16003288515_7fdb276161_z 16001341701_bd4f59ef25_o

Jag tipsade ju om julklappar från det fantastiskt fina svenska (visste ni det?) företaget Toca Boca alldeles nyligen – och nu mina kära kompisar blir det ännu bättre. Den som vill får gärna vara med och tävla om en iPad mini som är fullproppad med appar från Toca Boca! En vinnare får en iPad Mini som är fylld med alla de 25 digitala leksaker som finns – allt från klassiska Toca Tea Party och Hair Salon 2 till de allra nyaste Toca Nature och Toca Kitchen 2 som släpps 18 december.

För att vara med och tävla vill vi att du genomför följande två steg:

 1. Starta en prenumeration på Toca Bocas nyhetsbrev för att löpande få nyheter och erbjudanden från dem. Registrera dig här:
 2. Lämna en kommentar nedan om varför just du vill vinna.

Vinnaren utses av mig och meddelas fredagen den 19 december. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0 svar

 1. Åh, min fyraåring älskar toca boca! Speciellt toca boo. Älskar att spelen är så lugna och färgglada, till stor skillnad från andra barnspel out there. Därför skulle jag älska att vinna detta fantastiska pris!

 2. Hej Cecilia!
  Jag skulle gärna vinna iPad mini med Toca Bocas appar. Varför? Jo min 3,5 åriga dotter skulle bli väldigt glad och jag med. Framförallt tror jag hon skulle gilla Hair Salon 2.

  För någon vecka sedan när jag hämtade på förskolan hade hon och en kompis nämligen lekt frisör och fått ta på en sax. Och ja, hon kom hem med nyklippt hår om vi säger så… Vore bra om hon fick träna frisöryrket i appen först. Tack för en toppenbra blogg.
  Mimmi

 3. Åh min dotter skulle ÄLSKA denna julklapp! Hon har precis börjat inse tjusningen med appar på min mobil och att då kunna ge henne möjlighet att utforska dessa BRA appar (till skillnad från många andra på marknaden…) på en iPAd vore underbart!

 4. mina barn älskar Toca boca spelen, speciellt Toca boca band vilket gör mina öron väldigt trötta ibland 🙂. En egen iPad mini med spelen skulle vara perfekt åt dom.

 5. Åh, skulle jag vinna skulle jag ge den till maken som är föräldraledig med minstingen i julklapp. För i ärlighetens namn finns det väl inget bättre knep för att säkra en välförtjänt kaffepaus då och då…

 6. Min fyraåring blev nyligen storebror och är världens bästa med lillebror. Men ibland behöver lillebror lite för mycket uppmärksamhet tycker storebror… Fast då lånar han gärna iPaden, vilken lycka om han kunde få en egen fylld med favoritspelen!

 7. Mina barn skulle verkligen älska detta! De är båda mycket förtjusta i våda telefoner och vi föräldrar älskar Toca Bocas appar – vi kan tryggt låta både pojken och flickan spela deras spel utan att behöva oroa oss för att de blir matade med en massa märkliga värderingar och könsbundna spel eftersom dessa spel är gjorda för just barn! Genialt!

 8. Hej Cecilia! Plötsligt händer det! Man vinner nåt! Som du och Johanna pratar om i senaste podden! Hoppas, hoppas att jag och mina två småttingar kan få vinna denna gång 🙂 Heja Toca Boca!
  P.S Gillar verkligen din blogg, dina skor och för att inte prata om podden! Haha, skönt snack! Inga krussiduller liksom 🙂
  Kram från Eva

 9. Till skillnad från många andra har jag aldrig testat toca boca – min sexårige son är förlorad i minecraft och Youtube…tyvärr. Lillasyster, 2,5 år, börjar intressera sig för brorsans Ipad och möjligheten till en alldeles egen med BRA appar på vore guld värt! En bra start på Ipad-karriären 🙂

 10. Båda mina söner älskar Toca Boca-spel. Min äldsta son Johannes har tom fantasilekar som utgår från Toca Boca.1,5 åringen Björn säger glatt med när spelen börjar ”Toooca Booca!”. Vi som föräldrar tycker också om spelen då det är pedagogiska och fantasifulla. Sen att få en alldeles egen Ipad skulle vara helt fantastiskt för min äldsta son (skulle bli hur glad som helst) och de skulle sluta bråka om vem som får spela ”Toooca Boocca”! 😉

 11. Här kommer en liten snyfthistoria:) Jag och min man äter aldrig ute, någonsin. Igår packade vi med min iPad och vår treåring för att gå ut och fira att jag kommit in på en utbildning som det är svårt att komma in på. Barnet kräktes på restaurangen! Vid bordet! Hals över huvud fick vi kasta oss därifrån. Hann inte äta upp maten men fick ändå betala en härlig nota på 1000kr. Aldrig har jag skämts så mycket! Dottern som nu är pigg som en lärka tvingas nu till stillsamhet hemma med en fortfarande blossande röd mamma. Hon har dessutom lagt beslag på min iPad. Så en iPad fullproppad med appar skulle definitivt hjälpa oss, speciellt nu när jag till våren ska jobba 80% plus plugga 100%

 12. Jag skulle så gärna vilja vinna den till mina tre små barn. Som det är nu, så går min lön till det nödvändigaste, då jag är ensamstående. Men det skulle vara så roligt att få se deras ögon glittra när de tillsammans öppnade julklappen.
  God Jul och gott nytt år bästa Cecilia
  Kram Jessica

 13. Min fru skulle bli överlycklig eftersom hon hävdar att det är hon som köper alla ”bra” julklappar till våra barn… Segerns sötma på flera plan;)

 14. Min systers bonusson är en underbar liten kille med autism som älskar de toca boca spel som han hittills har provat. att få ge honom en iPad fylld med ännu fler av dem skulle göra både hans och min jul fantastisk!

 15. Både jag och min treåring älskar Toca Bocas appar! Underbart med bra appar som släpper könsrollerna och främjar barnens kreativitet på ett enkelt sätt.
  Lyckan över att vinna en iPad mini med alla Toca Bocas appar vore dubbel för vår familj; jag skulle gå tillgång till min iPad igen och dottern skulle kunna hänge sig till Toca Bocas underbara värld 🙂

 16. Till mig och min familj kommer barn som socialtjänsten omhändertar. Skulle vara roligt att kunna erbjuda dessa små detta!

 17. Hej!
  Min 7-årige son gillar spelen från toco boca starkt!!! Samma med hans lillebror på 3, 5 år.
  Att få vinna en Ipad skulle betyda väldig mycket för min 7-årige Aaron. De använder Ipads som läromedel i skolan och för att kunna träna på samma appar hemma, så att man inte kommer efter, behöver man en egen Ipad. Han skulle bli SÅ glad om han kunde få möjligheten att få det.
  God jul och ett hejdundrandes gott nytt år önskar jag dig!
  Vänlig hälsning
  Jenny

 18. Å, jag skulle så himla gärna vilja vinna! Precis efter jul åker jag och min 1,5 årige son på vår första långresa tillsammans. Jag är ensamstående och tog skatteåterbäringen i somras och köpte en resa till Bangkok. Och en mamma, en 1,5 åring och 11 timmars flyg känns ju lite nervöst. En ipad hade verkligen hjälpt, men budgeten räcker såklart inte. Så att vinna detta hade ju varit som en dröm!

 19. Mina två flickor på 3,5 och 5 älskar Toca Boca spelen! Efter årskiftet kommer det ytterligare en liten tjej, vilken lyx det skulle vara om båda ”stora” tjejerna hade varsin IPad istället för att dela på den vi har. Maratonamningarna kanske blir lite lugnare om man ibland kan muta dem båda med IPad-tid.

 20. Efter att ha tröttnat på eftermiddagarnas syskongräl,
  kan jag komma på minst tvåtusen skäl,
  hur mycket smidigare tillvaron stundtals skulle vara med en padda,
  speciellt minivarianten man ej lika ofta behöver ladda.
  Om den dessutom är full med appar från Toca Boca,
  ja, då skulle hell hour från och med nu ROCKA!

 21. Hallå, åh jag skulle vilja (behöva) vinna av en så trist anledning som att jag 1, har en supergammal mobil som inte går att surfa på (ja, de e sant, en gammel vikbar:) & 2, min dator är så slö & gammal, såpass att jag, till min stora besvikelse inte kan lyssna på er podcast som jag så gärna vill, alla säger ju att den e så bra & det skulle jag ju nu kunna göra med en Ipad! Ha d fint/Lan

 22. Våra två största barn på 6 och 3,5 år älskar sina Toca boca appar på sina iPads men minstingen på 1,5 får hålla sig till tåls till de är i skolan respektive dagis. Om hon skulle få en egen med egna Toca boca appar vore hennes lycka gjord (ja och min också som slipper höra hennes gallskrik då hon inte får spela Toca kitchen).

 23. Det finns en djungel av spel men Toca Boca har underbara kreativa spel som jag mer än gärna låter mina barn spela. Så en iPad med alla deras spel vore underbart.

 24. Åh. Jag och min dotter är extremt förtjusta i Toca Boca! De gör så fantasifulla och roliga spel. Inte för killar, inte för tjejer utan för barn.
  Jag tappade :(((( vår iPad i golvet för två månader sedan och jag har ingen möjlighet att köpa en ny, så min telefon är ganska beslagtagen numera. Vi skulle bli så glada så glada för en sådan julklapp<3
  /klumpiga mamman

 25. Jag skulle vilja vinna en iPad mini åt min två-åriga dotter. Hon har äntligen börjat fastna för iPaden och dess spel och filmer. Tyvärr har jag samtidigt återupptagit mitt skrivande vilket gör att jag antingen får skriva när hon sover eller ha koll på paddan så att hon inte råkar gå in på någon av alla mina anteckningar.

  Jag är också positivt överaskad av Toca Boca; efter att ha harvat igenom otaliga skittråkiga appar och ”köp i app”-appar så har jag äntligen hittat något man kan lita på. Ungen förstår snabbbt vad som ska göras och älskar de olika lekarna. Inför att lillasyster kommer skulle en egen padda till henne vara guld; känns som att det kan underlätta amningar och att mamma inte alltid hinner leka. Känns också bättre med lek-appar än att bara kolla film.

 26. Det här hade ju varit den perfekta julklappen till min dotter! Efter nyår åker vi hem till hennes farmor och farfar i Italien och det kommer bli lååånga timmar på flyget…en aktiv tvååring på ett trångt flyg känns just nu som en mardröm. Hon brukar få låna min telefon men det är ju förknippat med stora risker…i värsta fall skickar hon pinsamma bilder och ringer flåssamtal till min chef…

 27. Hur ska vi kunna säga nej till kloka spel från Toca Boca, i ett halvt år har Julius och Svante bönat, bett och lockat.
  ”Ge oss en iPad vi lovar att samsas”. Okey säger mamman nu slutar jag och pappa att tramsa. Klart ni ska få hänga med i svängen, så kanske vi äntligen kan få ligga kvar i sängen!

 28. Jag önskar blott en sak i julklapp (förutom fred på jorden osv), en riktigt silent night! Och vad kan ge det bättre än en iPad med Toca Bocas självinstruerande spel? Så snälla tomten/Cecilia, låt min önskan gå i uppfyllelse!

  Passar på att önska en riktigt god jul och tacka för din sköna blogg där högt och lågt blandas med skratt och allvar, precis som i livet!

 29. De första spelen jag lät min son spela på mobilen var toca boca. Just nu jobbar både jag och pappan deltid för att kunna hänga så mkt som möjligt med familjen. Det gör att vi prioriterat bort vardagslyx som tex att ha en padda. Jag skulle bli superduperdunderglad om jag vann en padda, inte bara till sonens spelande utan även till mig, så jag kan kolla serier i sängen på kvällarna!

 30. Jag önskar en ipad till min fantastiska och roliga 4-åring, hon är alltid så hjälpsam med sin bebis, lillebror. Nästa år ska vi äntligen komma iväg på äventyr och flytta till Kina med hela familjen och hon ska få gå på engelsktalande förskola med allt det innebär. Vore kul för henne att ha med sig både på resan och i den nya lägenheten.

 31. Jag skulle vilja vinna en ipad med Toca Boca för att det är appar som jag med trygghet kan låta mina barn spela. Dessutom så älskar de ju apparna så det blir inte särskilt svårt att övertyga dem att spela dem om jag låter dem använda ipad:en, vilket annars brukar vara hyfsat ångestladdat eftersom det inte känns vare sig sunt eller hälsosamt att låta barnen ensam surfa på en padda.

 32. Hej Cecilia, har följt din blogg i en massa år nu och kan inte annat än inspireras av dig. Jag har varit helt bestämd att det inte blir fler barn än de två, snart 3 och 5 år, som jag redan har MEN då du blev gravid igen så har jag börjat tänka om. Kanske man skulle… Anledningen att inte göra det är att det är tufft nog med 2 små och heltidsjobb men min man vill så gärna ha ett tredje (syndrom av att vi båda förlorat ett syskon, tror jag).
  Tillbaka till ämnet, jag tänker att med hjälp av en Toca Boca-fylld iPad skulle jag kunna få en liten stund av ro, då barnen har nåt att göra i timmar… Och kanske kunna övertygas om ett tredje barn 🙂

 33. Kom i kontakt med toca boca första gången när vi laddade ner appen där man ska laga olika delar av kroppen. Min son älskar sin läkare efter det! För att få slut på allt tjafs här hemma skulle jag önska att min lilla tjej vann en mini iPad 🙂

 34. Hej
  Jag har alltid ansett att surfplattor och appar till barn är överskattat och lite lat av föräldrar. Men så häromveckan när jag hämtade sonen på förskolan (4 år) så satt han i kö på att få använda förskolans ipad och jag väntade såklart med honom. När det var hans tur insåg jag hur mycket ”efter” sina jämnåriga kompisar han ligger när det kommer till surfplattan. Idag är kod och teknik framtiden och det framtida språket. Efter det har vi pratat om att skaffa en surfplatta för att låta sonen spela ibland, självklart bara bra pedagogiska appar och begränsad tid, just för att han inte ska ha lika jobbigt med datorer i framtiden som jag själv har (27 år:)) Men jag pluggar så ekonomin tillåter inte en surfplatta just nu, så det skulle ju vara helt underbart att få vinna en ipad! och med bra appar från början dessutom så man slipper googla halv ihjäl sig det första man gör!

 35. Det här kommer låta som en sån jävla snyftare men…sanningen är den att min man lämnade mig tidigare i år, för en annan såklart…en ganska klassisk historia där jag stått för markservice och allt mellan himmel och jord medan han dragit in en massa pengar och ”blivit nåt” – jo men tack, jag föll i den gamla kvinnofällan, ingen annan att beskylla än mig själv. Nu bor vi var för sig med en älskad unge som får flänga emellan och hjärtat slits i bitar. Speciellt då pappa har playstation, ipad och det ena med det tredje medan mamma lite diskret försöker dölja paniken då skolpjäsen kostar pengar…
  Det går, vi kämpar framåt och frihet smakar gott, även om en lön inom vård och omsorg inte betalar en ipad – ens en i miniformat. Skulle så älska att få ge min mest älskade unge något som smäller så högt i hans värld, tills vi landar på fötterna igen och ekonomin stabiliserar sig.

  1. Hoppas du får den!! Och hoppas du får en fin jul. Jag vill inte skriva en motivering efter att ha läst din, utan ska bara vara tacksam för det jag har. Kram till dig, och du verkar stark och klok, så det kommer gå bra för dig!

 36. Vi har en iPad i familjen som det är svårt att samsas om och så är det svårt att alltid ha full koll vad de små spelar eller tittar på. Att en iPad enbart för de yngsta med roliga och lärorika Toca boca spel vore rena drömmen.

 37. Så här är det: jag gillar min smartphone (typisk ocreddig sak att flagga med som föräldraledig öm MODER) och allt jag kan göra med den. Nätverka, maila, läsa bloggar, surfa efter drömmiga inredningsprylar (som jag aldrig köper). Saken är bara det att det gör även min tvååring (gillar telefonen alltså. Hon surfar nästan aldrig efter drömmiga inredningsprylar faktiskt).
  Det innebär att telefonen onödigt ofta är a) upptagen eller b) batterisvag eftersom en liten n å g o n har klippt tomtar i frisersalongen/mixat biffar åt monster/satt på plåster på kaniner/lagat brutna ben på figurer.
  Jag känner att en iPad – dessutom laddad med hennes favoritappar – skulle förbättra mitt liv något oerhört. Ja, och avkomman skulle bli glad också och allt det där. Men framförallt skulle jag få mer tid att lägga dyra lampor, snygga skor och coola prints i digitala varukorgar och kanske, kanske till och med klicka hem dem. Så det vore toppen om jag (vi)(hon) fick ta hem den här vinsten.
  KRAM

 38. Å jag vill så gärna överraska min lilla solstråle Astrid 4år med en egen ipad full med så många bra appar. Då kan jag o Astrid jobba med våra paddor samtidigt. Mikaela Johansson

 39. Vad kul det vore att få vinna denna till min lille/store 2,5 årige kille som så ofta nu måste vara stor, vänta på sin tur m.m när lillasyster ammas, skriker osv…. Skulle lindra det dåliga mamma samvetet något!

 40. Med en familj bestående av vår snart tvååriga dotter som ÄLSKAR Toca boca (nu senast veterinär-appen där det tvättas sår och frigörs larver för glatta livet) och kille som vågat följa sina drömmar och 35 år gammal börjat plugga på Tillskärarakademin så hänger all inkomst på mig. Och vi har det bra. Trots den rådande normen i föräldragruppen att flytta till något större och tänka på barn nummer två så går vi mot strömmen. Bor kvar i vår etta på 35 kvadrat (jamen du förstår, kollegorna dånar), köper få prylar och hittar lyx i det lilla. En i-Pad vore den bästa julklappen till oss alla – inte minst till mini-veterinären och Toca boca-skräddaren Dagny. 🙂

 41. Jag skulle gärna vinna en ipad mini till mina barn. Har tre tjejer mellan 5-9 år. Dom skulle bli mycket glada särskilt om den är fylld med toca boca spel som är en stor favorit. Om dom dessutom kan få spela dem i en ny ipad som är hel, det förstår ju vem sm helst, lyckan skulle vara total!

 42. Mina två små som nu blivit storasyskon (4år och 2.5) skulle bli så glada att få lite spel att spela när mamma är upptagen av att amma och amma och amma lite till..
  🙂

 43. I senaste podden berättade ni att man ska vara med i alla tävlingar som dyker upp. Så nu följer jag ert råd. Att det dessutom är en helt fantastisk vinst som kommer göra mig till den populäraste mostern till min systers två små sötnosar gör inte saken sämre!

 44. Hur skulle det vara att få möjlighet att erbjuda mina barn en iPad laddad med pedagogiska och genomtänkta appar? Det skulle vara alldeles underbart (tror jag i alla fall, jag har ju aldrig provat).

 45. Har den billigaste mobilen, men drömmer om en med gott om utrymme för appar och liknande. Rätt använd kan en mobil bli en liten bärbar skola!

 46. När jag och min man gifte oss för två år sedan så köpte vi den billigaste varianten av Ipad för våra presentpengar. Och sedan dess har vi inte sett den… Vår näst yngsta lade beslag på den (med all rätt) men efter två år och nu när lillasyrran är 2 ½ år så blir det bra mycket bråk om denna platta. Och populärast är helt klart Toca Boca spelen (även tonåringarna älskar de spelen).
  Denna vinst skulle ge både mig och min man välförtjänta (tycker jag!) minuter av lugn och ro på morgonen, då våra barn är mycket morgonpigga!

 47. Vår son älskar att laga mat och fixa frisyrer både i verkligheten och i spelet Toca Boca. Eftersom vi delar en IPad mellan oss alla i familjen så vore det så himla nice med en egen till honom.

 48. Vilken kul tävling jag fann här, hoppas på att vinna en pryl som min tvååring skulle hålla kär. Vår iPad får vi aldrig se, men den får henne att ofta le. Leker doktor, bygger robotar och klipper hår, vilken lycka om hon denna julklapp får! God jul 🙂

 49. Den förväntade skatteåterbäringen (som skulle förvandlad till julklappar) blev istället en jäkligt sur restskatt.. Nu får man helt plötsligt tänka om. Vad sjutton ska man hitta på i julklapp till tre när man inte har råd?

 50. Har inga egna barn men som moster till tre yrväder som en gärna vill skämma bort har jag telefonen fylld med barnappar (många från Toca boca) vilket gör det till en populär leksak. Därför vore en iPad lysande för att, i alla fall ibland, kunna använda min telefon själv! (Gissar dock snarare att det blir att de lånar en varsin men hoppas kan en ju alltid 🙂

 51. Detta skulle vara drömmen, jag skulle äntligen få ha min egna Ipad ifred. Dessutom skulle små missöden undvikas, tex att kidsen laddar upp en bild på mig omgjord i Toca Boca appen Hair Salon me på LinkedIn.

 52. Jag vill vinna för husfridens skull! 3-åringen håller krampaktigt i det han anser är hans iPad och tar mer än gärna till våld när 1-åringen kommer med sina kladdiga fingrar. Tänk att kunna ha dem spelandes spel bredvid varandra ist för våldsamt ryckande i samma iPad (där 1-åringen helst vill prata med Siri). Mamman kanske kan ta ett glas vin i lugn o ro!

 53. En drömjulklapp till min 2-åriga dotter lilla Li som är en vetgirig tjej! Vore bra med pedagogiska appar så hon lekande lätt nya saker kan lära sig! Hoppas verkligen vinna denna önskegrej!

 54. Hej, min yngsta dotter har i 3 års tid önskat sig en ipad mini, men jag har inte kunnat köpa det till henne. Om en dryg vecka fyller hon 10 år, det vore en enorm lycka att få vinna en ipad att ge till henne i födelsedagspresent.
  Trevlig tredje advent till dig och familjen!

 55. För att Toca Boca är allra bäst, de tänker inte tjej eller kille, utan mera fritt och bar det gör ju att man vill vinna detta! Alla appar känns otroligt välgjorda och noga genomtänkta! Detta vore ju som en dröm att få vinna denna ipad med alla apparna! Tänk vilken julklapp till kidsen!

 56. Jag skulle vilja vinna en iPad för att ge till min femåriga dotter och hennes pappa. Efter skilsmässan lever vi varannan vecka-liv och hos oss (vår nya familj) har vi en iPad, men hennes pappa har varken dator eller iPad och de behöver en sådan så väl båda två. Ska tillägga att hon har begränsad skärmtid så det handlar inte om att hon ska få hänga över en padda dagarna i ända hos båda föräldrarna 🙂.

 57. Jag skulle så gärna vilja vinna en ipad mini fullproppad med härliga toca boca appar som jag skulle låta mina gudbarn och systerbarn få spela på varje gång de är på besök. Jag har varit student i fem år och har krasslig ekonomi, så hos mig har pärlplattor och kottar varit leksaker. Det har funkat toppen och ingen har klagat hittills men det vore så kul att få chockera dem alla med nåt riktigt fint. När jag hörde på er pod och tipset om att tävla mer bestämde jag mig för att chansa, kanske det är min tur nu 🙂

 58. Har en fyraårig son som ligger lägst i den digitala hierarkin som råder med två storasystrar(11 och 14 år) och endast en surfplatta i familjen. Skulle vara roligt att få ge honom en egen som han på småsyskons vis självklart skulle låna ut till alla som vill prova.

 59. För jag vill kunna höra min dotters glada skratt när hon klipper håret på jultomten eller lagar mat åt monstren. Vilken lycka att höra sitt barn skratta så!

  1. Jag skulle ge Ipaden till mina föräldrar, världens bästa mormor och morfar, som ställer upp i vått och torrt, med allt som gäller barnbarnen. Snart fylls klanen på med två småttingar till, då jag och min man väntar tvillingar! Tror en padda fylld med Toca Boca spel skulle bli en succé hemma hos dem.
   God jul!

 60. Livet som 3-barns mamma är för det mesta härligt
  Ibland dock fullständigt kaos helt ärligt
  Känner mig stundtals som en trött toka
  Perfekt då att kunna ge barnen toca boca ❤️

 61. Så att brorsorna slipper lura Maria, 4 år, att det är lika roligt att leka med en pappbit som ser ut som en iPad. Hon går liksom inte på den längre…

 62. Jag vill vinna en iPad med toca boca appar till min 5- och 3-åring (bebisen får växa på sig lite först). Det är något som jag inte skulle lägga pengar på själv så det skulle bli en riktig fin överraskning och julklapp!

 63. Jag skulle vilja vinna en till mina barn, framförallt till storasyster som tagit emot lillebror med öppna armar trots en knasig start med mycket sjukhus. Hennes födelsedag passerade då mamma och lillebror var på sjukhus, en iPad mini full med toca boca skulle plåstra bra på mammans dåliga samvete.

 64. Så.. Jag ser mig omkring bland alla mammor (go girls!) men här kommer jag som pappa in och säger hej 🙂 Jag skulle jättegärna se att den här iPad:en kommer till mina (eller ja, de är ju även min underbara frus barn men ni förstår..) två döttrar, snart 5 och snart 2 år. De har om ni ursäktar uttrycket lekt sk*ten ur vår gamla iPad och snart ska vi fara iväg på ett flyg tillsammans, det blir minstingens första fem timmar på ett flygplan. Så för pappas skull, snälla ge mig en förhoppningsvis lugnare flygning och för tjejernas skull en roligare stund.

  Tack på förhand 🙂

  //Niclas – pappa!

 65. För att mina 3 barn på 4,2 och 1 år gör mig smått galen ibland då vi varit sjuka och hemma från förskolan hela hösten och jag kan inte sysselsätta alla 3 barnen 24/7 längre:)

 66. Kaoset som delvis råder hos oss, där det inte finns ’tillräckligt’ med skärmar och lillasyster (3) fullkomligt retar livet ur storebror (6) när hon förstör det han skapat i sina spel, skulle onekligen avhjälpas genom en extra skärm laddad med appar.
  Och kanske kanske kanske skulle mamma få läsa bloggar i fred på sin skärm 😉.

 67. Vi har redan en iPad till våra barn och behöver således ingen. Grannfamiljen däremot, som består av ensam mamma med tre barn, har haft det särdeles tufft de senaste åren och det skulle vara fantastiskt att få ge dem en iPad, något de bara kunnat drömma om!

  1. Hur ska jag kunna skriva att jag vill ge min yngsta en egen ipad när Frida vill ge den till sin ensamstående granne. Jag vill också ge den till Fridas granne, fast jag inte känner någon av dem.

  2. Skulle vara super att vinna en ipad mini men jag kan faktiskt köpa en själv till mina barn. Jag vill också att Frida ska kunna ge den till sin granne.

 68. Mina barns högsta önskan är en alldeles egen ”Aj-pudd”, och min högsta önskan är att uppfylla alla mina barns högsta önskningar. 🙂

 69. Det vore ju onekligen toppen att få vinna en iPad-mini och få ge den i julklapp till (surprise surprise) mina barn. Men så är det ju, man vill ge dem allt (ja nästan iaf.) men det finns ju begränsningar liksom. Och i december, ngr dagar efter jul, fyller vårt ena barn år och det gör ju december till en extra härlig månad om man ser till plånboken då (ok, dålig planering från vår sida, men vad ska man göra? 😉 Så att då får lite hjälp på traven med en synnerligen grym grej (som ibland verkar ha magiska krafter på så sätt att storasyster och lillebror helt plötslig blir sams då de får lov att se ett avsnitt av Alfons eller Charlie och Lola!).
  Oavsett hur det blir, ser ju att konkurrensen är stenhård (jag menar; pappan ovan har ett starkt case alltså;), så vill jag passa på att önska God Jul och Gott Nytt År!

 70. Mitt barnbarn Lotta måste ha en egen iPad så atthon kan Facetima med mig nu när hon ska flytta långt bort. Och varje gång hon spelar ett Toca-spel kommer hon att tänka på sin mormor ❤️

 71. Som vi vill ha en iPad att sitta och surfa och spela på tillsammans, vore en toppenjulklapp till vår lilla familj 🙂

 72. Jag har världens snällaste syster som alltid ställer upp för allt och alla; mig, 91-åriga farmor, sina vänner. Nu skulle nog hon inte uppskatta spelen så mycket men hon har en fantastisk son, min älskade systerson, som verkligen skulle bli överlycklig av denna present. Så om jag vann skulle jag slå in den i ett fint paket till honom under granen.

 73. Det vore som en gåva från en högre makt att slippa konflikterna kring vem av barnen som ska få ha vår gamla sega padda. Sen vore det extra kul att kunna ge lillsyrran- hon som alltid får brorsans avlagda leksaker och kläder- något nytt och fint som är mest hennes. Att den just är laddad med Toca boca gör att vi faktiskt kommer kunna sitta tillsammans i familjen- även vi stora älskar Toca bocas tokroliga appar- och då blir ju ipaden något än mer bättre än den akutbarnvakt den tyvärr mest nyttjas som.

 74. Jag skulle ge bort iPaden i julklapp till min mamma och pappa, världens bästa mormor och morfar! De ställer upp i alla lägen, för sina barnbarn, och snart utökas klanen med två småttingar till, då jag och min man väntar tvillingar. En padda fylld med Toca Boca spel skulle bli en succé hemma hos dem!
  God Jul & Gott Nytt År!

 75. Toca Bocas spel är fantastiska på alla sätt och vis!

  Särskilt för mina barn som har en pappa född i Filippinerna men uppväxt på Nya Zeeland. Och en mamma som kommer från en liten by i Lappland, där vi nu också bor sedan en tid tillbaka.

  Toca Bocas spel kan nog hjälpa mina barn att inte se sig själva som så annorlunda, trots att de ser annorlunda ut och har en lite annorlunda kultur än de flesta i sin omgivning.

  En ipad skulle desutom göra att mamma och pappa får ha sina telefoner i fred… 😉

 76. Jag skulle vilja vinna denna helt enkelt för att jag har en väldigt hoppig och studsig liten kille på 4,5 år hemma som studsade i soffan så familjens ipad åkte i golvet. Nu är den något.. (helt) defekt och han är superledsen. Detta skulle vara en underbar present till honom. Han älskar Toca Bocas matspel och att hjälpa till med maten i verkligheten med!

 77. Jag känner mig ganska gammaldags när det kommer till det här med spel (”ut och lek istället”!!) ryter jag åt barnen när det tjatas om skärmtid. Ungefär som när man själv satt och tittade på video 🙂 Men Toca Boca är ju faktiskt ett väldigt fint och vettigt spel på många sätt. Och en Ipad mini vore ju också väldigt, väldigt trevligt för barnen att spela på, istället för vår ”antika” lap top!

 78. Eftersom mormor och morfar bor 40 mil ifrån oss hade det varit en perfekt grej för oss att ha i bilen. Barnen (tvillingar) är nu bara 1 år så än så länge tror jag de är för små. Men så fort de skulle uppskatta en sådan här grej så det går smidigt att köra till mormor och morfar så hoppas jag på fler resor dit! Vi saknar dem så!

  1. Hej! Det vore toppen att vinna denna till våran dotter. Vi spenderar mkt tid på sjukhuset på pga hennes sjukdom och det vore toppen att kunna ge henne en IPad så att vänte tiderna blir mer varierande en pysslet som vi har med oss då hon inte alltid orkar med det. Tack på förhand!! Teodora

 79. Storebror spelar tv-spel. Mellanbror spelar på paddan. Och lillasyster då? Hon som alltid får ärva brorsornas gamla grejer? Tänk om hon kunde få något sprillans nytt och fint så brorsorna kan bli lite avundsjuka på henne!

 80. En egen iPad mini hade varit helt perfekt till mina små. Ska snart ut på en långflygning och med denna skulle de kanske kunna sitta still en stund. Så med närmare eftertanke hade det varit en perfekt present för en trött mammas skull.

 81. Jag vill vinna därför att jag väntar mitt tredje barn och vi ”endast” (ve och fasa) har en ynka Ipad i familjen att dela på. En Ipad som från början faktiskt var MIN men som barnen helt tagit över och även (såklart) haft sönder. En ynka trasig Ipad delar vi alltså på – fyra som snart blir fem.

 82. Hej igen! Efter att ha lyssnat på podden idag! Japp, jag tycker verkligen att jag är värd en present! För att inte tala om mina småttingar 🙂 Vi vill verkligen vinna! Once in a life time, vore så himla kul! Kram Eva

 83. Gah, nu måste jag vara med! Motivering: jag och min man har jobbat järnet i drygt 6 år med vår matbutik som vi driver i franschiseform. När vi startade företaget så var det vara vi två, nu har vi tre barn. Barnen är 5, 4 och 1,5 år gamla. Nu har vi sagt upp avtalet och vill spendera mer tid med barnen. Vår sista arbetsdag blir på nyårsafton och sen vill mannen ut på långsemester till Latinamerika. Jag har varit så orolig för allt som kan hända och nervös inför resan men har äntligen bestämt mig för att den här chansen kommer inte igen! Vi står ju mellan jobb och ingen av barnen går i skolan.. Så vi åker! Och tänk va mycket en iPad mini fullproppad med appar hade hjälpt vår (och medresenärernas) flygresa! 🙂 Håller tummarna…

 84. Har en femåring hemma, han har ett funktionshinder som gör att hans muskler inte riktigt gör som han vill. Till hösten är det dags för förskoleklass och vi har fått veta att datorn och paddan kommer bli viktiga för att han ska kunna tillgodogöra sig undervisningen. Vore toppen om han kunde få en padda för att kunna förbereda sig inför starten.

 85. Ja tack vill hemskt gärna vinna detta grymma pris! Dels skulle det vara trevligt för oss vuxna att återfå kontrollen över familjens befintliga padda, dessutom har min son växt ifrån de flesta av sina appar och att få ett helt gäng av Toca bocas fina appar.

 86. Min treåring blir storebror i april och en egen padda med bästa Toca bocaspelen hade underlättat det nya tvåbarnslivet avsevärt… Lycka till med nya bebbeliten!

 87. Vi har ingen padda. Häromdagen sa min 4åring: alla barnen på dagis har iPad, men inte hon. Jaha, där kom den…”alla har utom jag.” Nä vi har ingen men vi kanske kan vinna en nu (håller tummarna)!

 88. Att spela spel från toca boca är både lärande & kul,
  Favoriten här hemma är toca cars där allt rullar på hjul,
  Övers på barnens önskelista detta år,
  Är en iPad som de hoppas att vi förstår,
  Vi säger att den är allt för dyr,
  Så barnen försöker göra detta till ett stort äventyr,
  Det tränar på cirkus konster,
  Det klär även ut sig & låssas vara monster,
  Dyrt inträde till detta får vi snällt betala,
  Men stola blir vi när vi ser dem tala,
  Barnen är bara sex & fyra,
  Men ändå jobbar & sparar som en myra,
  Allt för att drömmen ska bli sann,
  Tänk om dom en egen iPad vann!!!!

 89. För knappt två dygn sedan födde jag vårt andra barn, en ljuvlig liten pojke. Fortfarande omtumlade efter förlossningen, som gick bra och var oändligt mycket smidigare än min första men ändå så klart en enorm kraftansträngning och en helt surrealistisk upplevelse, är vi nu hemma och har presenterat lillebror för storasyster. Storasyster är 2,5 år och har mycket blandade känslor inför lillebror så jag tror verkligen att det skulle underlätta vid kommande långa amningsstunder i soffan om hon fick spela TocaBoca-spel på en iPad i soffan bredvid medan lillebror äter. Hon har redan provat några spel på min telefon och älskar dom!

 90. Barnen älskar toca boca och jag med. Är så trött på alla gratisappar med smink och frisyrskräp som inte tillför barnens vardag något alls. Inte enligt mig iallafall…

 91. Ååååh vilken underbar vinst. Med tre barn mellan 10 och 4 år vore detta en riktig toppenvinst. Vi har ingen padda så barnen skulle verkligen bli glada om vi vann den här tävlingen.

 92. Skulle vara den perfekta julklappen till min dotter som älskar att spela Toca Boca spelen! Hon skulle bli överlycklig över att dessutom få en egen iPad!

 93. Högst upp på min fantastiska dotter Alice önskelista står en egen ipad. Tänk om du skulle kunna ordna det bästa Cecilia Blankens!

 94. Edith snart tre år älskar att mixa och steka broccoli till kräsna monster, att knyta upp knut på daggmask, laga benfrakturer och schamponera och färga hår! Edith älskar Toca Boca! Edith ska dessutom i dagarna få en lillebror så då hade ju denna padda suttit fint som en storasyster-gift i all uppmärksamhet som lillebror kommer få.

  Tack för världens bästa blogg och podd

  Kramar från Johanna

 95. Nu har mamma tröttnat på att låna ut mobilen till alla spelsugna små killar i familjen, nu är det verkligen dags att i år ligger det en ipad mini under granen, det kan jag lova kommer älskas av alla barnen, jag vill åter om min mobil ta kontroll, så jag drömmer om en ipad med massor av barnsligt innehåll!!

 96. Hej hej, ännu en gång!
  Vi hoppas på vinst här hemma 🙂 🙂 Det vore så härligt att få vinna! Kidsen älskar Toca boca 🙂
  God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *