Alltså. Det är ju inte direkt så att man går ut varje helg nu för tiden. Alls. Inte ens i närheten faktiskt. Och det gör mig inget. Jag hade gjort det där så att det stod mig upp i halsen när jag och Per träffades. Men. När det väl händer nu för tiden, fy satan vad kul det är. Kanske just för att det kommer så sällan. Till och med igår, när Stockholm var fullkomligt folktomt och de ynka uteställe som var öppna var pinsamt glest besökta blev det en hellyckad kväll. Åtminstone för mig. Men jag nöjer mig å andra sidan med härligt sällskap och några glas vin för nu för tiden. Maxade klubbar och fräsiga DJ:s känns oerhört oviktigt.

Ett säkert tecken på att man haft en bra kväll är att kameran/mobilen är fylld av ska vi säga… oväntade bilder när man kommer hem. Här kommer ett par smakprov.

Konstiga miner. Konstig hårborste. Jättekonstig placering av hårborste mitt i panna.

På det tomma dansgolvet tar åtminstone ett par det här med movsen på allvar. Elin seglar som om hon inte gjort annat på på Niklas trygga konståkararmar.

Och den här bilden är väl egentligen inte konstig. Bara fin. Hon är grym min syrra.

0 svar

  1. ni är så grymma båda två! en anledning varför jag tror att folk älskar er så mycket är för att ni verkar vara så äkta. inte låtsas vara något ni inte är och inte heller måsta anpassa sig efter alla andras krav på hur man bör vara.. ni tar för er och har roligt, go girls!

  2. du, jag såg sig på cos idag. ville gå fram och säga det live men skriver här istället (vet inte varför men känns pinsamt att gå fram): vilka jävla snygga ben du har! så nu vet du det.

  3. Började läsa bloggar ganska nyligen. Läser både din och Elins bloggar och det är så fantastiskt hur begåvade ni är bägge två. Ville bara säga det.

  4. Herregud, jag visste inte att ni var systrar (Ok jag erkänner, JAG ÄR EFTER ;P).. Men ni är himla fina och begåvade, underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *