B90A4211Ett släktdrag som inte missat en endast avfälling på min pappas sida är ett par ganska så rejäla ögonbryn. Mina är inte värst, men ändå – rätt så yviga om det inte sköts om lite lagom. Och jag gillar ögonbryn, så inte mig emot! Laura Merciers ögonbrynsvax använde jag alltid för ett par år sedan, men så tappade jag bort den lilla penseln eller om jag bara ville ha förändring – och började jobba med pennor ibland, skuggor andra gånger – tills jag härom dagen av en händelse hittade tillbaka till min Laura Mercier-produkt. Vill med detta bara klargöra att precis som de gånger man dumpat en kille som egentligen var bra, bara för att man fått för sig att gräset är grönare osv – och sedan efter en tur i friheten lyckats hitta tillbaka till varandra – lika lycklig är jag över att nu veta att inget gör lika snygga, naturliga ögonbryn som denna lilla vaxdosa. Att den är vaxig i konsistensen gör också att ögonbrynen hålls på plats och inte burrar upp sig på farbrorsvis i pannan.

0 svar

  1. Hej! Köpte denna när du tipsade om den för läääänge sen. Väldigt bra och dryg. Det går inte att göra slut på den, och den sitter. En riktigt bra sak. Tack för tipset.

  2. Ögonbryn är viktiga! Du pratade om din favoprodukt för bryna i en av era senaste poddar men jag kommer inte ihåg vilken du sa. Är det denna som fortfarande är favoriten?

    mvh
    Bushy brows

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *