Välkomna på utförsäljning

Idag på kvällskvisten var jag på utförsäljning av barnkläder hos agenturen Things we like som har märken som urfina franska Petit bateau danska Molo, Louie Louis, MiniAture, Småfolk och svenska How to Kiss a Frog. Bland annat. Dessutom fanns nystartade Moore Stories till halva priset. Helhärliga barnkläder (det finns både höst och vinterkläder, overaller, mössor och jackor) i olika storlekar till avsevärt lägre priser än i butik.

Och nu till det bästa. Jag fick lov att bjuda in er läsare till den här semioffentliga utförsäljningen i morgon torsdag. Jag hajar att det kan bli svårt för er ute i landet att hinna dit, men för er som bor i Stockholm: Odengatan 6, över gården är adressen. Ni är välkomna efter klockan 13 till och med klockan 18! Endast kontanter gäller!

I terapisyfte fick jag med mig två små plagg till nya bebisen hem. Att köpa babykläder är ett bra sätt, åtminstone för mig, att göra det här att bebisen faktiskt kommer snart lite mer verkligt. En kofta och en stickad sparkdräkt från MiniAture.

Fast det allra bästa sättet att förbereda sig är att gosa med min kompis Piffs lilla Kalle. Gud vad han luktar gott. Och vad liten han är. Det är fantastiskt att hålla honom och sen tänka att snart kommer man få ha en alldeles egen sån där liten fin igen. Om allt går vägen.


Publicerat

i

av

Kommentarer

 1. Profilbild för lisa.
  lisa.

  Jag vill ha en bebis. Igår, helst! Synd att jag fortfarande pluggar, jobbar till tusen.. och just det – ingen pappa till plutten heller. Men när pappan är hittad, då du! Då kommer jag komma till sådana här utförsäljningar och inspireras ännu mer av dig. Härligt!

  Hursom – nu var det inte det jag undrade över. Jag bor i Stockholm alldeles tillfälligt för praktik på fredsorganisation och letar efter den alldeles perfekta vinterjackan. Har du något tips? Inget för tjusigt utan mer.. lagom. Praktiskt. Skön att hänga i. Men ändå snygg såklart. Jag fnurlar vidare men uppskattar tips och råd till tusen.

  Allt gott!

 2. Profilbild för Linda
  Linda

  Nu önskar jag att jag bott i Sthlm! 🙂 Vad är det för byxor du har på dig? Ser supersnygga ut!

 3. Profilbild för m47
  m47

  Gillar dagens look! Att hålla bebisar är underbart! Vår 2 månaders bebis är ljuvlig 🙂

 4. Profilbild för MA
  MA

  Alltid lika snygg, förstår inte hur du lyckas att alltid se sådär vardagschic ut, SUCK.
  När är det dags för dig? Å framförallt hur har det gått med namnförslagen? Har ni kommit fram till något beslut?
  Kram

 5. Profilbild för mandy
  mandy

  Åh, synd att man inte bor i sthlm!
  Vart kommer dina glasögon ifrån?

 6. Profilbild för sanna ag
  sanna ag

  cecilia:vilka storlekar har dem? jag kommer,men vill veta om det är i VÅR storlek.110/116? kram sanna

 7. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Sanna; det ska finnas alla tänkbara storlekar! Säkert 110/116 också.

 8. Profilbild för sanna ag
  sanna ag

  tack,vad gullig du e som svarar! kraam

 9. Profilbild för Cissi
  Cissi

  Undrar också vad det är för brallor!

 10. Profilbild för Linda
  Linda

  Å, mina favvo-märken! Är det öppet imorgon, fredag också?!

 11. Profilbild för Malin
  Malin

  Tack för inbjudan Cecilia!

  Jag svängde förbi urförsäljningen och hittade 7 plagg, betalade mellan 40 och 150 för vart och ett av plaggen. Är sååå nöjd, min dotter blev jättefin och ”koool” (som hon säger själv) i sina Aya Naya-kläder. Jag hade aldrig tagit mig råd och köpt dem i en vanlig butik men det här var riktiga fynd!

 12. Profilbild för marvelousmama
  marvelousmama

  Ååå, precis en sån stickad dräkt står på min önsklista också! Djävuls tråkiga Karlstad…! 😉

 13. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Linda: ja, det är öppet idag fredag också!
  Byxorna är ett par tights från Indiska!

 14. Profilbild för Malin
  Malin

  Hello!
  Måste bara fråga vart din skinnjacka kommer ifrån?
  Sjukt snygg och är på jakt efter en liknande.

  // M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *