Typ. Det där var kanske ett exempel på en kvällstidningsrubrik. Ni vet. En sån där som lovar lite mer än vad den håller

Ni kommer kanske ihåg när jag för ett tag sedan hängde med Hanna Widell och Triumph, och jag bestämde mig för att ta tag i min bedrövliga underklädessituation en gång för alla. Well. Nu är det gjort.

Och som en liten hjälp på traven fick jag härom dagen ett litet paket med två behåar och ett par trosor från Glammom som startats av två underklädesveteraner Vanja och Malin, men där systrarna Hanna Widell och Amanda Schulman är delägare. Det är amningsbehåar egentligen, men det är verkligen skit samma, för de funkar minst lika bra också som icke-ammande. Det här är exakt såna behåar jag gillar. Ingen massa jobbig vaddering (fast det finns förstås såna med vaddering också, för dem som gillar det), men ändå snyggt och stadigt. Hade jag vetat att den här sidan funnits när jag ammade och gick omkring i svettiga gamla toppar (förutom amninsbehån från Elle Macpherson som jag hade, den var skitsnygg. Allt annat var misär) hade jag förmodligen börjat gråta av lycka.

Så. Ni som ammar. Eller inte ammar. Kolla in Glammom. Fantastiskt fina underkläder, helt enkelt.

0 svar

  1. Spänner du magen el ser den ut så där? Undrar bara för det ser mysko ut, fast om du spänner magmusklerna så förstår jag bättre…. (alltså, jäkligt mukklig!!! Är det plankan förtjänst kanske?!)

    Förresten, har gjort exakt sammt. Aldrig brytt mig men sen fick jag VÄRLDENS BÄSTA hjälp i en Twilfit butik i centrala Sthlm – vips 70C var det tydligen. Unnade mig en massa snygga Calvin Klein underkläder som var svindyra men svinsnygga OCH har hållit MKT bra i tvätt mm. Helt rätt investering, skönt!

  2. Alltså, det där Programmet med övningar som du kör, är det något du skulle kunna tänka dig att dela med dig av?

  3. Instämmer med Malin! Vad sjutton är det för dunderprogram den där Kai har hittat på?:) Rackarns vad snygg du är kvinna! Jag har inte ens fått barn & min mage är likförbannat som en enda degklump;)

  4. I ett stadie av medicinboll är Glam Mom det enda som piggar upp för tillfället. Ska (trots köpstopp) unna mig en smällkaramell eller två. Det kanske kan avhjälpa ”valross-känslan” lite 🙂

  5. OMFG vilka abs du har. Och deff. Go girl! Fin BH oxå. Jag är ständigt på jakt efter den perfekta BHn. Drömmer om en mjuk, bygelfri, snygg sak. Tycker alla byglar skaver men har man D-kupa så har ju alla tyvärr byglar…

  6. Muskulös mage att visa upp..! Men lite vadd eller iaf bredd på sidorna förstorar allt:) håll nu i hatten så du inte blir för smal o mullig…kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *