B90A5418Märker att det här med att rapportera väder och temperatur här bortifrån är en ny och lite konstig grej jag börjat med? Och nu kommer det igen. De senaste dagarna har varit så underbart svala och härliga. Bara strax under 20 grader dagtid och på kvällarna knappt över 15. Jag älskar det! Och så himla skönt kunna knata runt i jeans och kavaj igen (kände ett tag för att spy på allt var klänningar och shorts heter). Tycker att ”The Isabell” från Blankens är en så sjukt bra vardagssko (och innejobbsko för er som inte riktigt har väder att ha dem utomhus just nu) – alldeles snart kommer den här svarta varianten finnas i butik igen. Väskan, ”The Theresa” som också är ett snart Blankens-släpp rymmer lått både min bamsiga kamera, plånbok, Ipad och en hel del annat.

 

0 svar

  1. Jättefin outfit! Häftigt att kunna klä sig i sina egendesignade saker 🙂. Händer att folk frågar dig var du köpt dina snygga skor och du kan ge det underbara svaret att det är ditt eget märke? Undrar om skon kommer komma med läder- eller gummisula? Jag vill så gärna köpa ett par med lädersula och ha till våren. Tack för bra blogg och pod, jag både läser och lyssnar flitigt!

  2. känner igen det där med att bli besatt av väder och temperatur sen jag flyttade från Sverige. Vet inte riktigt varför men plötsligt känns det SÅ viktigt att hålla stenkoll på väderappen och jämföra med Sverige hela tiden haha.
    Har ingen riktig förklaring, men måste ha nåt att göra med att jag inte vill missa nåt bra väder i Sverige? (Bra är lika med härligt höstigt krispväder)
    Hm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *