Glad igen!

Äsch. Det där gick ju hur bra som helst. Lite gråtigt förstås, men det gick över snabbt som ögat. Skönt för Rio. Och. Väldigt skönt för mig. Och snälla BVC-tanten gav min lilla sölkorv så mycket beröm. Var det inte hyn så var det längden och vikten som var fullkomligt enastående. Och eftersom man är en alldeles fantastiskt larvig liten mamma får man plötsligt för sig att det är något slags superbarn man har. Ungefär som när man, eller i alla fall jag, var liten och verkligen trodde att man var bäst i världen för att mamma sa att man var bäst i världen. Utan att haja att det (eller något liknande) är vad alla mammor säger till sina barn, eller att beröm av något slag är vad alla BVC-tanter ger sina små patienter. Fast å andra sidan. Jag har ju ett superbarn. Två till och med. Åtminstone i mina ögon. Och det räcker långt!

0 svar

 1. Hej!

  Ville bara säga att Rio är ju bara för söt ( sjävklart Bonnie oxå)! Rio är väldigt lik dig. Bonnie är ju en kopia av din man men Rio är så lik dig!

  Du verkar vara en toppen mamma!

  / Bella.

 2. Vilka goa glada ögon! Lika söt som sin stora syster.
  Fy vad ont det gjorde i en själv när dom stack barnen, usch. Fast det var länge sedan i mitt fall, 16 o 18 år är mina, så kommer man ihåg det ändå.

 3. Så skönt att det gick bra!! Ska gå med min son nästa vecka, hade – tills jag läste vad du skrev – inte tänkt på hur jobbigt det kan bli. För mig är det självklart att vaccinera, hade en bror som dog fyra månader gammal i en sjukdom som en av sprutorna skyddar mot. Min lille kille är ingen filbukne, skriker rätt mycket, men e förstås världens bästa ändå! Jag räknar med att hab kommer att säga ifrån när han blir stucken, men jag får bita ihop även om mammahjärtat gråter…

 4. jag tror det underlättar om man är cool själv, inte är så rädd om man kan. därför får inte min man gå till bvc o ta vaccin m barnen eftersom han är SUPERNOJIG/RÄDD för sprutor o jag är hur cool som helst, har aldrig varit rädd för sprutor, jo, kanske en aning när jag var liten men inte nu, alls.
  Rio är ju helt underbar! Klart du har 2 superbarn.
  De har jag med! Ha, ha, ha!!!
  Ha det lovely i miami, avis som attan, men funderar på Mallis i juni!

 5. Vad härligt att det gick så bra! 🙂 Rio ser väldigt nöjd och glad ut på bilden.
  Jag är också sådär, suger åt mig som en svamp när barnmorskor och andra påpekar vilken fin liten son jag har. Och det har jag ju, världens finaste och bästa son som jag är stolt över varje dag 🙂 Jag hoppas (och vill tro) att alla mammor känner så för sina barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *