Eftersom ni läsare är så jäkla fiffiga och tyckte att jag skulle signera ett gäng av min bok Bortgjord och sen försöka fixa ett specialpris just för er – så har jag ju så klart grejat det. Per mobbar alltid sönder mig för att jag har historiens fulaste signatur, det ser ut som om jag lärde mig skriva i förrgår tycker han, men nu har jag hur som helst varit på Norstedts och kluddat dit den på en hög böcker. Snart kommer det en länk där ni kan slå till på ett signerar ex. Känns för övrigt oerhört vuxet och stort att signera en bok. Sin egen bok. Ful signatur eller ej.

20110510-145943.jpg

0 svar

 1. Hej Cecilia – och grattis till boken!
  Visst är det en otroligt häftig känsla att hålla sin första egna bok i handen?!
  Sen kan jag inte låta bli att lite fräckt undra om det möjligtvis finns ngn möjlighet för oss som bidragit med historier att kanske få ett signerat gratisex…? 🙂
  Vore otroligt kul att läsa alla andras bortgjordhistorier!
  Kram, Anna

 2. Jag köper gärna ett ex av din bok 🙂
  Kan du inte göra som Alex Schulman, han signerade och skrev något extra i flera av böckerna, sen när böckerna skickades ut skrev många i kommentatorsfältet vad som stod i just deras bok 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *