Veckans (enda) grej

Oj vad du ser pigg ut! fick jag faktiskt höra flera gånger när Me & I och mama ordnade fint läsarmingel igår och jag var där och sålde mopskläder och hälsade på underbara, rara, roliga fantastiska bloggkompisar. Jag vet inte om jag verkligen såg pigg ut eller om det bara var vad de sa för att vara snälla, men om det nu var så så finns det en vettig förklaring: jag har suttit hemma i min fåtölj och jobbat hela veckan. Knappt vågat mig utanför dörren. Laddat inför torsdagen. Idag fredag sitter jag i fåtöljen igen, he he, det är inte klokt vad mycket energi det tar från exakt allt annat att härbärgera en baby i magen så här de sista veckorna.

Jag (som flåspratade som Darth Vader ungefär), Helene och Susanne från Me & I hälsar välkomna.

Mammor, några pappor och massor av bebisar på mingelfest.

Jag sålde mopskläder i min egen flåsande maxfart. Och huvudräkningen när jag skulle ta betalt. Herregud vad pinsamt. "Eh… 130… eh… plus 180? Eh… trehundra. Nej. Tvåhundra… äsch. Susanne? Har du miniräknaren?"

Vad konstigt det är att gå runt och känna sig helt… trög? Att börja varje mening med ”Eh… vad var det nu jag skulle säga?”. Hur som. Gårdagen var urtrevlig. Tack för allt -läsare, mama och Me & I!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Lina
  Lina

  Måste upprepa vad de andra sagt, du SÅG verkligen pigg och snygg ut! Inte många höggravia som ser ut så…;-) Men framför allt är mopskläderna jättefina, min lilla blev så fin i kofta och byxor! Mjukt o skönt, lagom gulligt och neutrala färger – skönt att kunna balansera storasysters rosaperiod lite…

 2. Profilbild för m47
  m47

  Frippan är skitsnygg!

 3. Profilbild för emelie
  emelie

  Jättefina kläder och ett stort plus att de är könsneureala! Tack för bra blogg

 4. Profilbild för S
  S

  Hej!
  Ville bara tacka för igår. Hade tänkt säga några ord där vid laxsnittarna, men då kom det en tjej o ville fotografera dig o mitt busfrö smet iväg…så jag hann inte. Jag hade velat tacka för inspiration samt visa dotterns fina Sonia Rykiel-tights från H&M, men det kom jag på när jag kommit hem igen :/

  Men anyhow-tack för ett superkul mingel med goodiebag, tack för fina kläder o tack för en bra blogg!
  /S

 5. Profilbild för En annan Cissi
  En annan Cissi

  Jag hörde inte ett enda ”eh..” från dig när vi pratade. Som vanligt är vi våra egna hårdaste domare! 🙂

  Kom på att jag glömde ställa en fråga igår, kanske du har lust att svara på den nu. Hur många läsare av din blogg har du?

 6. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Ha ha, tack – ja det är ju kanske inte alltid man känner sig som man ser ut och tycker att man uppför sig då antar jag? En annan Cissi: Statistik för bloggen står till höger en bit ner!

 7. Profilbild för Elin
  Elin

  Hej!

  Jag sitter dagligen och dregglar över dina skor från Carin Wester. Själv ser jag ff ut som barbamamma efter barn nr 2 och då är det ju alltid kul att köpa skor. Nu till min fråga. Är de små eller stora i storleken? Har 39,5 och funderar på om jag kan pressa ner foten i en 39:a…

  Tack för en otroligt bra blogg och lycka till med barnafödandet! Min erfarenhet är att med nr 2 är det lekande lätt! 🙂

  kram Elin

 8. Profilbild för Renée
  Renée

  Vad fin du blev i håret!

 9. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Den fina frisyren påminner lite om Sienna Millers!

 10. Profilbild för Sanna

  Gosh va snygg du blev i nya frisyren….SUPER!!!

 11. Profilbild för Ida
  Ida

  Jag fnissade lite över ”min” säljares mattekunskaper också. Lätt att känna så när man själv inte står på den sidan och känner pressen. 🙂

  Tyckte verkligen att du såg superfräsch ut, med ett par veckor kvar innan min förlossning var ”fräsch” inte ordet man tänkte på.

  I alla fall, stor tack igen för en trevlig eftermiddag och kul att min son (i den gula overallen) kom med på sista bilden. Ser ut som att han själv står och spanar in kollektionen. Mopströjan invigdes igår på öppna förskolan och du kan ge dig på att han fick många komplimanger för den!

 12. Profilbild för nicole
  nicole

  Skriv din kommentar här!
  Tack tack Cecilia och mama för en supernice tillställning i tor, mopskollektionen är ju kanonfin, kändes lyxigt att få dricka bubbel och äta lite goda snittar. Min lille son blev jättefin i sina nya kläder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *