Tänk om man kunde se så här Mulberry-piffig ut i vår? Jag älskar den här kjollängden. Fast mest i teorin. I praktiken bangar jag oftast i sista sekund.

0 svar

  1. Hej cecilia, jag gillar din stil och läser din blogg dagligen, och undrar om du har lust att tipsa om lite vardagssmycken?
    Jag känner mig ofta obekväm med att bära halsband, fast jag vet samtidigt att det tillför en del till en outfit. Är sugen på något enklare, antingen en tunn kedja med en berlock eller en lite kraftigare kedja utan berlock, men jag vet inte var jag kan hitta det? Har du några favoriter? Vill att det kan vara kvalitet, men inte kosta skjortan. Sitter du inne på några supertrips om snygga örhängen och armband i samma kategori får du gärna slänga med ett sådant tips också! Tack.

  2. Hej Cecilia,

    jag bor i USA och har fina möjligheter till outletshopping på bl a Century 21 och Woodbury Outlets (utanför Manhattan) som har DKNY, Marc Jacobs, Coach och andra amerikanska märken. Jag skall snart börja jobba igen och behöver en ny väska. En större jobbväska som skall hålla i vått och torrt. Jag kommer mestadels att klä mig som en typisk jurist (läs: boring power suits!). Har du några fina tips? Jag veeeeet att du har det!!! Om du hjälper mig med lite väsktips så lovar jag att skicka över en av dina USA-favoriter från t ex Sephora! 🙂

    Många tack på förhand! 🙂 /Carro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *