B90A3759B90A3741B90A3733
14236_bloggare_isa_5

Ni minns kanske att jag tipsade om coola Isabelle McAllisters lekfulla detaljer till barnrummet som hon gjort för Ellos? Nu vill jag treata er med möjligheten att VINNA det fina lakansetet ”Lemur” med örngott, lakan, dra-på-lakan och sängkappa och dessutom två fina kuddfodral.

Hur ni gör för att tävla? Lätt som en plätt – lämna en kort kommentar nedan och beskriv hur du tycker att barnrum som se ut och kännas – senaste tävlingsdag är måndag den 13 oktober kl 18.00.

Svara också på frågan:

Vad för slags djur är en lemur? (ja, jag veeeeet hur larvigt det är men tävlingsregler mm säger att det måste finnas en fråga med)

1.Björn

x. Apa

2. Katt

 

Vinnaren utses av mig och meddelas via mail efter sista tävlingsdagen. Lycka till!

0 svar

 1. Lemuren är en apa!
  För mig är det viktigast att ett barnrum känns inbjudande, ombonat och lockar fram fantasi och kreativitet. Jag älskar färg och form och vill ha såväl mysigt krypin eller koja som en skaparhörna! Nu är min dotter ännu väldigt liten men när hon blir äldre tänker jag att hon kommer vara väldigt delaktig i skapandet av sitt eget rum. Lemurer är underbara djur och vi skulle bli själaglada för det superfina lakanssetet!

 2. Lemur är en apa

  Min son på 5 år är min inspiration till hur ett barnrum ska vara. Lekfullt, mysigt och inbjudande. Han älskar att ligga på mattan mitt i rummet och leka med sina grejer. Därför tycker vi att en härlig matta gör rummet mer användbart. Bra och varm belysning ger också möjlighet till både lek och Kvällsmys med en bok.
  Mysiga och fina sängkläder som gör att man inte vill och behöver bädda sängen med ett överkast gör det både roligare och sparar tid.

 3. Lemur är en apa.
  Barnrum ska bjuda in till helt galen bra lek men också ha en plats för vila och återhämtning, utan att rummet ser ut att vara uppdelat i två halvor.

 4. Ps lägg in lite lullull och annat härligt tänk till min kommentar, för den ser ju heltråkig ut, sådär rakt upp o ner

 5. Lemur är en apa.
  Jag bor ensam med min dotter och vi delar sovrum så vi har donat fram ett rum som vi båda tycker om! Böcker i stora lass, superviktiga klistermärken på sänggaveln som jagar bort monster nattetid, smålampor som ger sånt där dimmigt ljus som man somnar så himla gott av. Ungefär som röster i köket som är det mysigaste som finns när man ligger därinne och klipper med ögonlocken. En sänghimmel man kan ligga under båda två som kapslar in hemligheter och fnitter. Fluffiga täcken och lakan lena som kattungar så man vaknar sömnrufsig fast lycklig mittemot ett litet barnansikte som puffar och stuffar. Armar och ben överallt. Ett rum sprängfyllt med kärlek.

  Jag tror dessutom att lemuren tillsammans med klistermärkena på gaveln är ett superteam mot nattspökena!

 6. Min dotter har precis fått en ”djurlampa” som ger en stjärnhimmel i hela rummet och i taket. Det ger en härlig känsla och vi ligger ofta och tittar upp i himlen o pratar om livet när hon ska lägga sig. Det blev ett riktigt bra barnrum med den detaljen!

 7. Det skall synas att det bor barn här, lekfullt, färgglatt och möbler i barnens storlek. Gärna med barnens egna små konstverk på väggarna.
  Svaret på frågan är apa.

 8. Det ska inte bara synas att det bor ett barn i rummet utan vilket barn som bor där! Barnsligt, personligt och härligt! Mina två döttrar med olika personligheter har heeelt olika rum. Tror ingen tvivlar på vilket rum som tillhör vem… Vet precis vem av dem som skulle få det fina bäddsetet… Förövrigt så är lemuren en apa!

 9. It’s a monkey! Tycker att barnrummen ska vara så som barnen vill ha det, inte stylish a la mammas tycke. Sen skadar det ju inte om de små rackarna kan städa ibland också….

 10. En apa!
  Ett barnrum ska bjuda in till lek där barn kan skapa sin egen lilla magiska värld full av fantasi. Färg form o fiffiga funktioner skapar bra förutsättningar. Släp loss kreativiteten!

 11. Hej! (Lemur=apa). Jag tycker att ett barnrum är bäst när det är en plats som barnet känner är ”sin” egen sfär, där det vill pyssla, bara vara och stänga in sig om det vill ha en stund för sig. Det är bra med en liten ofärdig, ”tom”yta där barnet får utrymme till att bygga grejer, köra vagnar

 12. Lemurer tillhör familjen apor!
  Barnrum tycker jag ska spegla barnen som bor där. Det ska vara färgglatt, bjuda in till lek och samtidigt vara lite mysigt. Härliga tyger gör mycket tycker jag, likaså roliga och tokiga tavlor, samt fina tapeter. Och när barnen blir lite äldre tycker jag absolut de ska få vara med och bestämma hur det ska se ut, allt för att maxa trivseln 🙂

 13. Svar: lemur är x. Apa (eller eg halvapa trodde jag).
  Och ett barnrum… Tänker jag INTE ska va inrett/designat bara av en vuxen, INTE ha en utpräglad ”stil” som passar (bara) den vuxna smaken. I ett barnrum ska det vara okej att dra fram fula plastleksaker och att barnens smak och aktiviteter får styra lite, hellre en ”ful” plastmåne till sänglampa, som barnen gillar än nåt som passar föräldrarnas inredningsstil. En lagom färgglad grund och fina tavlor och illustrationer (gärna med sagomotiv) som triggar fantasi och kreativitet – och egna teckningar förstås. Mycket och bra förvaring så att det både är lätt att städa (ösa ner klossar, mjukdjur och bilar i sina respektive korgar, kistor, backar) men också lätt att komma åt allt efter humör för barnen själva. Krokar för snören, halsband o allt viktigt man kan behöva hänga upp. Kreativa leksaker, papper, pennor, kritor, saker att bygga med. Och böcker! En egen bokhylla med egna böcker! Böcker att välja godnattsaga ifrån och bläddra fina bilder och börja känna igen bokstäverna i.
  …Tänker en moster – som gärna leker med sina gullgrabbar i deras rum (eller snarare blir förevisad de senaste favoriterna), som knölar ner sig för att läsa om Halvan mittemellan i den bredare nederslafen där de alltid sover båda med sin hund och gris, som väcks morgonen efter när de kommer uppklättrande till henne i överslafen som egentligen är storebrors… -och hoppas att jag kan överraska dem med nytt fint påslakan nästa gång jag kommer!

 14. Fråga: apa
  Ett barnrum: vackert, härligt, lekfullt, tufft, precis som barnen. En lugn bas och miljoner teckningar upptejpade med små barnhänder. Belysning som passar till pyssel och legobyggen och till natten när den känns mörk och monstrig. Mycket förvaring och fladdriga kojtyger och plats för drömmar och sagostunder som inte vill sluta.

 15. Hej Cecilia!

  För de allra minsta bebisar tycker jag att rummet ska vara harmoniskt med jordnära färger. Sen när barnen blivit lite äldre tycker jag rummet ska ha hög mysfaktor, lekfullt och med personliga detaljer som synd på ett kreativt sätt. Mycket personliga fotografier och teckningar och saker barnen gjort själva som de tycker om ska få synas på något fiffigt vis. Hängas upp eller en hylla osv. Är barnen tillräckligt stora så tycket jag absolut att de ska involveras i processen att skapa rummet, så kommer hen förhoppningsvis känna sig mer hemma 🙂

  Svar på frågan: X apa

  Ha en härlig vecka ❤

  //Anna

 16. Lemuren är en apa 🙂 Jag tycker ett barnrum ska vara inrett med mycket färger och mönster. Rummet ska vara mysigt och inbjuda till lek och stimulera barnens fantasi. För min son som är fyra år tycker jag det är viktigt att visa honom att alla färger och mönster är för alla och inte något som är indelat efter kön. Det är också viktigt att han får vara med och bestämma vad som ska finnas på väggar mm. (Nåja inom rimliga gränser 🙂 ) Det är viktigt att barnet trivs på rummet och har möjlighet att vara ifred när barnet vill det. Min son skulle älska detta lakan då han är galen i Rio filmen där lemurer är med!

 17. Barnens rum tycker jag framför allt ska kännas mysiga och harmoniska – eftersom det även är deras sovrum är det viktigt med en rogivande känsla! Jag tror mer på det än att ha en massa leksaker överallt, men givetvis ska det kännas lekfullt också, absolut inte tillrättalagt och vuxet.
  Lemuren är en apa!

 18. Ett barnrum ska vara lekfullt och lugnt/harmoniskt! Lekfullt så barnen får inspiration till kreativa lekar! Harmoniskt så det går att varva ner och sova där också!

  Lemur är en apa.

 19. Ett barnrum ska passa barnet som bor i det! Jag vill att rummet ska få barnet att känna sig som sig själv. Sen strävar jag efter att rummen ska kunna följa åldern och inte kännas barnsligt även om barnet tar ett utvecklingsskutt framåt.

  Och Lemur är en apa!

 20. Svar: apa.
  Jag tycker ett barnrum ska spegla barnet som bor där. Att de får vara med och bestämma och att det inte behöver vara så snyggt. Barn tycker ju ofta om att det är mysigt, färgglatt och roligt. Så då tycker jag det med. Det gör ju att barn kan gå utanför normerna för vad som ska vara i ett pojk, respektive flickrum. Hurra för killar som har rosa och glitter och hurra för tjejer som har blått och båtar osv. Eller för tjejer som har rosa med för all del. Glatt – roligt- och utifrån ungarnas önskemål och personlighet som sagt.

 21. lemuren är en apa 🙂
  Jag tycker ett barnrum ska vara anpassat för lek och inte för ömtåligt. Barnen ska kunna använda sin fantasi, och inspireras av inredningen 🙂

 22. Svar: en apa.

  Och ett barnrum ska vara till för att leka i! Det ska finnas möjlighet att göra olika saker och kunna byta mellan olika sorters lek på ett smidigt sätt. Men det ska också finnas plats för mys och avslappning. Ett rum att trivas i!

 23. Jag tycker att ett barnrum ska vara färgglatt och inspirera till lek och fantasi för både barn (och vuxna). Men gärna även en myshörna där man kan sitta ner, ta det lugnt och läsa eller prata med barnet om dagen som varit och dagar som kommer.
  Lemur är en apa!

 24. Apa…
  Ett barnrum ska kännas mysigt, stimulerande och fantasifullt. Barnrummet ska trigga alla våra sinnen och det ska vara ett rum där det märks att barnen fått vara med och bestämma. Tror inte på att ’utplåna’ könsstereotypa leksaker/ material utan istället blanda in dem med allt annat och ha en medvetenhet vad gäller utbudet av alla kul grejer i ett barnrum och att erbjuda barnen olika typer av leksaker och mönster, det är könsneutralisering för mig.
  Ha en fortsatt fin dag!

 25. En apa.
  Jag tycker ett barnrum ska återspegla barnets personlighet. Själv har jag en ettåring så det är min stil som härskar med praktiskt och lekfullt. Inga fina saker som är ömtåliga och gå sönder lätt som jag behöver vara rädd om (det finns det gott om i övriga hemmet). En blandning mellan gammalt & nytt där de inredningen/sakerna som är ärvda/köpta begagnade alltid får mig att undra vad de har varit med om.

 26. Tycker det är klurigt med barnrum, dels ska det vara ett rum som inbjuder till fantasi, lek och gemenskap. Men också en lugn oas för barnet där de kan få vara ifred. Minns hur viktigt det egna rummet var sen jag var liten, ens eget utrymme liksom. Tycker det är viktigt att respektera (beroende på barnets ålder såklart) att just det rummet är barnets eget och visa hänsyn. Självklart ska de vara involverade i inredningen också, även här beroende på ålder 😉. Härliga sängkläder med apor, alltså lemurer, på hör definitivt till i ett barnrum 🙂!

 27. Apa

  Jag vill att rummet för mina dotter och son ska kännas personliga till vilka små individer dom är. Även att de kan vara en touch av lite mammas stil men i ett barns intresse och höjder.

 28. Apa!
  Jag tycker det är bra om barnrummet är föränderligt, fantasieggande och lekfullt, mysigt och rogivande. Med saker i barnets höjd så att hen kommer åt det hen vill ha utan en vuxens hjälp. Sen tycker jag såklart att ett barnrum ska utgå ifrån barnet och inte föräldern/föräldrarna. Barnet ska känna sig fri att använda rummet som hen vill, det ska spegla barnets personlighet och det behöver inte vara perfekt, huvudsaken är att barnet trivs och känner sig fri att fantisera och leka som det vill. Möbler med flera användningsområden är toppen!

 29. Det viktigaste tycker jag är att det syns VEM som bor där. Det är barnets rum och att låta det vara just det är viktigast för mig. Min yngsta son är en riktig sakletare (skräpletare) som fyller rummet. Han älskar färger, har minst 30 gosedjur och ordning och reda. Min äldsta har väggarna fulla av fotbollsplanscher, massa böcker och rummet alltid upp och ner vilket stämmer väl överens med vem de är. Det gillar jag. Sen är det alltid ett plus med bra förvaring och genomtänkt belysning. Förresten, lemur är en apa.

 30. Ett rum som triggar ens fantasi,
  blir ett bra rum att leka i.
  Känslan blir ett eget litet land,
  dit vi vuxna oxå får komma ibland 🙂
  Allt bör ha sin plats i hylla eller låda,
  o så nåt att sitta på för oss båda.
  Det ska tåla lite hårda tag,
  och funka både natt som dag.

  Lemur är en apa

 31. Ett barnrum ska vara fantasifullt, spegla personligheten som bor där och vara fullt av leksaker som tål att lekas med. Jag tycker det är lite trist med alla snygga barnrum fulla av designsaket som står uppradade för allmänn beskådan. Det får gärna vara lite stökigt, så där så det syns att barnet som bor där faktiskt leker där och gillar att hänga därinne! Lemur är en söt apa!

 32. Barnrum ska vara precis så som barnet själv önskar.
  Låt barnen få vara kreativa så de skapar sin egen miljö på det sätt de önskar och som gynnar deras intresse. Vi föräldrar kan påverka med funktionella möbler, fantasifulla detaljer och se till att det städas 🙂
  Lemurer är apor 🙂

 33. Ett barnrum ska vara mysigt och trigga barnets fantasti. Det ska vara en trygg punkt i hemmet samtidigt som det är lekfullt.

  Svar på frågan är en apa.

 34. Svar Apa
  Ett barnrum ska vara som barnet vill så de trivs där.
  Kan gå i från och sakerna de lekte med står där de ställde dom.
  Färg och fantasi är inte fel i rummet.
  Lätt för dom att hitta sina saker

 35. Apa
  Ett barnrum ska vara fyllt av sköna färger och varmt ljus.
  Det ska finnas utrymme för hemlisar, men bara bra hemlisar:-)
  Det ska gå att busa i rummet och man ska kunna ha sina kompisar där
  Man ska också ha möjlighet att vara ensam där om man behöver det.

 36. Svaret på frågan är Apa!

  Barnets rum ska vara för barnet och inte nåt som föräldrarna ska visa upp! När min dotter var liten var hon väldigt förtjust i hjärtan och ville ha en massa hjärtan i sitt rum. En födelsedag fick hon ett draperi med massor av hjärtan i långa rader, hon och kompisen Lova räknade hur många hjärtan det fanns i varje rad och sen hur många rader det var och fick det till över 3000! Och då var inte de gamla! Lätt var det att köpa present också 🙂 Men när hjärtetiden var över hade vi en massa hjärtesaker……Kuddar sängkläder gardiner lampor lyktor mm mm. Men en annons på Blocket gjorde en annan hjärteälskande tjej överlycklig:)

 37. Hej Cecilia,
  svaret på din fråga är: lemurer är apor.

  Dessutom; ett barnrum ska ge en känsla av ombonat, trygghet, värme och inspirerande till lek. Höga ambitioner men nog så viktigt! Att barnen trivs I sina rum är ju en förutsättning tycker jag, precis som vi vuxna vill trivas i våra sovrum och kunna sova gott om natten. Var för sig… ibland iallafall:)

 38. Svar X. Apa

  Ett barnrum ska vara stökigt, då ser man att barnen har roligt i sitt rum. Inredningen är nog mest vi vuxna som tycker är viktig. Så länge barnen trivs i sitt rum och älskar att vara där så spelar det inte så stor roll hur det ser ut i rummet 🙂

 39. Hej!
  Rätt svar är x. Apa 🙂
  Jag tycker att ett barnrum skall kännas tryggt och välkomnande. Lekfulla och rofyllda färger i kombination. Att det skall vara utformat efter barnets livsvärld. Inspirerande, kreativt och fantasifullt 🙂
  Vänliga hälsningar, Anna

 40. Svar: X. Apa
  Då jag har 3 barn tycker jag att ett barnrum ska vara bra ljudisolerat, slitstarkt och lättstädat. Sen ska det synas att det är barn som bor där- såsom färgglatt, mysigt och lekfullt!

 41. Svar på frågan Apa!

  Mitt barn vill ha sitt rum avskalat. Han är fem år och en av dessa speciella barn som inte följer normen. Barnrummet ska vara utformat efter barnet och inget museum. Känns coolt att vara mamma när man ser sitt barn vakna lyckligt i sitt egna rum.

 42. Svar: Apa
  Barnrummet ska kännas för barnet som att jag bor också här och jag är viktig.
  Leksaker, pyssel, gosedjur, läshörna och leksaksspis – mycket ska få plats i barnrummet. Jag vill undvika den stökiga känslan och fixa lekvänliga ytor med snabb och snygg förvaring. Barnrummet ska ge en harmonisk och fridfull känsla där mitt barn trivs och kan lugna ner sig.

 43. 1. Apa
  2. Svårt att säga just hur ett barnrum ska vara, är som så olika från barn till barn. Men om vi tar utifrån mitt eget barn så tycker jag det ska vara mysigt men med bra ljus, ljusa tapeter och en härlig fin fondvägg, leksaker i olika härligafärger, böcker, mysig läshörna, bord och stolar, det ska vara ”hemtrevligt”

  Kramar / Millah
  millahoman@hotmail.com

 44. Mönster o färgglatt
  Leder till lek o skratt
  Inga trender bör tas hänsyn till
  låt barnen dekorera som dom vill
  I ett hörn kan man en mysig sovplats skapa
  Där vore det fint med lakan med lemur på, som är en liten apa ☺

 45. Känner på mig att det här är fel svar men… Jag tycker det ska vara ordning och reda i ett barnrum. Såklart ska det vara färgglatt, kreativt, saker ska finnas i barnens höjd och så… Men allra mest önskar jag bara att det vore ordning i barnens rum. Lego i legolågan, böckerna i rader (bokstavsordning) i hyllan, ohoppade sängar. Jag är en sån neurotisk morsa som smyger in när barnen sover och städar upp i deras dockskåp. Detta sitter så djupt att jag inte ens önskar att jag stod ut med kaos – jag önskar bara att mina barn var lika pedantiska som jag.
  PS. Lemur är en apa.

 46. Ett barnrum ska kännas inbjudande och tillåtande. Tillåtande att leka fritt och tillåtet att låta fantasin flöda fritt.

  Svar: apa

 47. Hej!
  Rätt svar är X:Apa
  Jag tycker ett barnrum ska vara funktionellt, tåligt, färgglatt och lämna utrymme för barnen att odla sin fantasi ☺
  Tex till min lillasyster målade vi figurer på snedtaket ovanför sängen och på kvällarna fantiserade vi tillsammans ihop en saga om dom. Jättekul!
  Ha en härlig höst!
  Mvh Malin

 48. Apa!

  Jag tycker att barnrum ska vara öppna med mycket plats till lek och fantasi. Gärna med färg och leksaker. För mig är det viktigt att barnrum får vara barnsliga och inte se ut som barnrum för vuxna i vitt och grått med vita vimplar, som man ser i alla inredningsreportage.

 49. Svar: x. Apa

  Det ska synas vem som bor i rummet, personligheten ska påverka färger och möbler, älsklingssaker och intressen ska ha framträdande plats!

 50. Jag tycker att barnrum ska vara och kännas färgglada och lekfulla. Men nu när vintern är på ingång får det även gärna bli en oas för avkoppling med sköna lakan, många kuddar, mysiga plädar och en gosig matta. 🙂

  Svar: x. Apa

 51. svar:Apa
  Bestämma sig för en färgskala och sedan hålla sig till den, skapar harmoni i rummet.
  Låt fantasin flöda:)

 52. x. Apa

  Varmt och välkomnande, men ändå stilrent och snyggt. Inte för ”lottrigt” med alldeles för mycket färger utan ljust och fint. Man ska trivas och känna sig trygg.

 53. Svar: en apa.

  Ett gott täcke att krypa ner i under kvällen. Mamma fått sitta och berätta sagor under fällen. Aporna på täcket gör mig glad och jag vet att mamma är en riktig luring för hon går när jag somnat och äter choklad.

 54. svar: Apa

  Jag tycker rummet, ska gå i olika nyanser av en färg t.ex. olika nyanser av turkos. Det skapar en harmoni i rummet. Sen kan det vara roligt att bryta av med någon rolig accentfärg så det händer något! Olika storlekar på lampor i olika höjder och nivåer kan också bidra till ett fint och mysigt rum!

  Jag håller tummarna här!

 55. Ett barnrum ska inredas till den som bor där. Det är viktigt att barnen får vara med och bestämma en del. Det är ju dom som ska bo där.

 56. Det ska vara tryggt och lugnt men samtidigt lekfullt och inspirerande. Barnrum är ju allra roligast att inreda för det är här man verkligen kan gå lös med färger och detaljer!

  Svar: Apa

 57. Apa
  Ett barnrum ska vara levande och gärna med mycket färg och förvaring är bra!
  Mysiga kuddar, filtar och sen måste man plats för lek ha!

 58. Svar: apa.
  Det är lätt att många inreder ett barnrum utifrån vad som är snyggt, att hela barnrummet blir som en inredningsdetalj. Men jag tycker det är viktigt att tänka på att du inreder till ett barn. Det ska stimulera barnet, finnas plats till lek och fantasi! 🙂
  Mvh therese

 59. Apa.Ett en mjuk go matta ,tapeter som matchar i en härlig färg som barnet gillar.Stora kuddar på golvet ett bord med stol hyllor o en säng bäddat med häftigt påslakan allt för lek skapade o mys.

 60. Svar på frågan: Apa.
  Ett barn rum ska inredas med en massa kärlek. Hur man väljer att inreda är olika för alla men när det gällde för min son så valde jag ett tema vilket var en blandning av starka färger och många olika typer mjukisdjur i alla olika storlekar. Men nu när han börjar bli större så kommer jag att inreda om för nu känner jag min lilla pojk och kommer fixa efter hans personlighet och det han tycker om 🙂

 61. SVAR: Apa

  Öppensinnat – det ska inte styra barnens tankar i någon speciell riktning, utan inspirera till den sprudlande fantasi de besitter! En oas utan måsten och regler i sprakande färger och ett virrvarr av roliga motiv 🙂

 62. 1. APA
  2. Ett barnrum ska vara praktiskt -för vardagens måsten och bestyr
  men ska också bjuda in till roliga lekar och spännande äventyr!
  Ett annat måste är bra förvaring, på ”barnens nivå” -det är givet,
  något som underlättar städandet -den tråkiga delen av leklivet”

 63. Ett barnrum ska kännas mysigt, varmt och tryggt,
  – sen är det ju plus i kanten om det är snyggt!
  Barnet ska känna ”Åhhh! Här inne vill jag bo!”
  – på samma gång lekfullt och lätt att komma till ro.
  Till kreativitet, lekfullhet och kunskap ska det inspirera
  till skapande och nyfikenhet ska det motivera!

 64. Hej!

  Ett barnrum ska ge plats till barns lek, kreativitet, fantasi, vila och rekreation.
  Där färg och form bildas till barnvänlig kreation.
  Det ska vara möjligt med en tur till rymden eller bygga en koja,
  med massor av tillfällen till att busa och stoja.
  Ett rum att växa i och även kunna liten bli,
  en känsla för mig som person men även vi.

  Svar: lemmar är en
  X) Apa.

  Ha en fin dag!
  M
  Kristiina Söderström.

 65. X. Apa

  Mjukt ska ett barnrum va,
  och roliga saker ska de också ha.
  Att det känns tryggt är en självklarhet,
  då våra barn är det bästa vi vet.

 66. Svar:x en apa
  Ett barnrum ska vara färgglatt med plats för kreativitet genom tex ett skriv/pysselbord och schyssta viloplatser där barnet kan sitta och läsa eller hänga med kompisarna. Och utgå ifrån barnets intressen,

 67. Apa
  Ett barnrum ska vara en plats för lek och återhämtning, varmt ombonat och lekfullt. Ett rum som återspeglar barnet och ger det plats att utvecklas. Mina döttrar har två helt olika rum då de trots att de ser nästan identiska ( ej tvillingar) ut är två väldigt olika individer.

 68. apa! Barnrum har vi inget, däremot har vi fått hela lägenheten att kännas som ett barnrum. Glada färger, mjuka pölar och kuddar att leka hav på. Myshörna för att läsa böcker och såna där härliga tavlor som väcker ett barns fantasi.

 69. en apa
  ett barnrum i min mening ska skapa trygghet, gosidjur som är mjuka att gosa med, en bokhylla med sagoböcker som vaggar min son in i drömmarnas värld och en liten nattlampa som jagar bort mardrömmarna!

 70. X) Apa
  Jag och min man har själva byggt 2 barnrum minsann, loftsängar har vi snickrat varsin och utnyttjat ytan undertill! Barnen vill ha plats att leka och ha kul, men naturligtvis är säkerheten bra, så en säng med högt sidoskydd ska det va’! I ett barnrum ska barnet känns isg tryggt och må bra, därför är det viktigt att som förälder inte peta för mycket utan låta barnet styra över hur det ska va’!

 71. x. Apa
  Ett barnrum ska vara färgglatt. Inspirera till lek och rörelse. Vara lekvänligt, ett rum att röra sig i. Fritt från vassa kanter och sura tanter.

 72. En lemur är en apa (X)

  Ett barnrum ska vara inbjudande, lekvänligt och stimulera barnen till lek, lärande och mys.

 73. Svar: Apa.
  Tycker att ett barnrum framförallt inte skall vara ”för mycket Disney-saga” utan mer nordiskt jordnära och avskalat, men viktigast kanske är att barnet ges möjlighet till kreativitet och integritet genom rummets utformning, tex att kunna dra sig tillbaks i en inbyggd koja och få ett eget rum i rummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *