Stort tack alla ni som budat och budar på bloppisen!

Jag har fått in pengar för allt jag sålde förra veckan, totalt 2490 kronor! Så jäkla bra. Och alldeles nyss gick jag loss i Barnfondens gåvokatalog, och förvandlade mina gamla kläder – det ni köpt – till en gris till en familj i Indonesien, en get till en familj i Zambia, skolbäcker till barn i Etiopien, och en hel del annat bra. Så tack, tack snälla ni! Och fortsätt håll koll i bloppisen, jag ska försöka fylla på med mer inom kort!

0 svar

  1. Hej Cecilia, här kommer en länk till något som jag tycker är otroligt viktigt och som jag tror du också tycker! foraldravralet.se
    Skriv under för en hållbar framtid för dagens barn!
    SPRID!
    Kram Madde

  2. Jag tycker att det du gör är jättefint! Funderar på att köpa grisar, getter, kycklingar osv till mina vänner och släktingar i julklapp men är lite skraj. De förväntar sig nog ”typ samma som förra året”. Törs man (jag) bryta traditionerna? Borde vara enkelt, men det är det inte..

  3. Beundrar ditt iniativ men undrar hur dom tänkte när man ska skänka en gris till Indonesien som är världens största muslimska stat, men det är barnfonden som ska ifrågasättas och inte du, bra gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *