I morse i sängen. Jag låg på rygg och Bonnie på min arm. Vi småpratar om lite av varje och plötsligt ställer hon frågan:
– Mamma, fäller du in dina tuttar på natten eller?
– Eh… Fäller in och fäller in. Det är väl mer så att de liksom… Glider iväg? Och lägger sig i armhålan. Typ. Eller ja. Typ och typ. De gör det.

0 svar

  1. Haha, så klockren! Här var kommentaren när jag klev ur duschen häromdagen, ’mamma, varför har du så långa bröst’.,,

  2. Hej Cecilia! Det är sån här blogginlägg som är så himla störtsköna, härliga och ja- precis som det kan vara när man småttingar. Tack för att du delar med dig och får mig att skratta 🙂 och Tack i övrigt för en himla inspirerade och härlig blogg. Kram från Elsa

  3. När min dotter var 4 år ville hon ha lika långa bröst som jag när hon blev stor. Idag när hon är 21 år är hon inte intresserad av det 🙂

  4. Inte för att vara den som e den men det har inget med amningen att göra. Det är själva graviditeten som pajar våra härliga toppiga fasta tuttar. Som nu mera bara är härliga 😉
    Så att vi kan få uppleva sådana härliga kommentarer 😀

  5. haha, störtskönt! 😀 hög igenkänning på det! Efter amningen med tvåan undrade jag lite var innehållet i brösten tagit vägen!? Vet inte om man ska skratta eller gråta, väljer att skratta åt det just nu iaf. 🙂

  6. Jo tack, den känner man tyvärr igen. Min snart treåriga dotter frågade mig härom morgonen ”mamma var är dina bröstar?” och liksom letade lite…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *