Beskrivning

0 svar

 1. Du är så himla skön! Bra idé det där med loppet. Jag ska också springa 10-kilometerslopp snart så jag kan behöva lite pepp och tips. Med jobbet dessutom så då vill man ju inte komma där och vara sämst.

 2. Ha,ha… underbart charmigt inlägg ju! och ang loppet så är jag med, precis vad jag behöver som har funderat i alltför många veckor nu på att kanske snart så småningom börja springa 🙂

 3. Alltså Cecilia du är så fantastiskt bra!

  inte (bara) för att du ska springa lopp eller för att du har den snyggaste lampan utan för att du är en vanlig person och inte drar dig för att stå för det. Din film var otroligt rörig och det verkade liksom ingen finnas någon klar tanke med den. Och ändå så lägger du upp den! Alldeles operfekt och vanlig låter du oss se dig och det tycker jag är helt fantastiskt.

  Jag önskar att fler vore som du och speciellt andra bloggare vars begränsade utbud leder till en snedvriden bild av deras (och allas) verklighet.

  Mer sånt och lycka till med loppet. Själv är jag skitstolt att jag pallar 5 km! 🙂

 4. haha, du e jävligt go!

  du, tänkte om du hade möjligthet att hjälpa mig eller ge mig tips. Du visade i höstas/vintras upp vinterjackor och bla en röd dunjacka från hope. Jag är helt förälskad i den verkligen, men finns bara i minisize kvar på hemsidan. Vet du vart man kan hitta den i strl 36, 38 (troligtvis slut men endå) vore schyst om du hade ett gömställe i fickan om vart man kan finna den. toppen:)

 5. Men asså du är ju helt underbar! Känns som en kompis fast vi aldrig har träffats 😉 Anyway. Några 10 km blir det inte för min del men jag följer gärna er andra med spänning. Ha det gott och lev väl! Kram

 6. Vet du, Cajs (Kaj?) idé kunde inte kommit mer lägligt! Igår tog jag mina första löparsteg på flera, flera månader, med det slutgiltiga målet att springa tjejmilen i aug. Är i desperat behov av ett bra träningsupplägg. Så, klart jag är på!
  Kul med videoinlägg förresten, dina ögonfransar är to die for! De kommer liksom inte till sin rätt på foton.

 7. ditt vardagsrum är jättefint men lite färglöst? köp en stooooor kelim-matta, det skulle vara så himla fint!

  tack för ett roligt inlägg förresten. jag gillar dig i (på?) rörlig bild.

 8. Ha ha, härlig video! Jag hänger gärna på en löparutmaning! Har faktiskt redan en på gång med en kompis, vi ska springa vårruset i maj och sen tjejmilen i augusti(?). Väntar bara på liiiite bättre väder så jag kan börja springa (gillar inte löpband).

 9. Så roligt! Jag är lite sugen på att vara med i utmaningen. Fast jag alltid har hatat och springa och just nu dessutom är i hemskt dålig form. Är hemskt sugen på att få veta mer om din hemträning som din pt har gett dig. Kan nog hjälpa och puscha många om du har möjlighet att skriva om det. Tack för en fantastisk blogg!

 10. Kul kul! Skoj inlägg med film. Och framförallt grymt bra med en träningsutmaning! Jobbar (kanske mest på det mentala stadiet än så länge) på att komma i form igen när det nu gått 3 månader sedan vår lilla dotter föddes. Så jag är med! 🙂
  Vill verkligen tacka för din blogg också, mkt inspirerande och roligt att läsa!

 11. Du låter så gullig när du pratar 🙂 Mycket härligare än min egen röst som jag hör när jag läser din blogg. Jag hakar gärna på utmaningen! Har satt som mål att springa Vårruset, som är 5 km, i maj. Så detta blir ju en perfekt uppföljning 🙂

 12. Skitbra idé! Jag är på! Började träna i augusti med Olga Rönnberg efter fått barn i april. I vår tänkte jag ge mig ut och leta så det blir ju jättebra detta Cecilia!

  Jag gillar din stil förresten! Du är dig själv och du påminner om mig när jag pratar. Jag pratar lite otydligt och snabbt ibland och folk säger ofta va när jag pratar. Mest tror jag för att jag tänker så mycket när jag pratar att jag börjar prata om det jag tänker på mitt i det jag håller på att säga.. Hmm om du förstår vad jag menar.. Blev gansak rörligt det där – haha. Iallafall – gillar dig starkt Cecila!
  Kram
  Karin från Karlstad

 13. Jag är lätt på! Kanske inte kommer kunna springa den där milen pga att jag fortfarande har en jävla foglossning (4månader efter förlossning) som fortfarande gör svin ont. Men. Ett träningsupplägg av något slag behöver jag. Jag får plocka ut de saker jag kan göra helt enkelt. Lite träning är bättre än ingen. Eller hur? =)

 14. Du är så himla härlig Cecilia. En sån tjej som man tänker ÅH HENNE VILL JAG VARA KOMPIS MED. Hänger absolut på i utmaningen. Men du, var hittar man Kai någonstans?

 15. Javisst jag är gärna med! Har kommit av mig med träningen nästan helt helt sedan min son föddes för 1 år sedan så detta låter perfekt!

 16. Kul att så många är på! Jag hat bett Cai snabba på så att han snart har sin hemsida med instruktioner till övningarna på svenska (han är från Storbritannien). Ni hittar honom på owain.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *