Hyste förhoppningar om att ge mig ut och julhandla nu i slutet av den här veckan, men det är ju för sjutton snöstorm ute och Rio är lite förkyld så vi ligger i sängen och myser i stället, medan jag sköter julshoppingen på nätet. De flesta företag erbjuder ju gratis frakt så här i jultider så det finns väl egentligen bara fördelar med att sköta klappköpen från sängen just nu.

Min syster har nämnt att hon vill ha en ny handväska. Som ska vara brun. Jag har kollat igenon Asos utbud och hittat en del som kanske skulle kunna passa som julklapp till henne. Och nej, det är ingen spoilerchans att jag skriver om det här, hon läser ändå inte bloggen. Asos har btw också fri frakt. Till och med söndag!

0 svar

 1. Jag skulle behöva väskhjälp! Jag har tagit mig in på min drömutbildning och börjar nu som 30 årig trebarnsmamma och plugga i januari. Stort och häftigt alltihopa men jag har ett bekymmer och det är vad jag ska ha för väska. Det ska rymmas en laptop och lite annat. Helst vara en ryggsäck eftersom jag kommer att gå och cykla till skolan. Har letat men hittar ingen snygg sådan. Har inte du något bra tips?

 2. Skriv din kommentar här!

  Har aldrig vågat beställa från asos, hur mycket dyrare blir det? Alltså vad tillkommer på priset som står? Du har en grym blogg och till skillnad från andra bloggar så skriver du många inlägg så att jag vet vad som händer i ditt liv:)

 3. Hej Cecilia, den mellersta väskan var sjukligt snygg, men jag hittar den inte på asos hemsida. Har du lust att skriva ut länken? Skulle vara jättesnällt!

  Tack för en bra blogg också, har läst din blogg väldigt länge, både före och efter barn! Du är grym!

 4. Fri frakt? Ja om du vill ha leveransen i mitten av januari. Vill du ha den inom en vecka kostar det 120 kr. Trist att se först när man ska betala.

 5. Asos frakt är kanske inte så förfärligt dyr och som nån påpekade så är det just nu gratis ifall man har möjlighet att vänta. En sak att ta med i beräkningen är dock att ifall man vill skicka tillbaka nåt så betalar man returporto med vanlig post, det blir lätt flera hundra kronor, speciellt om det är en väska man skickar. Kan ju vara värt det ändå med tanke på bekvämligheten, man slipper ut

  och jaga. Men bäst vara medveten om detta alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *