Om det fanns en sak som borde finnas i varje kvinnas garderob så är det en festoutfit som alltid funkar. En klänning eller vad man nu gillar och känner sig fin i som man vet alltid räddar en ur partyklädkriser, som man vet alltid känns bra och som man vet alltid passar. Karen Millen är drottningen av den här typen av klänningar. Plaggen är tidlösa, vackra och smickrande. Jag äger ingen själv, men fick låna en till den där 40-årsfesten jag var på i lördags, och med en sådan skapelse på gör det liksom ingenting om sminket hänger lite på sniskan och håret kanske inte blev precis som man tänkt sig – man känner sig liksom orubbligt elegant oavsett. Tack vare klänningen.

Hur som helst. När Karen Millen hörde av sig och frågade om jag ville lotta ut en klänning tänkte jag att det vore väl ett fantastiskt bra sätt att skämma bort er läsare så här inför nyår. Jag valde ut två favoritklänningar, och den som vinner får välja den de gillar bäst!

 

Men först måste ni tävla och svara på nedanstående fråga i kommentarsfältet nedan. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!

Vilket land kommer Karen Millen ifrån?

 1. Sverige
 2. England
 3. Australien
Motivera dessutom i en mening när och hur ni kommer använda klänningen! (Ni måste inte välja vilken modell ni vill ha redan nu när ni tävlar, vinnaren kan få någon dags betänketid om det skulle behövas!)
Tävlingen pågår till och med onsdag den 28 november kl 16, och vinnaren publiceras här på bloggen kort efter det!
Okej ladies, KÖÖÖÖÖÖÖÖR!

0 svar

 1. Vilken fantastisk klänning!
  Denna kan jag ha på mig både till nyår och på min sons kommande dop, tillsammans med en söt kofta och höga, stövlar. Vilken dröm att vinna denna!
  Karen Millen kommer från England.

 2. Karen Millen kommer från England!

  Jag tror jag skulle känna mig fantastiskt glammig på nyår i höga klackar och den guldiga skapelsen, vilket vore ett trevligt avbrott i min inte så glammiga, trubbiga och trötta nygravida tillstånd..

 3. Vilkend dröm! Dröm till julfesten, dröm till julafton, dröm till födelsedagsfirande & dröm under en vardag då regnet öser ner. En dröm helt enkelt! Karin Millen kommer från England.

 4. Hon kommer från England.

  Vore fantastiskt att ha en sådan klänning att sätta på sig under jul och nyår och på vinterns andra fester. Efter en graviditet är jag så sugen på lite nya kläder och att känna mig riktigt snygg och stolt över min kropp!

 5. Från England. Jag skulle ha klänningen på den dag när vi firar att min pojkvän äntligen flyttar ner till mig i Melbourne efter nyår. Otroligt efterlängtad dag som behöver en alldeles särskild klänning!

 6. Svaret är 2. England. Min motivering: Jag har efter gastric bypass operation gått ner 50 kg och har åter igen funnit glädje i att klä mig i vackra kläder, ska till amsterdam över nyår och det vore fantastisk roligt att få visa hur snygg jag är för holländarna.

 7. Karen Millen kommer från England.

  Jag skulle ha på mig den underbart vackra svarta klänningen på mina föräldrars 30åriga-bröllopsdag. Alltid svårt att hitta en klänning som känns festlig men ändå går att använda med mörka strumpbyxor på vintern.

 8. England!!
  Jag skulle ha klänningen på min date med min man. Som småbarnsföräldrar är den sedan länge inplanterad och välplanerad. Klänningen skulle vara perfekt!!

 9. Svar: 2. England

  Kan tänka mig tusen användningstillfällen för en Karen Millen klänning men jag inviger den på nyårsaftonen!

 10. Karen Millen kommer från England.
  Denna fantastiska klänning skulle användas på min mans 40 års fest. Vad underbart att slippa ångest och stress över att hitta den ”rätta” klänningen.

 11. England!
  Jag skulle vilja ha klänningen i slutet på januari, då jag förhoppningsvis är helt fri från min caner och ska fira så det står härliga till med nära och kära, då vill jag vara finast av alla!

 12. Karen Millen kommer från England!

  Jag skulle först använda den på ett nyårsbröllop, sedan skulle den bli min lilla svarta resten av livet.

 13. Hej! Karen Millen kommer från England. Jag vill använda klänningen+ jimmy choo svarta pumps till min man 40 års födelsedag i januari.

 14. Rätt svar är 2. England
  …och Ååh! jag har alltid spanat på Karen Millens kläder, gått o fingrat på dem när jag varit i sthlm eller göteborg, men aldrig riktigt tyckt att jag kunnat unna mig dem. Nyår skulle vara det ultimata tillfället att inviga en sån fantastisk klänning, men även när min farmor fyller 80 i januari.

 15. Karen Millen är från England!

  Sedan några månader har jag letat efter en klänning som en av dessa. Jag tar tandläkarexamen i januari 2013 och då skulle jag jättegärna vilja bära en sådan fin klänning. Examen betyder slutet på en lång och mycket tuff utbildning (för mig iaf) som jag verkligen har slitit för och nästintill blivit gråhårig av. Klänningen skulle symbolisera ett värdigt avslut och en ny början som jag nu längtar efter. Det skulle vara underbart att få bära en av dessa klänningar då, skulle slå allt!

 16. Karen Millen kommer från England!
  Jag skulle ha på mig klänningen på min mammas 50års fest. Min älskade mamma som är liten, söt och rödhårig och som stöttat mig i vått och torrt.
  Till den urläckra klänningen ska jag ha mina acne-stövlar och den lilla 20-tals väskan jag ärvt av min mormor!

 17. Karen Millen kommer från England.

  Sedan jag i mina tidiga tonår läste min första Marian Keyes bok har jag längtat efter en Karen Millen-klänning. Jag skulle använda klänningen på julafton, då jag för första gången ska fira tillsammans med min sambos familj och inte med min egen. Efter det skulle jag använda klänningen varje gång den där beslutsångesten kickar in inför klädvalet för en utekväll.

 18. England !
  Jag skulle ha den på nyår ! Har ingen sån där fest-klänning som passar vi dalla tillfällen, å detta skulle ju alltså kunna få bli en grderobs-klassiker hos mig..

 19. Karen Millen kommer från England!

  Jag skulle använda klänningen på min första fest (jobbets julfest) som jag ska på efter att vi fått vårt andra barn. Jag har kämpat med gravidkilona och saknar bara en fantastisk klänning att visa mig i! En Karen Millen skulle vara den perfekta beviset på min kamp.

 20. Karin Millen är från England!
  Jag skulle älska att få bära den svarta kreationen på en Luciasittning som jag ska gå på om några veckor. Som student är det inte alltid möjligt att köpa en ny klänning till varje sittning. Det vore därför fantastiskt att få bära en av Karen Millens klänningar. Fantastiskt att få känna sig riktigt snygg och lyxig för en dag!

 21. Svar: England. Har under lång tid varit ganska låg pga min mammas bortgång, och min man har tagit på sig det mesta. Skulle vilja ha på mig klänningen på en middag på tu man hand, bara jag och min älskade man.

 22. England
  Jag skulle ta på mig klänningen och bjuda ut min man och visa honom (eller kanske mest mig själv egentligen) att jag inte är så tråkig som jag verkar nu för tiden! Jag har något av en för tidig 40-års kris. Vi krisar egentligen lite båda två och behöver påminna oss om hur bra vi faktiskt har det. En snygg klänning, snygga skor och fixat hår och sminkning skullle ge mig ett härligt rus för en kväll och kanske honom också!

 23. Karen Millen är så klart från England!
  Jag bodde själv i London i tre år men köpte aldrig någon klänning från Karen Millen. Jag gick och suktade efter en men min produktionsassistentlön räckte inte direkt till sådana extravaganta outfits. Jag tänker inte påstå att jag har något specifikt tillfälle då jag skulle bära den guldiga klänningen på. Jag skulle nog ha den på mig jämt. Kanske till och med i sängen och till frukost. Ja, alldeles säkerligen till frukost faktiskt… Gulp.
  Eller jo vänta… jag skulle nog ha på mig den på vår treårsdag, vi träffades i London så det vore ju minst sagt passande.
  Lord vad jag saknar England och Lord vad jag saknar den där klänningen i min garderob. 😉

 24. Rätt svar är England.
  Jag har precis lyckats gå ner dom där sista 10 gravidkilona efter att fått 2 barn tätt och inser att min garderob inte har uppdaterats på ett tag…Jag skulle ha denna klänning på julafton och nyårsafton och 40 års festen och middagen på tu man hand med min man och tjejmiddagen och julfesten med jobbet….!!

 25. England!

  Barnens ögon kommer tindra när mamman går runt och glittrar i den vackraste jul/nyårsblåsan och visar att även en nybliven fyrtioåring med tre kids kan vara…gorgeous!

 26. England.

  Jag skulle vara superglad om jag fick den stora äran att få känna mig fin i denna underbara kreation på nyårsafton. Jag skulle då fira lite extra att jag snart efter 5 år i skolbänken och gnetandet med studiemedlet snart är över och att jag nästan är klar men min efterlängtade examen!

 27. 1. Från England
  2. Jag är ofta så fokuserad på alla julklappar som ska inhandlas så när alla julens fester står för dörren brukar jag få damma av en gammal trasa och lova mig själv att jag till nästa år ska köpa något flott…

 28. Rätt svar : England
  Förra nyår när jag var gravid med klädångest deluxe lovade jag mig själv att nästa år vara smashing snygg. Med en Karen Millen klänning kommer jag garanterat uppfylla det löftet!

 29. Karen millen är från England!

  Jag skulle älska att få bära nåt sånt där snyggt när jag sticker ner till Malmö för att hälsa på min bästis. Vi har inte setts på drygt ett halvår, och det här året har jag blivit mamma och liksom bara varit hemma. Nu är äntligen resan bokad, tack vare dina peppiga inlägg om att man ibland måste åka bort från ungar och göra nåt kul för sig själv. Första helgen utan sonen känns skitspännande och då vill jag ju såklart vara snygg också!

 30. Rätt svar: England

  Har ingen snyfthistoria att komma med, förutom att jag är rejält luspank och fullkomligt älskar den där svarta klänningen.

 31. England

  Vore verkligen kul att få lyxa till det på nyår och visa min man och mina barn vilken snygg mamma jag är!

 32. Svar: Karen Miller kommer från England.

  På juldagen jag denna underbara klänning skulle bära
  Då ska jag ut och fira med gamla vänner kära
  Hemvändarkväll och allt som hör till
  Ni vet, då kvällen avslutas på närmsta grill
  Jag vill alltid känna mig extra fin
  När jag är i hemstaden och dricker vin
  Klänningen skulle därför passa perfekt
  För jag tror ingen skulle bräcka mig i denna dräkt.

 33. Karen Millen. England är rätt svar

  Jag skulle vilja vinna klänningen för att kunna överraska min syster som tredje året på rad ska fira jul utan familjen i sverige. hon jobbar i Hongkong och även detta året så sätter stora projekt på jobbet käppar i (h)julen för att komma hem. Att kunna skicka över denna som julklapp tror jag kanske kunde hjälpa till ett större leende på läpparna när vi ser på Kalle tillsammans över Skype.

 34. Svar: England

  MANNENS Ögon gnistra och glimma
  som för sju år sedan innan barn o graviditeter gjorde att mamman är i en dimma (stundals)
  Med detta lilla fodral, kommer jag känna mig redo för bal.
  Om det såväl är en hemmadejt eller en skiva
  så kommer jag lycklig och snygg bliva!

  Jag önskar mig vilken som helst!

 35. England!
  Jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst nu på direkt men jag har två tillfällen att använda den på. Julbordet med jobbet ser jag fram mot då jag är föräldraledig men börjar igen efter nyår, har saknat mitt jobb! Och sen på 30-årsdagen strax innan jul, jag har längtat efter att ha en 30-årsfest sen jag var gravid på min 25-årsfest, men nu kommer vi inte hinna med en innan jul… Men det vore ju ändå himla roligt att få glamma till det den där onsdagen innan jul!

 36. Karen Millen är från England!
  Jag vill gärna vinna den högra klänningen, den skulle sitta som ett smäck som bröllopsklänning eftersom jag absolut inte vill bära vitt!

 37. 1. England
  2. Nyårsafton vore ett perfekt tillfälle att få använda den lilla svarta till vänster, tyvärr jobbar jag nyårsaftons kväll (och nyårsdagens morgon) så det blir inget nyårspartaj i år för mig. Men kanske nästa år. Eller på julafton när jag lyckligtvis fått ledigt efter mycket om och men. Den känns lite magisk den där klänningen, vore en dröm för mig som annars mest går runt i landstingspyjamas. Hoppas på den!

 38. England är svaret på frågan.
  Jag skulle så hemskt mycket behöva ett plagg som man känner funkar på de flesta tillställningar. Inte för att jag går på så många, men när jag väl ska iväg så är det alltid katastrof.. Jag är ensam med mina två små barn på 2 och 5 år så tiden då jag har möjlighet att känna mig fin är väldigt begränsad. Det skulle vara oändligt trevligt att få känna sig snygg å stilla nästa gång jag får tillfälle.

 39. Karen Millen är från England!
  I julklapp till min man har jag för första gången fixat barnvakt för att kunna bjuda ut honom på en romantisk juldate bara vi två. Detta för att fira att vi klarat två år med lika många förlossningar och barn, men med släkten och alla hjälpande händer på 50 mils avstånd. De gånger vi varit helt på tumis sen första barnet föddes är lätträknade på ena handens fingrar så nu ska det äntligen bli av för en kväll åtminstone! Pricken på i skulle vara om jag dessutom fick vara extrasnygg i en fabulös Karen Millen-klänning!

 40. Rätt svar: England

  Student med stor kärlek för kläder men en budget som bara tillåter HM köp är i desperat behov av ny råsnygg, dödsläcker, alla-vill-ha klänning!

 41. Vilka fantastiska klänningar! Du var supersnygg i den! Karen Millen kommer från England och jag skulle bära klänningen på nyår. Skulle vara härligt att få klä upp sig lite extra, vilket det inte blir så ofta som mamma.

 42. Rätt svar: 2 England, såklart !
  Satte VG på första tentan och känner mig så (ursäkta språket) jäkla värd en ny smashing klänning att dra på mig på den kommande glöggfesten!

 43. Skriv din kommentar här!
  Karen Millen kommer från England!
  Vore otroligt att vinna en klänning. Den skulle inte bara bäras vid ett tillfälle – detta är ju en klänning för livet!! Det sakulle kännas fint när jag nu hittat min målvikt efter tre små goa kidz!!

 44. Svaret på frågan är England. Och jag skulle vilja äga en klänning som jag kunde ta på mig när en grå dag behöver förgyllas.

 45. Karin Millen kommer från England.
  Jag skulle vilja vinna av den enkla anledningen att jag är över 40 år och jag har aldrig ägt någon så vacker klänning!

 46. Karen Millen kommer ifrån England.

  Ahh, men åååå! Jag skulle så gärna vilja vinna en klänning. Skulle bära den så fort det finns möjlighet. Har haft en finklänning som dock alla (och då menar jag ALLA) har sett mig i. Den har varit på bröllop, tjejmiddag, släktkalas, romantisk date med mannen… Skulle verkligen uppskattas om finklänningsgarderoben uppdaterades en smula! Inte minst skulle min omgivning uppskatta det 😉

 47. England!
  Ska vara toastmaster på en disputationsfest -av obegriplig anledning, jag är sämst i hela Sverige på att prata inför folk men när festföremålet ändå vill att jag ska göra detta kan jag ju inte tacka nej. Men jag behöver hjälp på traven! Och en smashing klänning skulle kännas som om jag var en bit på väg! Du var ursnygg i klänningen på 40-årsfesten by the way.

 48. Karen Millen är från England.

  Jag skulle ha klänningen på nyårsafton som kommer att bli min första fest efter att jag fött barn och fått tillbaka min ”gamla” kropp, jag skulle matcha den med ett par röda läppar och ett champagneglas.

 49. Karen kommer från England.

  Hur jag kommer använda den? På den alltid lika märkliga nyårshets-dagen. Det SKA vara festligt och kuul, ju. Helst. Förra året var jag själv hemma med dotera, då 9 månader. Båda i urtvättade h&m kläder. Mannen min är inte så sentimental utan brukar VARJE nyår åka med sina stora barn norrut på extrajobb/skidåkning..jag blir hemma och jobbar. Jag brukar intala mig själv att det ju inte spelar någon roll, att kompismiddagarna med glitterattiraljer säkert är jääättetrista. Fast egentligen är det ju en sån festlig dag! I år blir han hemma, (jobbet var redan fullbokat så det var ju förstås inte självvalt :/) men kanske vi då kan få till en härligt traditionell nyår? Glitter, familjen, bubbel, vacker klänning på moi och fyrverkerier? En festligt nyårsfirande skulle ju vara…….alldeles, alldeles underbart!!!

 50. Svaret på frågan är England.
  Jag skulle använda klänningen på de flesta fester under vinterhalvåret så länge den håller. Trött på att alltid köpa nya klänningar och festklänningar utan har länge velat ha THE dress att ha på bröllop/julfester/disputationsfester/kalas etc. Tidsbesparande och miljövänligt! Tyvärr har jag inte kunnat köpa denna klänning då jag lever på CSN men testar att tävla nu eftersom dessa båda klänningar känns perfekta. Inte helt utflippade utan funkar länge men samtidigt med kul detaljer. Så jag hoppas på det bästa1

 51. England – Jag hade använt klänningen som en morot att kämpa allt vad jag är värd sista terminen på universitetet för att få min magistersexamen till sommarn. Det kommer bli tufft men det ska gå! Vet jag om att jag har en Karen Millen att dra på mig på examensfesten, som jag kommer vara skitsnygg i, sporrar det mig att kämpa ytterligare.

 52. 2. England

  Alltså dessa blåsor är ju helt fabulösa, jag skulle nog ha den på företagets otroligt omtalade julfest där klädseln är lite a och o och så skulle jag ha den på nyår också bara för att den är såå vacker och inte alls ska hänga i garderoben för länge mellan gångerna! Den högra som vi såg på dig i tidigare inlägg är helt klart en håll-käften-klänning! Underbar!

 53. Svaret är England!
  Efter två barn, varav den yngsta äntligen tar något annat än bröstmjölk tänkte jag bjuda ut mannen på en lyxig helkväll och bara vara oss, inte föräldrar för en kväll och då hade det passat perfekt med en vacker Karen Millen klänning som pricket över i !!

 54. Karen Millen kommer från England.
  Jag skulle använda klänningen på nyår. Jag jobbar som läkare och går alltså dagarna i ända omkring i scrubs, en pyjamas för vuxna med muddar i ärmar och ben samt knyt i midjan. Glamouren känns mycket avlägsen. På nyårskvällen jobbar jag på akuten och behöver något jag kan hoppa i när jag kommer hem och festen är igång för att bli färdig på två minuter!

 55. 2. England
  Klänningen kommer jag att ha på mig på nyår det skulle kännas så lyxigt och fint att få ta på sig en vacker klänning.

 56. Rätt svar är England. Jag skulle använda klänningen på min födelsedag. Efter tre barn och 40 år behöver jag känna mig snygg och glamourös!

 57. Skriv din kommentar här!Svaret på frågan är England och klänningen vill jag bära tillsammans med guldig kuvertväska och klackar från Manolo Blahnik då mina fina vänner gifter sig nästa år!

 58. Svaret är England.

  Denna skulle bli min LBD för resten av mitt liv, älskar verkligen allt med klänning nr. 2. Frågan är bara om jag fortfarande är lite för tjock efter två täta graviditeter. Vilken morot att vinna denna skapelse.

 59. Karen Miller kommer från England

  Klänningen skulle få bli min finklädesräddare. Första tillfället jag kommer på är när jag och mannen ska på barnfri date i februari (det gäller att ha framförhållning om man ska få till en date med sin man… ) Efter det under många fler härligta kvällar (hoppas jag)

 60. Rätt svar: England.

  Så många bra motiveringar…
  Jag skulle ha klänningen på nyår som är första på fyra år som jag inte är gravid/ammar, klackarna på!

 61. 2. England.
  NYÅR med självförtroendet i topp, som jag sedan hoppas följer med in i år 2013 och för mycket gott med sig =)

 62. Rätt svar är England!

  Åh nu dör jag lite – en sådan klänning skulle kunna få även en trött, disktrasetråkig, mysbyxebärande mamma att piggna till och få lite liv – kanske t o m få en glimt om hur det kändes att vara kvinna utan att också vara mamma?! Ja, jag tror bestämt att en Karen Millen skulle vara min tidsmaskin till ett hetare jag – och vem skulle inte vilja åka med i en sådan?!

 63. Rätt svar är: England
  På nyårsafton vill man glittra, och med den snyggaste klänningen förhoppningsvis en singelman hitta.

 64. Rätt svar England

  Jag gifte mig faktiskt i en Karen Millen klänning (i Las Vegas) och den svarta med silverdetaljer skulle bli perfekt att ha, tillsammans med svarta brittiska pumps och en silverclutch, när vi firar vårt ”bli-ihop-datum” nu i december.

 65. Rätt svar är England.

  Jag vill hemskt gärna vinna klänningen eftersom jag skulle behöva ha något fint att ha på mig på min bröllopsfest i mitten av december. Klänning till vigseln har jag redan men på kvällen ska vi ha karaoke-temafest med våra vänner. Jag ska vara Scarlett Johansons karaktär från Lost in Translation – med rosa peruk och allt – och en sådan vacker, svart klänning skulle vara fantastisk till!

 66. Här kommer mitt svar/motivering igen eftersom jag råkade skicka innan jag var klar 🙂

  Rätt svar är England!

  Åh nu dör jag lite – en sådan klänning skulle kunna få även en trött, disktrasetråkig, mysbyxebärande mamma att piggna till och få lite liv – kanske t o m få en glimt om hur det kändes att vara kvinna utan att också vara mamma?! Ja, jag tror bestämt att en Karen Millen skulle vara min tidsmaskin till ett hetare jag – och vem skulle inte vilja åka med i en sådan?! Klänningen skulle bäras på min mammas 60-års dag i januari – en sådan underbar kvinna måste få ha en strålande dotter vid sin sida!

 67. Karen millen kommer från England.
  Jag skulle använda klänningen på julfesten på mitt nya jobb! Jag har precis kommit tillbaka från mammaledighet, och har dessutom börjat på nytt jobb som säljare. Jag älskar mitt nya jobb, men kassan har ekat ganska tom under mammaledigheten och jag har inte råd att köpa en ny snygg klänning just nu. Så please, skulle så gärna kunna se riktigt snygg ut på julfesten och även andra fester framöver!

 68. Svar:England

  Jag vet exakt när jag ska ha den..Min son (8 år) frågade mig när inbjudan kom till klassens årliga julfest om jag skulle vara ”fin” som på mina tjejfester 🙂 & nu slog det mig jag ska vara finaste mamman på hela julfesten !! /kram Risgryn

 69. Karen Millen kommer från England!

  Jag skulle ha klänningen när jag går ut, med höööga klackar och sotade ögon, eller när jag ska på middag med klassiska pumps och enklare sminkning, jag skulle ha den på nyår, på dejt med min karl, på tjejkvällar ute – den skulle förgylla en garderob som är sorgset tom på designerklänningar eftersom jag lever på CSN (och kommer göra så ett tag till)!

 70. Skriv din kommentar här!Rätt svar är 2. England.

  Jag skulle vilja ha en av dessa klänningar som motivation. Jag har precis gått igenom en gastric by-pass operation och längtar efter att se mig själv i en kreation som denna. Vilket bombnedslag jag skulle bli (och givetvis är).

 71. 1.England
  2.Klänning nr 2.
  Vad är väl en kväll på balen, när man kan ha en kväll med ”Karen”, denna symboliserar glamour, det blir en kväll med mon amour.

 72. Vad många bra motiveringar!
  Karen är från England.
  Jag jobbar på ett stort mansdominerande ingenjörsföretag, och känner mig ibland väldigt malplace bland alla högt sittande jeans, skjortor från sent 80-tal och kavaljer som verkar ha använts på ngn KTH sittning för 30 år sedan…Jag skulle vilja glida in i en Karen Miller klänning på julfesten och bara utstråla; GIRLPOWER!!!

 73. England it is!

  Jag är inte mycket för snyftare, och jag ser inte min motivering som det heller…. Men ändå. Anyway. Jag har precis återvänt till livet! Wow wow tänker du nu, men det är typ helt sant. Har legat däckad i en vecka efter en djävulsk lumbalpunktion. Läckte spinalvätska ur ryggen, så blev liksom inte bra. Huvudvärk från hell, värkande rygg, sus i öronen och känselbortfall i svalget. Anledningen till att jag fick ta det ”mindre mysiga” provet var att jag fick reda på att jag har MS i somras. Lilla jag liksom. Inte ens fyllda 29 då, vad det kändes som då, dödsdomen kom. Det var en torsdageftermiddag doktorn ringde och bara, så är det Hanna.
  Jag ramlade hem från jobbet, grät som ett barn och sänkte rödvin med alldeles för många cigg. Min underbara fästman kom hem, och fick beskedet han med. Där satt vi, chockade och tittade in i väggen. Vi började prata lite smått, och kom fram till att, Va fan! Jag mår ju bra, har inga symptom, och det finns medicin. Och jag kan säga dig cecilia, att sen den dagen där i juli, har jag blivit världens lyckligaste människa. Jiizes! Jag har blivit så levnadsglad så det är helt crazy. Och fästmannen har ställt upp så på mig och allt runtomkring det senaste, att jag tycker han är VÄRD att se sin hanna-babe i ett smashing fodral!

 74. 1. Från England.
  2. Jag skulle älska att ha klänningen med gulddetaljer hängandes i garderoben! Jag försöker leva efter devisen att bara köpa kläder jag verkligen älskar, och använda dom vid flera tillfällen. Denna klänning skulle vara en klenod i garderoben och skulle få vara med på många roligheter i min nya hemstad Göteborg!

 75. Karen Millen är från England såklart! Jag dööör vad fina de är! Jag skulle bära klänningen hemma på nyårsafton, med killer heels! Det blir ingen stor fest direkt med en 4 åring och en 1 åring i huset, men hjälp vad snygg jag skulle känna mig när jag & min man skålar in det nya året! Vilken start på 2013!

 76. Karen Millen kommer från England.

  Jag skulle använda klänningen på nyårsafton då jag och min fästman firar ett år som förlovade. Jag skulle locka håret ’a la Hollywood, sota ögonen och som pricken över i:et ett bar snygga svarta pjäser med guldklack på fötterna.

 77. Rätt svar är England.
  Jag skulle använda klänningen på min pojkväns brors sons dop (pheew), på julafton med familjen OCH på nyårsafton tillsammans med vännerna. Efter ha bott i afrika i två år består min garderon ENBART av flipflops, jeansshorts och t-shirts… lite panikkänslor nu när jag åker hem över jul då jeansshorts inte är ultimat i vintersverige (sedan skulle nog inte pojkvännens mormor och farmor bli sådär skitimponerade) Klänning nr 2 skulle passa perfekt till alla julens tillställningar.

 78. Hej!

  Rätt svar är 2) England.

  Jag ska fira nyår i en av modets huvudstäder (Milano) och har förut känt mig ganska felplacerad bland alla Anna
  dello russo -typer. Därför skulle jag bli helt överlycklig om jag hade fått möjligheten att ha på mig en sån vacker klänning, stylat med höga klackar och ett stort leende..

  Kram

 79. Vilket land kommer Karen Millen ifrån?
  England!

  Jag skulle dela klänningen med min fina tvillingsyster – och ha den som en gemensam partyklänning som alltid funkar – hon ser likadan ut som mig i kroppen, ansiktet och allt. Enda skillnaden är att hon är ljus- och jag mörkhårig.

 80. Karen Millen kommer från England.
  Jag skulle vilja bära den vackra svarta klänningen med silverdetaljer när jag följer med min 18-åriga dotter och firar in nyåret hos hennes värdfamilj i Pittsburgh där hon bodde förra läsåret när hon gick på highschool.

 81. Karen Millen kommer från England
  Vi åker till USA ( miami) under jul och nyår så jg skulle helt klart bära den på nyårsafton med ett par svarta höga pumps eller sandaletter. Skulle helt klart dansa i den hela kvällen/natten/morgonen. Snälla snälla välj mig!!!

 82. Rätt svar: England!!

  Så fin klänning med alla rätt,
  kanske den snyggaste klänning jag sett,
  Jag kommer bära den på dejt med min kille,
  ett säkert kort med klänning från Karen Mille(n)!! 🙂

 83. Från England
  Köper alltid fina jul och nyårsklänningar till mina töser varje år men glömmer liksom bort mig själv.Känslan av att själv ha något så fint på sig längtar jag efter!

 84. Karen Millen kommer från 2. England.

  Klänningen kommer att användas på ”första daten” som jag och min man ska ha efter att ha spenderat de tre senaste åren med hemmamiddagar tillsammans med en 3-åring och en 1-åring!

 85. Svar: England
  Baroque mesh dress skulle jag helst välja, den är jätte snygg, passar till alla fester kring jul och nyår och skulle göra min dag varje gång jag går in i garderoben och ser den hänga där… 🙂

 86. Karen Millen kommer ifrån England!
  Jag har bara helt svarta enkla klänningar ifrån HM, för jag är student och har inte råd med dyrare,. Så jag skulle bli en superdubermega lycklig människa och oj vad snygg jag skulle känna mig!!

 87. Karen Millen är från England.
  Motivera i en mening var det ja, here we go:
  Jag kommer att använda klänningen när jag och min man ska ha en weekend på tu man hand för första gången på fyra år (galet men sant)!

 88. Karin Miller kommer ifrån England.
  Min motivering är inte unik, men för mig lika viktig. Efter 4 (!!) barn inom loppet av 6 (!!) år, försöker jag hitta mig själv (och min ”nya” kropp…) och, viktigast av allt; mitt vuxenliv inte bara som mamma längre utan även som sambo/kvinna. En kväll med barnvakt, middag (ute! På restaurang! Gah!) och denna på skulle förenkla mitt letande betydligt, kan jag lova…
  Tack för en fin blogg!

 89. England!

  Jag -en nybliven gravvo, skulle snabbt göra denna klänning till en oslagbar favvo, en sista gång att få känna mig ”normal”, mannen och jag ensamma på vår alldeles egna nyårsbal.

  And i löööve den guldiga. Skareva så skareva!

 90. Karen Millen kommer från England!

  Galet många och bra motiveringar.
  Jag skulle vilja använda klänningen vid varje festligt tillfälle under vinterhalvåret. Klänningen passar perfekt till vår nyårsfest. Men ett tillfälle då jag framför allt vill använda den är till min mans planerade invigning av sitt nya företaget. Jag är oerhört stolt att han äntligen tagit ett mod till att förverkliga sina drömmar. I början av januari slår vi upp dörrarna : )

  Kramar!

 91. England ju!
  Klänningen är det ultimata svaret på mitt eko i studentgarderoben, nu när d vankas överraskningsfest på Varieté i Hamburg för papi 60 år!

 92. Svar: Nr.2 England 😀
  Vilken känsloförhöjare det skulle vara att få bära denna klänning! Jag skulle använda den första gången på julafton å jag skulle gotta mig i känlslan av lite extra lyx i mammalivets annars lite mer vanliga vardagliga dagar. Jag skulle sätta upp håret stramt, ha klackar å röda läppar å bara känna mig alldelses… alldeles underbar!

 93. England!
  Jag ska på GALA i LA i februari (Helt tokigt för en lantlolla som jag) och strutta röda mattan och helt ärligt, jag har aldrig klänning och är helt lost så nr 1 vore fantastisk att glida fram med min man i!

 94. Svar: England
  Jag ar en jeans tjej ut i fingerspetsarna, men nu har jag blivit bjuden pa fin julfest och behover da saklart en fantastisk klanning, a bade dessa tva skonheterna ar ju just det, fantastiskt fina!

 95. Karen Millen kommer ifrån England.
  Denna klänning skulle användas i vått och torrt, till fint och ”gåbort” och när den använts på varenda julfest, kräftskiva och gala kommer jag hänga den som en tavla som jag kan titta på och drömma mig tillbaka till tiden då jag höll stilen i en klänning från Karen Millen.

 96. Karen Miller är från England. Min motivering lyder: Jag är gravid i 9:e månaden. Andra barnet på väg och det är jag fantastiskt glad över. Som många småbarnsmammor säkert känner igen sig i så har jag inte prioriterat just min partygarderob. Som jag längtar efter att ha kläder jag känner mig så där lite extra snygg i. Om jag vinner en klänning lovar jag att jazza loss i den för alla trötta, duktiga, oroliga, självförsakande, kärleksfulla, underbara mammor där ute.

 97. Märket Karen Miller är från England!

  Jag skulle så gärna vinna en klänning, eftersom graviditet, ekonomi, kropp och tid har gjort att jag inte har köpt någon ny feststass sedan julen 2009… En uppfräschning av festgarderoben är alltså välbehövlig! 🙂

  Mvh Cecilia Borås

 98. Hon kommer från England!

  Efter fyra år som student skulle det vara underbart att få känna sig riktigt snygg i en klänning som inte kommer från hm. Jag skulle ha den på nyår då jag och min pojkvän ska på en riktigt storslagen fest!

 99. Svar: 1) England
  Klänningen kommer att användas till vardag och fest. När man är deppig för att bli glad, jul, konsert & nyår!

 100. Svar: England

  Jag skulle använda klänningen (den svarta) på en kommande 25-års fest. Har varit mammaledig i snart ett år så en ny klänning lagom till festen (och nyår!) skulle muntra upp min garderob som fått ligga i träda under mammaledigheten.

 101. Karen Miller kommer från England!
  Jag skulle mer än gärna bära klänningen på min mans 30års kalas. Och känner att det finns MYCKET goda odds för att den singlar upp och blir en given favorit på många andra tillställningar. Den lilla svarta med twist – en klassiker!

 102. Karen Miller kommer från England.
  Vi är ett kompisgäng som fyller 30 år nästa år och denna klänning skulle passa perfekt för vårt ”90-års kalas”!

 103. Ms Millen (inte Miller) kommer från England och jag skulle använda en av klänningarna till min 30-årsdag i april! Jag har länge velat fram och tillbaka – fest eller inte fest? Nu har jag bestämt mig! En sådan klänning måste ju bara ha en fest 🙂

 104. Karen Millen kommer från England!

  Efter först månader av illamående och kläder som långsamt förvandlas till illasittande korvskinn och sedan mjukskläder med bröstmjölksfläckar överallt där tuttarna hänger utanför vore det fantastiskt att dra på sig en RIKTIGT fin klänning som inte behöver ge access till det därunder och på allvar känna sig som sig själv igen!

 105. Svar: England
  För tillfället studerande och dessförinnan mammaledig i ett och ett halvt år. Så de kläder jag har i garderoben är väl använda och skulle behöva ett festligt tillskott att nyttja till julhelgens alla bjudningar.

 106. England

  Klänningen kommer att bäras på ett Italienskt vinterbröllop som jag är bjuden på och med någon av dessa drömklänningar skulle jag känna mig urtjusig och förhopningsvis överglänsa alla snygga, modemedvetna italienskor.

 107. England. Jag skulle använda klänningen på festligheter nu till jul. Efter att ha varit mammaledig i ett år stirrar jag varje dag in i garderoben som ett frågetecken, och det skulle vara roligt med åtminstone EN perfekt klänning som man bara kunde dra på sig, och sedan känna sig superfin direkt!

 108. England.
  Att bjuda ut min sambo på en av få helkvällar (sedan vi fick vår dotter) med middag och dans och känna mig vacker!

 109. England.
  Jag har ett motto att jag alltid får ha mina finaste kläder närhelst jag vill. Jag måste inte spara dem till ett särskilt tillfälle för tänk om det aldrig kommer. Så jag kanske tar på mig den en vanlig dag, lämnar på dagis och sen piper jag vidare till jobbet och folk där skulle bli sjukt impade.

 110. Skriv din kommentar här!
  England!
  För första gången på väldigt många år är jag och min man barnfria på nyårsafton. Barnfria är vi aldrig, då vi bor i en stad utan nära och kära. Att få klä upp sig fin i en Karen Miller klänning skulle göra mig mycket glad samt att överraska min man!

 111. Svar: England
  Nybliven tvåbarnsmamma som längtar efter att hoppa ur mysbyxorna rätt ner i en sådan urtjusig blåsa lagom till vår stundande förlovning.

 112. England!

  Jag skulle bära den när två av mina bästa kompisar har 25-års fest i januari, då vill jag verkligen vara extra fin 🙂 (det första jag gjorde när du la upp bilden på dig i klänningen i förra inlägget var att googla upp den. sååå tjusig!)

 113. England.
  Jag har inte en susning när jag skulle använda den,har inget planerat framöver och för övrigt har jag helt glömt bort hur man gör när man klär upp sig efter att under de senaste sex åren fått tre barn,MEN jag hoppas få chansen att få lite egentid med maken om inte för lång tid framöver och då skulle en klänning sitta fint 🙂

 114. Karen Millen kommer från England.

  Min motivering lyder: Jag skulle vilja omvandlar mig från jeans tjej till en glamour elegant kvinna inför ny årsafton med en av dessa vackra kläningar.

 115. England

  Den perfekta feststassen inför julens fester och nästa års disputation, eftersom jag gärna skulle göra välkläddhet till en ny tradition!

 116. England

  Skulle för en gång skull vilja klä upp mig rejält på nyår! Har nyligen varit gravid, min dotter är tre månader nu och jag börjar komma i form igen men är sååå trött på min garderob! Skulle vara en dröm att glida omkring i den svarta dressen!

 117. 1. England

  Jag kommer använda klänningen på alla fester när jag gått ner mina graviditetskilon så det vore en underbar morot att få äga denna och göra allt för att komma i den så snart som möjligt!

 118. England

  Klänningen för hänga med på date mellan mig och min kille , efter att ha varit tvåfaldigt gravid de senaste två åren ( föder inom en vecka) så är det väldigt välkommet med date, egen tid och lite glamourös kläder!!!!!

 119. Svar: England

  Jag hade valt att använda en av klänningarna när vi ska fira med klassen att vi har tagit examen från socionomprogrammet. Jag håller för närvarande på att skriva en c-uppsats om hedersrelaterat våld som ska vara färdig i mitten av januari. Samtidigt som jag skriver på mitt examensarbete jobbar jag extra på socialtjänsten så mycket tid går åt till att plugga och jobba, När uppsatsen är inlämnad vill jag fira rejält över att få mer tid till min 4-åriga son och sambo samt att 3,5 år av tuffa universitetsstudier äntligen är över.

 120. Karen Millen är från England.

  Åh jag ska på ett vinterbröllop i januari och har inte en susning om vad jag ska sätta på mig! Men en 2-åring och en liten på en månad som hänger mig i tuttarna hela dagarna så finns det inte så mycket tid (och pengar heller för den delen) till shopping! Hade ju varit förträffligt att få detta problemet ur världen bara sådär och dessutom komma i liga med bruden till bröllopet 🙂 hoppas!

 121. England

  Vi väntar vårt första barn i Januari, lycka! Så denna skapelse av Karen vill jag gärna ha på dopet till att börja med, sen ska den få följa med på första partykvällen till sommaren med alla våra härliga vänner!

 122. Karen Millen kommer från England.

  Då förra årets nyårsfirande liknades vid en likvaka då min pojkvän gjort slut med mig två dagar tidigare vill jag i år ta revansch och vad vore bättre än att vara snyggast på festen! (Matchat med svarta sammetspumps eller svart stövlett och mycket skratt såklart.)

 123. Karen Millen är från England.

  Till varje julfest, men en även en vardag som behöver lite glamour, altid, alltid med högklackade skor!

 124. KM är från England.

  Efter att ha varit mammaledig i 1år skulle jag älska att glänsa i någon av dessa fantastiska klänningar på företagets julfest!

 125. 1. England

  Jag vill känna mig snygg i den första klänningen på min sambos födelsedag matchat med ett stort leende och ett lyckligt hjärta 🙂

 126. Svar: 2. England

  Med en sådan dröm i garderoben räddar man all klädångest. Kommer användas om och om igen men skulle sitta som en dröm på nyår!

 127. England
  Denna klänning kommer att användas med stor stolthet och lycka när jag trånar efter lite glamour i mitt mammalediga liv;)

 128. Åh, jag skulle vilja vinna klänningen (jag skulle välja den helsvarta) för att det verkligen är en drömklänning. Så fin och inget jag skulle unna mig själv(småbarnsföräldersyndrom kanske?). Jag skulle använda klänningen så fort det fanns tillfälle (tänk middag med maken, nyår och andra festligheter), den skulle bli välanvänd. 🙂

  Svaret på frågan är England.

 129. 1, England.

  Jag skulle ta chansen att få outa en minimal bebisbula till nyår i en extra snygg blåsa, och några veckor senare på jobbets stora personalfest! Man får ju inte så många chanser i livet att meddela en graviditet, det här blir förhoppningsvis andra gången för mig.

 130. Svar: England.
  Det blev ingen Ida Sjöstedt klänning till mitt bröllop, så jag hoppas på en Karen Millen till 30-årsdagen i februari istället;)

 131. Hej!

  Karen Millen är från England.
  Jag har letat efter något fräsigt att ha på mig när jag ska gå ut med maken på juldagen, någon av dessa klänningar skulle vara perfekt!

 132. Karin Millen kommer från England!
  Jag skulle burit klänningen på julafton då jag i år vill vara extra fin eftersom jag bodde utomlands förra året och inte kunde fira hemma med familjen..

 133. Karen Miller kommer från 2. England.
  Självklart skulle klänningen få pryda min jul och nyårsrabalder. Sen tror jag att jag kommer leva i den, använda den vilket litet tillfälle som ges. 🙂

 134. Svaret är England. Vinner jag klänningen tänker jag bjuda ut min man på en första date efter att vi fått barn. Vi har tre barn mellan 6-11 år så lite nervös är jag 🙂

 135. Karen Millen är från England.
  Hade mer än gärna burit upp en av klänningarna på min och min partners 5-årsjubileum som infaller just på onsdag den 28e november!

 136. Karen Millen är från England och jag skulle bära klänningen så fort jag fick chansen. Är ganska lång (179) så jag har svårt att hitta kläder bland de vanliga kedjorna som passar bra, men Karens klänningar är så stilrena att jag tror att de flesta skulle funka även till mig. Första tillfället skulle bli nyår så klart, sedan kanske någon middag med maken in emellan (endast för att få bära klänningen) och när man är borta och bor på hotell och skall vara fin på middagen (händer inte så ofta, men någon gång emellanåt).

 137. Svaret är England.

  Jag skulle använda klänningen på min killes släktträff nu i december. Jag ska träffa en massa släktingar för första gången på en uppstyrd middag och en Karen Millen-klänning skulle vara perfekt för den kvällen!

 138. England.

  Som fattig student skulle jag bära den svarta/guldiga klänningen på varje sittning framöver till att det går så långt att mina kursare får TVINGA på mig en ny stass för att hålla mig till den oskrivna klädkoden (som är extra känslig bland oss studenter) lagom till sommaren vågar jag mig sakteligen i den igen tillsammans med ett par bruna ben, boots och pilotbrillor…Detta oavsett om den håller på att falla i spillror, är full av Husets Röda-vinfläckar eller har en distinkt doft av studentsvett efter alla danskvällar, den kommer att få det ypperligt hos mig och det är så sant som det är sagt (ehum, skrivet)

 139. Karen Millen kommer från England.

  Jag har aldrig känt mig riktigt fin, och om jag vann klänningen skulle jag ha den med löst uppsatt hår på nyårsafton och förhoppningsvis känna mig ganska snajdig.

 140. Karen Millen är från 2. England.
  Skulle jag vinna skulle jag efter två graviditet och amning slå klackarna i taket på både den åriga julfesten och nyårsafton och känna mig som en riktig pingla 🙂
  Tack för en grym blogg!!

 141. Skriv din kommentar här
  Hej! Hon kommer från England! Jag har varit och är mamma ledig med en underbar prins, dock har det varit för övrigt en tuff period i våra liv då våra andra pojkar har diagnoserna ADHD och Toirett! På grund av detta har jag och min man inte kunnat komma iväg själva så ofta och jag får på så vis inte möjlighet att klä upp mig. Men hade jag vunnit en av dessa klänningar hade jag bjudit ut min man på en hej dundrande kväll, bara han och jag!!!
  Kram till dig!

 142. Karen Millen är från England.

  Om jag vann en sådan fantastisk klänning skulle det verkligen kännas som ett tröstpris för denna tunga höst då 2 av mina närmast släktingar varit dödligt sjuka. En tuff höst för oss!

 143. Karen Millen är från England.

  Jag har inom 16 månader fött 2 barn, och min garderob är verkligen inte uppdaterad- en fin klänning skulle passa perfekt till yngsta barnets dop som även kommer bli vårt överraskningsbröllop!

 144. Karen Miller kommer ifrån England.

  OM jag vann någon av dessa godbitar så skulle jag bli så glad att jag skulle svassa runt i dem på ALLA kommande festligheter som december för med sig, sprakande festligheter som kräver sitt fodral – och en klänning från Karen Miller skulle ge mig extra glitter och glamour.

  Må så gott, Lollo

 145. Från England.
  Jag skulle bära klänningen på min årliga jul-nyårsdate med min man (som jag ser fram emot hela året) med svarta strumbyxor och, något som jag normalt aldrig skulle göra, höga klackar och knallröda läppar och känna mig assnygg.

 146. designen kommer från England!
  efter graviditeten är jag allt annat än snärt och smal,
  klänningen skulle bli mitt nyårsval!
  nu som mamma vill jag ändå vara läcker,
  men pengarna till kläder inte räcker.
  skulle bli fantastiskt glad om jag fick bli prinsessa,
  i någon läcker klänning som dessa!

 147. Svar England.

  Jag skulle ha på mig klänningen på julafton då både jag och min sambo äntligen är lediga tillsammans. Händer inte ofta som polis. Klänningen skall bäras i Norrland med kraftiga strumpbyxor och rejäla vinterkängor. God Jul

 148. Svar: England

  På jobbets julfest skulle jag ha på mig klänningen, hänga under misteln och hoppas på att få hångla med den där snygga killen.

 149. Hon kommer från England.
  Mitt hjärta dunkade hårt när jag såg bilden,
  jag har blivit kär, i en klänning!
  Klänningen skulle jag ha på nyår,
  inget annan denna vackra skapelse slår.
  Vill ha, vill ha, vill ha!
  /Katarina

 150. Karen Millen är från England!
  Klänningen hade varit perfekt till många olika fester, ett säkert kort i garderoben, vilket är perfekt för en fattig student som jag. På nyår ska jag på fest hos min killes kompisar som jag inte känner så väl. Det kommer vara mycket folk och de är så bra på snygga kläder, vilket jag inte är. Det hade varit roligt att få känna sig riktigt fin och inte alltid vara avundsjuk på alla andras fantastiska klänningar!!

 151. Märket och personen Karen Millen är brittisk, så England är svaret!

  Vinner jag så ska jag ha klänningen på mig på dejt med min kille på restaurang Bastard den 8 januari. Det blir vår första dejt efter att vår dotter Nina föddes i mars. Vi har lite svårt med barnvakt, men under några dagar i januari är min mamma här från Norrland och då ska vi passa på 🙂

  Jag tänker fixa mig på annat håll (hos kompis eller på salong beroende på plånbokens storlek efter helgerna) och möta upp min kille på en drink på Lilla Torg först, snajdig som fanken och tanken är att han DÅNAR! Och vilken fullträff är då inte en snygg ny Karen Millen- klänning?

 152. Karen Miller är från England. Jag hade burit klänningen i samband med en kommande tjejhelg i Stockholm i Januari. Alla mina vänner har flyttat till Stockholm utan jag då jag bor i Borås och jag saknar dem jättemycket! Jag hade valt den vänstra, med ett par svarta pumps till, mittbena och en låg svans. Ansiktet skulle jag matcha med en snygg bas, röda läppar och en snygg kuvertväska till!

 153. Karen Millen kommer från England!
  Jag och min pojkvän ska gifta oss den 22 februari 2013 i Paris- det skulle vara fantastiskt att få bära en Karen Millen klänning vid detta tillfälle!!!
  Kram Lena

 154. Karen Millen är från England.

  Jag är just nu gravid med tvillingar som beräknas komma i januari 2013 och midjemåttet blir bara större och större. Att ha en Karen Millen klänning hängandes i garderoben som motor för att gå ned gravidkilona skulle vara guld värt! Klänningen skulle jag isåfall komma i och bära på min födelsedag i juli.

 155. Karen Millen kommer från 2, England!

  Efter en höst som kantats av jobb, hämta/lämna på dagis och VAB:ande kommer jag skaffa barnvakt, hoppa i Karen Millen klänningen, be min snygga man hoppa i sina nya kläder, uppmana honom att möta mig på stan, bjuda honom på middag, prata, prata, prata och prata (utan avbrott av ”mamma, mamma”) sippa vin, och sen åka hem och ligga med snyggingen en hel helg!

 156. England!

  Jag har aldrig ägt någon riktigt fin klänning men drömmer så till den dagen då jag får bära en sån här. Väntar just nu barn #2 och har redan anmält mig till mammaträning till sommaren. Då jäklar ska kroppen bli min igen och att få ta ut maken på stan och se så snygg ut hade varit en dröm.

 157. Första frågan var lätt, Karen Miller är från England.
  Nästa är lite krångligare då jag nu för tiden så sällan går på fest. Klänningen i sig kanske skulle inspirera en heltidsarbetande småbarnsmorsa att komma ut och svänga sina bokstavligt talat lurviga lite mer!? Det vore ju hur kul som helst!

 158. !Hej!
  Karen Millen kommer från England.

  En härlig nyårsfest, den sista som två, skulle klänningen få hänga med på.

 159. svar 3 Den skulle användas till dop för jag blir gud-mor i vår ,den svarta skulle göra sig så otroligt bra till mitt ljusa hår o svara skor med guld klack.

 160. Svar: England.
  Jag bor i utomlands för tillfället pga jobb och studier och julen måste tyvärr spenderas helt själv tillsammans med vovven min, men på nyår, då tusan ska jag slå på stora trumman och socialisera som aldrig förr, vad kunde då vara bättre att ha på sig en någon av dessa vackra skapelser tillsammans med heelsen och röda läppar?!…

 161. Från England. (Önskar, önskar, önskar mig den svarta).

  Min världsbästa sambo, som alltid kliver upp med barnen (6 månader och 2½ år) och ser till att det alltid väntar en termos hett kaffe på mig innan han åker till jobbet, skulle få ge mig denna i julklapp – så kan han spara en slant och unna sig själv något annat.

 162. Svar: England.

  Jag kommer använda klänningen på min min bäste väns bröllop som kommer äga rum strax efter nyår, som jag vill vara skitsnygg på såklart,och till klänningen kommer jag ha snygga klackskor i rött samt rött läppstift! 🙂

 163. Svar: England!
  Har ingen aning när jag ska ha den, för jag har aldrig nån barnvakt, men jag skulle gärna ta på mig den hemma, ta ett glas bubbel och vara fin för min man!

 164. Från England. (Önskar, önskar, önskar mig den svarta).

  Min världsbästa sambo, som alltid kliver upp med barnen (6 månader och 2½ år) och ser till att det alltid väntar en termos hett kaffe på mig innan han åker till jobbet, skulle få ge mig denna i julklapp som jag kan bära på nyår i Lofsdalen – så kan han spara en slant och unna sig själv något annat.

 165. Svar nummer 2, England.

  Jag skulle kunna tänka mig att använda den högra klänningen när två av mina fantastiska vänner gifter sig nästa år!

 166. Karen Miller kommer från England.
  Om jag vinner kommer den högra klänningen att matchas med svarta pumps och en guldglittrande handväska på nyårsfesten.

 167. 1. England
  Jag tycker att alla som skriver här förtjänar att få en fin klänning men om jag ska motivera varför jag förtjänar den så tycker jag förtjänar lite flärd efter ett tufft år. Min älskade pappa gick igenom ett flertal operationer för en massa olika sjukdomar parallellt med en strålningsbehandling för cancer. Samtidigt insjuknade min svärfar, som jag känt under större delen av mitt liv, i cancer och gick mycket hastigt bort. 3 månader efter det så fick min sambo ett blodkärl som brast i halspulsådern och klarade sig med änglavakt. Så efter att ha haft toppfokus på att vara en bra och stöttande medmänniska och mamma i drygt ett år sitter jag nu och reflekterar över hur snabbt tiden går och hur mycket man ändå kan klara sig igenom. Den helsvarta klänningen skulle komplettera min garderob perfekt!

 168. Hej Cecilia!
  Svar: England.
  Motivering: Jag ska på en stor nyårsfest och har fått reda på att några tjejer som var riktigt elaka mot mig i tonåren även ska dit, givetvis vill jag då göra mitt bästa att vara sådär håll-i-käften snygg med hjälp av denna svarta klänning som bara är to die for:-)

 169. Karen Millen kommer från England.
  Jag skulle ha klänningen vid varje tillfälle när jag vanligtvis kollar i garderoben, sliter mitt hår och blir galet stressad för att jag inte har något att ta på mig till tjejkvällen/julfesten/middagen etc. Vore underbart att ha en lyxig räddning i dessa stunder!

 170. Rätt svar är: England

  Jag skulle använda den vänstra klänningen på årets julfest med jobbet tillsammans med ett par svarta pumps och en svart kuvertväska och med stora blingiga ringar i silver. Eftersom jag bor i en småstad där utbudet inte är världens bästa skulle det vara kul att få sticka ut och ha den snyggaste klänningen bland kollegorna.

 171. Karen Millen kommer från maidstone i England. Jag skulle använda klänningen på nyårsbanketten vi ska gå på nyårsafton. Det är kockar som lagar mat i världsklass och har stjärnor i guide michelin och vad passar inte bäst då om inte en klänning i världsklass.

 172. Svar: England

  Jag skulle använda den första gången på vår 10:e bröllopsdag, men efter det skulle jag typ bo i den varenda gång jag vill vara riktigt fin.
  Ja, det var en mening det…hoppas, hoppas, hoppas vore så himla roligt att få känna sig fin ”på riktigt” någon gång. Vi måste vända på varenda krona till vardags och nu har barnen fått varma vinterkläder och kängor. Dessutom är jag helt kass på smink och hår, så det vore ju toppen om klänningen talade för sig själv.

 173. Karen Millen är från England. Jag skulle använda klänning under jul- och nyårshelgen. Min studentplånbok räcker knappt till studielitteratur, hemresa och julklappar så en fin klänning till julhelgen känns långt borta. Samtidigt så ingår det ju att klä upp sig lite extra inför stor helgerna men när jag synar igenom min garderob är står valet och kvalet mellan fjolårets julklänning eller klänningen från året innan det. Jag skulle matcha båda klänningarna väldigt enkelt. Ett par enkla ankelboots eller pumps, svarta strumpbyxor, tunna armband, rött läppstift och uppsatt hår.

 174. England är svaret.
  Jag skulle helt enkelt så himla gärna vilja vara så fin på nyår och med studentbudget skulle det tråkigt nog aldrig vara möjligt utan dig.

  Ps du är en himla fin förebild också tycker jag och mina systrar. jag längtar liksom lite extra efter familj när jag läser hur mysigt ni har det.

 175. Svaret är 2, England

  Skulle ge den till min fru i julklapp, det blir en härlig chock! Vi ger egentligen bara barnen julklappar, men hon är verkligen värd något riktigt fint.

 176. England
  En sådan här snygg klänning har jag aldrig haft! !!
  Om jag vann skulle jag på momangen skaffa mig ett tillfälle att bära den! Till pumps, naturlig makeup och hår. Kanske på en tjusig restaurang med min man på vår sjuåriga bröllopsdag…
  Hoooooooppaaaaaaas!

 177. England är svaret.

  Med risk för låta som en martyr,men jag skulle av glädje bli yr – om en klänning blev min och jag fick gå på fest och känna mig fin. Under hösten har jag inte hunnit titta på ett enda klädesplagg, bara bara hunnit jobba. Så nu vill jag för mig själv lobba! God jul och tack för en fin blogg!

 178. Svar: England
  Med den lilla svart på min kropp, hitta trevligt sällskap in ger hopp, på nyårsslaget en kyss jag får, kan önska alla ett gott nytt år!

 179. Skriv din kommentar här!Svaret är nr 2 England.

  Jag skulle vilja ha den guldiga till nyår då jag kommer träffa mina svärföräldrar för första gången, skulle känna mig toppen fin och njuta fullt!

  Ha det bäst!

  /Matilda

 180. Skriv din kommentar här! Svar: 2 England.
  Anledningen att just jag vill ha klänningen (helst den fantastiska med gulddetaljerna) är att jag själv ska vara värdinna för första gången på nyårsafton. Och då vill ja självklart vara sjukt snygg! Klänningen skulle passa perfekt och jag skulle ha ett problem mindre att nojja över. Tack för en inspirerande blogg. /Louise

 181. 1. England.

  Log for mig sjalv nar jag sag att de forsta affarerna oppnades i Kent, Tunbridge Wells och Brighton bl.a., jag som bodde 2 ar i Brighton och vart mycket i just Kent och Tunbridge Wells den senaste tiden! (OBS, inget skryt, laste detta pa Wikipedia, haha)

  Skulle vilja saga att jag sa otroligt garna skulle vllja vinna en av de har fina klanningarna for att jag ar en fattig student… men sanningen ar att jag ar en fattig heltidsarbetande tjej i London som for tillfallet delar ett omgjort garage med min basta van da vart forra rum hade moss och mogel. Dock sa betalar jag av mina studieskulder, sa lite studentfeeling har man kvar.

  Jag har lagt mina sista pengar pa en flygbiljett hem innan jul, sa att fa bara en vacker klanning jag normalt sett aldrig skulle ha rad med pa jul/nyar skulle kannas som en oerhord, varm omfamning av glamour den har vintern

 182. Svar: England.

  Nyseparerad med all kraft, energi och ekonomi läggandes på min fina 3 åriga dotter finns inte mycket kvar att lägga på en liten mamma. Men nu jäklar. Det här inlägget fick bli mitt tecken. Den här hösten/vintern ska jag rycka upp mig. Ta tag i min krage och ge mig ut på fest för att ta hand om mig själv. Vad är då inte ett bättre tecken än att vinna denna fantastiska klänning att bli fin i!

  Tack för din inspiration!
  Kram

 183. England

  Jag skulle vinka farväl till 2012 i en klänning som sammanfattar allt det året stod för – spänning o dramatiska möten!

 184. Svar: 2. England

  Första, men sannolikt ej sista, gången jag skulle använda klänningen är den 18:e januari då jag äntligen (!) tar examen från läkarprogrammet vilket firas med examensceremoni och därefter finmiddag i Grands Vinterträdgård.

 185. Karen Millen kommer från England!

  Klänningen skulle äga på min 35-årsfest i februari, matchad med klackar och rött läppstift!

 186. rätt svar är: england!
  jag skulle bära klänningen på en kväll med middag och bubbel tillsammans med min syster för att fira att jag fått ett jobb! har haft ett jobbigt år men nu börjar det vända till det bättre. så en klänning skulle vara glasyr på kakan:)

 187. Svar: England.

  ”På min underbara farfars 90-årsfest i februari, klänningen talar för sig själv så mycket mer än den behövs inte!”

 188. England är svaret. Klänningen skulle jag använda första gången på nyårsafton, hemma ensam med två sovandes barn på ett och fem medan min sambo jobbar kväll på Bup. Det skulle bli klänning och jag och goda ostar och ett glas vin;-)

 189. Hon kommer från England

  Jag är en enkel kvinna,
  som ibland vill vara en gudinna,
  särskilt på en bemärkelsedag,
  i en klänning av sällan skådat slag !

 190. Svar: England

  Varje helg jobbar jag i en butik med superfina kläder, kruxet är bara att jag aldrig har råd att köpa något där själv. Så jag ägnar helgerna åt att sukta (och hjälpa kunder) efter fina klänningar som jag själv inte kan köpa. Med denna skulle jag kunna känna mig lika fint klädd som kunderna och inte behöva sukta så mkt.

  På vardagarna skulle jag ta på mig klänningen och en tjockare svart kofta och åka till biblioteket och tentaplugga. I denna klänning skulle pluggandet dock inte kännas lika tröstlöst längre.

  Kram

 191. Karen Millen är från England.

  Jag önskar inget hellre än att få bära den guldbroderade klänningen när jag och min familj ska ut i nyårsnatten i New Orleans! Vi ska göra en ’*”tour of the south” – Georgia, Florida, Alabama, Mississippi, Louisiana, Tennesee – i husbil och den här klännignen skulle ge lite balans till den i övrigt ganska oglamorösa resa vi ska göra. Hoppas på tur och tack för din blogg!/Lotta

 192. Skriv din kommentar här!
  Karen Miller är från England.
  Jag skulle bära klänningen så ofta jag kunde och resten av livet.

 193. Svar: 2) England

  Denna klanningen skulle jag vilja ge till min basta van Penelope som alltid ar en skimrande solstrale i mangas liv, men sallan gor nagot for sig sjalv. Hon ar bjuden pa en festgala och jag onskar sa att hon kunde fa ga i denna fantastiskt vackra klanning i guld; en sann avspegling av hennes hjarta.

 194. Karen Millen är från England.

  Första gången klänningen skulle användas är på nyår då den skulle få äran att liva upp Oklahoma där vi firar nyår i år! Jag tror den guldiga till höger skulle göra sig utmärkt bland wranglers och cowboy boots!

 195. Karen Millen är från England

  Premiärdejten med den perfekta mannen om en vecka kommer opp,
  då måste jag känna mig på topp,
  i drömklänningen är jag omöjlig att motstå
  och han kommer mig för alltid att åtrå

  Maria

 196. England är svaret. Jag skulle bära klänningen på min disputationsfest för att är det något ställe som behöver lite glam är det universitet! Skriv din kommentar här!

 197. Karen Millen är från England!

  Jag hade valt att använda klänningen första gången på nyårsafton. Firandes tillsammans med mina bästa vänner och massa bubbel!

 198. Rätt svar är England!

  ´Jag skulle använda klänningen till vardags och till fest! Till jobbet skulle jag använda den med skön kofta över och grova kängor, det skulle vara härligt att känna sig lyxigt snygg även på kontoret! Sen är ju klänningen ett självklart val även på nyårsfesten! Dock utan kängor och kofta. Då ska den få tala för sig själv!

 199. Svar: 2, England!
  Jag skulle använda den vänstra klänningen på nyårsafton, den vore kanonsnygg tillsammans med ett par svarta klackar, en clutch i handen och sotade ögon. Bara att hålla tummarna nu!

 200. Karen Miller är från England.
  Nyskild och med en viss klumo i magen varje månadsslut, när alla dessa räkningar ska betalas är jag galet intresserad av klänningen. Jag ska på en stor och glammig mediehus-est i december och har absolut inget glammigt att ha på mig. Än värre, jag tvingas välja mellan barnens julklappar eller en ny klänning och då väljer jag ju julklapparna 🙂 MEN vinner jag får jag båda, och ingen blir gladare än denna trebarnsmorsa. Och självklart väljer jag i så fall den gulliga. Ursnygg!

  Hoppas!

 201. England!
  Åh Cecilia, jag är en sliten småbarnsmor till två fantastiska barn. Fyller 30 år den 29 nov, har fixat barnvakt till kottarna och bjudit in mina bästa väninnor på lördag. Det blir middag och utgång. Ser fram emot det såå mycket!! Men jag har inget att ha på mig..klänningen är perfektion och den skulle dämpa min trettioårs kris rejält!
  Tack för en kanon blogg 🙂

 202. Rätt svar: Karen Millen är från England.
  Egentligen är det nog inte bra om jag skulle vinna klänningen för jag skulle nog nöta sönder den genom att bära den hela tiden, men oh my god vad jag vill ha den svarta!

 203. Hej! Hon kommer från England!
  Jag skulle bära den guldiga på min födelsdagsfest, med en stram hästsvans, sotade sensuella ögon och ett burgundyfärgat läppstift. En svart kuvertvästa i mocka eller sammet hade suttit himla fint, och ett par enkla höga svarta pumps i mocka, även här! en optimal klänning! Oh herre vad fin den är:’) Här gäller det att hålla tummarna hårt!

 204. England!
  Jag ska börja på nytt jobb i januari och går då direkt från föräldraledighet (med mitt första barn) in i den nya jobbet. Vi inleder med en veckas introduktion för alla som är nya och den avslutas med middag och en liten välkomst/lära-känna-varandra-fest. Då skulle den svarta klänningen med axeldekorationerna sitta finfint! Jag skulle bära den med svarta tunna strumpbyxor, mina Kavatboots och en massa armband (som enda smycken). Röda naglar. Håret uppsatt i knut. Ungefär så….. 🙂

 205. Karen Millen är från England!
  Efter en rätt tung höst (och år förövrigt…), skulle jag vilja vända blad och fira in det nya förhoppningsvis fantastiska året i en grym festblåsa … 🙂

 206. England är svaret och klänningen skulle bäras på min nya dejts (förhoppningsvis boyfriend to be!) julmiddag som jag har blivit medbjuden på 14 december. Stor gala, jag ska möta alla kollegor och skulle verkligen vilja stråla just den kvällen!

 207. Hon kommer ju såklart från England. Klänningen kommer jag att använda vid de där speciella tillfällerna när allt man har i garderoben inte känns tillräkligt fint eller inspirerande,

 208. Karen Millen är från England

  Våra bästa vänner gifter sig precis efter årsskiftet och tänkt att få vara så fin som jag skulle känna mig en denna klänning på våra bästa vänners stora dag.
  Eftersom vi tillträder vårt drömhus precis innan jul, finns inte riktigt budgeten till att köpa en ny klänning. Jag skulle matcha klänningen med ett par svarta pumpa och en enkel makeup, allt för att klänningen ska vara DET.

 209. Karen Millen kommer från England, alltså svarsalternativ nr 2.
  Och jag måste ju få vinna för min dotter ska gifta sig och jag har ingenting att ta på mig!!!!!!!

 210. Skriv din kommentar här!
  England.

  Jag skulle känna mig som världens mest glamourösa 2-barnsmamma i en sådan klänning på nyårsfesten!

 211. England!
  Alltså, var ska jag börja? VILKETSJUHELSIKESHABEGÄR jag fick nu. Skulle bli överlycklig om jag fick fira in min kära väninna som snart har inflyttningsfest i den svarta klänningen till vänster. Och till nyår. Och till jobbfesten. Och till, ja vad som helst. Inte svårt att hitta tillfälle till en sån klänning. 🙂

 212. England såklart! Efter en riktig skit skit månad med för mycket jobb, bråk, tårar och ensamhet så behöver jag verkligen något fint att ha på mig för att fira min morbrors 50 års fest om ett par veckor. Något som firar min familj som alltid finns där.

 213. Hon kommer från England å jag vill dra på mig den svarta när barnen är nattade och sedan ge mig ut i natten med min man vid min sida….sedan kan allt hända 😉

 214. 1: England
  2: Jag skulle använda klänningen kvällen då jag och min man ska ha barnvakt för allra första gången nu i december. Vårt lilla hjärta är 8 månader och det känns både nervöst och pirrigt inför vår ”dejt”.
  Jag skulle ha svarta heltäckande strumpbyxor, mina nya RM Williams i svart mocka, rött läppstift och ett självsäkert leende till.

 215. 2, Karen Miller är från England.

  Om några veckor firar min man och jag att det är 12 år sedan vi träffades (vi möttes i London när jag var 20 och han 25, blev blixtförälskade och gifte oss direkt) och jag hade blivit så otroligt glad om jag kunde överraska honom och mig själv med något så fint till vår middag.

  /Frida

 216. Från England! Jag hade blivit överlycklig eftersom jag är en fattig student som dessutom saknar den lilla svarta i garderoben och aldrig har ägt en märkesklänning!

 217. Från England
  Det kanske inte är möjligt, men om det finns något som skulle göra mig ännu snyggare än vad jag redan är, så vore det en klänning från Karen Millen!

 218. 1) England
  2) Jag skulle ha den på min mans födelsedagsfest för alla våra kompisar (och för första gången vi ska sova på hotell istället för skynda hem till barnvakten 🙂 Jag skulle ha den svart/guldiga med svarta pumps/svarta strumpbyxor och röda läppar med rufsigt hår.

 219. Idag diskuterade jag o mina kollegor den kommande julfesten,
  o de frågade mig vad jag ska ha på mig.
  Ingen aning (!!!), har endast vardagskläder hemma, lääängesen
  som jag gick på fest då jag har små barn!!

  Så snälla snälla snääälla. Denna tävlingen vill jag
  verkligen vinna!!!!!!

  Så jag skulle alltså använda klänningen på julfesten, julafton o
  nyårsafton… O fler gånger efter det 🙂

  Svaret är förresten England:)

 220. Karen är från England. Klänningen skulle sitta som ett smäck när jag entrar NYC på min 40-års dag om några månader. Utan kids men med min prins – rocka hela natten – tjohooooo!

 221. England!
  Jag skulle så otroligt gärna vilja ha på mig den högra klänningen med guldspets på min väninnas bröllop om två veckor. Efter ett kämpigt år som mamma med koliknätter och väldigt lite sömn så har har jag och min man äntligen fixat barnvakt och jag skulle vilja känna mig snygg och fin just denna kväll. Tack för en kanon blogg 🙂

 222. DRAPED SOFT SEQUIN JERSE (Strl: 42) Skulle jag ha på mig när vi på jobbet har årlig Kick Off med hela 100 andra kvinnor (lite småångest vad man ska ha på sig).

  SVAR: ENGLAND

 223. England.
  Jag skulle verkligen behöva en klänning till julen, då jag i dagsläget faktiskt inte äger en enda klänning, så det skulle vara awesome att vinna en! Den svarta är min favvo.

 224. England.
  Med en master-examen inom räckhåll så skulle klänningen inte enbart följa med på nyårsfesten, den skulle få följa med på en och annan framtida arbetsintervju också.

 225. Svar: England

  Jag är student och känslan av att ha på sig ett plagg av Karen Millen är obegriplig. Hoppas kunna ha råd med en efter examen 😉 Eller en nu.

 226. England.
  Jag hade nyss en familj på 4 älskade. Min man krossade min värld och lämnade oss. Har nog aldrig känt mig så oattraktiv som nu. En utav dessa vackra klänningar kanske skulle ge mig lite hopp om framtiden? För en stund.

 227. Från England. Jag skulle bära den när jag och min sambo gifter oss borgerligt till våren, förmodligen på vår 10 åriga förlovningsdag. Inget datum bestämt ännu…

 228. Svar: England
  Vilken grej att få bära denna skapelse nu till jul å nyår, runt mor å fars gran och tillsammans med mina barn!

 229. England!
  Jag hade innerligt velat vinna en klänning
  åt min älskade storasyster som är lärare
  och utbildar sig samtidigt till specialpedagog
  (D v s arbetar och studerar dygnet runt.).
  Samtidigt sköter hon hus och hem och 2 underbara
  barn(5,8 år)! Hon har aldrig råd och samvete att
  unna sig något överhuvudtaget, men klagar aldrig, bortsett
  från härom dagen när hon var så deppig..Jag tror hon hade valt den till höger för hon brukar tycka om sånt som är lite annorlunda! Tack för härlig blogg för övrigt!

 230. ENGLAND

  På nyårsafton ska jag fira att jag gjorde 2012 till mitt livs viktigaste år! Jag satte mitt välmående, min kropp, ja hela mitt liv som den viktigaste prioriteringen! O va skulle inte passa bättre än att få fira detta med den vackraste av klänningar.

  Kram Jenny

 231. England

  Skulle vilja bära klänningen när vi firar nyår i Warszawa. Med betoning på fira. Jag har haft ett underbart 2012 och tror och hoppas att 2013 kommer bli ännu bättre då jag och min sambo precis köpt hus.

 232. England är rätt svar!

  Jag skulle bära den på nyårsafton, med mina bortglömda svarta pumps, istället för den 99-kronorsklänning som jag har haft på alla tillställningar sedan -09..

 233. Svar: ENGLAND! 2013 ska jag på 40,50,60, 2*80 och x antal 30-års kalas! Så att vinna en finklänning vore toppen för mig:)

 234. Svar;England

  På Lördag om mindre än en vecka.
  Ska jag och min man få barnvakt lördag till söndag.

  Så äntligen ska vi tillsammans med vänner få gå ut att äta, dricka och dansa.

  Då inser jag som nybliven mamma med två barn
  Att vad ska jag ta på mig? Glädjen blandas med den ytliga paniken!

  Oj vad jag vill vinna eller jag kan låna den av den som vinner 🙂
  Bara på lördag!

 235. Svar: England

  Jag skulle vilja bära den fantastiska svartguldiga skapelsen på nyår, det skulle bli mitt första riktiga finplagg någonsin, som student med en tvååring hemma ligger drömmen om en Karen Millen-klänning långt fram i tiden, tyvärr.

 236. 2.england
  På nyårsafton eftersom jag äntligen efter två år har gått ner mina mammakilon och allt i min garderob är för stort. Skulle vilja vissa upp mina nya former i en snygg klänning på nyårsafton för jag har äntligen fått tillbaka eller rättare sagt fått mindre midja sedan jag blev gravid.

 237. Svar England

  Jag skulle bära denna fantastiska klänning på julfesten i år och få känna mig så vacker som aldrig förr!

 238. Karen kommer från england. Jag skulle ha klänningen alla de där tillfällena då man tittar in i garderoben och önskade att man ägde den där perfekta klänningen.

 239. Svar: England (Kent)

  Jag har en liten 7v kille här hemma och ser fram emot att äntligen få klä upp mig o dricka ett glas bubbel på nyår o då skulle en Karen Millen klänning sitta perfect!!

 240. Svar: England
  Från ett rätt oglamouröst kvällspass på ädreboendet skall jag glida vidare på nyårspartaj och hemskt gärna det i en glamourös blåsa!

 241. Svar 2. England
  Då barnen är hos barnvakt ska jag ta med min man ut på en date, en helkväll med middag, dans och kärlek, uppklädd och snygg.

 242. Rätt svar: England

  Jag skulle så gärna vilja ha en sån här tjusig klänning den 14 februari, då jag och min fästman ska en ”rehearsal dinner” innan vårt bröllop. Jag har inte tänkt lägga så mycket pengar på mig själv. men detta tillfälle att få chans att bära en sådan skönhet vill jag inte missa.

 243. England

  Damn!! Dessa klänningar är galet snygga! Jag skulle använda den snarast möjligt! Nyår! När det vankas kalajs, vilket set som för många andra här inte gjort på länge.
  Garderoben gapar tom förutom ett par gravidkoftor och kläder man knött sig i med stor mage.
  Hoppas så jag vinner, hade blivit så otroligt glad!

 244. 1. England
  Tänk vilken dröm att slippa stå med klädångest nu när julens alla trevligheter närmar sig. Den svarta emd silver på axlarna skulle passa ypperligt på både julfesten och nyår!

 245. Svar: England

  Jag skulle bära klänningen på min sjuksköterskeexamen i början på januari 2013. Då skulle jag glänsa och känna mig extra stolt över att äntligen vara färdigutbildad sjuksköterska!

 246. Svaret er England! En slik dyr og fin kjole skulle jeg brukt så ofte jeg fikk sjansen og antageligvis i maaaange år. Vi sitter her, familie på 5 svensk-norske, som nyinnflyttede i Österrike uten familie eller venner som barnevaktsmulighet men hvem sier at man ikke kan invitere til oppkledd middag med venner OG barn? Eller kanskje denne kjolen er sparket jeg behöver til å gå ut og skaffe oss en barnevakt som kan komme og passe på de tre gangsterne mine. Jeg holder (nesten) pusten mens jeg venter på svar 😉

 247. Karen Millen kommer från England.
  Jag skulle använda den svarta klänningen på min 35 års fest tillsammans med ett par silvriga heels och silverarmband. Helt smashing!

 248. England.

  Jag skulle använda klänningen så snart jag är tillbaka i form efter graviditeten som resulterade i en liten tjej för två veckor sen. En snygg klänning är ju ett utmärkt sätt att fira nya formen! Nyårsafton skulle ju vara trevligt men inte troligt… 🙂 Men man kan väl festa i januari också?

 249. Karen Millen kommer ifrån England, svarsalternativ 2.

  Jag kommer använda klänningen tillsammans med ett par snygga boots en vardagskväll ute med tjejgänget, men självklart även till nyårsfesten där jag sexar till det med ett par svarta tunna strumpor och ett par klackisar.

 250. Rätt svar är England.
  För två år sedan fick jag bröstcancer och opererade bort mitt ena bröst. I januari i år gjorde jag en rekonstruktion som misslyckades och de fick ta bort det igen. Nu i december ska jag äntligen få göra om rekonstruktionen och för första gången på två år ha två bröst. Det är värt att firas, och då skulle en klänning från Karen Millen passa perfekt!

 251. Hon är ifrån England.
  Jodu Cecilia. Under hela 2012 har jag haft ”Toppform” som ledord. Jag har slitit, kämpat, tränat – och nu tror jag banne mig jag är i mål. Har aldrig varit mer i toppform än just nu. På nyårsafton skulle jag älska att dansa runt i en äkta ”toppformsklänning” och fortsätta fira in det nya året i samma anda!

 252. ♥ Svar: ENGLAND!

  Jag vill stråla ikapp med den svarta klänningen alldeles extra mycket på julafton! Drömmer om att vara allas våran vackraste julmamma i denna moderna skrud med touch av utsökt design som bara Karen Millen kan! Vad vore väl en bal på slottet… 😉 ♥

 253. Svar:England.
  Jag har ingen fin motivation som många här har… Jag vet bara att mitt hjärta skulle hoppa upp i halsgropen av lycka om jag blev ägare till en Karen Millen klänning som student!

 254. Svar: från England.
  Åh vilken dröm det skulle vara för mig att ha en sådan fin klänning i min garderob, slippa vela framför spegeln fram och tillbaka om vad man ska ta på sig,, nu skulle jag veta att -eller mer känna ”jabadabadoo”, det blir ”Karen” och jag idag och ja, jag skulle använda den så fort jag får hem den, direkt!

 255. Karen Millen kommer från England.

  Min fina fina sambo fyller 30 i januari och då skulle jag vilja känna mig på topp och glittra och glimma lite extra för honom i den fantastiska guldkreationen!

 256. 1. Hon är från England. Kent.
  2. Vilka jäla vrålåk till klänningar. Härligt.
  3. Jag borde vinna pga min supersmala budget som inte tillåter ngra som helst utsvävningar, jag får 1343 kr var tredje månad i bidrag av CSN. Att plugga har varit en dröm för mig länge men har man jobbat sen man var 15 är det jobbigt att helt plötsligt leva på endast studiebidrag & därför har jag skjutit på det. Nu snart 30 år gammal pluggar jag & min dagliga outfit består av en nedkletad målarrock. Varje dag jag inte kan köpa en Karen Millen klänning är en pina;) Tro det eller ej det är det faktiskt inte & jag har vant mig vid en snål budget, det vore bara så jädrans roligt att få slinka ner i ett sexigt fodral för en kväll & fantisera ihop en historia om en röd matta. Jag är helt klart värd den här klänningen men det finns fler som vill ha den märker jag.
  Ps. Låt Anna J vinna kanske… Ds

 257. Karen Millen kommer fr England.
  Jag skulle använda klänningen då för att ta med min älskade make ut och äta så gott som plånboken tillåter, att få vara som en prinsessa nästan…………….för en kväll, som 3 barns mamma fattas glamouren helt.

 258. Mamma på 33 som älskar att fika, särskilt innan jul när det är trendigt att baka och smaka. Då vill jag klä mig som en riktig bullmamma i åtsittande fodral gjort av finaste material.

 259. England!
  Jag är föräldraledig med vår 6 månaders son och tyvärr tillåter inte plånboken köp av en fabolous klänning inför julen. Jag skulle därför bli så otrolig glad om jag vann, inte minst som en belöning efter kommit igång med träningen efter graviditeten:)

 260. Inser det omöjliga här men måste ju testa!

  Rätt svar är England och jag skulle ha klänningen när jag och min man ska på vår årliga dejthelg med hotell och hela fadderullan. Det vore ju grymt att göra det till en grej att alltid ha samma snygga blåsa varje år!

 261. Hej Cecilia! Om jag vann klänningen skulle jag ge bort den till min underbara syster Moa! Jag skulle överraska henne en helt vanlig dag med denna lyxiga klänning då hon förgyller mitt liv, varje dag! Hon är mamma till Love 1,5 år och trots hektiskt småbarnsliv finns hon alltid där för mig och i mina ögon är hon av finaste guld!
  Rebecka
  ps. Karen Millen är från England!

 262. 1.England
  2. I ärlighetens namn
  skulle jag behöva klänningen lite grann, mest för att ögonen på mannen få upp; inse att fästmön är en riktig ”pinup”. Om jag ingen klänning får kanske det går lika bra med bloggläsning som plåster på sår;) (den guldiga brokad-klänningen är en dröm!)

 263. Karen Millen är från England. Skulle använda klänningen med lite ögonskugga, en slarvig hästsvans och sköna skor till min stundande 30-årsdag.

 264. Karen Millen är från England. Skulle bli fantastiskt glad om jag kunde fira min 30års dag som infaller 28/12 i en så vacker klänning!

 265. Karen Millen kommer från England. Jag skulle använda klänningen på nyårsafton då jag kommer befinna mig i Vancouver. Jag ska resa dit med min nyfunna kärlek. Det blir vår första resa tillsammans och vi ska fira både jul och nyår i Vancouver, och Whistler. Som alla vet så vill man ju vara sitt allra vackraste jag när man är nykär, och inte minst på nyårsafton! Därför hade jag blivit så glad om jag vann en av dessa underbara klänningar. Kram

 266. Svar: England!
  Om jag blir den lyckliga pricken så lovar jag att fylla klänningen med massor av lycka, skratt och kärlek men där ser nog ut att finnas plats för några tårar också, och det är ju därför den kommer bli så jävla snygg! Precis som livet är.

 267. Karen Millen kommer från England. Nu är jag inte i den åldern att jag kan ha en av hennes klänningar själv, men det vore ju underbart roligt att få överraska dottern med en sådan klänning, den skulle bli perfekt på henne, lika snygg som du var i den.

 268. England!
  Till stövletter och fina örhängen skulle jag bära den svarta ursnygga klänningen på min och min mans bröllopsdag den 17 december. (Jag fyller dessutom 35 den 28:e nov så det skulle bli en helt fantastisk födelsedagspresent!).

 269. På fråga 1. svarar jag ENGLAND.
  Och på fråga 2. svarar jag att skulle använde klänningen på nyårsafton då jag och mitt husband (min man jag gifte mig med i somras) står som värdpar för en middag tillsammans med goda vänner.

 270. England.
  Jag kommer använda klänningen tillsammans med svarta pumps på hemvändarfesten på juldagen, skulle vara underbart att glida in i en sådan klänning när jag åker hem för att träffa mina vänner igen!

 271. 1.England
  Jag skulle använda den på skolavslutningen nu till jul för att vara den stiligaste fröken på skolan!

 272. Svar: England

  Bjuden på bröllop på nyårsafton, första festen sedan lillkillen föddes, gått ner graviditetskilona plus 10 till, klänningen vore pricken över i!! 🙂

 273. England.

  Jag tror att en snygg och sexig klänning kanske skulle vara pricken över i:et när jag överraskar min man med en dejt.

 274. England! Jag skulle använda den svarta klänningen på en julfest, efter att ha tappat ca 15 kg med hjälp av ändrad kost och PT, tack vare inspiration från dig, har aldrig ägt annat än ”budgetklänningar”! Kram

 275. Karen Millen kommer från England!
  Jag skulle bära den svarta klänningen på juldagen tillsammans med röda läppar. Kommer från en liten by och det är alltid lika kul att träffa alla hemma på julen och för att inte tala om hur roligt det är att se helt fabolous ut inför gamla ragg och ex 😉 Tack för en superbra blogg! Kram

 276. Karen Millen kommer från England. Min kille vet att jag har bokat biljetter till New York i januari, men det han inte vet är att jag också planerar ett frieri (i en fin klänning förhoppningsvis).

 277. England! Jag skulle ha på mig klänningen tillsammans med ett par röda läppar på nyårsdagen, då jag och min sambo landar i NY för en weekend av barnfritt häng, kyssar och skratt.

 278. 1:England
  2: Närmaste festliga tillfälle för mig är julafton (är ganska nybliven mamma) då jag och min familj tävlar om att klä upp oss och vara snyggast. I ngn av dessa klänningar vinner jag lätt.

 279. Svar: England
  Motivering:
  ”Drömklänning – för någon annan” tänkte jag,
  och fortsatte bläddra i bloggen ett tag.
  Fest och Karen Millen känns tyvärr långt borta,
  med en välväxt preggomage jag knappt vågar måtta.
  Men kanske en dag kroppen sin vanliga form kommer ta,
  att ha denna klänning på vänt – vilken morot att ha!
  Så jag bläddrade tillbaka och nu står jag här i tävlingskön,
  med hopp om tur och att åter bli vacker och schön! 🙂

 280. 1. England
  2. Jag skulle bära den ursnygga klänningen på min 30- års fest som jag ska ha på nyårsafton! (Fyller på nyårsdagen) En sån underbar present det skulle vara!!!

 281. Svaret är England.
  Kommer använda den svarta klänningen på min första fest efter att jag gått ner mina gravidkilon efter min underbara dotter som föds i slutet av januari 🙂

 282. England! 🙂
  Jag skulle så rackans gärna bära en sådan tjusig stass när jag och min man kommer ha ”renoverings/födelsedags/tack för vi är friska/ tack för fina vänner/vinterfest! Min man skulle Nog bli lika glad han för att se mig i något annat än träningskläder eller uniform. Efter att ha skapat tre små tjejer på under fyra års tid kan det behövas lite extra piff för att den trötta mamman ska piggna till 🙂 hoppas hoppas…

 283. 1: England
  2: Jag skulle använda klänningen på bröllopsfesten på nyår som vi har blivit bjudna på som jag har fullkomlig klädpanik inför!

 284. Svar på fråga: England
  Min motivering: Efter några galna år som singel har jag nu kommit till den insikt att jag vill dela mitt liv med honom, somna och vakna bredvid honom, känna mig trygg, vem han är vet jag inte än, kanske träffar jag honom i nyårsnatten, då vill jag bära en vrålsnygg klänning från Karen Millen!!

 285. Hej!
  Rätt svar är England.
  Jag skulle jättegärna vilja ha den svarta klänningen med guldbroderier! den är så vacker, och det är precis en sådan klänning som jag har letat efter jättelänge. Och precis som du säger så spelar det ingen roll hur du ser ut i övriggt, för klänningen gör vem som helst till en skönhet!

 286. Wow, vilken fantastisk tävling!
  Rätt svar är England. Jag kommer att använda klänningen då jag ska fira in ett nytt år, ett nytt kapitel i mitt liv, i New York. Ha det gott!

 287. Rättsvar: England.
  Nyårsafton 2011= en discoboll på dansgolvet, hööööggravid är bara förnamnet.
  Nyårsafton 2012= hot mama i Karen Millen blåsa!
  .

 288. England!
  Är just nu en färglös och oglamorös morsa som behöver en glittrande stass till den stora nyårsfesten, så att jag kan bli en sån där outstanding och eftertraktad kvinna som jag var innan jag fick barn, även om det så bara är för en kväll.

 289. Karen Millen kommer från England.
  Jag önskar jag vinner denna tävling för då skulle jag bära den på min födelsedag, julafton samt nyårsafton haha 🙂 En sådan vacker skapelse ska användas många gånger, kan inte bli för många! 🙂

 290. Rätt svar är 2, Karen Millen kommer från England.
  Åh,om jag hade en Karen Millen-klänning skulle jag använda den igen och igen och igen och känna mig som en stjärna var gång, men allra första gången skulle utan tvekan bli när jag, denna något trötta, men glada mamma, snart tar läkarexamen – då vill jag glänsa!

 291. She’s British!! Jag skulle lätt välja den guldiga klänningen, och den kommer jag att ha på mitt jobbs julfest. Är ny på jobbet, och jag vill verkligen (behöver) få känna mig lite snygg. Den nya snygga smarta tjejen liksom. 😉

 292. Är en ensamstående mamma som fyller 40 o
  3 veckor! Kan behöva pigga upp mig med en ny klänning (som jag dessutom aldrig haft råd med själv!) 🙂

  England!

 293. Rätt svar: England. Jag vill känna mig som Askungen. Tänk att få hoppa i denna underbara klänning och fira nyårsafton natten lång…… Nåja, vad är väl en bal på slottet, den kan vara dötrist och långtråkig….och alldeles, alldeles underbar….. 😉 😉 😉

 294. Rätt svar: England
  Jag har kämpat hela hösten och har lyckats gå ner alla mina gravidkilon plus lite till och känner mig snyggare än någonsin. En ny, svinsnygg klänning skulle vara pricken över i:et på nyårsfesten.
  Superbra blogg! /Emelie

 295. England! Tänk om man någon gång kunde äga en Karen Millen klänning, en klänning man förhoppningsvis kan bära på många fester åren framöver. Vore trevligt att ha ett säkert kort i garderoben. Om jag skulle vinna en klänning skulle jag bära den första gången nu på Nyår då jag slår klackarna i taket med mina vänner.

 296. Karen Millen kommer från England och gör fantastiska klänningar!

  Jag skulle ha på mig klänningen när jag bjuder ut min man på middag för att visa min uppskattning för honom och allt han gör för mig och våra barn. Han förtjänar en snygg fru!!

 297. England
  ”Trött och sliten är det ändå dags för december månads galej,
  men med en blåsa från Millen känns det ändå okej att vara på konstant display.”

 298. Karen Millen är från England!

  Den fantastiska klänningen skulle jag bära en kväll, vilken som, då min man och jag försöker ”piffa upp” vardagen och vara man och hustru för varandra och inte bara mamma och pappa…

 299. Skriv
  England!
  Kommer använda klänningen vid jul,nyår,fester,middagar med min man,begravningar,barndop och bröllp.
  din kommentar här!

 300. Hon kommer ju från England!
  Jag skulle bära den här klänningen vid så många tillfällen jag bara kunde! I en sådan klänning är det (som du säger) omöjligt att känna sig något annat än a million dollars 🙂

 301. England!!

  Kommer til å bruke kjolen på en helt normal hverdag i vårt småbarnskaotiske liv(2 barn på 2,5år og 7mnd), som en totalforandring fra min ellers triste mammapermisjons-garderobe! Hilsen Marte

 302. Svar: England
  Klänningen ska jag gifta mig i, vi planererar nämligen senvinter bröllop i inte så traditionell stil, och jag behöver således en vacker klänning för vår dag!

 303. Åh kära fe! Strössla lite guld- och glamourstoft över min vardag och låt mig njuta av julens fester i denna klänning, värdig en prinsessa eller i detta fall Askungen (i.e lite småsliten tvåbarnsmorsa).

  Karen Millen kommer fr England.

  Carolina

 304. Karen Millen kommer ifrån England
  Jag skulle bära den vackra kläningen första gången på nyår tillsammans med min man och vår lilla dotter. Förra året precis innan nyår fick vi ett fruktasvärt besked som vi sakta lär oss leva med och hoppas få göra länge, länge. Önskar att vårt framtida liv ska bjuda på många kul tillfälle att använda denna partyfavorit.

 305. Karen Millen kommer från England.
  Julafton och Nyårsafton, lite kontast till mina vanliga jeans 😉 rött läppstift, mina två gossar i knät och familjen samlad, bättre blir det inte.

 306. Karen kommer från min mans hemland England. Som 50+ skulle jag må så bra om jag fick föra mig i en sådan vacker klänning, då jag måste börja representera , min man har fått ett VD jobb nyligen.

 307. Rätt svar: England
  Med en skral studentplånbok och garderob därefter vore det HELT UNDERBART att få klä upp sig i den svarta klänningen och känna sig glamourösare än NÅGONSIN!

 308. Fantastisk designer och klänning! Jag fyller storslagna 35 i mars nästa år och tänker fira av det med en smäll! Jag och min kille kämpar med barnlöshet som tar energi (och pengar) från alla andra saker i livet som karriärdrömmar, fritidsdrömmar (en egen atljé), hus-i-Frankrike-drömmen, LIVET i stort. Att få känna mig snygg, oövervinnlig och njuta av livet som ändå ger mig så mkt. Att få tänka på ngt annat om så bara för en kväll på min 35-års fest. Klänningen skulle utgöra den lilla pricken över i:et!

 309. Karin Miller är från England.

  Den vackra spetsklänningen skulle jag bära hela den dagen då jag med champagne ska fira att min son går en heldag i skolan igen, efter att ha mobbats och skolvägrat i två år.

 310. Karen Millen kommer från England.
  Jag ska föda mitt andra barn i januari & ska på 30-årsfest för min bästa kompis i februari (tillsammans med 70 andra glada!), & skulle tycka det va underbart att första gången efter en apjobbig graviditet få känna mig fantastisk i en fabulös klänning från Karen Millen!

 311. Karen Millen kommer från England.

  Jag är gravid med vårt tredje barn. Beräknad förlossning är 13 mars. Jag har redan gått upp 10 kg och kommer väl dubbla det innan bebisen är ute… I januari 2014 fyller min älskade man 40 år och jag planerar ett stort kalas för honom. Vad vore en bättre morot för att få bort alla gravidkilon än att ha en fin klänning att ha på sig på festen?!

 312. Fantastisk designer och klänning! Jag fyller storslagna 35 i mars nästa år och tänker fira av det med en smäll! Jag och min kille kämpar med barnlöshet som tar energi (och pengar) från alla andra saker i livet som karriärdrömmar, fritidsdrömmar (en egen atljé), hus-i-Frankrike-drömmen, LIVET i stort. Att få känna mig snygg, oövervinnlig och njuta av livet som ändå ger mig så mkt. Att få tänka på ngt annat om så bara för en kväll på min 35-års fest. Klänningen skulle utgöra den lilla pricken över i:et!
  Svar: England

 313. Fråga 1: Karen Millen kommer från England
  Fråga 2: Dessa klänningar är helt fantastiska och jag skall gifta mig i Las Vegas i Januari och tänkte inte köra tradirionell stil och då vore någon av dessa perfekta! 🙂

 314. Karen Millen kommer från England.

  Jag skulle ha klänningen på nyår, den första i vårt nya hus vi precis flyttat till. Tänk att få känna sig glamourös mitt i allt flyttkaos. Att shoppa efter klänning kommer nog inte hinnas med i år.

 315. Efter andra mammaledigheten är garderoben gapande tom, och mamman inte piffigaste i stan! Det är ok med två fantastiska barn i vardagen, men å vad jag njuter av att någon gång få klä upp mig och känna mig lite glamorös! Mest för att glädja min man skulle jag vilja bära den fantastiska klänningen på min systers bröllop! Karen Millen är från England.

 316. Karen Millen kommer från England.
  Klänningen bär jag med lockigt hår, röda läppar och lagom grova klackisar när jag äntligen dejtar min man efter en tuff höst med massa jobb, sjuka barn, dagislämningar och skolhämtningar, simskolor, gymnastikträningar och mitt upp i allt – lite för lite tid för varandra…

 317. Skriv din kommentar här! Karen Millen kommer från England
  Jag skulle ge klänningen till min svägerska som har haft ett enormt tufft år med mycket jobbig graviditet samtidigt som storebror blev bännskadad. Nu är hon en mycket slutkörd tvåbarnsmamma med en totalt vissen gardrob. Hon skulle bli så glad och det skulle kännas så bra att kunna muntra upp henne med en fin klänning.

 318. England är Karen Millens hemland.

  Ny ”lilla svarta” behöver min vintertrötta kropp, en blandning av klasssk och nytänkande guld ger mig hopp, skulle användas varje fest utan uppehåll och stopp!

 319. Karen Millen är född i England.
  Jag skulle använda en av dessa underbara klänningar på min examensfest i januari, jag blir nämligen då färdig sjuksköterska!

 320. Från England!
  Jag skulle ha klänningen på min disputationsfest (yey!) och matcha den med en doktorsring (tjohoo!), för att fira avslutningen på tio ekonomiskt katastrofala universitetsstudieår med jobb dygnet runt.

 321. från england, jag skulle använda den under jul & nyårsfestligheterna, en sådan klänning kan ju inte hänga utan ska användas ofta!

 322. 1. England
  2. På middag med mannen i mitt liv (första restaurangbesöket på tu man hand sedan vår son kom ut för snart ett år sedan).

 323. Behöver verkligen, verkligen, verkligen en come fuck me-klänning till nyårsafton, min absolut sista chans till glamour och kvinnlighet innan nytt jobb och nytt liv i asexuell och funktionell uniform börjar. Och Karen Millen är ju från England.

 324. England
  När jag igår såg inlägget där du hade klänningen på dig så var det som om någon sparkat mig i magen, den vackraste klänningen. Äntligen! Som jag har letat denna hösten, ska på ett sagobröllop i början av Januari.

 325. England kommer Karen Millen från.

  Som kraftigt överviktig blir jag alltid förvisad till ”tälthörnan” där kläderna ofta är fula som stryk, vilket har gjort att jag väldigt ofta undviker festligheter då jag inte hittar något att ha på mig. I dagarna påbörjar jag behandling för att gå ner i vikt och planerar redan hur jag skall fira att jag når min målvikt. Och givetvis vill jag göra det i en vacker klänning som jag själv har valt.

 326. Karen Millen kommer från England!
  Jag skulle använda klänningen så ofta som möjligt, på nyårsafton, när jag äntligen tar min juristexamen eller varför inte när mannen lagat måndagslyxmiddag 🙂

 327. 1. England
  2. Jag kommer använda den på ett bröllop som jag är bjuden på i februari till en nära vän och jag har absolut inget i garderoben att ha på mig så detta hade ju varit kanon att vinna 🙂

 328. Karen Miller kommer från england.

  Motivering!
  Jag kommer använda klänningen på årets nyårsdansgolv och lovar att den tillsammans med klackar kommer att få uppleva en del innan klockan slår tolv!

 329. Karen Millen kommer från England.
  Jag är gravid i 7:e månaden och är så trött på mammakläder och behöver därför en riktigt snygg klänning som jag kan se fram emot att få glänsa i efter graviditeten.

 330. 1. Karen Millen kommer från England.
  2. Jag ska vara värdinna på min väns nyårsbröllop i år och den svarta klänningen med guldbrokad skulle få mig att känna mig såå fin!

 331. 1. England
  2. har nu gått omkring i ”post-preggo” kläder (mysbrallor and stuff) i 6 månader och skulle behöva ngt fiiint för att piffa upp mej (och min omgivning så klart hihi)

 332. Karen Millen kommer från England.
  Jag skulle använda klänningen på nyårsafton då jag ska fira in det hittills bästa och mest händelserika året i mitt liv (bli moster, ta examen, flytta till egen lägenhet!)

 333. Hej!
  K Miller är från England.
  Jag skulle bära klänningen tillsammans med mina helt nya vigselringar. Tillfället skulle bli den fest då vi ska berätta för våra när och kära att vi hastigt och lustigt gift oss!Anledningen till detta snabba beslut att vi ställt oss i kö för att adoptera (efter flera misslyckade hormon- och IVF-behandlingar) och då är äktenskap är ett krav. Så när vi berättar om detta både jobbiga men samtidigt roliga beslut vill jag vara extra snygg!

 334. Hon kommer från England, och den med barock-mönstret är den jag skulle välja ifall jag vann. Perfekt både på operan och på födelsedagspartaj.

 335. Karen Millen kommer från England.

  Klänningen skulle få följa med på många äventyr; julfest, nyårsfirande & min 30-årsdag!

 336. London är svaret på frågan. Om jag skulle vinna i denna tävlingen skulle jag välja den mönstrade klänningen. Jag gillar den supermycket och tror att jag skulle känna mig väääldigt snygg i den!

 337. Hej Cecilia,
  Jag hoppas innerligt att du läser detta… Här kommer min motivering :
  I januari kommer jag ha varit tillsammans med min kille i 3 år. Och detta år 2012 har inte varit den lättaste för oss, på senare år (27 år gammal) har jag börjat plugga på UNI, levt på CSN och varit allmänt stressad vilket gjort att jag inte varit den mest roligaste, gladaste flickvännen hela tiden. Men han har stått ut, stöttat, hjälpt mig med läxorna och torkat mina tårar när jag varit frustrerad av all kurslitteratur. I vilket fall som helst vill jag bära något så jädrans håll käften snygg på just vår dag, för min kärlek! Lite som tack älskling för det gångna året (ja, jag vet feminism, könsroller, jadi jada MEN det hör inte hit, inte i dag. mitt hjärta säger att jag gör rätt och jag vill inte höra vad andra tycker är rätt/fel i denna motivering)

  Jag hade tänkt att vi skulle unna oss till någon super duper flott tjusig restaurang (sparat pengar till det) och bara njuta av att vara, vi tillsammans och att vi är oss – ett team. Håret – en fin/slarvig uppsättning med mitt kära afro, guldiga klackar, en intensiv sotad öga och nude läpp (tänkte dig Kardashian systrarna sminkning), sen bryta av med en färgglad clutch (eller en i silver/guld) avslutar med naglar i någon glad färg..

  Tack för en fin blogg!!

  Ja just det, Karen Millen är från 2. England

 338. Hej Cecilia!
  Tack för världens bästa blogg!! Älskar inlägget om en läskig dag!
  1. Karen är från England!
  2. Jag tycker att alla härliga ladies här inne förtjänar en smashing festblåsa! Jag skulle välja den vänstra klänningen och bära den på nyår, fira in det nya året med en fin klänning och en ny familjemedlem <3. Just nu ligger mitt lilla ljuvliga amningsmonster till son, 5 veckor gammal, bredvid mig och sover.

 339. rätt svar: england

  användning: Nyår då jag och mannen firar 10 år tillsammans och om dt går få vara barnfria en kväll (Ronja 2 år och Freja 6 månader) och gå ut och fira till sent på natten!!

 340. Karen Miller kommer ifrån London. Jag skulle känna mig riktigt, riktigt fin i den mönstrade klänninen på julafton som jag för första gången inte skall fira hemma, utan hemma hos min fästmans familj.

 341. Karen Millen kommer ifrån 2, England.

  Enligt planen ska jag bli mamma på Nobeldagen (dock inte bjuden på festen) och vill ha något galaglammigt att se fram emot så snart gravidmagen försvunnit – en blåsa i guldbrokad skulle kännas strålande!

 342. Karen Millen kommer från England, dvs nr 2 i din lista.

  Nu håller jag tummarna för att du lottar fram mitt namn i denna långa lista. Glädjen vore grym…

 343. Svar: England.
  Motivering: Vore kul med en elegant drömklänning som mål att komma i efter graviditeten som just nu känns så lååång.

 344. Hon kommer från England!
  En Karen Millen klänning går aldrig ur tiden, den kommer av mig användas frekvent och hänga med hedersplats i garderoben! Först ut blir med mina nya röda, höga klackar för att välkomna tomten!

 345. Karen Millen kommer från England.
  Skulle bli superglad om jag vann klänningen för när jag såg ditt inlägg om 40-års festen så tänkte jag att det var bland de snyggaste klänningen jag sett och drömde om att kunna köpa en till mig själv. Tyvärr har jag inte den ekonomin eftersom jag lever på csn och studerar till tandläkare, så kommer det vara i 4,5 år till. Vore grymt att vinna den och få klä upp mig och känna mig lite fin dels här i Göteborg och dels hemma i Mariestad på jul. Tack för en bra blogg, brukar ofta skratta åt Bonnie 🙂

 346. 2. England.
  För 7 månader fick jag och min man vårt andra barn. Efter att nu ha klarat av förlossning, amning och vaknätter skulle jag vilja fixa barnvakt, sätta på mig denna ursnygga drömklänning, ta med mig min man på en romantiskt middag och sen hångla upp honom som jag gjorde för 13 år sedan när vi träffades:)

 347. Karen millen kommer från England.
  Om två veckor ska jag fria till min sambo, jag planerat en perfekt utekväll i Karlstad som inkluderar barnvakt, romantiskmiddag, champagne och en hotellnatt, att få bära en sån här fantastisk klänning vore bara pricken över i.

 348. Svar: England
  Så fort jag fick den skulle jag locka håret, dra på mig klänningen och bjuda ut min karl på lyxmiddag!

 349. Från England, alltså alternativ 2!

  Jag ska bara föda ut mitt tredje barn först, men sen så ska klänningen bäras på en ”100-årsfest” i sällskap med ett par nya klackar som jag kallt räknar med att tomten (sambon) levererar på julafton 🙂

 350. Vilken drömtävling och -klänning!

  Karen Millen kommer från England.

  Efter flera månader av köpstopp behöver jag något tjusigt på min kropp, jag vill bära den vänstra skönheten med höga klackar när nyår efter julen lackar.

 351. Hon kommer från England. Inspirerad av dig, Cecilia, har jag satsat hårt på ”två barn och i toppform” vilket resulterat i att alla mina klänningar nu är för stora. Denna klänning skulle därmed bli mycket flitigt använd vilket vackra kläder förtjänar att bli. Att jag dessutom är mammaledig = mycket fattigare än vanligt gör att jag väldigt gärna vill vinna!

 352. Hon kommer från England och jag vill vinna för att den klänningen du hade på 40 års festen är helt otroligt snygg! Jag vill också va så snygg på jobbets julbord, julen och nyår och alla andra dagar som jag får möjlighet att använda denna klänning! //Sanela

 353. Hej,
  Karen Miller kommer från England.

  Jag skulle vilja ge min syster Ingrid, denna fantastiska klänning! Hon är alltid generös och lånar ut kläder till mig i tid och otid och det hade varit roligt att kunna återgälda det.
  / Kram Karin

 354. England!

  Jag skulle ha den på nyår och jag skulle vara så jäkla överjordiskt snygg i den (för så får man säga)!

 355. Karen Millen kommer från England. Jag har efter en lång deppig tid som började när min mamma dog börjat tycka det är kul att bry mig om mitt yttre igen. Om jag vann denna klänning skulle jag ha den på min min fina systers 35-års fest.Tur att jag har henne iallafall!

 356. Rätt svar är England, jag skulle vilja vinna för att jag vill ha snyggaste klänningen när jag ska på julfest, första festen sen min andra son Lennox föddes så de skulle vara skönt att slippa ” klädproblem.

 357. England- skare va!!!

  Jag tycker klänningen ska få bo hos mig! För alla mina klänningar är sjukt gamla, å jag kämpar med denhära hållbart mode grejjen, å är det inte tidslöst och hållbart med en så vacker kreation så säg!!!!

 358. Karen Millen kommer från England.
  Jag skulle vilja ge bort den svart/guldiga underbara klänningen till min fina mamma. Hon ställer alltid upp för mig och familjen. Sedan jag blev svårt sjuk har hon funnits vid min sida vid varje läkarbesök. Hon visar att familjen är det viktigaste man har och därför skulle jag vilja överraska henne med denna underbara klänning <3

 359. Karen Millen kommer från England!

  Jag skulle så himla gärna vilja ha en klänning från Karen Millen, då jag vill ALDRIG har lyckats hitta ett härligt nyårsplagg vilket också gör att jag alltid får ångest när jag tänker på nyår, men får jag en av dessa helt enastående klänningar så skulle jag fixa en liten slarvig knut på huvudet, ha skyhöga klackar och för en gångs skull känna mig snygg på nyårsafton!

 360. Från England!

  Åh, jag ser mig själv i den svarta klänningen med ett par höga pumps, slarvigt uppsatt hår, sminkningen blir enkelt neutral förutom läpparna, dem blir mörk röda. Herrejösses va snygg jag skulle bli 😉

  Håller tummar och tår att den blir min.

 361. Svar: 2. England
  Jag skulle använda den underbara klänningen med gulddetaljer på julafton då jag ska träffa min familj för första gången på ett halvår , på nyårsafton tillsammans med skyhöga klackar och hemma i tv-soffan för att förgylla gråa vardagar.

 362. Skriv din kommentar här! England är Karen Millen ifrån
  Klänningen ska användas när jag ska gå på min morbrors 60års fest och vill vara extra snygg när jag träffar släktingar som jag inte träffat på många år,sen vill jag ha den på många andra kommande festligheter

 363. Från England
  Jag har fått ärva en gravidklänning att ha på stor fest, jul och nyår, tyvärr ekar magen tom och denna galet snygga skapelse skulle vara.. tja lite snyggare skulle jag bli iallafall.

 364. England
  Just ikväll blir jag i tanken snygg vill jag lova, en riktig gudagåva, när Karen får skapa får kvinnor stilen tillbaka.

 365. England.
  Skulle vara riktigt roligt att få piffa till mig med urfin klänning och ta ut o ta med min man på restaurang, bara vi två på tu man hand. Att få höra på varandra och verkligen se på varandra utan barn och vardag som pockar på, om än bara för några timmar. ..

 366. Förra nyår skulle vi fira hos goda vänner i deras nya hus, men natten före brann huset ner, och i år skulle jag trivas bra i en Karen Millen-klänning när vi nu gör ett nytt försök i huset.

 367. Svar England
  Jag skulle bära den guldiga med vintage Frye-boots och håret i svinrygg på mina högstadieelevers julavslutning… till att börja med…

 368. England. Skulle använda klänningen för att påminna sambon om att han har snygg tjej därhemma, som han kanske gett lite dåligt med uppmärksamhet det sista (som det lätt blir i livet som småbarnsförälder och heltidsjobbande). En liten påminnelse bara 🙂

 369. Karen Millen kommer från England. Klänningen skulle jag använda som en ny garderobsräddare på allt från julfester, till nyår och tillställningar med jobbet där jag vill känna mig fin, men bekväm!

 370. England!

  Om två veckor har min sambo och jag varit ihop i 6 fantastiska år. Vi har gått igenom mycket tillsammans och jag har nu bestämt mig för att fria till honom på våran årsdag. Skulle jag få göra det uppklädd i en Karen Millen-klänning, skulle jag redan känna mig som en brud. Nästan iallafall 🙂

 371. Hej C! Rätt svar är England. Denna klänningen skulle jag ha på mig när jag och min blivande man ska gå på date för första gången på vääääldigt länge! Tillsammans med ett par stövletter och min päls skulle jag nog lyckas få några fjärilar i hans mage igen;-) kram

 372. Svar: England
  I december fyller jag 10 och tänkte ha ett pyjamas party för mina kompisar och då skulle min mamma vara jättefin i den klänningen.

 373. 1. England
  Detta konstverk till klänning skulle tveklöst bli min nyårsblåsa och bäras tillsammans med mockapumps, vinrött läppstift, ett glas bubbel och underbara vänner! Att få mingla runt i denna bland stiliga herrar skulle göra mitt nyårsfirande till det flörtigaste och härligaste någonsin!

 374. Behöver fin klänning för min 50års fest – har tappat ganska mycket vikt sista månaderna och har inget som passar 🙁 skulle göra min dag. Gifte mig förresten i en fin Karen Millen klänning 1997 🙂 Karen Millen kommer från 1) England

 375. God kväll!
  1. England
  Motivering: Klänningen skulle passa till mina söners födelsedagar i december, samt min svågers 50 års fest i slutet på året, sen i januari fyller min mor 70 år. Massor av fester på gång, och jag skulle vara så fin på alla…

 376. Karen Millan kommer från England.
  Klänningen skulle användas flitigt på julens alla fester så att de gamla trasorna i garderoben skulle få vila lite. Varsel på jobbet gör så att förmodligen annars inte skulle bli något nytt på årets julkort, men vatusan. Jag har ju ändå min underbara familj som lyser upp korten! Men lite nytt skulle f*n inte skada =)

 377. England!

  Jag skulle kunna dra en snyftare om hur svårt jag har haft med att gå ned i vikt efter min förlossning pga sköldkörtelselände. Men jag struntar i det och vill istället tänka på hur jäkla kul jag haft alla timmar på gymmet och hur grymt snygg jag hade varit i klänningen 🙂

 378. Svar 2: England. Jag pluggar på Uppsala universitet och nu i december är det dags för gasque och det vore underbart att känna sig snygg och fräsch i en helt ny klänning. 🙂

 379. Åh, jag skulle bli så glad över denna klänningen:)
  Jag bara drömmer om att få bära en av hennes klänningar,
  det vore så himla kul. Då skickar jag en glad bild sen
  och berättar hur den blev:) Ha det bäst Cecilia!
  Just det, Karen Miller är från England:)

 380. Svar: Karen Millen kommer från… England!
  Motivering:
  Jag är en arbetssökande, småbarnsmamma som för första gången på ca 2 år ska gå på fest, 40-årsfest (utan barn), på LÖRDAG och har INGETING hemma som passar för fest, jag behöver en snygg klänning.

 381. SVAR: England såklart!
  MOTIVERING: En lätt sliten men glad trebarnsmamma skulle glänsa i en av dessa sköna skapelser!

 382. England såklart
  Jag håller på att gå ner alla kilona från mina 3 graviditeter och skulle behöva en morot som hänger i garderoben, från 92 till 69 ( är nu på 84)

 383. Karen Millen är från England!
  Min man överraskade mig med balett och hotel i Köbenhavn i 45-års present….din guld-klänning hade varit så fin på operan!!
  Kram från Skåne

 384. Karen Millen kommer från England. Den här trötta småbarnsmamman skulle vilja få känna sig som Askungen på bal på den kommande nyårsfesten.

 385. I januari har jag blivit bjuden till London (där också Karen är ifrån) för världens fancy-pants-middag med min soon-to-be-arbetsgivare och ingen av studenttidens budgetfynd känns i närheten av passande – vilken som av Karens klänningar skulle däremot få mig att känna mig som en stjärna!

 386. Min fina mamma fyller 60 år på julafton och vad skulle vara mer passande än att fira detta i en av dessa magiskt vackra klänningar?!

  Karen Millen kommer ifrån England.

  Kram Matilda

 387. 2: England

  Jag skulle bära den på mitt bröllop i juli, tillsammans med min förhoppningsvis återfunna midja efter att mitt första barn fötts i april.

 388. Hej!
  1. Hon kommer från England
  2. Har läst lite bland kommentarerna och alla har så fina motiveringar. Själv har jag just fått den kille jag suktat efter i sju långa år! Jag har varit så ofattbart olyckligt kär och varje år på nyårsafton har mitt hjärta gått sönder för att han inte varit med mig. I år ska det dock bli ändring på det då han vid tolvslaget kommer kyssa mig i den guldiga klänningen ochjag kommer att vara världens lyckligaste!
  Kram Tanja

 389. Hon är från England!

  Har precis tagit (kämpat mig till) en dubbelexamen och är nu en gnutta förvirrad över vad som kommer härnäst. Tänker att en förträfflig Karen Millen klänning kan bli en bra markör för avstampet mot det nya spännande och läskiga livet.

 390. Hej!
  Rätt svar är att hon kommer från England! Jag skulle använda klänningen så oft jag kunde (är inte det poängen med ett säkert kort?!!? ;-)) Men framförallt på date med min man, som det inte blir allt för ofta med två småbarn…

 391. Karen Millen kommer från England.
  Det första tillfället jag skulle använde denna vackra skapelse är på min svärfars 60-års fest nu i december 🙂

 392. Karen Millen kommer från England.
  Jag är ingen mästare på att vara gravid något längre tag, så jag skulle bära klänningen när jag passerar de magiska 12 veckorna!

 393. Karen Millen – England.
  Och klänningen och jag skulle kombineras när jag berättar för min snubbe att jag är ätstörningsfri (å, låt det vara snart!) och att vi då kan börja se om han och jag kan producera en trio för att utöka vår tvåsamhet.

 394. Hej!
  Karen Millen är född i England.

  Jag skulle använda klänningen på alla kommande jul-fester under vintern, och sedan under våren varenda gång jag behöver en liten ”pick-me-up”!

 395. Klanningen skulle vara min perfekta partner in crime pa Antwerpens gator i vinter. Skulle matcha den med ett par auberginefargade pumps och en vintage pals.

  Karen kommer ifran England.

  X

 396. Karen kommer från England

  Den svarta klänningen skulle användas vid alla mina ute-i-sista sekund-fast-jag-vill-vara-fin-tillfällen! (”ska bara byta blöja på lilla-hjälpa den stora att göra pärlhalsband till sin barbie-komma på vad vi ska äta i veckan-ringa mamma som fyller år-boka tandläkartid-köpa en adventsstjärna-plocka upp hundraelva kritor-sanera köket efter middagen och leta upp den lillas kanin först”)

  Kram från Maria

 397. Märket kommer från England! Fast ägs av ett företag i Island.

  Och skulle jag ha turen att vinna, så skulle jag ha på mig den på nyårsafton, på min födelsedag, på sambons födelsedag och när vi åker till Las Vegas! Känns helt enkelt som att mitt liv skulle kunna bli festligare bara av att jag ägde klänningen då den är så fin så man är tvungen att komma på ursäkter att lufta den 🙂

 398. Karen Millen – England.
  Inom ett par månader förändras mitt liv. Jag tar examen, flytt väntar, jobbsök startar och framtiden är helt oviss. Allt känns fantastiskt spännande såklart, men samtidigt nervöst. Om jag får klänningen kommer jag ha på mig den hela de första dagarna under förändringen, bara för att genom att känna mig fin få självförtroende att våga möta mitt nya liv med glädje.

 399. Karen Millen kommer ifrån England
  Om jag skulle vara den lyckliga vinnaren till denna klänning så skulle det verkligen göra min dag & hela min jul & nyår också.
  Jag är en halvsliten småbarnsmor i akuuut behov av mer glamour….. Denna skulle göra jobbet & jag skulle då också äntligen växa upp & investera i ett par smashing high heels:) fint skulle det bli & den svarta klänningen skulle jag vilja ha om jag vann. Tack Cecilia för bästa, skönaste bloggen!

 400. 2, England.

  Jag skulle ha den på nyårsafton såklart! Hösten har varit helt galen med mycket jobb så magkatarren varit mer regel än undantag. Med en sådan här klänning får man ett snyggt avslut och en bra start på nästa år!

 401. Hej Cecilia!
  Rätt svar är 2, Karen Millen kommer från England.
  Jag skulle vilja vinna en klänning att ha på mig på den stundande julfesten på företaget där jag ska börja jobba nu på måndag (iihh!). När jag var på intervju och satt i receptionen hörde jag några tjejer prata om vad dom skulle ha på sig på julfesten, och nu när jag blev erbjuden jobbet kom jag att tänka på vad JAG ska ha på
  mig 🙂 Två år som föräldraledig har satt sina spår i garderoben så något nytt måste det bli! Det blir min första informella tillställning på företaget och såklart vill jag vara så snygg som möjligt så en av dessa skönheter från Karen Millen hade varit perfekt! 

 402. Jag skulle bära klänningen en fredagkväll hemma med min kärlek! Jag blir sällan (ok, aldrig) bjuden på fancy middagar eller events, så antalet finklänningar i min garderob är fasligt nära noll. Men jag har verkligen någon att klä upp mig för – min man. Han borde verkligen få se sin fru i något annat än mjukisbyxor någon gång då och då. Och skulle jag bli bjuden på årets nyårsfest så är min outfit redan klar 🙂

  Karen Millen – England.

 403. Hej! Karen Millen kommer från England. Jag skulle inviga den fantastiska klänningen på mina föräldrars nyårsmiddag i Överkalix, inte superglamouröst kanske men man får ta de tillfällen som ges som nybliven 2-barnsmamma 🙂

 404. Jag kan bara inte hoppa över detta, måste göra ett försök till att vinna!!
  2. England
  På första julfesten den 14/12 bär jag den med löst uppsatt hår, inga smycken, svarta strumpor och klackar. Dock ej stövlar 😉 Hoppas!

 405. England. Klänningen blir en succé tillsammans med röda läppar och en cigarill på det mordmysterium-nyårsfirande vi är inbjudna på!

 406. ENGLAND!!!

  Jag kommer använda en av dessa vackra tillsammans med rosa-rött läppstift, svart axelbandsväska, tunna svarta strumpisar och självklart bubbel i glaset på stundande Juldagsfest med bästa vännerna 😀

  Kramelikram!

 407. Karen millen kommer ifrån England!
  Jag är student och min klädbudget tillåter inte köp utöver det nödvändiga så jag skulle så gärna vilja vinna klänningen!
  Jag skulle använda den med läppstift i färgen korallorange och mina finaste röda pumps på alla sittningar där det krävs en finare klänning och njuta av att kunna slippa stressa över klädångest för en gångs skull!

 408. Jag är journalist och väntar alltid till kort före deadline innan jag faktiskt producerar något. Jag har en väldigt viktig gala (Svenska Hjältar-galan) att gå på i december och med min vikarielön blir det ingen Karen Millen-klänning. Så därför vill jag vinna, klänningarna är ju fantastiska!

 409. England förresten, herregud! Jag är journalist och väntar alltid till kort före deadline innan jag faktiskt producerar något, därav mitt sena svar. Jag har en väldigt viktig gala (Svenska Hjältar-galan) att gå på i december och med min vikarielön blir det ingen Karen Millen-klänning. Så därför vill jag vinna, klänningarna är ju fantastiska!

 410. England. Efter att ha fått en otroligt efterlängtad liten dotter och nu kommit igenom första året som trötta småbarnsföräldar hurrra!! och att vi firar sex år tillsammans så skulle jag ta på mig klänningen och ta med mig sambon ut på stan. Det känns som att en så fin klänning skulle ge míg mod att få till ett frieri.. nu får det vara nog med väntandet på sambon som inte riktigt verkar våga…

 411. Åh, vilka fantastiskt fina klänningar! Karen Millen kommer från England! Jag skulle vilja ha den svarta klänningen och låta den tala för sig själv tillsammans med mina nya svarta pumps. Bäras kommer den göras på glöggmingel, planerad finmiddag med kärleken och kanske på nyårsafton också =)

 412. Hej Cecilia!
  Karen Milen kommer från Maidstone i England.
  Är på gång att starta eget företag som sångerska och vem vill inte bära en snygg klänning på scenen!? : ) Klänningen skulle också passa perfekt till Nyår. Tack för en fantastisk och härlig blogg.

 413. Svaret på frågan är England.

  Motivering: Klänningen är en dröm, jag älskar varenda söm! Glitter, glamour och paljetter – jag blir redo för heta nätter. Önskar att den svarta och guldiga blir min, för visst är den väl fin!

 414. Karen Miller kommer från England.
  Det skulle vara underbart att få en sådan vacker klänning med såna fina detaljer och en sådan speciell och enastående design som gör att man skulle känna sig som kvällens vackraste kvinna.

  Den svarta eleganta klänningen med glittrande silverslingor på axlarna skulle jag vilja ha

 415. HEJ . Hon kommer från Australien. Det skulle vara hur kul som hels att överaska min fru med en klänning till nyårsfesten som vi är bjudna på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *