Här kan ni kolla in lite fina vimmelbilder från igår!

0 svar

 1. Oh nej. Varför ställde jag upp på en bild? Det var lite skrämmande. Men du var skitsnygg Cecilia, kul att se dig i verkligheten! Jag har följt din blogg så många år, men vågade ändå inte säga något till dig när jag väl stod där och bad om en scarf. Hehe. Tack för igår!

 2. Hej! Tro nu inte att jag är ”tuttfixerad” eller ”snusktant”, men bilderna på dej är väldigt fina speciellt nu i slutet på graviditeten. Utan att titta allt för mycket så syns det att dina bröst är större nu, och då kom jag att tänka på vad du skrev i fredagsbilagan efter du fått Bonnie. Närbild på dina bröst i bikini och en text som gick ut på att du i hela ditt liv spelat i knatteligan men nu spelade du i landslaget eller nåt sånt…. Vad jag skrattade då! Fasiken att jag kastade den tidningen…..
  Önskar dej och din familj allt gott! Kram Berit

 3. Hej Cecilia! Ville bara säga att det var jättekul att få träffa dig live igår. Har följt dig både på radion när du gästspelade på Mix Megapol, när du modebloggat och nu på din superba blogg. Säger bara: keep up the good work. Skulle gärna höra mer av dig på radio, du var jättebra där.

  Shoppade en massa fina mopskläder till lille sonen, jag och min kompis var nog bland de första som fick förmånen att handla av dig. Du skötte dig jättebra och var supersnygg och fräsch! Vill också tacka för bra modeinspiration – jag skaffade skinnjackan från Lindex som du tipsat om och den är kanon! Snygg och varm. Lycka till med bebisen, hoppas den kommer i tid;-) – kram!

 4. Hej, och stort tack för fint ordnat mingel 🙂
  blev alldeles ställd när jag såg dig vid borden, det var nog luggen som gjorde att jag inte riktigt kände igen dej och då blev jag fegis och vågade inte säga det jag tänkt! du har en fantastiskt inspirerande blogg!
  trevlig helg, och hoppas att du slipper vänta allför länge till på bebisen.
  hälsningar Ulrika

 5. och en sak till.. jag och treåriga dotterin stod och nöp i mopsbyxorna, men just då ville hon absout inte ha några så det blev inget köp. idag när vi skulle klä på oss hör jag hur hon diskuterar med min sambo som ropar ”var är byxorna med hunden på rumpan, hon vill ha dom idag” fick påminna henne om att vi aldrig köpte några, men lovade ett par snart! du e poppis 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *