Man tror kanske att det skulle vara så att man sover dåligt när man delar säng med tre andra personer. Men så är det INTE. Man sover dåligt när de tre andra personerna är borta och man ligger själv i den stora sängen och lyssnar på tystnaden. De där små barnsnusningarna man är van att höra är otroligt sövande soundtrack.
Väckarklockan visade dock ingen respekt för min ytterst beklagliga nattsömn. Fem skulle jag upp, sen taxi till Mix Megapol-studion. Här med min fina vän och Expressens och Äntligen morgons filmexpert Miranda Sigander.

20110609-100514.jpg

0 svar

  1. Du har alltid så snygga byxor (kan ju ha att göra med snygga ben också…)! Hur ska man tänka när man köper/tvättar byxor för att de ska vara tajta länge och att det inte blir fula ”knän”? Kram!

  2. Jag har också exakt samma problem. När jag varit på tjänsteresa och ska sova så skönt på hotellrum, så har inte alls gått att sova. Jag har bara velat hem till sambo och barn. Mycket irriterande.

  3. Vilka snygga jeans du har! Jag har tänkt på det i flera inlägg faktiskt. Vad är det för märke och modell? De har perfekt sommarlängd på benen!

    Även de lite ljusare jeansen med jeans-patchar på som jag har sett i gamla inlägg är supersnygga. Har för mig att de är Levi´s, men finns de fortfarande…?

  4. jag kan längta efter att få vara själv, men sen när det väl infaller känner jag mig mest ensam. Men lite skönt är det förstås också, när den värsta känslan av ensamhet har lagt sig så passar jag på att njuta också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *