Vill gärna veta vilka ni är

Vänner! Det har gått ett halvår sedan jag startade den här platsen som jag hoppas och vill ska vara och kännas ungefär som att få en härlig tidning i händerna; läsning, inspiration och ibland kanske något nytt att tänka på. För att bli ännu bättre undrar jag och gänget som driver den här sajten samt ett par andra inom samma nätverk – om ni har lust att hjälpa oss och svara på en knippa frågor?

Inlägget uppdaterat 2/4 2014

Enkäten är nu avslutad!
Tusen tack alla ni som svarade! Nu vet jag lite mer om er och vad ni gillar!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Åsa M
  Åsa M

  Åh vad roligt att du vill veta mer om vilka vi är! Ska genast svara på frågorna!
  Tusen tack för i särklass bästa bloggen!

 2. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Saknade ett alternativ i frågan om vad jag gärna läser om i bloggen: Politik och feminism. Ett av dina starkare kort, och ingenting som passade i den tillgängliga alternativen.

  1. Profilbild för Petra
   Petra

   Instämmer fullkomligt!

  2. Profilbild för Soffan
   Soffan

   Håller med, svarsalternativen kändes lite väl ytliga vilket denna blogg inte alltid är.

 3. Profilbild för Lina

  Hej Cecilia. Jag klickade faktiskt på länken, tänkte att jag nog kunde bredda bilden av vilka ”vi” är, och började svara på frågorna. Jag hann med 37% av formuläret, sedan blev jag utslängd med motiveringen ”Tyvärr, du tillhör inte vår målgrupp.” Så nu måste jag faktiskt bestrida detta. Jag följer dig varje dag och har gjort det sedan expressen-tiden. Vi är superolika! Men du har en ton och förmedlar tankar som berikar min vardag. Jag är din målgrupp. Hälsa det där undersökningsföretaget det. Kram från Lina!

  1. Profilbild för Redaktionen svarar
   Redaktionen svarar

   Hej Lina,

   Visst är det så att du tillhör vår målgrupp! Just formuleringen kring detta kommer ifrån systemet som hanterar undersökningen och vi håller med om att det blir lite tokigt när det mitt i bryts och man får detta felmeddelande.

   Det finns några möjliga anledningar till att man inte ”godkänns” och det är bland annat:
   1. Man blir utscreenad pga av ålder. Man behöver vara 15 år för att delta i en undersökning.
   2. Man råkar skriva in ett felaktigt postnummer. Har man svarat ja på frågan om man bor i Sverige måste ett korrekt postnummer fyllas i.
   3. Ett fåtal gånger kan det handla andra tekniska problem som inte ligger hos oss. Vi föreslår då att man t ex byter webbläsare och försöker igen.

   Alla är naturligtvis välkomna att lämna svar och annan input hos oss! Om man har synpunkter och andra önskemål går det också bra att maila dem till linda@modernfamilygroup.se
   Tack för att du tog dig tid att försöka fylla i formuläret, hoppas du vill försöka igen!

 4. Profilbild för Lena
  Lena

  Nu har jag också fyllt i. Jag blev i min tur nyfiken på ”gänget” som driver den här bloggen. Vilka är det förutom du? Och vad gör dom? Tack för en fantastiskt bra blogg!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Bra fråga! De sköter teknik och så, men framför allt annonsering med mera!

 5. Profilbild för MC
  MC

  Är det bara jag som inte kan kommentera på senaste inlägget, om flera barn?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Nej jag försökte också kommentera på det inlägget men fick inte ens upp någon ruta att skriva i

 6. Profilbild för Fio
  Fio

  Undrar som föregående om det inte går att kommentera på trebarnsinlägget? Har exakt samma funderingar själv. Två döttrar i samma ålder som dina och bekvämligheten blir bara större och större men har alltid trott att det skulle bli tre barn. Väldigt intresserad av vad folk har att säga om ämnet!

 7. Profilbild för Nina
  Nina

  Om barn. Skaffade ett tredje barn och sedan ett år efter ett fjärde ”av misstag”så roligt, man ångrar aldrig sina barn, men nu orkar vi inte mer, känner verkligen att mer klarar inte mina nerver. Och vi är över 40 nu…

 8. Profilbild för Anna
  Anna

  Angående barn: längtade efter nr 3 för det poppade treor på alla håll i bekantskapdkretsen tills vårt 1,5 åriga kusinbarn bodde hos oss i två veckor. Oj, vilken realitycheck! Blev så brutalt påminda om pure över hela köket, aldrig en stund lugn och ro (förutom de ynka 40 min när det är middagslur), utdragna läggningsprocedurer etc – pust! Vi var helt slut när de till sist åkte och insåg att livet med en 4 och en 6-åring är ganska skönt!

 9. Profilbild för Sussa
  Sussa

  Cecilia, det är få bloggare som känns lika opretentiösa som du. Du är välformulerad, bjuder på dig själv och har stenkoll på mode – tummen upp!
  Kram

 10. Profilbild för Eva
  Eva

  Ett barn ( nöjd så, men måste alltid förklara varför) och gift. Fann din blogg då jag själv var gravid och behövde inspo, har följ dig ett tag men kommenterar aldrig. Fortsätter att följa dig då blogg avviker från andra föräldrabloggar, och tack för det

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Måste bara kommentera! Vi har också ett barn, är nöjda så men måste också alltid förklara varför. Tröttsamt.
   Skönt att inte vara ensam 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *