Befinner mig i en fotostudio där Niklas Dahlskog plåtar bröllopsklänningar som Renée min gamla praktikant på Expressen och tillfälliga assistent ringt in. Jag har med andra ord dragit vinstlotten som mest bara sitter på avstånd och bevakar. Hummar lite och ställer frågor av typen ”Ska inte släpet kanske synas lite mer?”.

Vad jag också gör men som de andra inte vet, är att jag drömmer mig bort. Tänker på mitt och Pers bröllop för snart två år sen. Får en känsla i magen av något som nästan liknar lite ångest. Jag vill göra det igen! Jag vill fortfarande ha det framför mig. Å andra sidan. Skulle ju inte vilja ha det ogjort heller. Det var en helt otrolig bröllopsvecka och smekmånad som vi tillbringade med vänner och sen för oss själva i Kalifornien, Nevada och Florida. Tänk att få fly stressen och tröttheten ett litet tag. Bara jag och Per. Kanske gifta sig igen. Tumla runt i natten. Pirriga av det där ruset som bara kombinationen kärlek, lycka och champagne gör. Kanske dags att boka in en weekend nånstans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *