1390094994_jared-leto-g

Kära kompisar! Mitt och Swanbergs tredje podcast-avsnitt finns nu att lyssna på HÄR. Den här gången pratar vi om det manliga ”Bring your mom to Oscars”-PR-knepet, om vändningen för kvinnorollen och den härliga plastikoperationsfria-framtiden! Bland annat. Nu tycker jag vi börjar bli lite varma i det här podderiet hörni!

Vill också varmt tacka Alexandra Bylund som hjälpt oss klippa podden – ska du själv eller ditt företag eller organisation göra en podd och behöver hjälp kan jag varmt rekommendera er att vända er till Podnet som löser allt på ett perfekt sätt!

0 svar

 1. Åhh, jag vill hemskt gärna lyssna!! Finns det någon möjlighet att göra det utan Itunes? (Ja, vi finns fortfarande, vi som inte har konverterat till Apple)

  1. Haha! Ja men det ska finnas en androidlänk också! Kollar detta och återkommer? Men kan du inte lyssna på Itunes på nätet annars? Det måste väl gå även om du inte har Apple-produkter?

 2. Längst ner i vänstra hörnet på itunes sidan finns en länk till podcast websidan. Där kan du lyssna på poden utan att behöva itunes.

  Funkar på min android telefon iallafall…

 3. Nyss börjat lyssna på podden! Gillar det skarpt. Men önskar en närmare presentation av er bägge. Har ett hum men vill ha en ordentlig presentation, kanske i ett helt avsnitt. Enklare att relatera till era åsikter m.m. som ni pratar om i podden när man har bättre grepp om er. Antal barn o åldrar, gift med vem, utbildningar, jobbat med m.m. Give me!!! Ser fram emot fler avsnitt.

 4. Jag tycker ni är superhärliga! Så kul att höra om era liv i LA. Vardag som fest, stort som smått. Underbart! Ni borde fixa det burkiga ljudet bara? Eller är det bara hos mig?

 5. Alltså vilken jävla bra podd!!! Ville aldrig att den skulle ta slut. Älskade hur ni pratar om populärkultur, LA, Oscars, trender, dieter, plastikkirurgi mm men liksom borrar ner i ämnet på djupet och ventilerar era kloka åsikter. Perfekt mix av yta och djup. Älskar!!! Bästa podden jag hört på väldigt länge. Heja er!!!

 6. Bra pod. Men du cecilia säger Liksom och såhär vartannat ord typ… Också intressant om ni gick lite mer på djupet kring områden o inte flamsade bort viktiga saker…! Tack 🙂

 7. Så himla bra pod!!! Älskar er! Allvar blandat med LA, kändisar o träning! Mina favoritämnen. Fortsätt så! /Skånetjej

 8. TACK för en GRYM pod!! Efter en tung helg, med ett dödsfall i familjen, så gick jag faktiskt idag med ett stort leende på läpparna med er i lurarna. Tack för det! 🙂

 9. Första lyssningen för mig. Gillar! Härliga ämnen. Bara en grej som störde mig och när jag väl hört kunde jag inte sluta… Ordet ”liksom” hela tiden 🙂

  1. Jag jobbar på det, men det är sådant man säger utan att tänka på det. Och detta är ju liksom väldigt autentiskt (menat att våra) och då får man ju som lyssnare lite ta det onda med det goda. Fördel: det blir väldigt oredigerat och på riktigt, nackdel: ett par störiga och mänskliga inslag här och där.

 10. Har just lyssnat på det första avsnittet, och gillade mycket. Kommer definitivt att fortsätta lyssna, men måste bara först få en sak ur systemet. Citat CB poddavsnitt 1: ”nu har jag ingen son som spelar fotboll”. Men Cecilia. Son? Du kommer inte att säga – eller tänka – så igen va?

  1. Åh ANNA! Nu får jag nästan paniiiik över att det blev så fel. Jag pratade om ett citat från soulcycle-tränaren Angela som hade sagt ”I dont HAVE to take my son to socker class, I GET to take my son to soccer class” – och då sa jag att jag höll med henne på alla sätt (eller hur jag nu förmulerade det) även om just jag nu inte hade ”en son att ta till fotbollen” (men att jag alltså kunde applicera det på andra saker i mitt liv, eftersom ja, jag har ju ingen son). Du är med mig nu va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *