Vårens kap

Sitter i en bil på väg till Karlstad och har inte riktigt svängrum att skriva något längre. Så det får bli ett litet tips. Något som jag tycker kandiderar att bli vårens kap. Jag tänker att med garderoben full av pumps i alla färger går att få fart på vilken outfit som helst. Ett par lila till den lilla svarta. Ett par lila till chinos och kavaj. Ett par turkos till en stiff jobb-dräkt.  Ett par nude-färgade till en turkos klänning. Och så vidare. De här kommer från La Redoute och kostar 249 kronor paret!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Nina
  Nina

  Så snygga! Rena ögongodiset så här i väntan på våren.
  Jättehärliga färger.

 2. Profilbild för Lina

  åhh vilket toppenbra tips, funderar på att slå till på ett par nudefärgade som skulle förhöja mina många svarta outfits precis som du skrev. ha en fin helg!

 3. Profilbild för Liss
  Liss

  Tack för tipset – nu blir jag sugen att shoppa. Kan ju verkligen ”hotta” upp en annars enkel outfit. Vet bara att jag beställde ett par billiga pumps från La Redoute för ca två år sedan och de var inte alls sköna att gå i, tyvärr!

 4. Profilbild för sanna
  sanna

  Synd bara att de förstör kvinnans fötter! Skulle själv aldrig tvinga i mina fötter pumps – det blir för mycket Askungen för mig! Eccoskor med stadig sula är att vara en frigjord kvinna! Pumps = kvinnofälla!

 5. Profilbild för Anna
  Anna

  Tack för en kul blogg att läsa! Du som verkar ha koll på det mesta; har du nåt bra tips på en bra nätsida där man kan försöka sälja ett par oanvända Acne Track-skor? Tack på förhand!

 6. Profilbild för Jennie
  Jennie

  HJÄLP!!!!!!! min extrapappa fyller 50år om ca en månad och jag har inte ens en liten aning om vad jag ska ha på mig! såå snälla hjälp mig!

 7. Profilbild för Sandra

  Håller med dig! Det är hur snyggt som helst.

 8. Profilbild för Helene
  Helene

  Bara att gå ner i källaren och rota. Hade sådana på 80-talet, chockrosa, vita och svarta tror jag, he he vet dock inte om jag tycker de är snygga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *