Hallå! Rio? Vakna! Va? Nu har du faktiskt sovit, få se… hela. Dan. Please? Se på mig. Skratta.Stååååånga mig!

Asså gud vad de sover vissa dagar såna här små.

0 svar

 1. Åh va snuttig hon ser ut! Längtar tills jag får min andra – om tre låånga månader. Blir precis samma åldersskillnad som mellan Bonnie och Rio. Fast jag har redan en pojke då 🙂 Kram på dig! Hoppas hon vaknar snart

 2. Fan vad jag gillar din blogg som är så okonstlad och fri från perfektionism. Förutom dina små ungar då som helt klart är alldeles perfekta.

  Från en annan flickmamma med en dec 08 o en nov 10.

 3. Njut. Vår minsta, snart 6 månader har skrikit i snart två dygn…. Hon är sjuk… Nu är mormor ute och promenerar med henne. Tur att vi har mormor!

 4. Min flicka vill inte alls sova om hon får välja. Njut av din sömntuta och egentiden du får. Tack för en blogg som alltid är läsvärd.

 5. Ja, herregud vad dom kan sova, dom första två månaderna när jag gick mammaledig gjorde min pojk knappt annat än att sova, sova och sova. När jag hade fixat alla ”måsten” var jag så uttråkad att jag ofta fick lust att väcka honom :p Nu är han fem månader och vill aldrig sova, förutom på natten då, tack och lov. Ibland vore det faktiskt skönt om han kunde få för sig att sova en sådär 3-4 timmar i ett sträck mitt på dagen så att jag hann med allt det är andra som borde fixas. Så ta vara på den egentid du har, vila och gör sånt du har lust med, för jag gissar att Bonnie är ett riktigt litet energiknippe? 🙂

 6. Åhhhhh! Sicken going! Jag har sånt barnsug i mig och denna bild skickar blixtrar till livmodern. Njut för mig med <3

 7. Har ett önskemål om inlägg: lite tips och trix vad gäller att resa med ungar. Och då menar jag kortare svängar, när ni drar en helg någonstans inom landets gränser. Vi rör väldigt lite på oss för både familj och vänner finns i samma stad som oss men det kommer bli lite resande framöver och ni lär väl vara proffs på weekend-utflykter med kottar vid det här laget. Vad är bra att ha? Vad ska man tänka på?

 8. På en Henrik Vibskov-sjal! Det värmer i mitt hjärta på något onödigt spenderarvis. Jag letade överallt efter Piggy-scarfen på bilden, men fick ”nöja” mig med en färggrann variant från samma snubbe. Nu var det ju inte en accessoar som var i fokus i ditt inlägg.. Men har man inga barn själv så. All lycka till dig och din familj, Cecilia!

 9. Hej!
  av en slump så hamnade jag här hos dig. `å det festliga i det hela är att jag också har ett barn som heter just RIO. jag Älskar verkligen det namnet… hur kom du på det namnet? Och det andra som är roligt i det hela är att du har en liten flicka och jag har en liten pojke med samma ovanliga namn. 😉

 10. Min lilla dotter har aldrig sovit mycket. Kolik första 3 mån: minimal sömn natt som dag sedan 30min 3/g dag. Ofta uppvak på nätterna. Det är har varit skitjobbigt att aldrig får sova. Nu vid två är sover hon bättre om nätterna, (vaknar ett par gånger) men inte så mycket så hon soman inte förren 21 på kvällanra då det blir inte så mkt egentid. Njut av detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *