Värt att satsa på?

Förra gången jag ammade, med Bonnie alltså, var min hy en mardröm. Jag svär, jag hade kunnat extraknäcka som sandpapper, så torr var jag. Den här gången har det varit helt annorlunda. Jag vet inte om det beror på att jag använt cremen ovan från Peter Thomas Roth (men det känns rimligt eftersom den är anpassad för rikigt torr hy), men fejjan har banne mig varit i drömskick. Jag fattar ingenting. Nu är hur som helst min creme en droppe från slut, och jag vågar inte chansa, så det är väl bäst att köpa den igen. Jäkla typiskt bara att just den här cremen skulle funka så bra på mig, så sabla dyr som den är. Men med tanke på dollarkursen får jag väl köpa den när jag är här, så blir det åtminstone något mindre svettigt

Jag köpte ju förresten som jag nämnde Laura Merciers tinted moisturizer. Nu undrar jag om någon av er läsare testat denna variant med shimmer? Överväger om jag ska klippa till på en sån, men det vore schysst med en recension från någon som testat. Vill ju liksom inte se helt glittrig ut i nyllet, bara lite lagom frisk så där.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Nina
  Nina

  Vill tipsa om en kräm som gjort under för mig som nog är lika torr som dig skulle jag tro, nämligen Oilatum å deras face repair tror jag den heter. Den är inte ett dugg dyr heller! Finns inte i Sverige vad jag vet, men kolla om du ser den nu. Mycket bättre än massa dyra jag testat!

 2. Profilbild för m47
  m47

  Har aldrig provat med shimmer. Brukar svepa med lite bronzpuder över kinder, näsrygg och panna så det har aldrig funnits behov… Kan tänka mig att det är väldigt fint på dem som har torr, matt hy.

 3. Profilbild för Katarina
  Katarina

  Skriv din kommentar här!Har använt Peter Thomas Roth, Dermalogica, Ole Henriksen och alla andra kända märken på Åhlens varuhus innan jag upptäckte parabener som fanns i allting…..Jättetråkigt!!

 4. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Jag använder shimmer lite då och då och brukar blanda ut den med min vanlig foundation för att undvika den där riktigt glittriga looken. Är förresten också en riktig torris precis som du!

 5. Profilbild för Chatrine
  Chatrine

  Jag kör excuvianse rakt över och har äntligen fått ordning på den. Den fick frispel när jag närmade mig 40, fick mina första finnar nånsin. Dessutom kombinerat med supertorr hud. Efter en himla massa testande fick jag tag i excuviance och efter 3 mån hade jag perfekt hy igen, tjoho

 6. Profilbild för Ulrika
  Ulrika

  Hej Cissan!

  Jag har bade den vanliga färgade dagkrämen och den med shimmer fran Laura Mercier. Den med shimmer gör att huden ser moist ut liksom, inte glittrig. Min syster brukar bara anvanda den dock som highlighter pa kindbenen som komplement till den vanliga.

  Kram

 7. Profilbild för Amanda
  Amanda

  Hej!
  Jag använder Laura Merciers tinted moisturizer och gillar den skarpt! Sist fick jag med mig en liten prov-tub på shimmer-varianten. Har både använt den som highlighter lite här och där och även blandat ut den med den vanliga, till önskad effekt. I helgen testade jag även att prova den lite tunt på läpparna, och det funkade också om man vill ha dom lite nude-färgade sådär. Som föregående skriver så blir man inte direkt glittrig, utan mer fuktig, eller ja, du fattar!

 8. Profilbild för Hanne Elise
  Hanne Elise

  Hei! Jeg venter på en pakke i posten med den illuminerende varianten! Skal melde tilbake så fort jeg har fått testet den! Hvis kremen fra Peter Thomas Roth er så bra som du har erfart, så tror jeg jammen jeg må teste den! Har testet et ukjent antall kremer, i de fleste prisklasser, og ingenting ser ut til å virkelig hjelpe for min uttørkede hud. Til informasjon koster vidunderkremen 506 NOK på StrawberryNet. I Sverige trenger dere jo ikke betale toll heller, selv om denne webshoppen er så elskverdige at de refunderer tollen! Det er bare helt toppen!

 9. Profilbild för Sara
  Sara

  Laura Merciers tinted moisturizer är underbar! Jag använder den varje dag runt ögonen och på kindbenen. Och på fest (och trötta måndagar 🙂 i hela ansiktet.

  Slå till!

 10. Profilbild för Söndagsprocedur | Cecilia Blankens

  […] en creme man har när man ammar. Snarare att den håller fejan i form trots att man ammar. Äsch. Läs själva.) är som en liten dröm. Efter laddar jag som sagt på med ansiktsmask. Den gröna gurkmasken […]

 11. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Sandra

  maj 27, 2011 kl 1:21 f m
  Anmäl

  Har också använt Exuviance till och från, dock ej hela serien samtidigt vilket nog är viktigt eftersom de samverkar. Har fet/blandhy och får fortfarande finnar och de passar ju för alla hudtyper fast med olika sorter. Den blå/gröna reng. är perfekt för oren hy! Och så är flaskorna snygga…
  Cissi, köpte du nya i USA? Var de isf mycket billigare där? Var brukar du köpa dem i Sverige? Tror inte de går att beställa nånstans? De kunde ju varit lite billigare även om de inte är lika dyra som PTR-cremen…

 12. Profilbild för Creme de la creme | Cecilia Blankens

  […] den här cremen Mega Rich från Peter Thomas Roth som jag skrivit om – och hyllat – ett par gånger, den är verkligen fantastisk. Jag är helt fast. Jag tror banne mig jag […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *