Den fjärde januari 2012 lanserar H&M en helt ny kollektion för de allra minsta människorna, och den kommer bara att säljas online. “Conscious Newborn” är för bebisar, 0-6 månader,  och plaggen tillverkas uteslutande i hållbara material och helt utan kemiska tillsatser. H&M beskriver designen som ”nostalgisk fransk stil”, och jag kan bara hålla med. Som Petit bateau fast nästan ännu… franskare. Snyggt och charmigt är det hur som helst.

Och nu till den glada nyheten – jag har tre kit att ge er läsare! 

Vi gör så här: I kommentarsfältet nedan nominerar ni en vän, syster, bror, granne, kusin – eller för sjutton – er själva! En mamma eller blivande mamma eller pappa som ni tror skulle bli glad för ett set med fina babykläder. Det behövs inga tårdrypande historier eller långa uppsatser – vanlig hederlig föräldralycka fångat i några ord är minst lika goda vinnarkandidater.
Så. Kör igång och nominera nu! Tävlingen pågår till och med fredag klockan 18.00, och så publicerar jag en vinnare någon gång under måndagen.
Lycka till!

0 svar

 1. Jag vill nominera min vän som fick sin lille son i v27, han skulle behöva lite fina kläder när han äntligen blir stor som en fullgånen bebis i januari och då skulle kittet passa perfekt.

 2. Idag föddes min kompis lilla son, jag blev jätte glad för denna nyhet, och då vi är utlandssvenskar och bara är hemma 1 gång per år så vore det helt fantastiskt att få lämna över en present som denna! Underbart fina kläder!

 3. Jag vill nominera mig själv:
  Har en underbar dotter på knappt 1½ år, och nu har har jag börjat bli bebissugen igen!
  Och finns det något bättre sätt att få med mig min sambo på tåget mot en till liten,än att kunna visa upp söta, små bebiskläder 😉 ha ha

  Oavsett om jag vinner ett kit eller inte så MÅSTE jag bara köpa koftan med lappar på armbågarna. Vilket barn passar inte i den! 🙂

 4. Jag vill nominera min fina vän som äntligen är gravid och verkligen förtjänar en fin present efter alla motgångar i sitt liv.
  /Ida

 5. Jag vill nominera mig själv!

  Har en dotter på 16 månader och är nu gravid med barn nr 2 som kommer i april. Skulle bli super glad om jag vann ett set med dessa fantastiska kläder. Kanske skulle göra under med mitt taskiga gravidhumör…. (stackars min man).

  Kram

 6. Ser så fint ut! Jag vill nominera min underbara vän Lisa i oslo som ska få barn snart och det skulle vara en ära att få ge henne detta kit i present

 7. Vill ge dessa underbart söta saker till min bror som ”väntar barn” den 12 mars nästa år. Hans lilla familj ska flytta långt bort från oss till världens ände – Rättvik. Hans dotter e 2 år och han e så lycklig över att hon tycker bajs e kul. Skickar flera nya citat i veckan. Kraaaaaaaaaam.

 8. Jag vill nominera mig själv och min lilla Stella 3 månader, då det är min trea så blir det mkt arvegods (inte att underskatta) men kul med nytt oxå 🙂

 9. Hej!
  Jag vill nominera min syster och deras söta lilla bebis. De har sedan tidigare två killar och har nu fått en tredje grabb. Tänker mig att hon kan få njuta av lite fina kläder på lillfisen innan han, som de andra två, är lerig från topp till tå! Jag misstänker nämligen att även denna lilla parvel kommer att ärva storebrorsornas underbara lekglädje:)
  Kram

 10. Ohhh jag vill vara med och drömmer om att se min dotter som fått gå i storlek 44/50 fram tills nu eftersom hon fick en lite tuff start när hon föddes i v 35.
  Nu börjar hon bli en ”vanlig” bebis och det är så roligt att få titta åt de lite större storlekarna nu!
  Att fylla på hennes garderob med dessa skönheter vore ju helt fantastiskt.
  Så jag nominerar mig själv, lite osvenskt sådär 😉

 11. Min bästa vän har under 2011 fått ett missfall och gjort 2 ivf försök som inte gick bra. Nu har vi bestämt att 2012 måste och ska bli ett bättre år. Vill inget annat än att hon ska få bli mamma!! Ett fint bebis kit skulle jag så gärna vilja ge när storken kommer!

  Allt gott!
  Clare

 12. Jag vill nominera min fina svägerska som tillsammans med min lillebror äntligen skall utöka familjen med en liten kusin/brorsbarn. Efter många års ”tjat” från min och mina döttrars sida är det äntligen dags till sommaren. Mer efterlängtat knytte finns nog inte. Vore perfekt att överraska med ett litet startpaket, för att visa detta 🙂

 13. Jag vill nominera mig själv, eller snarare min lilla dotter på 4 månader!

  Hon växer (i mitt tycke) alldeles för snabbt och jag försöker nästan lite desperat grabba tag i varje lite minut som hon fortsätter vara en ljuvlig bebis. Hennes 2,5 år gamla syster ter sig nästan vuxen i jämförelse, och eftersom jag känner att två barn är tillräckligt så är det här den sista bebistiden som jag får uppleva. Och jag vill gärna förgylla den med fina och hållbara kläder, som sedan kan ärvas av nån annan liten minimänniska som doftar sådär underbart som bara bebisar gör.

 14. Jag vill nominera min lillasyster som blir mamma for forsta gangen i maj. Sjalv blir jag en stolt moster for forsta gangen! Jag vet att hon skulle bli sa himla glad och att kittet skulle vara en mycket valkommen overaskning!

 15. Jag vill nominera min fantastiska vän K som skall ha barn till våren! En underbar nyhet som jag fick reda på nu under julhelgen. Vore toppen att få överraska henne med ett underbart paket från H&M!

 16. Jag vill gärna ge min allra finaste, bästa vän Susanna, som väntar sitt andra barn i februari, ett kit. Hon är alltid positiv och glad och tänker på andra. En fantastisk, underbar vän som är värd det allra bästa till sin nya, fina bebis.

 17. Bebis nr 2 kommer senast 10 januari. Vore så kul att ge honom detta och inte bara storebrors gamla kläder. Har inte vågat shoppa så mycket pga riskgraviditet, men nu vågar jag hoppas.

 18. Hej! Vi jobbar på bebis nr 2 (får man ens skriva så…)? Hursomhelst, dessa fina små plagg får gärna ligga och mogna tills vi får ett pluss:-)

 19. Hej! Jag vill vinna kläderna till min underbara systerdotter som är 3 månader. Min syster är en super fin mamma och min systerdotter är hur go som helst! Skulle passa bra som present då hon skall döpas om ett par veckor och jag ska bli gudmor!

  Gott nytt år och god fortsättning.
  Kram Rebecca

 20. Nämen åh, vilken bra tävling!! Min storasyster får sitt andra barn i början av februari och jag är alldeles säker på att hon skulle bli jätteglad för ett sådant här kit med finfina kläder. Som lite kuriosa är både syrran och hennes man lektorer i franska, så den här kommande bebben känns liksom så ”fransk” man kan bli, som dalmas;-). Jag håller mina tummar:)!

 21. jag har en arbetskamrat som äntligen efter många år och många försök äntligen ska ha barn(IVF)
  Är så glad för hennes och hennes mans skull
  skulle vara underbart att få ge babyn dessa fina kläder

 22. Min älskade syster ska då en dotter i februari och jag längtar typ lika mycket efter hennes barn som jag längtade efter mina.

 23. Fina neutrala babykläder som passar i alla lägen! Vill överraska min underbara fru som nu väntar vårt andra barn som beräknas anlända i maj. Illamående och sjukhusvistelser har nu äntligen kunnat bytas mot lycka och förväntan!

 24. Den 15 december fick jag och min man världens bästa julklapp, en underbar Agnes! Hon hade blivit så fin i detta kit och mannen ännu gladare, då plånboken hade förblivit stängd 🙂

 25. Åh ÄNTLIGEN schyssta kläder (i dubbel bemärkelse) som varken är smurfblå eller prinsessrosa! Vi väntar vår andra gullunge nu till våren och jag har sprungit mig grön i affärerna efter kläder i neutrala färger. Att dessa dessutom är helt ekologiska får mig att hoppa jämfota med gravidmagen i vädret av glädje!

  Jag tror dessutom att min svärmor, som är från Polen, hade gillat stilen på dessa kläderna. Och en extra guldstjärna i svärmorsboken är aldrig fel, right? 🙂

  Håller alla tummar och tår att vår väntade lilla Skorpa blir en av de lyckliga som får bära dessa fantastiskt fina plagg.

  Kram från Sanna med familj i Malmö

 26. Underbart! Då jag snart ska bli mamma igen och dottern redan har hunnit bli 5 år så känns dom kläder man har liggandes lite förlegade. Hur schysst skulle det inte vara att kunna ge detta som välkomstpresent till den lilla när den kommer?

 27. Min son är just fyllda 6 mån, och ingen liten knodd så honom kan jag ju inte klä i dessa underbara kläder. Fasiken….men däremot passar de min kompis söta lilla dotter. Vore så kul om jag kunde få ge ett paket till henne!

 28. Jag vill nominera min kompis Jenny som trots fulltidsstudier, fulltidsstuderande och extrajobbande sambo, son på ett och ett halvt år och bebis i magen som förväntas titta ut om en månad, orkar och klarar av att vara en fantastisk vän som alltid tar sig till sina vänner. Hon är fantastisk, och en riktig inspiration till hur man får ihop allt, och därför förtjänar hon och – om allt går som det ska – hennes lilla Karin ett paket!

 29. jag vill nominera min syster för den enkla anledningen att hon är världens bästa syster. i magen har hon ett litet syskon till min systerson som jag älskar högre än något annat.
  det skulle vara så roligt om hon vann kläderna, inte bara för att varken jag eller hon aldrig vunnit, utan för att hennes kille är fransk, får se om han i så fall håller med om vad hm sagt. haha.

  ps. älskar förresten att kläderna är neutrala och inte med en massa tryck på.

 30. Jag vill nominera min älskade vän som alltid finns där för mig. Vissa perioder har vi bott långt ifrån varandra och inte hörts så mycket, men jag har alltid vetat att hon funnits där för mig. Min dotter är snart 6 månader och för stor för dessa kläder, men hon är beräknad till våren och det skulle vara underbart att få ge henne denna present!

 31. Jag har precis fått reda på att jag ska bli mamma. Det känns helt overkligt. Den 6/1 fyller mamma 55 år och ska få höra denna nyhet om att hennes första barnbarn är på väg. Längtar!

 32. Jag blev i slutet av oktober faster så jag vill nominera min bror som har satt finaste Nils till världen. Inte nog med denna lycka födde min syster i början av december en underbar liten Melker. Jag vill alltså nominera båda mina syskon som har fött båda sina förstfödda som var väldigt efterlängtade 🙂

 33. Asch, jag nominerar mig själv helt enkelt! Jag ska ju för sjutton gubbar bli mamma om bara några fjuttiga dagar!! Gaaah. Jag ska få en liten bebis.. En gosig liten mjuk o fluffig bebis.. Om några dagar. Hallåå!! Fatta!
  Oj, svävade iväg.hehe. Tillbaka till ämnet. Detta pris är ju som gjort för mig då kan jag tycka 🙂

 34. Min moster och hennes lille kille skulle bli så glada över ett sånt här fint paket, och jag skulle bli superglad om det landade hemma hos dem.

 35. Och den nominerade är..
  Den blivande lilla kusinen. Ja, jag nominerar han som ska få ha kläderna på sig. Lill kusinen, som vi alla väntat på så länge dimper ner om ett par månader. Och då vill vi gärna önska honom välkommen till världen med dessa härliga plagg!

 36. Då nominerar jag mig själv 🙂
  I mars beräknas tvåan anlända och efter dagens genomgång av dotterns kläder och den ”roliga” upptäckten att det mesta var missfärgat så inser jag att det behövs lite nytt och fint till lillesyskonet. Känns dessutom fantastiskt med fina material fria från gifter!

 37. Inge skulle värma fasters mode-hjärta mer än att få se mitt söta lilla syskonbarn Ellen mysa runt i dessa fantastiska klädskapelser!! Hon visar redan tendenser till att bli ett modetroll (trots den unga åldern på 2 månader). Och man vill ju inget annat än att stötta barnens intressen!!!

 38. Idag, precis idag påbörjades bebisverkstad här hemma. Vi hoppas på syskon under 2012. Detta skulle passa så fint OM det nu blir..=)

 39. Hej C, S med lille E som tack vare dig har en fantastisk ”tant A” i sitt liv! Mer om det skriver jag separat om.

  Min bästa väninna som varit otrolig stöttepelare under min graviditet och var med på förlossningen väntar smått. Vill sätta ihop ett stoooort paket m bra babygrejer och dessa plagg verkar underbara.

 40. Alltså, helt fräckt nominerar jag mig själv.
  Med tredje kotten i magen som kommer i januari vore det ju helfestligt med ett litet kitt till mini.
  Hoppas hoppas att det kan vara vår tur att vinna. Snyggast på BB! 🙂

 41. Skriv din kommentar här!

  så underbart fina kläder som jag så himla gärna vill klä min lilla bonnie frances rose i när vi strosar längs gatorna i vasastan. det vore perfektion inramad i guldram!!
  xoxo / johanna

 42. min bror och hans fästmö har precis fått en liten son som Såklart är världens finaste! många finns här för honom men hans mormor och morfar är på andra sidan jorden så jag tror han skulle bli glad för ett litet paket <3

 43. Jag skulle vilja ge det till min lillasyster som 25 år gammal ska bli trebarnsförälder. Oväntat men efterlängtat kommer efter två killar en liten tjej sen vinter/tidig vår. Jag tycker att hon är så fin med sina barn.

  Jag vet att hon skulle bli väldigt glad – särskilt som hon är väldigt medveten om hur kläder produceras och helst bara skulle vilja ha ekologiska rättvisemärkta kläder.

 44. Åh jag vill ge det här paketet till min fina vän Sara. Hon väntar en liten Rut och de här kläderna kändes direkt, Det här ÄR Sara. Hoppas på vår tur nu! 🙂

 45. Jag önskar mig detta till mig själv, jag blir mamma runt den 5 januari, vilken lycka efter år av kämpande efter ett mirakel!! Håller tummarna att jag vinner ☺

 46. Har alltid varit en tjejmamma.. Lite sisådär extra tjejigt, inte ”hello kitty”-tjejigt. Men gärna klänningar, kjolar och lite rosa till min första tjejja. Hur som.. Fick en liten grabb för några månader sen och är, såklart, helt förälskad i honom och hans tindrande små ögon och dessutom riktigt avis på hans långa ögonfransar. Blir bara så förbaskat uttråkad av alla kill-kläder. Går alltid o trånar efter de super-söta eller super-tuffa eller super-sköna kläderna som finns till tjejer. Men lilla grabben Elton kan ju inte gå näck så jag gör mitt bästa för att han ska vara bekväm och inte alltför tråkigt klädd. Nominerar helt enkelt mig själv. Eller Elton är det ju faktiskt egentligen. Har aldrig någonsin vunnit något förr så det skulle vara rent ut sagt skit kul att få vinna 🙂 Vi skulle bli överlyckliga över ett så fint set som detta till mini! För övrigt så vill jag passa på att berätta att detta är mitt bästa blogg-häng. 🙂 // Magda

 47. åh vilka UNDERBARA bebiskläder! jag vill nominera min bästis anna, som väntar sitt första barn i februari. hon och hennes kille har längtat så länge och äntligen äntligen, på andra IVF-försöket, blev det plus! trots att hon har haft det så himla tufft under de här åren av längtan och behandlingar, så har hon varit en så otroligt fin vän under min graviditet och hon är idag världens bästa extra-moster till min dotter! ja, jäklar i min lilla låda, jag älskar min bästis! sitter i exakt denna stund och plockar ihop bebiskläder till deras bebis, och det här kitet vore ju helt fantastiskt att få ge till dem.

 48. Jag skulle vilja ge det till min lillasyster som 35 år gammal ska bli trebarnsförälder tidigt i vår. Jag tycker att hon är så fantastisk med sina barn.

 49. Jag vill nominera min bästa killkompis Kristoffer, som tillsammans med sin strålande fru Sara väntar sitt första barn! Jag tror att han skulle bli störtglad över att få ett snyggt och charmigt set med barnkläder till den lille.

 50. Jag nominerar gärna mig själv! De där små fina kläderna skulle nog passa alldeles utmärkt på en mini som väntas anlända i februari. Jag har själv inte köpt något än eftersom jag inte vill jinxa till det men ett presentkit från fru Blankens kan ju liksom inte betyda annat än tur?

 51. Älskar franska barnkläder! Väntar en pojke i slutet på februari och ingen skulle bli gladare än jag över ett ”conscious newborn” kit eftersom vi bor i ”slit och släng landet” USA och här kan man inte köpa H&M över nätet och för hållbara kläder betalar man generellt mycket pengar, som för Petit Bateau. Urfint dock 🙂

 52. Min syster väntar sitt första barn i mars 2012. Jag är 40 år och har inga egna barn så jag ser fram emot JR:s nedkomst massor. Det tråkiga är att jag inte är i Sverige och får följa syrrans mage växa och bli fin. Och jag kan inte heller beställa de här fina kläderna från HMs sida eftersom jag inte bor i Sverige. Därför skulle jag uppskatta den här vinsten så himla mycket.
  Tack för en trevlig blogg!

 53. Nu tror jag både mamman och pappan är liiite för stora men en liten liten lillebror skulle passa perfekt i kläder av fransk design.

 54. Jag nominerar mig själv till detta underbara kit. Väntar mitt andra barn i mars och tycker att han i magen kan bli en vinnare med en gång!

 55. Mette, min underbara lilla skatt! Snart sex veckor och älskar redan franskt mode! Det vore toppen att få klä henne i dessa finfina kläder. Kramkram

 56. Jag vill nominera… mig själv! För någon gång får man faktiskt uppskatta sig själv också 🙂 2012 blir kärlekens år! Och vad passar bättre än franskinspirerade kläder, när det var just i Paris som vi förlovade oss?

 57. Jag skulle gärna vinna ett set till min efterlängtade bebis som kommer i vår. Jag tror hon skulle bli supersöt i de fina kläderna

 58. Jag vill också nominera mig själv! Just nu ligger jag hemma i soffan och pustar och bara väntar, väntar & väntar på vår lilla dotter som ska komma vilken vecka som helst. Det vore fantastiskt kul att bli upppiggad med dessa fantastiskt fina små kläderna!

 59. Nominerar mig själv! Vaknade just med rejäla förvärkar. Ska försöka knipa över nyår men blir det så blir det! Hade vart fint med så fina kläder.

 60. Skulle vilja ge detta till våra vänner A o V. De väntar sitt första barn och som de fått vänta och längta. Efter flera missfall och ivf behandlingar väntar de på riktigt. Vi håller alla tummar för att det ska gå bra och de ska få sin lilla knodd. Detta vore den perfekta presenten till det tappra paret. Kram Cilla

 61. Dette hadde vært en perfekt gave til min venninne som fikk sitt fjerde (!) barn rett før julen ringte inn – tenk så deilig å få sånt fint nytt tøy til en som sikkert skal arve mye opp igjennom årene 😉

 62. Hej! Jag skulle vilja vinna ett kit att ge till min modiga, starka, snygga och väldigt braiga kusin som födde en liten pojk i november. Hon bor i Polen och alldeles för långt borta. Jag saknar henne så det gör ont, men brist på tid och pengar gör det svårt att ses. Om ett klädpaket skulle komma så skulle de båda veta att jag tänker på dem hela tiden.
  Det fina med Skype är ju att jag kan se hur fin han kommer att bli!

 63. Jag vill nominera min underbara kollega på jobbet. Hon har för några veckor sedan berättat att hon är gravid med sitt första barn och nu äntligen börjar man se den fina lilla runda magen. Detta skulle vara en fin gåva att ge till en fin vän. <3

 64. Hej!
  Jag nominerar mig själv! För tre månader sedan föddes vår andra flicka och vi blev överlyckliga! Då man sedan tidigare redan har en flicka (som även hon kom på hösten) finns det en del kläder att tillgå, men ibland skulle det vara roligt att ta på vår minsta tjej något nytt! Hon kommer nämligen få ärva en del av sin storasyster!
  Tack för en bra blogg!
  Kram Caroline

 65. Jag vill nominera min granne och bästa vän! Vi har två söner på 8 år som är bästa vänner och jag fick en till liten plutt för drygt ett år sen. Hon har varit här VARJE dag och snusat, pussat och gosat med honom och burit på en enorm längtar efter en egen liten. Och nu äntligen är hon gravid igen och ska få en plutt till sommaren! Kanske ännu en bästis till familjen? Håller tummarna!

 66. Jag vill nominera min kompis Sandra. Hon väntar sitt andra barn i april och har haft det lite tuffare under den här graviditeten. Hon är den mest osjälviska person jag känner och ställer alltid upp för alla andra. Just därför förtjänar hon ett underbart startkit till bebis nr 2..:)

 67. Jag ska bli moster! Lyckan! Men min syster o hennes man är vad man snällt kallar ”ekonomiska” så de kommer knappt köpa något nytt om jag känner dem rätt. Bara hålla tillgodo med mina barns och andra kusinens avlagda kläder. Inget fel i det men det hade ju varit himla kul med lite ny lyx också, eller hur?

 68. Skriv din kommentar här!Efter sju sorger och åtta bedrövelser, IVF, missfall och utomkvedshavandeskap, är största lyckan av alla här för min goa vän och kollega J. Skulle gärna vilja ge hennes lilla tjej, som efterlängtad föddes i julhelgen, de här superfina kläderna.

 69. Jag vill nominera min syster Jenny som väntar sitt första barn. För att hon och hennes kille är underbara först och främst!

  Min syster driver en liten webshop med egengjorda smycken ( http://www.jennymade.se ) och jobbar i butik för att kunna betala räkningarna. Så allt dom inte behöver köpa in till bebisen hjälper dom.

  Så det skulle vara så kul om dom fick dessa fina fina bebiskläder!!
  Kram Ann

 70. Jag nominerar mig själv! Har en vecka kvar till bf och skulle bli världens gladaste om jag fick vinna till min lilla tjej. Så hon inte bara får storebrors gamla kläder:)

 71. Hej!
  Min fina vän förlorade sitt första barn för ganska precis ett år sedan och har verkligen fått kämpa under året som gått. Nu är hon gravid igen, denna gång med en flicka som jag är övertygad skulle se så söt ut i dessa kläder. Så jag vill nominera henne och den lilla i magen!

 72. Å min syster skulle älska de här kläderna till sin lilla Julia! Har läst din blogg i flera år (ända sedan expressen-tiden) och fast jag inte har hängt med i ditt tempo med man och barn så gillar jag verkligen den fortfarande. Det du skriver känns äkta och okonstlat och det gillar jag.

 73. Jag skulle ge detta kit till min kompis Petra som ska få en liten bebis i Mars. Trots alla krämpor man kan ha så klagar hon aldrig, ställer alltid upp i vått o torrt och är alltid glad.
  En bra kompis som helt enkelt förtjänar en överraskning!

 74. Jag vill nominera mig själv, eller snarare min lilla miniprins. Har världens två finaste små pojkar. Wiggo snart 2 år o lillebror Wilde, 4 månader. Lillebror är sjuk i sina njurar o har så varit sen han låg i magen. Han är därför väldigt liten så de minsta plaggen används intensivt här hemma o lyckan var total när vi för ett par veckor sen fick börja använda blöjor med nr. 2 o kläder i strl 56. Därför tycker jag att min lilla Wilde är värd ett kit med fina kläder från H&Ms nya babykollektion för att fira att han växer, om än sakta, o att han fortsätter kämpa o vara glad trots tuff start här i livet o lång väg kvar med operationer o mediciner<3

  En sköterskas värmande ord när det varit som mest kritiskt: "man får de barn man klarar av.." och det är nog så, att Wilde kom till oss för vi klarar detta. O det är så värdefullt.

  Kram!

 75. i mars/april ska jag bli faster för första gången, har inga egna barn, vilket gör det extra spännande, och det skulle vara jättekul att kunna ge dessa kläder till mitt brorsbarn som kanske blir en liten rafael och som jag hoppas kunna barnvakta 🙂

 76. Skriv din kommentar här! Kanske det är jag som ska vinna och ge till mitt efterlängtade barnbarn Matteo det vore roligt. I och för sig är väl alla barnbarn efterlängtade men ”detta” har vi längtat efter länge, länge. Det är helt underbart att få följa detta lilla barn och får han dessutom lite nya kläder så blir han ju ändå sötare. Farmor Ingalill

 77. Jag skulle vilja ha kitet själv till vår underbara lilla Elly som kom till oss den 5 december. Hon är den sötaste lilla flicka vi kunde fått och vi är så obeskrivligt lyckliga att hon kom till oss.

 78. Min svägerska Jenny! Hon och hennes man blev gravida på absolut sista IVF-försöket. De har kämpat i massor av år, och du kan tro att det här lilla knytet är efterlängtat. Vecka 21 nu. Så himla kul, och vi vill såklart överösa dem och bebisen med fina prylar.

  God fortsättning, och tack för din fina blogg.

 79. Jag var på ultraljud i går, och fick se den lilla rackaren på 19 veckor i min mage. Hon/hon mådde utmärkt (hickan till trots) och nu börjar det bli verkligt på riktigt. Jag vågar dock inte riktigt handla några små bebiskläder än, men det måste ju ändå vara en annan sak att FÅ kläder…? Håller tummarna.

 80. Hej! Jag väntar mitt första barn i slutet av mars och för att det är så häftigt och stort och fint vill jag nominera mig själv. Kram och tack för en fin blogg!

 81. Jag nominerar Anna, världens bästa syster, som tillsammans med sin fina man ska bli föräldrar i sommar. Med tanke på den blivande moderns osvikliga modekänsla skulle de snygga babykläderna passa som handen i handsken för den blivande familjen!

 82. jag skulle vilja ge ett klädkit till min bästa vän Jessica och hennes tre veckor gamla bäbis! Förutom att hon är en fantastisk mamma och vän gillar hon också kläder. Förr gick vi och shoppade kläder som passade för att dansa i en lördagsnatt! Nu myser vi bland babykläder och pratar sömn, mat och annat kul! Själv har jag en dotter på sex månader och är glad att vi kan vara föräldralediga samtidigt! Jag tror Jessicas lille Oscar skulle rocka i HMs ny kollektion! 🙂

 83. När min dotter var två veckor upptäcktes det att hennes höft inte var färdigväxt så vi fick en stödblöja som hon skulle ha i sex veckor. Inte så farligt egentligen, men väldigt omständigt. Och alla söta kläder jag köpt i storlek 50/56 ”försvann” liksom under den bökiga blöjan… I tisdags fick vi ÄNTLIGEN ta bort den, och under fanns ju en alldeles fantastisk liten Sally som man nu kan klä i supersöta kläder. De från HMs nya kollektion är verkligen underbara, precis såna skulle vi vilja ha till vår underbara tjej.

 84. Hej!

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta kit! Vår dotter ska döpas och jag är helt övertygad om att något från detta kit kommer passa att ha på sig efteråt!

  Tack för en fantastisk blogg!

  Stor kram
  Malin

 85. Jag önskar min lille kämpe på 4 månader en liten present som denna. Under sina första månader har han fått kämpa för att bli den friska glada bebis han är idag. Därmed har även mammans och pappans krafter testats och en liten present i vardagen skulle även pigga upp oss!

 86. Min underbara vän Camilla väntar sitt 4:e barn i april! Vi har hängt ihop i närmare 20 år nu – så detta skulle vara en perfekt present till henne och bebé!

 87. Nominerar mig själv eftersom jag har fått världens finaste uppdrag – jag ska bli gudmor!

  Tack för en helskön blogg 🙂

 88. Jag vill niminera mina vänner som väntar sitt första barn till våren. De arbetar bådatvå med miljöfrågor och vet att de verkligen vill att deras lilla bebis ska ha miljömedvetna kläder på sig, så kan inte komma på en bättre gåva att ge detta gulliga par än ett miljövänligt klädkit! Det roliga är också att de är nygifta och barnet kommer som beräknat 9 månader efter brölloppet 🙂 Önskar dem all lycka!

 89. Hej, Vi vill nominera kusifinen som fick sitt första lilla barn i oktober. Hade varit skoj att uppvakta med söta kläder till lilla Ebba. God fortsättning!

 90. Hej Cecilia vilken fin utlottning, jag önskar nominera mig/oss själva till presenten. Läs det här som ett rim:
  I februari är barnet här och allt jag kan säga är att jag är redan som kär. Snart har vi ett efterlängtat barn och det kan nog inget slå, jisses va ord är små!

 91. Intressant det här med stil för bebisar!
  Mina vänner har alltid varit noga med vad de klätt siNa barn i redan från början. Och dom har lyckats föra över sin egen stil på bebisarna. Nödvändigt eller ej men det verkar vara nåt som många mammor tycker är kul! Jag minns faktiskt att någon sa att hon inte ville ha rosa till sin lilla tjej då det skar sig med hennes hudton!!

  Ska få min första lilla i mars och har redan börjat fundera vad jag ska klä henne i och detta var första gången som jag kände att det var helrätt!! Precis min stil. Naturliga färger och lagom romantiskt utan blaffiga tryck. Bra initiativ H&M!

 92. Håller på att avsluta 2011, och ser fram emot att starta 2012! Året som vi längtat efter då vårt hus på landet ska bli bebott av en ny liten människa.
  Vårt första barn beräknas komma till oss 3/3. 2012-förändringens år!
  Därför nominerar jag mig och min man!

 93. Hej! Nominerar mig själv ;o) Har nyss fått en liten tjej som får ärva mycket av storebrorsan sin, skulle ju va finemang med lite söta kläder för min lilla Lova!
  Go fortsättning!

 94. Jag skulle vilja ge bort det här fina kitet till min underbara vän Lisa i Oslo som snart ska få barn. Det ser hur fint ut som helst och gillar konceptet. Gott nytt år!

 95. Jag vill nominera min jobbarkompis Evelina, för hon har hållit ihop med sin kille i 10år. Hon var 17 år när hon träffade honom och för ett år sedan gick han ner på knä och frågade om hon inte ville gifta sig! Så nu har de gift sig på sin 10 års dag och precis fått en liten knodd. Tycker det är fantastiskt roligt med par som håller ihop sedan tonåren.

 96. Min fina barndomsvän väntar sitt andra barn nu i januari, träffar henne inte jätteofta och saknar henne mycket. Skulle va kul att vinna ett gulligt set att skicka på posten i väntan på att få träffa nytillskottet live. Tack för en bra blogg! God fortsättning!

 97. Jag vill nominera min föredetta kollega Elin som länge längtat efter en bebis och nu efter många turer väntar hon sitt första barn. Hon är en fantastisk människa som verkligen skulle bli glad över lite fina kläder!

 98. Hallå hej! jag vill nominera min kompis unni som ska få sitt andra barn i början på nästa år. mest för att hon är en grym morsa och en förebild för mig. sånt ska ju uppmärksammas tycker jag! kram

 99. God fortsättning Cecilia,
  Har just slutat jobbet och går med spänning och väntar på att mitt första barn ska se världen. Är beräknad nu i början av januari så det är verkligen verkligen nära och nerverna börjar komma ikapp när man står och bäddar släktvaggan och har förvärkar.
  Skulle bli helt fantastiskt glad över de otroligt vackra kläderna. Tack för en galet bra blogg som jag ständigt följer!
  Gott nytt år!

 100. Jag vill nominera mig själv eller snarare vår efterlängtade son som beräknas komma i mitten på januari. Som jag har längtat efter den lilla krabaten och nu är han snart här! Både mor och son skulle bli väldigt glada över ett klädpaket med ekologiska och stilrena minikläder.

 101. I maj nästa år blir min kära storasyster mamma för första gången. Som den snälla moster jag kommer att bli skulle jag vilja ge den lilla familjen en fin present 😀

 102. Min dotters gudmor tillika min allra finaste vän ska ha en bäbis i vår. Det är deras tredje, en sladdis, o blivande mamman är supernervös. Så jag skulle gärna vinna ett fint klädpaket till henne!

 103. Jag längtar mer efter min ofödde son med varje liten spark i magen. Jag hoppas vi kan få honom att känna sig alldeles trygg och välkommen. Det är svårt att skydda honom mot alla kemiska substanser redan nu, så det verkar mycket bra med tillsatsfria kläder.

 104. Jag skulle vilja vinna dessa fina kläder till min bror som skall bli pappa för första gång i juni. Hade varit kul att kunna ge ett så fint paket till honom och hans lilla bebis.

 105. Oohhh vilja ljuvliga kläder. Jag skulle jättegärna vinna ett set till min lilla ”junior” som hållit mig vaken hela natten men sina saltomortaler.

 106. Min bästa vän väntar barn till sommaren och jag hade gärna velat ge henne en fin present. Hon är först ut i vänkretsen med att skaffa barn så detta är spännande för oss alla! Eftersom hon alltid är på mig med att jag borde köpa mer ekologiskt och fairtrade så hade detta varit en perfekt present!

 107. Jag vill nominera min vän Emma. Efter många års kämpande för att bli gravid kommer det äntligen en liten bebis i mitten av januari. Jag tycker detta vore en toppen present att ge henne och hennes man!

 108. Jag skulle vilja nominera mig själv. Som miljömedveten nybliven pappa så har jag sett till att noga gå igenom alla kläder som familj och vänner sparat för att hitta fina gamla pärlor. Jag har velat hålla antalet nya inköp till ett minimum, dels pga att det är fint med gamla kläder med historia men även för att minska belastningen på miljön.

  Det vore därför väldigt roligt om de NYA kläderna i min bebis garderob var hållbara. Det kommer även uppskattas av alla släktingar och vänner och småsyskon som kläderna senare kommer gå i arv till.

 109. Jag vill vinna ett kit till min lilla dotterdotter som föddes för två veckor sedan och gjorde mig till världens lyckligaste mormor!

 110. Men vilken tur att du inte vill ha ”tårdrypande historier”:) ngn sån har jag inte heller. Jag är ”bara” världens lyckligaste mamma till en underbar liten grabb. Pappan o maken stryper tyvärr snart mitt shoppingkonto, finns ju sååå mycket fint till vår lilla prins, så vad passar bättre än lite påfyllning med denna underbara kollektion.

 111. Min kompis anna och jag har gått igenom en hel del jobbiga år, delat glädje men även mkt sorg! Nu är glädjen som störst då hon väntar sitt första barn och ingen kan vara gladare än jag för denna superkvinna! Ro hit alla gåvor jag kan få så jag får överrösa denna fantastiska vän och blivande mamma!!

 112. Jag skulle vilja nominera min syster som ska bli mamma för andra gången i april. Vi har under hösten förlorat vår egen älskade mamma vilket såklart känns skit. Men under hela denna tiden har våra fantastiska sprudlande sorglösa små söt-ungar livat upp sina mammor med diverse knasigheter. Snart kommer det en till och jag skulle bli SÅ glad om hon vann. Kram och Gott Nytt År!

 113. Jag skulle bli överlycklig om jag vann ett kit till mig och min dotter Signe som är 10 veckor. Kläderna ser underbara ut, stilrena och supermysiga. Vad vill man hellre ge sina små skatter än det allra bästa!

 114. I mars får vi vår andra Kotte. Vi vet inte könet men jag räknar ändå med att kunna använda storebrors kläder en omgång till. Jag har sedan jag blivit mamma gått och blivit all mer lik min egen mamma och hennes devis är ”praktiskt, ekonomiskt och miljövänligt”. Men det hade varit kul med några nya saker till den lilla. Och de här plaggen är ju både praktiska, ekonomiska och miljövänliga 🙂

  Kram Marie

 115. Hej!
  Jag insåg just hur magiskt det kommande året kommer bli. Jag har tre vänner som kommer bli mammor för första gången. Jag hoppas naturligtvis att jag kommer få med på ett hörn med massa gull och lek.

  Det hade vart fantastisk att kunna få ge delar av kittet, så att de får ta del av lite utav varje! =) Lite som att de hör samman med varandra.

 116. Halloj!

  Jag vill nominera mig själv! Väntar mitt andra barn i mars och har hiskerliga foglossningar så jag tycker enormt synd om mig sjäiv. Så ett baby kit skulle pigga upp!

  Maria

 117. Åh vad jag har längtat efter en tävling som den här =))
  min lilla syster yster blir alldeles alldeles snart mamma för första gången – planerat ensam sådan… och det vore väl en perfekt välkommen till världen/fan vad stolt jag är över dig syrran – present!!

  så jag vill vinna och ge kläder till lillasyster Nuttis och hennes lill* hjärta som planeras komma den 5 januari!

  /Malin, stolt storasyster och (snart) moster igen

 118. Jag nominerar min fru som väntar vårt andra barn. Jag vet hur trött hon är på att känna sig tjock, även om jag inte tycker att hon är det…. Vet att hon kommer att uppskatta lite fina babykläder att komplettera babygarderoben från vår först födda / Hälsningar David

 119. Jag väntar mitt andra barn, och lite gulliga barnkläder att klämma på i allt illamående och spyande vore mer än uppfriskande! Så jag nominerar mig själv! / Sandra

 120. Hej Cecilia!

  Jag är så fräck att jag nominerar mig själv! På mån (2 jan) är jag inbokad för kejsarsnitt och då får jag äntligen träffa min efterlängtade son. Jag har en till son på fyra år så lådorna är fulla med hans ärvda bodys och annat. Jag har inte köpt ett nytt plagg till lillkillen och nu börjar jag få lite skuldkänslor över detta. Det skulle således passa perfekt att vinna lite nya fina kläder till den lille. Håller tummarna!

  Mari

 121. Vår lilla Hedvig 3½ månader skulle behöva belönas med lite fina kläder nu när hon igår så fint gjorde ’plankan’ när hon låg på mage. Ja det ska tydligen börja slimmas i tid. 😉

 122. Jag nominerar mig själv och min sambo, ja eller hela min familj! Jag är gravid med vårt andra barn och jag är sängliggande med greviditetsillamåendet från helvetet. Så fårt jag rör mig kräks jag. Men att läsa bloggar går fint (så tack för att du förgyller min dag). Värst har kanske ändå min sambo det, som passar upp mig 24/7 och springer efter en sjövild 18 månaders samtidigt som han försöker jobba hemifrån, så han är värd att vinna ett underbart set till vår kommande lilla bebis!

 123. Jag vill nominera min kompis Kristina som nyligen fått sitt första barn och nu njuter för fulla muggar av det nya innehållsrika livet!

 124. Min älskade bror väntar sitt första barn till sommaren men det är fortfarande hemligt (tidigt ännu) och jag vill egentligen bara berätta det för alla för det är ju hur underbart som helst! Så för att liksom få läcka den härliga hemlisen lite så nominerar jag honom här under kodnamnet ”Pumba”!

  Massa kramar och tack för din fantastiskt härliga blogg!

 125. Jag nominerar min lillebror Fredrik som fick en liten dotter för två månader sedan. Över en månad för tidigt, så pytteliten är hon, lilla Ines. De skulle verkligen behöva lite fina kläder bland allt arvegods de fått.

 126. Jag nominerar mig själv! Vi väntar vårt första barn i början av februari. Vi har fått mycket kläder av ljuvligt snälla släktingar så lite nytt skulle vara super. Om inte annat så kommer jag köpa lite av kollektionen, den är jättefin!

 127. 100 mil bort finns min lillasyster som blivit mamma för första gången!! Det skulle vara så fint att kunna överraska dem med en fin present som denna!

 128. Jag nominerar min kompis Malin! Vi fick våra första barn för snart 3 år sedan och nu är det dags för hennes andra, på självaste nyårsafton! Tummen upp för kläder utan massa tillsatser! Då kan man klä på de små guldklimparna med gott samvete 🙂

  Tack för en toppenblogg!

 129. Hej!

  Jag skulle vilja nominera min storasyster Elin, som ska bli mamma för andra gången i januari. Vore himla kul att få ge bort så fina kläder!

  Puss
  // Lillasyster Linnea

 130. Jag vill nominera min svägerska Cilla som snart ska få sitt andra barn. Det första barnet har mest fått ärva kläder både av mina barn och vänners barn – då vore det väl kul att ge bort lite nya kläder till den nya bebisen!

 131. Jag är så fräck att jag nominerar min egen lilla dotter. Hon har varit sjuk 2,5 av hennes 3,5 mån utanför mammas mage så lite nya kläder skulle pigga upp!

  Louise

 132. Min älskade fina vän Veronica, (av mina döttrar kallad Vera) skulle älska att få vinna detta. Hon ska föda sitt andra barn inom en månad och då är storebror Arvid redan 5år stor =) Veronica är den finaste vän man kan tänka sig!

 133. Ojojoj vilken kul grej det här hade varit att vinna! Ska bli 2-barnsmamma om ca en månad och det är ju inte så att knatten inte kommer att lida brist på kläder, nej h*n kommer få ärva fina plagg från storasyster och en del nytt har också införskaffats. Men ack vad söta de här plaggen var! Hoppas att jag och lille skutt i magen har turen med oss den här gången! *håller tummar och tår*

 134. Jag vill nominera min svägerska Camilla som väntar sitt första barn nu till våren.
  Då vi bor på Gotland är utbudet inte så stort så det skulle vara kul att ge något som inte alla andra har också.
  / blivande faster Johanna

 135. Går själv i väntans tider med vårt första barn, var beräknad till 20 december men min inneboende verkar trivas bra därinne 😉 Jag skulle bli hemskt glad om ett kit skulle komma hem till mig!

 136. Jag vill nominera min syster och henne Lilja som hon har i magen.
  Jag vill nominera henne för att hon inte ser problem med att få sitt andra barn inom 15 månader.

 137. Oh, pick me, pick me! Jag är glad förälder till en tvååring som är helt bananas och söt som sockervadd. Min man och jag väntar vårt andra barn om en sisådär 13 dagar och skulle gärna vinna lite tjusiga plagg till denna minsta lilla knasbollen, som säkerligen är minst lika bananas och söt som storebror, även om hon ser lite ut som en läskig utomjording på 3D-ultraludet:)

 138. Jag vill nominera mig själv! Fick mitt första barn för två månader sedan och i februari ska vi döpa vår lille Malte! Tror du att det går att hitta fina barnlöses i Skövde? Nej, just det! Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann så Malte kan vara fint klädd på dopet!

 139. Jag vill nominera min fina vän Agostina som ska ha en liten flicka i mars, jag tror att dessa kläderna hade varit mycket uppskattade!

 140. Jag vill nominera min fina syster som väntar en liten till våren. Tanken var att jag skulle ge bort min sons urvuxna kläder, men han är en riktig liten bajs-nisse och har missfärgat det mesta! Skulle därför vilja ge henne ett nytt litet kit.

 141. Jag vill vinna de fina kläderna för att ge till mitt kommande syskonbarn ”Karl-Lilly”! Han-hon kommer få världens bästa mamma, min syster.

 142. Nu är det ca en månad till vårt lilla knyte ska komma. Stora syster som är 8 år håller på & längtar ihjäl sig och kollar in alla små kläder hon hade när hon var liten. Det finns en hel del kvar men de har ju några år på nacken 🙂 Därför nominerar jag mig själv och vår kommande prinsessa.

 143. Ligger som en strandad säl i soffan och väntar på pojken med utlovat leveransdatum imorgon. Tanken på att vinna en utlottning är precis vad jag behöver!

 144. Hej,
  Jag vill nominera min man, vi har idag en son på 7 mån, och vi väntar vårt andra här nu om 5 månader, det var en överraskning men vi är så klart glada även fast det blir tätt, Han ärr en sån bra pappa och jobbar häcken av sig så vi ska ha råd att köpa alla bebisprylar vi vill ha.
  Det skulle va kul att ha dessa kläder till nya bebin så den får en alldeles egen stil 🙂
  Tack för en bra blogg!
  Kram
  Ida A

 145. Jag vill nominera min syster, Emelie, som fick en go liten minitjej i höstas. Emelie är en stark tjej som flyttade hem till mindre stad för att vara närmre vår familj. Hon känner inte så många än men hänger i. Jag vill nominera henne för att hon aldrig ger sig och för att min lilla systerdotter är en supernova.

  //Emma

 146. Mina barn är tyvärr för stora men jag vill nOminera min kompis Christell som ska ha ditt allra första barn nu i februari. Mitt bland ett gäng stora hundar, ute på landet ska pojken få växa upp och jag tror att dessa kläder vore alldeles ypperligt att överraska med!

  Kram

 147. Jag måste faktiskt nominera mig själv! För vad skulle passa bättre då jag väntar en liten knodd som beräknas komma just den 4:e januari.
  Längtan är såklart stor!

 148. I mars får en kompis en liten goding. Då var det exakt ett år sedan läkarna sa att hon kanske aldrig skulle få uppleva det efter en operation där man tagit bort en bit av äggstocken. Vi gläds så med henne och det vore toppen med en fin present.

 149. Jag vill nominera mig själv! Jag fick för precis två veckor sedan min allra första lilla parvel. Han är så mjuk, go och len och har en sån där mage som man bara vill pussa och små tjocka lår. Så denna söta lilla lekamen vill jag självklart bara svepa in i det allra snällaste, finaste och bästa!

 150. Vill nominera mig själv, och jo skulle tyvärr kunna ge en redigt tårdrypande historia. Men jag avstår, och konstaterar bara att satan i gatan vad stark jag varit de senaste åren. Och herrejösses vad jag längtar efter krabaten i magen!

  Chrissan

 151. Min 3-åring ska bli storasyster i maj och pratar mycket om bäbisen som ska komma. Vore toppen med lite bäbiskläder för att göra det mer verkligt för henne!

 152. Jag vill härmed nominera mig själv till detta fina babykit. Har en egen bulle på jäsning och det kliar i fingrarna att få pilla på lite små små kläder… Men sambon tycker inte vi ska köpa nåt än (fast den där osäkra perioden är över) snälla ge mig lite smått gulligt som jag och storebror 2 år kan pillra och titta på!

 153. Tjena Cecilia, när jag stylar min tre månader gamla goding till son Marius-Storm så säger min kille saker som -Han är väldigt….brun…. Eller -Oj då, hej farfar. Med andra ord är det uppförsbacke för allt i jordiga toner och stickat. Därför tycker jag helt klart att vi ska addera ännu lite mer sånt från h&ms nya kollektion som ser helt fantastisk ut 🙂

  Kram från Marie och en väldigt brun Marius-Storm

 154. Jag vill nominera min svåger och svägerska, de väntar sitt första barn i mars 2012. Som för de flesta så har deras väg varit kantad av div motgångar men deras bebis är väldigt efterlängtad.. av hela tjocka släkten. Det skulle vara så kul att få ge dem det här!

 155. Jag vill nominera min alldeles fantastiska lilla dotter Sonja som föddes den 25 dec. Detta låter som en kollektion som skulle passa henne (och hennes mamma). Vi gillar naturnära, ekereko och inte minst fransk style!

 156. Då vill jag nominera min goa vän och granne som har en liten kille på 3 dagar hemma! Hon har varit ett fantastiskt stöd för mig under vår dotters första år som varit rätt jobbigt med allergier bl a. Fastän hon själv haft det tufft med konstant illamående och svåra foglossningar så har hon alltid ett ord till andra människor och är så omtänksam.

 157. Jag nominerar min svägerska Carolina som ska bli mamma för första gången i april nästa år, så kul det ska bli med en ny kusin tycker vi!!!!!! =))

 158. Hej! Jag skulle vilja nominera mig själv! väntar mitt första barn i början av maj och imorse gjorde jag, vad jag då trodde var, vårt första inköp till bebisen – ett babyskydd! och håll i hatten nu – den var nedsatt 70%!!!!!!! Jag var så sjuuuuukt nöjd, har gått och småmyst hela dagen för mig själv och ringt och berättat om mitt kap – vi skulle få betala 720 istället för 2399!!!! Men säg den glädje som varar, hade just fått ett mejl från butiken där de sa att trycket varit för stort på deras webbutik då jag lade min order så babyskyddet var egentligen slutsålt fast jag kunde genomföra köpet. Helt sjukt besviken är jag – mest för att jag gick miste om detta fantastiska kap, tror dock att graviditetskänslorna har ett finger med i spelet också 🙂 Hur som haver – lätt fånget lätt förgånget, men ett HM-set skulle definitivt lindra min ”förlust” 🙂

 159. Jag nominerar min lilla familj till vinsten, just nu består den av mamma, pappa och en kille på 1½ som ska bli storebror i maj. Med risk för att det mesta får ärvas vore det fantastiskt för oss med lite nytt att klä bebisen i!

 160. Vill nominera min flickvän för att hon är en sådan underbar mamma och kämpe! Vårt första barn, som nu är 2,5 år, föddes mycket för tidigt och första tiden med vår dotter var mycket tuff. Vi har knappt några bebiskläder som vi själva köpt från den tiden då vi inte hade hunnit förbereda någonting då hon kom för tidigt, utan har bara sådant som andra snällt nog köpt åt oss. Nu väntar vi en till och även denna graviditet har kantats av komplikationer från start. Bebisen är beräknad att komma den 4:e januari så att vinna detta skulle ju komma väl till användning!

 161. Jag nominerar min svägerska Emilia som ska få sitt andra barn i april. Hon är bara en toppenmamma som är värd detta paket!

 162. Jag nominerar bebisen i min mage! Nummer två har ärvt nummer ett till 99% och en inte så vild gissning säger mig att den här lille krabaten, som kommet i mars, även den får ärva storebrorsornas gamla trasor, kompletta med mat- och kräkfläckar. Oavsett vilket kön det blir dessutom! Mamma tycker nämligen att det är roligare att lägga stålars på sin egen garderob, och när jag nu är gravid shoppas istället nagellack från Essie och väldoftande oljor för min torra vinterkropp istället för nya kläder till bebisen… Man måste ju få UNNA sig när man är trött, stor och hormonstinn! Så hjälp mitt ofödda barn att få vara lite fin när hon eller han dyker upp! Tack!

 163. Jag nominerar mig själv. Är livrädd för att bli på smällen igen och därmed tvingas föda barn igen. Förstå mig rätt vår dotter är det bästa som hänt oss och hon var värd varenda sekund av smärta och varenda blodroppe av det trauma jag fick genomlida efter förlossningen men jag vill inte göra det igen. Är så rädd. Ändå vill jag ju ha en till… Kanske kan jag mjukna om jag får ett litet newborn-kit..? Som finns där som en morot. Gör jag det inte lovar jag att ge det vidare till min bästa väninna som är på smällen 🙂

 164. Åh, jag vill nominera en vän som är gravid men som inte vet att jag vet… men jag är så glad för hennes skull och det skulle vara så roligt att få ge henne ett paket när jag får reda på det ”officiellt”!

 165. Min underbara barnsdomsvän Josefin ska äntligen få uppleva det jag gör med många andra – bli mamma för första gången! I Juni väntas det bebbe och hur fint vore det inte att ge dem ett startkit med hållbara BRA köder?!
  * hoppas *

 166. Min finaste vän som bor i tyskland nuförtiden (vi är båda ifrån österrike) har alltid varit där för mig och gått igenom allt med mig fast vi inte ses ofta alls längre.
  Hon har nu fått sitt andra barn den 1. December. Och jag skulle jättegärna överraska henne med ett paket när jag besöka dom i februari och det vore perfekt att har med ett litet present till fina lille Friedrich!
  För jag vet att hon har det inte alltid så lätt med livet (och pengar för den delen också) och förstås för hon är min självän som jag älskar från hela mitt hjärta.

 167. Mina 2 pojkar har nyligen fått sin första kusin en liten lilla My. Tänk vad kul det skulle vara för dom & springa in ( dom bor granne med oss 🙂 ) med ett litet paket spontant en vardag. Det hade varit LYCKA!

 168. Jag vill ge de fina kläderna till: min bror och hans goa sambo!
  De miste i höstas så sorgligt sitt lilla knott i magen, och ungefär samtidigt dog hennes bästa väninna…Allt för mycket på en gång, men nu anar jag ett nytt groende försök…förhoppningsvis går allt bra denna gång och 2012 blir ett bättre år för dem! <3

 169. Jag väntar mitt första barn i februari och har ännu inte köpt en enda pinal till bebisen! Har inte vågat på grund av all skrock och oro. Men jag tänkte att om jag vinner nåt så räknas väl inte det…=) Då kanske jag kommer igång och vågar handla mer.

 170. Jag skulle ge babykitet till min kollega som väntar sin tredje i januari. En kämpig graviditet till trots, med kräkis och annat, finns hon alltid till hjälp. Hon strålar som bara den!

 171. Här är en till som nominerar sig själv!
  Har en två veckor gammal tjej här hemma som jag är fullkomnligt kär i. Har en storasyster som är minst lika fantastisk men med nytt jobb under hösten har jag inte hunnit tänka så mycket på livet i magen och är helt tagen av hur underbart det är med bebis. Så underbart att jag måste ha en tredje i framtiden. Skulle sitta perfekt med lite nya ekologiska (yeahy!) till mini och hennes framtida syskon.

 172. Jag skulle vilja nominera mig själv. Sitter just nu med vår tre veckor gamla lilla tjej i famnen, alldeles underbar!! O vad härligt det skulle vara med lite nya kläder som ombyte mot ärvda kläder från storebror 🙂

 173. Jag vill nominera mig själv! Har precis fått reda på att jag har ett litet frö i magen. Efter att ha försökt sen i somras så känns det alldeles underbart. Äntligen ett syskon, tjohoo!!!

 174. Jag vill nominera min goa vän Ida som ska få en lite plutt i slutet av februari. Skulle vara väldigt kul att överraska henne med den här vinsten!

 175. Jag vill nominera min sambo Therese som är gravid med vår andra dotter som är beräknad till april.
  Therese är den mest omtänksamma underbara människa som skulle uppskatta kittet mycket då hon älskar att shoppa barnkläder ( kanske älskar det lite för mycket ibland hehe )

 176. Hej!
  Jag skulle så gärna vilja vinna kitet och ge till min vän och hennes man. De ska snart få sitt andra barn. De hjälpte just mig och min familj flytta och vi hade inte överlevt den utan deras stora hjälp och stöttning; både fysiskt och psykiskt!

 177. Hej, vill gärna vara med och tävla om dessa fina och otroligt söta babykläderna. Nominerar därför mig själv. Väntar nr 2 i april och storasyster nu 16 månader. Hade inte tänkt köpa ngt nytt till bebis förrän vi får träffa liten och vet vad det blir. Men dessa söta plaggen passar ju på både flicka och pojk och liten, och mamma skulle bli väldigt glada för ett gulligt litet babykit.

 178. Jag skulle vilja få ett kit så jag kan ge det till min kompis mia som för två dagar sedan fick sin andra dotter Loreen 🙂

 179. När jag såg hur många som kommenterat så tänkte jag, jag skiter i det, jag vinner ju aldrig nåt! Gick in på en annan sida och sen tänkte jag NÄE! Jag vinner ju aldrig! NU kanske tiden är inne?! Jag vill nominera mig själv!:-)) (och så är jag gravid med…)

 180. Min lillasyster Eva-Lotta som skall få barn i mars. Atlanten ligger mellan oss och jag vet inte när jag kommer få se den lilla/e knodden.

 181. Hej!!!
  Jag nominerar mig själv:-)
  Är gravid m vårt tredje barn på 3 1/2 år- bra jobbat !
  Och vi har kommit överens om att detta är vår sista bebis vilket känns bra och det vore helt fantastiska med ett pris till honom/henne.

  Håller tummarna:-)

  Du är fantastisk mrs Blankens!

  Love K

 182. Jag vill nominera min lilla Greta som är 4 månader. En fantastisk liten tjej som till största delen får gå i storebrors och alla pojkkusiners avlagda kläder. Inget fel i det, men som första lilla tjej i släkten kan hon behöva lite ”eget”!

 183. min bror fick nyligen sitt 3:e barn (på 3år dessutom, starkt jobbat 🙂, mitt fadderbarn i zambia eller någon av mina vänner som avlar av sig en efter en, finns många att ge en såhär fin vinst till. bara att hålla tummarna 🙂

 184. Hej!
  Jag vill nominera min vän som bor i London och som i dagarna ska föda en liten tjej. Det skulle vara perfekt att överraska henne med ett set eftersom jag själv inte kommer att kunna åka till London förrän tidigast i mars.

 185. Min bästaste bästis (får man säga så?) ska ha barn om nån månad, det är hennes första och jag är så glad! Saken är den att hon inte är sån som lägger så mycket pengar på kläder och jag skulle så gärna vilja ge detta till henne!

 186. Jag nominerar min syster som väntar sitt första barn till våren. Och jag får ett syskonbarn för första gången!
  Det vore underbart att få skämma bort ungen!

 187. Jag vill nominera mig själv. Vi väntar vårt första barn i juni och ska på ultraljud om 2 veckor, så spännande och roligt! Det skulle vara underbart med ett kit till den lilla/lille där vi vet att produkterna är av bra material och inte innehåller några konstigheter.

 188. Hej! Jag har fått äran att vara fadder åt den lilla bebis som min kusin och hennes pojkvän väntar. Bebisen beräknas födas om ett par veckor och jag ser väldigt mycket fram emot att träffa detta nya lilla liv. Jag hade tyckt att det var jättekul att få ge bebisen så här fina kläder i present. Extra kul hade det varit eftersom både jag och bebisens föräldrar gillar den gamla stilen med en fransk touche. Jag smälter när jag tänker på en liten bebis i kläderna ovan.

  Ha en fin dag!

  /Rebecka

 189. Min lilla Douglas snart 3 månader följer din blogg slaviskt och bad mig att gå in och nominera honom till din tävling. Han sa att han bara måååste ha den här fina kollektionen i vår. Han är väldigt modemedveten för sin ålder 😉

  Så nu håller jag tummarna för honom.

  Gott nytt år!
  Kram Erika och Douglas

 190. Om ungefär 12 veckor kommer vår lilla dotter till världen. Jag mår jättebra och allt har hittills sett väldigt fint ut vid varje MVC-besök. Jag är tokkär i min man, och han i mig. Vi har en tokfin son som snart är två år. Vi är friska och har tak över huvudet. I vår närhet har vi fantastiska föräldrar och syskon. Ibland blir jag nästan rädd när jag tänker på hur lyckligt lottad jag är. Känner sån tacksamhet. Får man önska ändå?

 191. Hej där!
  Blev så glad över denna fina tävling och att det inte krävs några snyfthistorier eftersom jag lyckligtvis inte har någon!
  Är bara såååå lyckligt lottad att ha tre fina barn! Wow, tre barn, det trodde jag inte för några år sedan… Men så dök mr Right upp och på den vägen är det…
  Vill därför ha detta kit själv till vårt senaste tillskott, vår Ebbe!
  Tack för en rolig blogg hörrudu!

 192. Jag nominerar helt enkelt mig själv. Sitter hemma och väntar och väntar och väntar på våran första som borde komma NU. Men det verkar som om han/hon inte tänker göra entré förrän nästa år. Kanske liten kommer samma dag som kollektionen släpps? Vi skulle i alla fall bli jätteglada för ett set med fina små babykläder till den stora kärleken.

 193. Jag nominerar min kära storasyster! För snart 2 månader sedan fick hon sin Svea. Söt tjej med gammeldagsnamn – skulle passa finfint i söta kläder med gammeldags känsla.

 194. Härmed vill jag nominera min energispridande vän Stina som väntar kotte nr 2. Hon skulle bli själaglad för detta fina babykit!

 195. Jag vill nominera mig själv! Fick för en vecka sedan reda på att vi väntar vårt andra barn (jippie!). Till Första fick vi låna babykläder av kompisar och släktingar, men helt otajmat ska alla andra ha barn i sommar och vi kan inte låna någonting längre (och mest är det absolut enbart roligt!). Det vi tyckte var bra med att låna kläder var att de var urtvättade, välanvända och därför bättre för en liten bebis ur kemikaliesynpunkt. Därför hade vi blivit enormt glada om även lilla Andra kunde få klä sig i eko- och bebisvänliga kläder från start!

 196. Jag nominerar min kära storasyster Maria! För snart 2 månader sedan fick hon sin Svea. Söt tjej med gammeldags namn – skulle passa finfint i söta kläder med gammeldags känsla.

 197. Min älskade syster har precis fått sitt första barn men vi ses alldeles för sällan. Jag vill nominera min syster för jag önskar att jag kunde träffa hennes lilla flicka oftare.

  Tack för en bra blogg, jag har följt dig i flera, flera år!

  Gott nytt år!

  /Lottie

 198. Jag nominerar min svägerska Ellinor som väntar barn i april 2012. För en tid sedan förlorade hon ett av två foster, hon hade tvillingar i magen, men en av dem klarade sig fint, den växer och mår bra. I april blir jag stolt faster till en liten efterlängtad guldklimp! Det är extra stort då jag själv är 30+ men inga egna barn har. Kram och Hälsningar, Hanna

 199. Jag skulle vilja nominera mig själv och min fina lilla Meja som kom till världen i september, hon hade varit så fin i detta lilla kit! Som jag har längtat efter detta underbara barn. Hon är det finaste på denna jord! Lycka så tårarna sprutar =)

 200. Inga krusiduller här inte – jag vill ha! Så är det bara.
  Visst, min lilla Lowe på 3 mån vill också ha ekologiska kläder- det sa han till mig alldeles nyss… eller så gjorde han i blöjan och tyckte att det var rätt najs det också… 😉

 201. Jag vill nominera den lilla bönan i min mage som förhoppningsvis kommer till oss i slutet av sommaren.
  Jag är så trött och mår lilla och är kräkfärdig mest hela tiden så jag skulle behöva något att ha som målbild för att lättare ta mig genom dessa låååånga månder av fasligt illmående som håller i sig länge för mig.

 202. Jag vill nominera min svägerska Annelie som i november fick tvillingar. Hon är en toppenmamma som kämpar på med nu fyra barn. Galet mycket! Hon förtjänar verkligen en liten överraskning mitt i all blöjkaos och sömnfria nätter.

 203. Jag nominerar min fina väninna som är precis jättenygravid! Har så sjukt dåligt samvete för att jag råkade fortsätta hennes mening ”jag väntar lite med glögg, tack” med ”i nio månader eller så”.

 204. Jag nominerar min bästa kompis som precis har fått en alldeles alldeles underbar liten flicka. Skulle vara kul o få ge det lilla underverket något speciellt:)

 205. Åh, så fina!
  Då passar jag på att nominera min ofödde son som tittar ut om ett par veckor.
  Han skulle nog behöva lite uppmuntran, har en väldigt sur och irriterad mamma som tycker illa om sin foglossning sedan vecka 8… Också tycker hon att han sparkar så hårt att det gör ont… Gillar heller inte halsbrännan eller övervikten…
  Men han skulle bara veta som mamma längtar efter honom <3

 206. Jag nominerar mig själv eller rättare sagt den lilla kotten som finns i min mage. Vore en perfekt välkomstpresent till denne när den väl ser dagens ljus i början av juli! Är vårt första barns så vi vet inte vad vi skall börja införskaffa oss. Ett sådant här urfint startkit kanske kan få oss att börja fundera i rätt banor. Nu håller vi tummarna….

 207. Jag vill nominera mig själv som nu skall bli tvåbarnsmamma i månadsskiftet maj/juni. Det känns lika spännande denna gång som för 2,5 år sedan och roligt att få se om storasyster får en bror eller syster. Ha det gott! Tack för en underbar blogg!

 208. Jag vill nominera hela fyra stycken, två av mina syskon som väntar sina andra barn i vår samt två av mina bästa vänner som väntar sina första snart! Jag har under de senaste månaderna mått väldigt dåligt då min relation sedan 10 år helt oväntat för mig tagit slut. Och alla ovan har hela tiden, dygnet runt funnits där och pratat och tröstat. Jag kan få så dåligt samvete för att det hela tiden kretsar kring mig när det är deras magar vi borde vara glada och prata om!

 209. Åååå vad jag skulle vilja vinna! Till min alldeles egna tvåmånaders lilla stjärna. Av den enkla anledningen att jag är klädtokig och kollektionen ser alldeles ljuvlig ut 🙂
  Kram och gott nytt!

 210. Jag vill nominera Stefan, världens bästa pappa till vår son och till vårt kommande pyre som snart ska titta ut. Även denna gången är det svårt att fatta att vi ska få ett till litet mirakel och jag tror att Stefan fattar det allra minst:) Kanske kan detta set få honom att förstå att det snart är dags, hehe.

 211. Hej Cecilia! Jag skulle vilja nominera min bror för att han är så fantastisk med sin dotter på snart 2 år. Han är världens bästa pappa till henne. Nu väntar de dessutom en liten till som såklart förtjänar att födas med stil! Hoppas på en vinst till honom för kläderna såg helt underbara ut – och det är han med! 🙂 Kram!

 212. Efter flera missfall väntar vi nu äntligen vårat hjärta!! Daniel är helt överlycklig och vill ge vårat barn allt i världen, dock är man rätt fattig nu efter julruschen. Jag vill nominera oss 2 för att vi klarat pärsen och längtar ihjäl oss till april 🙂

 213. Åh, vilka fina kläder! Jag vill gärna nominera mig själv…Har två små vildingar i magen som bara växer. Magen är gigantisk och mammakläderna passar inte vidare värst, så därför skulle det vara kul att få lite uppmuntran med fina kläder till de små nu när jag inte kan köpa till mig själv!

 214. Första kommentaren trots att jag läst bloggen rätt länge. Och första kommentaren blir ego! Jag vill ha! Eller vi, sambon, kickboxaren i magen och jag.

 215. Min sambos kusin ska få en flicka nu i januari och det vore så kul att kunna komma med en massa fina kläder till dem… Då får vi en bra anledning att få komma tidigt och hälsa på!

 216. åh! detta vill jag ge till min fina bästis som gått över två dagar i dag! Va fin lillkillen skulle bli i de hära kläderna å jag glad som kan ge giftfria prylar!!!

 217. Jag skulle vilja ge de vansinnigt fina kläderna till vårt kommande barn som är beräknat till juni. Lite roligare med ngt nytt, än att ärva av storebror. Blir det ev en tjej så är det ju inte så roligt m killkläder. =) Tack för en skön blogg.

 218. hej! snajsigt värre!! jag nominerar mig själv och min blivande baby som kommer i maj, perfekt med lite fransk touch på den lilla till våren.

 219. Tjenare! Jag nominerar helt enkelt mig själv, en frankofil trogen läsare av din mamablogg sedan många år tillbaka trots att jag inga barn hade. Nu är jag äntligen gravid och önskar inget hellre än att få klä upp min fina halvspanska bebis i dessa fina hållbara franskinspirerade kläderna!

 220. Jag vill nominera min lillasyster Alex som fick en liten Liv för ett par veckor sedan. Själv fick jag min andra son tre veckor innan Liv kom till världen, men jag vill definitivt att yrvädret Liv ska få utöka sitt klädbestånd!

 221. jag nominerar mig själv =) fick idag veta att jag väntar mitt tredje barn! Vore härligt men lite kläder i väntan på bebis!

 222. Jag vill nominera en av mina bästa vänner som jag dessutom har turen att vara kollega med. I slutet av februari ska mina fina vänner (är även kompis med vännens kille 🙂 ) få den mest fantastisk present i världen – jag menar självklart en liten bebis! Jag har dock ett problem – vi båda två tycker väldigt mycket mindre om typiskt flickiga och pojkiga kläder 🙂 och hyllorna i de flesta affärer är verkligen överpyntade med just detta – rosetter och spetts till flickor och bilar och tryck till pojkar. Jag tycker dessa kläder ser underbara ut och kan tyvärr inte sätta på min tjej dessa då hon är 14 månader men de skulle pryda en liten februaribebis alldeles utmärkt!

  /Anna

 223. Jag skulle vilja nominera min bror, han och hans fru väntar sitt första barn, och vad vore en bättre ”välkommen till världen”-present än ett fint klädset…? 🙂

 224. Jag skulle vilja nominera mig själv, då jag och min man endast lever på hans lön när jag pluggar så att jag inte behöver ta lån, så skulle detta vara en jätte fin present till lilla Sam som tittar ut i början av mars.

 225. För att jag jobbat som ett svin denna nyårs vecka och för en gång skull inte haft tid å läsa din underbara blogg förrän ikväll å nu har jag missat denna grymma tävling med några timmar.. Retar ihjäl mig… Allt i kitet ser helt underbart ut å skulle gjort allt för å vinna! Please ha överseende, jag skulle bli så glad om jag vann!!! Så glad att jag skulle kunna krama Rio efter hon ätit m sin söta kladdiga mun utan å blinka- i vit klänning dessutom, – d du 🙂

 226. Vill nominera min syster, som väntar en liten i april. Det ser ut att vara helt ljuvliga små babykläder! Hoppas, hoppas..

 227. Jag vill nominera min kära storasyster som äntligen ska få barn! Jag ska bli moster, min dotter ska få en kusin, som jag LÄNGTAT 🙂

 228. Jag nominerar mig själv! Står upp till hakorna med flyttkartonger, tvätthögar och allmänt kaos inför flytt till hus. Har inte köpt eller tagit emot en endaste pinal till stundande bebis ännu för varje sak in i lägenheten blir en sak till att flytta… Flytten är i övermorgon så ett finfint kit hade varit det första som tog sig över den magiska gränsen.

 229. Jag vill nominera min lillasyster Emma som blir mamma för första gången i Juni. Hon säger att hon vill ha 4 stycken så då kommer kläderna användas många många gånger 🙂. Dessutom är hon den bästa lillasystern man kan ha!

 230. Jag skulle vilja nominera vår lilla familj som efter 8 månaders försök ÄNTLIGEN idag på nyårsafton fick reda på att vi blir 4! 😀

 231. Jag vill nominera min bästa vän som blir mamma för första gången efter lång tids kämpande! Skulle vilja ge henne dessa underbart fina kläder på den stundande hemliga babyshowern=) Kram

 232. Jag vill nominera min kära syster som osjälviskt lånat ut alla sina barnkläder till vår son. Om några månader ska hon få nr två och det vore så roligt att hon fick detta kit då!

 233. Jag vill nominera mig själv! Tycker jag är en bra mamma som dagligen ger mig själv hän till mina små pojkar och som tycker att de är livets härligaste underverk:)

 234. Oj vilka fina kläder!

  Jag ville verkligen skicka in ett tävlingsbidrag för mig själv då jag i förra veckan var gravid med vårt första barn, MEN så i fredags satte förlossningen igång och 21.47 fredagen den 30:e december var lilla Eva född!

  Fattar om jag tyvärr är för sen med mitt svar men jag ville skicka in ändå då det såklart skulle vara fantastiskt med ett litet kit till vår inte ens två dygn gamla dotter!

  Tack,
  Anna

 235. Skriv din kommentar här!
  Hej Cecilia!
  Jag vill nominera min härliga,snälla,omtänksamma vän Sara som blev tre-barnsmamma den 18/12 och ändå har tid och ork för sina vänner.Trots bebismagontskrik,amning,förkylningar och julfirande så är hon en klippa=supermorsa.
  Kram Ia

 236. Hej:)
  Jag vill nominera min fina vän Veronica, som blev mamma till en liten flicka lite för fort. De lilla livet hade lite bråttom att se värden så hon kom över 6 veckor för tidigt. Så mamma, pappa och dotter fick fira jul på bb. Nu skulle de vara kul att ge dem en mycket fin lite försenad julklapp:)

 237. Jag vill att min fina fru ska få detta klädes-kit. Snart ska vi få vårt första barn och så som hon kämpat är detta en väldigt bra paket som hon skulle uppskatta stort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *