IMG_7850 IMG_7840De här skorna – som är ett par år gamla och från Minimarket – är förmodligen några av mina allra snyggaste i garderoben. Jag gillar allt med hur de ser ut, de är liksom exakt min smak i varenda detalj. Vore jag en sko vore jag denna. Så på pricken är de. Enda problemet är bara att jag typ aldrig använder dem. Och jag försöker förstå varför. De borde sitta på varje dag. I teorin. Men i praktiken är det något med… JAG VET INTE! som gör att vi inte kommer överens. Vi lirar inte. Och då är de inte ens obekväma. Bara… fel. Jag går som en halt gammal kamel i dem och de snygga dragspännena bak klånkar och låter så att jag känner mig som en vandrande julgran.

Och vad vill jag då säga med allt detta? Ja. Jag har absolut ingen aning faktiskt. Att allt inte är lika bra som det ser ut kanske? Eller att det man tror att man vill ha kanske inte alltid är det som är bäst för en? Eller så ville jag helt enkelt berätta denna tårdrypande sorgliga lilla skohistoria. Inte? Sorglig? Nähä. Jag borde verkligen sova nu. Vad håller jag på med? Okej. Godnatt.

PS Det var JORDBÄVNING här i morse. Vaknade klockan halv sju av att det smällde till, sängen skakade och lampan på bordet bredvid skallrade högljutt. Inget mer sånt tack Moder jord.

 

0 svar

  1. Håller med om två saker 1. Ja. Helt stört jättesnygga. 2. Ja ibland blir det så, det går liksom inte. Det blir bara fel, även om alla förutsättningar talar för. Synd. Jag har också några skor som bara blir stående pga det.

  2. Hej Cecilia, Ha det där har man varit med om fleera gånger och väldigt typiskt när man har letat länge efter ett plagg, blir en pyspunka på nåt sätt. Jag kan ofta få en hang up efter att ha sett ett plagg i en tidning eller i en film. Kan leta ihjäl mig på nätet, just nu vill jag ha Malin Crepins grå ullkappa som hon har i Nobels Testamente… Var hittar man den, har du något tips? Den vill jag ha i födelsedagspresent, nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *