IMG_4499 bild-17 kopia

Få saker ger en så subtil lyxkänsla på en i övrigt vanlig dag – som att bestämma sig för att guldkanta med ett par sköna och smakfulla klackar. Gillar att missmatcha den rätt propra ”The Laurel” (skulle ju typ kunna funka som bröllopssko också) med favoritjeans och stor stickad tröja.

Foto: Susanne Kindt

0 svar

  1. Hej, din tröja är så himla fin, var kommer den ifrån? Älskar stickade tröjor som ser fint hemstickade ut. Det var menat som en komplimang 🙂

    1. Hallå! Fattar precis vad du menar! Hittade den på rean förra året, några storlekar för stor (vilket ju nästan är ett måste med en sån här, det blir ju hela grejen liksom) från Theory.

  2. Jag har alltid varit helt värdelös på att köpa skor och äger kanske ehum, tre par höga klackar? Vilka givetvis inte passar till något jag har i min garderob just nu. Jag måste ha någon slags shoppa-sko-skräck, fattar inte var den kommer ifrån. Men dina skor, shit alltså, de är så fantastiskt fina! För första gången på väldigt länge känner jag mig inspirerad att äntligen satsa på schyssta skor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *