Min mamma är och hälsar på i helgen. Idag hämtade vi Bonnie hos dagmamman tidigt, och sen har vi varit ute och busat och lekt. Jag vet att jag sagt det förut, men det är värt att upprepas: de sista veckorna i september och den första delen av oktober är årets vackraste tid. Utan någon som helst konkurrens. Alla färger, den friska mulliga höstluften och den ljumma solen får mig att känna mig så stark och glad. Ni glömmer väl inte av att spärra upp ögonen nu? Njuta av den helt otroliga naturen där ute? Fläka upp näsan mot himlen och andas. Det gör små underverk i själen.

Tröjan är en gammal goding från Acne, treggings från Boob, halsduken är gammal och kommer från Carlings, sneakers Nike Airmax är dock högaktuella!

0 svar

 1. hur söt var inte bonnie i rosa då! hon har rosa alldeles för sällan! både mor o dotter klär fantastiskt fint i rosa 🙂 trevlig helg!

 2. älskar dig och din blogg! men gillar inte airmaxen till den outfiten. vet att du är gravid och bekvämlighet vinner över allt, men gympaskor till en snygg outfit är i princip aldrig okej!

 3. Gud vad söt Bonnie är! Cute as a bunny! 🙂 Hon verkar vara en väldigt trygg och glad liten tjej och det är väl det bästa betyget man kan få som mamma! Är inte just denna ålder den aaaaallra bästa? (förutom ”terrible twos” då…) Men varje ålder är väl den bästa just då!

  Herregud, gympaskor till jeans och tröja är väl helt OK!! Skulle väl se konstigare ut med fina skor i sandlådan…

 4. Håller med, den här tiden på året är helt oslagbar. Så vackert att man får ont i hjärtat. Och det får en verkligen att må så bra.

 5. jag håller verkligen med, hösten är fantastisk! och en sån härlig nystartsperiod på nåt sätt – mkt bättre än januari! ps gillar dina skor… bra för foten? vad hände med reebok easytone? ingen höjdare för den gravida?

 6. Hej Cecilia! Får du plats med din MacBook i din väska (alexa)? Har tänkt köpa en likadan men vet inte vilken storlek. Tack för bra blogg!!

 7. Jag vill bara skriva: Vad fantastiskt vacker du är! Har även sett bilderna i tidningen och dom är helt otroliga! Ha en bra söndag. Själv ska jag o min lilla dotter Rut på 1-årskalas.

 8. Hej Cecilia! Du har en kul blogg och en jättesöt dotter. Men hösten? Kallt och massa döda löv? Nej, tacka vet jag sommaren, det är bara då man kan leva. I alla fall om sommaren är som den var i år. Oslagbart!

 9. Mikaela: Treggings är en sammanskrivning av trousers och leggings, dvs treggings! Fast detta ser ut att vara jeanstights/leggings, dvs jeggings!

 10. Du är så jäkla snygg cecilia!! Jag tror jag älskar dej en aning.. Du borde vara gravid jämt, det klär dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *