Versace för H&M

[youtubeplay id=”5RUtYDIuElc” size=”medium”]

Höstens designsamarbete för H&M kommer att göras tillsammans med Versace. Kul! Mest för att det garanterat kommer kännas totalt osvenskt och safe, det kan vi modetrygghetsjunkies här uppe i norr behöva!

”Det är otroligt spännande att samarbeta med H&M och få chansen att nå deras stora publik. Kollektionen kommer att vara typisk för Versace och perfekt för H&M:s och Versaces fans världen över”, säger Donatella Versace.

”Versace är ett av vår tids viktigaste varumärken och kollektionen för H&M kommer att bjuda på lyx och glamour – allt det som Versace står för. Donatella Versace delar med sig av modehusets ikoniska designskatt. Det här samarbetet är som ett enda stort party och passar perfekt inför höstens festsäsong”, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M.

Klänningen Donatella har på sig i slutet av klippet bar hon på Versaces herrmodevisning i Milano igår, och den är förstås en del av samarbetet med H&M. Själv är jag lika mycket fegspelare som alla andra och har inga planer på att go Donatella i stilen, men jag hoppas mycket på accessoarerna och inte minst att det kommer att finnas en och annan snygg väska. Kollektionen släpps den 19 november!

Är ni nyfikna på vad som hände egentligen den där julidagen 1997 när Gianni Versace mördades i MIami, finns det flera spännande/intressanta/”roliga” dokumentärer. Till exempel den här!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Ewa (mamma till 6 döttrar)

  Spännande samarbete!! Jag säger som dig, hoppas på väskor 🙂

 2. Profilbild för Lisa i London
  Lisa i London

  Jag tror inte H&M tänker på svenskar först och främst på vad som kommer att sälja!
  H&M är ju överallt, samt i länder där det finns betydligt mer människor än i Sverige. Alltså betydligt mer folk som handlar!!
  Samt de har ju redan gjort ett samarbete med Cavalli och han är väl också väldigt osvensk lite i samma stil med Versace.

 3. Profilbild för Mrs B

  Fasen vad kul! Ska baske mig boka in barnvakt till november redan nu 🙂

 4. Profilbild för Hanna Hedenkvist

  HEJ!

  Snälla fina du! Jag och åtskilliga av Sveriges barn skulle bli så glada om du nämnde BRIS i din blogg. Nästan alla känner ju till BRIS, men få vet om att BRIS är helt beroende av medlemmar och donationer för att gå runt. BRIS får alltså inget statligt bidrag. Jag jobbar som volontär på BRIS, både i telefon och via mail.

  Vårt mål på BRIS är att kunna ha öppet telefonlinjen dygnet runt, men för att det ska kunna bli verklighet behöver vi fler medlemmar! Ett medlemskap kostar 360 kr/år, det är ynka 30 kr/månad. Sveriges barn skulle bli så glada om du ville länka till BRIS på din blogg. (http://www.bris.se/) Jag är liksom du mamma och känner ett visst ansvar för alla de barn som inte haft lika tur som våra barn.

  Tack för en mysig blogg som jag läser varje dag!

  Hanna i Umeå,

  Titta gärna in på min blogg om du har lust; http://chula-jack.blogspot.com/

 5. Profilbild för Hanna Hedenkvist

  Hej igen.

  Skrev till dig för en liten stund sedan. Ville bara be dig att inte nämna historierna om barnen. Glömde skriva det.

  Tack igen. 🙂
  mvh
  Hanna

 6. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Antar att du menar motsatsen till safe, dvs ”unsafe” eller? Ja, inte är hon speciellt vacker Donatella, med sina igensminkade ögon och stooora ankmun och näsa för att inte tala om accenten… Vissa gör allt för att ”föryngra” sig fast effekten bara blir den motsatta.
  Såg lite av den dokumentären härom kvällen där man får följa kändisars sista dygn i livet. Bra men lite läskigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *