Vi rör på oss

franklin

Inledde morgonen med hike i fantastiskt vackra Franklin canyon tillsammans med tre mycket skarpa ladies. Efter det har jag 1. Spelat in podd 2. Plåtats tillsammans med barnen inför ett tidningsreportage 3. Bakat rabarberpaj och bjudit Lars och Katya på som kom på besök 4. Packat – för imorgon ska vi ut ge oss ut och resa hela familjen 5. Svarat på en väldig massa mail – imorgon händer det nämligen en hel del andra spännande grejer också.

B90A0565Jag kan inte säga att det inte finns stunder då jag varit mer sugen på att åka till Sverige. Just nu är jag så pirrigt förtjust i vårt nya boende, och att åka härifrån känns faktiskt inte helt lätt. Vilket på ett sätt är bra, för det innebär ju att jag och vi har något att längta tillbaka till när det är dags att resa hit igen. Men vår tripp går inte direkt till Sverige, först ska vi på en tour genom USA – och det ska förstås bli väldigt spännande! Jag hoppas ni vill följa med på resan (och att jag har mottagning så att jag inte helt råkar gå under jorden!).


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Paula

  Vad roligt det låter, hoppas ni får en härlig semester!

 2. Profilbild för Lina
  Lina

  Vad spännande, ser fram emot updates från resan!

 3. Profilbild för mamma mu

  Fy tusan vad ni lever livet fullt ut! Ni tar vara på varenda sekund! Inspireras till max!

 4. Profilbild för B-M
  B-M

  Klart man vill hänga med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *