! Hurra! För det är då lika fult som gällivarehäng. Ser fram emot hösten!

  3. TJOHOOOO! Blir så megaglad av bara tanken på att klicka hem både den beiga och svarta modellen. Har letat som en dåre efter snygga skor som man kan jobba i hela dagen utan att fötterna blöder.. Något datum/vecka/månad du kan gå ut med då lansering sker? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *