Vinn lyxiga solglasögon

Blankens-bild

Älsklingar! Solen steker (nåja, då och då i alla fall) och våren gör oss extra snygga och glada. Bara därför (och lite för att Synsam gillar er, och jag gillar Synsam och deras löjligt tillfredsställande glasögonutbud) har vi fixat en tävling där inte mindre än tre av er superhärliga människor där ute kan vinna ett par megalyxiga solglasögon från till exempel Gucci, Dolce & Gabbana, Persol, Saint Laurent eller Tom Ford.

Gör så här: Välj vilken av mina favoriter ni gillar mest – ni hittar urvalet här, hos Synsam – och uppge ert namn och en kort mening i kommentarsfältet nedan och motivera varför ni vill ha just de bågarna. Tävlingen börjar NU och pågår till och med 12.00 svensk tid nästa torsdag den 24/4. Följ sedan Synsam på Instagram (synsam_sv) – så publiceras vinnarna och vinnarmotiveringarna där!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Elin Granat
  Elin Granat

  Jag skulle vilja ha saint lauren solglasögon. Jag har under dessa åren (med barn) köpt billiga solglasögon pga att man har gett dem något att pilla med när man har glömt att ta med någon leksak. Nu när barnen är större så finns ju det behovet inte längre men likaväl har jag kvar ett par som är så repiga att jag tror min syn har blivit sämre varje gång jag har på mig dem.

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  Åh, de blommiga Dolce & Gabbana vae riktigt snygga!

  Jag har ganska ordentligt synfel och skulle verkligen behöva ett par riktiga solglasögon och inte sånt där taskigt solskydd som är i glasen hos de vanliga kedjorna. Men även om jag vet att jag behöver det så har jag lite svårt att unna mig det och kör vidare på mina brillor med obetydligt solskydd. Dumt.

 3. Profilbild för Helena Larsson
  Helena Larsson

  Efter flera år med samma glasögon bestämde jag mig för några veckor sedan att nu var det dags att köpa nya och uppdatera min stil. Jag bestämde mig för att pröva Synsam och hade en timme av ren glädje med personalen och gick därifrån helnöjd så varför inte fortsätta med solglasögon från Tom Ford, det skulle vara pricken över i:et och en bra start på sommaren!!

 4. Profilbild för Åsa Henriksson

  Nybliven mamma (undertecknad) som ALDRIG hinner sminka sig önskar dölja detta faktum bakom ett par urläckra saint-laurent-classic7-919ha. Så är sommarsnygget fixat! 🙂

 5. Profilbild för Åsa Faxéus
  Åsa Faxéus

  Colin från Tom Ford känns som ett självklart val med sin klassiska form men ändå med en trendig touch, perfekt till sommarsemestern!

 6. Profilbild för Agneta Karlsson
  Agneta Karlsson

  Hejsan! Jag blev alldeles kär i dom första blommiga från Dolce Gabbana! Jag skulle bli så himla glad om jag fick ett par för jag har aldrig haft såna märkes solisar. Det har alltid funnits viktigare hål att stoppa pengar i! Jag har redan drömt om dom solisar som du hade från DG, dom med krussidulls och nu är jag lika kär i dom här!!!!!! Hoppas Hoppas Hoppas

 7. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Hej! Om jag mot all förmodan skulle vinna är det Persol649 som jag skulle välja. Bara att de en gång bars av Steve Macqueen gör det om än lite mera magiskt att bära just dem. Vardagen kommer att te sig lite coolare, lite snabbare, och lite underbarare, bakom de italienska varma soliga glasen. Känna den varma vårsolen värma mitt ansikte och den solljumma vinden mjukt blåsa mitt hår. Får mig att drömma mig tillbaka till min favoritplats, pays basque snart är jag hos dig!!!

 8. Profilbild för Andrea Dahlgren
  Andrea Dahlgren

  Jag skulle älska att ha ett par Persol på näsan i sommar! Ett par så klassiska men ändå svincoola glasögon känns som en fantastisk stilinvestering!

 9. Profilbild för Ak
  Ak

  Jag känner att jag BEHÖVER ha ett par fräcka glajor med ordentlig kvalitet från Saint Laurent. De väger upp alla daterade kläder i flerbarnsmorsagarderoben 🙂

 10. Profilbild för Paulina
  Paulina

  Valet är givet, SAINT-LAURENT-CLASSIC7-919HA, totalt fab, men föööör dyra just nu om en måste prioritera! Vilket en tyvärr måste…

 11. Profilbild för Eleonor
  Eleonor

  TOM FORD pilotbrillorna. De är så snygga just vad jag behöver för att gömma påsarna under ögonen:) Kram en trött Eleonor.

 12. Profilbild för Anna L
  Anna L

  Hej Cecilia! Mitt hår börjar äntligen anta någon form av frisyr efter att jag tappade det på grund av den cellgiftsbehandling jag var tvungen att genomgå när jag fick bröstcancer. Jag saknar mitt långa hår sjukt mycket och har svårt att förlika mig med det nya korta. Försöker dock hitta nån cool stil som passar med mitt korta hår och tror då att ett par Saint Laurent skulle kunna sitta ganska fint då.

 13. Profilbild för Nanna
  Nanna

  Lätt Tom Fords pilotisar. (TOM-FORD-TF338-28F-COLIN), Kom på det i söndags när jag såg en assnygg brud på blomsterlandet att ”de är sånna jag ska ha” så jag kan se ut som du uuu. Det vill jag nuuu u.. dibbidooo … ! LOVE

 14. Profilbild för Charlotte
  Charlotte

  Tom Ford- Abbey glasögonen hade gärna fått pryda mitt ansikte denna vår och sommar och många år till. Ett par klassiska brillor som kommer funka länge.
  Som nybliven mamma går det lilla man får in till blöjor och mat, babyn är prio 1! Och eftersom mina gamla solglasögon krossades när jag råkat slänga ner dem i skötväskan så går jag just nu utan i vårsolen eftersom jag inte har råd till nya. Hoppas därför på att vinna!

 15. Profilbild för Elin olsson
  Elin olsson

  Tom Ford tf338-28f-Colin skulle sitta utmärkt på en mamma som går på föräldrapenning och aldrig unnar sig nåt! Barnen prio 1 och mamma prio ? just nu…

 16. Profilbild för Kristin
  Kristin

  Abbey från Tom Ford ger mig solglasögons orgasm! Skulle aldrig ta av mig dom!

 17. Profilbild för Frida
  Frida

  Tack vare dig så har jag hittat till Synsam. Det är många år sedan jag köpte ett par nya glasögon och går allt för ofta i linser till vardags. Nu ska det bli ändring på det och vårens stora investering blir ett par nya utprovade glasögon. Så jag skulle önska mig ett par coola Saint Laurent bågar som jag kan glida runt i solen med i sommar. Tack för en skön blogg!

 18. Profilbild för christin
  christin

  SAINT-LAURENT-CLASSIC7-919HA My gaad så snygga!! Jag har skaffat linser, yes är en glasögonbrutta annars, och skulle nu gärna ha ett par snygga glajor att glassa i solen med! Mvh. Christin

 19. Profilbild för Lotta Jönsson
  Lotta Jönsson

  Tom Ford pilotbrillorna hade passat perfe! Mitt solglasögon behov startade när jag bodde i Cali i ett år. Nu förbrukas dom året runt. Med ett dyrgripar kanske det räcker med ett par i ett par år

 20. Profilbild för Julia
  Julia

  DOLCE-O-GABBANA-DG4198-2745-8G

  Because I would be cool as a cat and and feel like a rockstar!

 21. Profilbild för Sanna Bolinder
  Sanna Bolinder

  Med de super snygga Tom Ford pilotbrillorna kan jag känna mig lite snyggare och dölja tröttheten när vi åker på första resan utomlands med två barn.

 22. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Jag har fortfarande inte 31år gammal lyckats hitta ett par solglasögon som jag känner mig fin i och passar i. Har ett smalt ansikte och tycker bara att alla jag testar känns fel

  1. Profilbild för Jennie
   Jennie

   Konstigt, det försvann lite text.. De svarta Tom Ford var ju ljuvliga, vågar man hoppas att de funkar även för mig? Håller tummarna!

 23. Profilbild för Hevi Määttä
  Hevi Määttä

  Överst på min önskelista (det är ju morsdag snart) är ett par snygga, lyxiga och tidslösa solbrills att glassa runt i så därför vore det ju en dröm att vinna pilotisarna från Tom Ford!

 24. Profilbild för Helen
  Helen

  De runda från Gucci får mitt hjärta att slå extraslag. Kan se mig i dessa en gassande sommardag. Vill skydda mina blå med Gucci-blå på. 🙂

 25. Profilbild för Linnéa T
  Linnéa T

  Hur löjligt snygg hade man inte sett ut i de asballa bågarna från Saint Laurent i sommar. Hade glassat runt i dessa varje dag, hela dan!

 26. Profilbild för Sandra Johansson
  Sandra Johansson

  Stor solbrillekatastrof inträffade i morse då 2,5 åring fick tag i mina älskade Rayban. Knakelibrak så var dem sönder. Skulle bli tokglad om jag vann ett par Laurent
  saint-laurent-classic7-919ha. Håller tummarna

 27. Profilbild för Maria Karlsson
  Maria Karlsson

  De från Saint Laurent. Eftersom jag förra sommaren gjorde det briljanta valet att lägga mina Ray Ban på biltaket. De låg inte kvar efter min man varit och handlat ( det gjorde mobiltelefonen däremot som hav lagt bredvid). Sedan dess har jag bara haft billiga slit och släng men skulle vara extra försiktig med ett par riktigt fina glajor igen.

 28. Profilbild för Maria
  Maria

  Samtidigt som våren kom till stan var det plötsligt inte han och jag längre. De största bågarna skulle verka som en fasad för att dölja mina kinder streckiga av gråtränder och min blick som inte kan le, utan avslöjar att hjärtat är krossat och själen bruten. Så Gucci antar jag.

 29. Profilbild för Lina
  Lina

  De från Saint Laurent är mina favoriter. Jag har adrig tyckt mig ha råd till ett par fina märkesglasögon. Inget fel på HM:s men jag vet att jag och mina ögon skulle uppskatta lite högre kvalitet 🙂.

 30. Profilbild för Victoria
  Victoria

  Pilotisarna från TomFord. My god! Solglasögonen- Min bästa accessoar. Känner mig bekvämare än bekvämast med brillorna på. Då kan ingen kläd eller hårkatastof stoppa mig. Jag känner mig ändå snygg.

 31. Profilbild för Victoria
  Victoria

  Blev lite fel. Hann inte skriva klart. Tilllägg: Med Tom Ford pilotisarna skulle jag dessutom känna mig cool!

 32. Profilbild för Diana J
  Diana J

  Jag skulle vilja ha Saint Laurent bågarna av den enkla anledningen att mina enda solglasögon och oerhört älskade Wayfarers blev krossade för två veckor sedan. Tappade dem ur väskan, brum brum sa bilen som åkte förbi och jag fick Wayfarers – pannkaksversionen. Hoppas nu på lite tur i oturen så jag kan få vinna ett par nya snygga bågar.

 33. Profilbild för Aggie
  Aggie

  Ett par Tom Ford till min älskade sambo tävlar jag gärna om! De är han verkligen värd för han är en fantastisk sambo och pappa till våra två barn. Så vi kan sitta ute i solen och dricka något kallt och läskande medan barnen leker i sommar och bara njuta , ljuvligt!

 34. Profilbild för RB
  RB

  Gucci
  gucci-gg4247-s
  3990:-
  Gärna dessa! Inte för att jag verkligen behöver ett par utanför att jag älskar roliga solglasögon.
  Livet har varit sorgset ett tag och jag vill att solen ska lysa kunna lysa på mitt ansikte igen.
  Jag vill njuta av att det som varit sorgset nu är långt borta.
  Kram R

 35. Profilbild för Carlie
  Carlie

  Snyggingarna från Saint Laurent, mina drömglajor just nu!
  Beroende av solglasögon nu när solen tittar fram vilket såklart är underbart men också ett himla sjå när man är ljuskänslig med epilepsi. Men det ger mig iaf en ständig ursäkt att investera i fler par.
  Tack för en härlig blogg / Carlie

 36. Profilbild för blyger
  blyger

  Dolce & Gabbana snyggingarna med guld vill jag ha! Kattögon är helt rätt och så guld för sommaren! Kommer att vara värsta morsan att hämta på skolan med dem 🙂

 37. Profilbild för Malin
  Malin

  Min spontana tanke är pilotbrillorna från Tom Ford, har ju använt liknande denna modell sedan 2009, men kanske att man skulle våga sig på Saint Laurant?!

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/saint-laurent-classic7-919ha.aspx

  Vansinnigt snygga!
  Min motivering för att få vinna är att det är min födelsedag idag, nr 34 i ordningen, och jag skulle älska dem. Och ge dem ett bra hem med många resor över världen. 🙂

 38. Profilbild för Anna
  Anna

  Jag vill vinna de blommiga Dolce & Gabbana åt min syster Stina. Hon är gravid med sitt andra barn, jobbar hårt och förtjänar verkligen lite lyx. De passar henne perfekt, sofistikerade med en quirky twist. 🙂

 39. Profilbild för Malin
  Malin

  Jag skulle vilja ha de svarta Tom Ford. Har tittat på dessa sedan du länkade dina favoriter senast, varje gång jag går förbi en butik med glasögon sneglar jag in med nyfiken blick om de ”råkar” ha någon form av rea.. So far, nothing! och tyvärr räcker inte studentplånboken till.

  Malin

 40. Profilbild för Elin

  De gula glasögonen från Persol skulle sitta som en smäck när jag går ut med ungarna på älven. Ja, går-eftersom vi bor i en liten by i norra Lappland kan vi fortfarande gå PÅ älven. Det är just förflr jag behöver nya solisar också- det är så ljust av all snö!

 41. Profilbild för Alexandra
  Alexandra

  Saint Laurent

  Önskar så att man en gång kan ha ett par riktiga brillor där man slipper kisa. Att äntligen ha något som verkligen är bra för ögonen vore underbart!
  Så med förhoppning att se nåt denna sommaren skickar jag denna vädjan 🙂

 42. Profilbild för Ida F
  Ida F

  Jag älskar verkligen solbrillor, det är liksom pricken över i. MEN drabbas varje vår av lite ångest när de ska börja användas och känner mig lite… utklädd? Ovan? Brukar ordna till sig så småningom om men med ett par klassiska Persol känner jag att jag skulle se precis sådär solbrille-cool-och-sval-ut direkt!

 43. Profilbild för Maria irene
  Maria irene

  Jag kan bara drömma om ett par glajjor från saint Laurent, de är glasögon i perfektion! Älskar sköldpaddefärgade bågar i retrotappning som förgyller ljusa dagar!

 44. Profilbild för Sara
  Sara

  Saint Laurent classic, eftersom jag har saknat den här formen och färgen på bågar. Färg och form passar mitt ansikte, känns så JAG och dessutom får jag flashbacks till -90talet som modet just nu påminns om.
  Glad påsk!

 45. Profilbild för Beatrice
  Beatrice

  Ett par Tom Ford (Colin) får mer än gärna sitta på min näsrygg under soliga dagar! Jag ska jobba och plugga stora delar av sommaren och skulle vilja peppa och uppmuntra mig själv med ett par riktiga pang-solglasögon!

 46. Profilbild för Ellen
  Ellen

  Jag skulle vilja ha GUCCI-glajorna så jag kan glida runt på nån härlig strand med min snubbe i sommar och känna mig fortsatt härligt tokförälskad och samtidigt coolast i stan.

  Stor kram för en underbart härlig blogg!

 47. Profilbild för Hanna johansson
  Hanna johansson

  Jag blir så exalterad att jag nästan tror att jag redan har vunnit, jag går in med samma känsla varje gång… Och så vinner man aldrig. Men så tänker jag att nästa gång är det min tur 🙂 så att få leva i ett par saint Laurent i sommar skulle vara ljuvligt! 🙂 /Hann

 48. Profilbild för emma
  emma

  Jag o ett par Saint laurent. Kärlek för evigt 🙂

 49. Profilbild för Isabella
  Isabella

  Man lyssnar på dig och Swanberg och drömmer ju sig bort lite till LA – vajande palmer and all. Skulle nog vara enklare att visualisera att vara på plats med Saint Laurents klassiska i sköldpadd på nästippen..

  1. Profilbild för Isabella
   Isabella

   isabellabw på instagram för tydlighets skull 🙂

 50. Profilbild för Viktoria
  Viktoria

  Bruna persol ! Mina ligger på havets botten efter utlåning till min sambo. Till min födelsedag skulle därför ett par nya vara perfekt!!

 51. Profilbild för Nathalie
  Nathalie

  Saint Laurent
  De senaste fem åren har jag köpt ETT par solglasögon för 79kr, anledningen är att jag varken har känt mig fin eller bekväm i de modeller jag hittills stött på och somrarna har gått åt till att kisa och skymma solen med händerna. Fram till nu; glasögonen från Saint Laurent är perfekt filmstjärnesnygga och kommer att kännas långt mer än fina och bekväma om de får pryda min näsa och skydda mina ögon under soliga dagar framöver!

 52. Profilbild för Ida
  Ida

  Saint Laurent
  saint-laurent-classic7-919ha

  Drömmer varje vår om ett par riktigt fina solglasögon men så kommer mamma-samvetet. Ska jag verkligen lägga så mycket pengar på mig själv. Bättre att lägga dem på barnen och så köper jag ett par fula för under 100 lappen. Denna vår vill jag uppfylla min solglasögondröm utan att få dåligt samvete

 53. Profilbild för Maria
  Maria

  Saint Laurent
  Som mamma finns det vissa saker jag inte kan unna mig att köpa – dyra solglasögon är en sådan sak. Dessa skulle skydda mig mot solen på sommarens upptåg med mina barn 🙂

 54. Profilbild för Maja
  Maja

  Jag skulle vilja ha ett par saint laurant classic. Tror att de skulle kunna tillföra lite glamour i mitt liv 🙂 Är mammaledig och dessutom doktorand utan finansiering och har därför inte råd att köpa designerbågar själv. Skulle kännas som lite guldkant på tillvaron att få flasha runt i ett par supersnygga saint laurent

 55. Profilbild för Josefin
  Josefin

  Har precis uppdaterat jeansgarderoben med ett par utsvängda slitna jeans, överlycklig över att det äntligen kommer tillbaka. Det vore pricken över i och ingen skulle känna sig mer glamourös än jag med ett par solglas från Gucci till jeansen. Den ultimata 2000-talsuppdatering av en svunnen tid.

 56. Profilbild för Tove Castor

  Saint Laurent
  Jag kommer låta dem resa och se världen, se mina barn skratta och havet glittra. De kommer få addera guldkant på terassen, dölja rödgråtna ögon och tillsammans med röda läppar rädda mig alla osminkade dagar. De kommer få uppleva livet!

 57. Profilbild för Nadja Persson
  Nadja Persson

  Jag hade valt Saint Laurent!
  Jag är student och med allt vad det innebär är det sällan man kan uppdatera garderoben. Men ett par riktigt schyssta och coola solglasögon skulle näst in till uppdatera hela min garderob! Det hade gjort så mycket, mina gamla T-shirts och jeans hade plötsligt blivit så mycket roligare.
  Kram!

 58. Profilbild för Christin
  Christin

  Tom Ford ögonen
  För att jag fixat med en massa påskägg till min finfina familj trots att de säkert kommer glömma mig i år igen…

 59. Profilbild för Lotta Slätt
  Lotta Slätt

  Tom Ford.The new love of my life (kan jag känna lite spontant). Hur motivera när det är heeelt rätt? Nu förväntar jag mig massor av solsken så vi alla blir vinnare oavsett vinst eller ej.

 60. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Tom Ford
  tom-ford-tf327-01b-abbey!!!
  Älskar, älskar dom! Och min unge, fast kanske ngt. Mindre vid just DET tillfället, då ungen slängde i mina nya fina ihopsparade brills ombord förra våren. Nu springer jag omkring i hm’s surt repade..

 61. Profilbild för Martina
  Martina

  Saint Laurent! Dom är assnygga och alldeles för dyra för jag ska köpa dom själv! Hade känt mig så cool i dom!

 62. Profilbild för Elise
  Elise

  Tom Ford (tom-ford-tf338-28f-colin)
  För att känna mig finast till nya barnvagnen som mitt första mirakel ska promeneras i!
  Elise

 63. Profilbild för Ida
  Ida

  De svart/guldiga från Dolce&Gabbana. Så klassiska men tar ändå plats och jag skulle aldrig våga köpa dem själv för jag är en safe player men åhhhh vad jag skulle använda dem om jag ägde dem!

 64. Profilbild för Sarah
  Sarah

  Mina favoriter är klart saint Laurent.
  varför jag?
  ibland känns livet så klart,man vet precis vägen men så kommer dimman och man tappar den. Så känner jag just nu med både mina två kids,mitt hem,mitt jobb,min stil. Så att vinna skulle inte lösa nått men skulle ge mig en vägvisare i min stil.
  // sarah

 65. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Persol 649 är perfektion! Dessa brillor skulle få en kul sommar med mig. Vi ska på roadtrip till södra Europa där det bjuds på brölop, sol, bad och en väldigt massa fest.
  Vi ska också sola runt oss på Malmös gator. Det kommer att bli succé!

 66. Profilbild för Ninja
  Ninja

  Jag hade valt dem i svart och guld från Dolce & Gabbana, de känns lagom glammiga att hänga vid plaskdammen i!

 67. Profilbild för Sara Nordström
  Sara Nordström

  Saint Laurent
  Dessa glasögon skulle används till sommarens soliga dagar. Dagarna då smink känns överflödigt. Dagar få man bara vill vara…

 68. Profilbild för Josefin
  Josefin

  Guccibrillorna skulle passa perfekt till cabresan från San Francisco till LA som vi ska göra om 2 veckor! Efterlängtad (barnfri!) semester i 10 dagar 🙂

 69. Profilbild för Anna Lindblom

  Jag tror att jag hade passat precis svinbra i Saint Laurent:en. Bara det liksom.

 70. Profilbild för Victoria
  Victoria

  Hallå! Jag önskar mig Saint Laurent. Så att jag från det mörka kan tassa och i en ljusnande framtid glassa. På mig kommer glasögonen att lysa likt en gloria, jag heter föresten Victoria!

 71. Profilbild för Emma
  Emma

  Bild ur mitt kaotiska småbarnsliv: I förra Vabb-veckan var jag hemma med min 2,5 åring och lilla 6 månaders bebis. Mycket händer på samma gång och jag ska då lite fiffigt rensa på vår köksö ?! Råkar då istället för att kasta mina sjukt repiga trotjänare till solisar, kasta helt nyinköpta för säsongen! Nu är de repiga kvar hos mig och jag hade väl börjat acceptera att så är fallet denna säsong.. Men kanske kanske skulle ett par sköldpaddsfärgade Persol kunna få snygga till mig i sommar?

 72. Profilbild för Malin

  Saint Laurent! Efter att ha bott i sex olika rum och lägenheter under två år och parallellt med detta arbetat med superstressigt jobb har jag äntligen fått en EGEN lägenhet (min alldelles egna för första gången) till sommaren! Dessa glasögon skulle vara perfekta inflyttningspresenten!

 73. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Jag säger ja tack till ett par skuggor från Saint Laurent! Dessa hade sedan suttit fastklistrade på min näsa sommaren igenom / En som är trogen kund hos Synsam sedan ca 20 år tillbaka

 74. Profilbild för Renée Lingons

  Tom Ford – Jag har precis hämtat ut min splitter nya bil. Liten, snabb, svart och cool. Självklart måste jag ha ett par coola solglasögon som passar mig och min nya bil! ;o)

 75. Profilbild för Agnes
  Agnes

  I augusti i år ska jag glida med bil längs USAs västkust i, förhoppningsvis, gassande sol och gärna ett par Saint Laurent
  saint-laurent-classic7-919ha. Med start i SF och slut i LA kan jag bara önska att jag kommer att känna mig lika cool som du är!

 76. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Mina favoriter är de gula från Persol.
  Behöver verkligen vinna. Inte bara vill. Är gymnasielärare. Mina elever frågade häromveckan om jag var släkt med Annie Lööv. Inget fel på henne, men hellre ett par snygga Persol än en enfärgad dräkt. Behöver tydligen coola till mig lite…

 77. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Har unnat mig lyxiga solglasögon en gång i livet då jag skulle fira påsk hos familjen i Norrbotten. Hann använda de nya glajjorna ca en timme innan jag tappade dem ur fickan på en skidtur och de blev överkörda av en skoter som kom efter. Det är snart 15 år sedan men känslan, BESVIKELSEN, när jag såg resterna av dem i snön känns som i går! Kanske Saint Laurent kan bli bättre omhändertagna 🙂
  Mvh Åsa aka. bkiddo75

 78. Profilbild för Ulrika Lindström
  Ulrika Lindström

  TOM FORD TF338-28F-COLIN Skulle jag passa så bra i!! Jag vill gärna ha de då vårsolen ofta är stark och min migrän kan jag nästan helt undvika om jag använder solglasögon, och gärna snygga sådana!

 79. Profilbild för Johanna

  Tom Ford
  tom-ford-tf327-01b-abbey Måste vara dom snyggaste solglasögonen jag sätt !! Kommer vara urläcker i dom vilka kläder jag en väljer ! Så snälla låt mig vinna dom 🙂

 80. Profilbild för Ida Johansson
  Ida Johansson

  Till min favoritstad Palma jag drar i ett par dar, med ett par Saint Laurent om jag tur har!

 81. Profilbild för Magda
  Magda

  Jag skulle vilja ha de finfina från Saint Laurent! Efter att ha kisat i drygt 30 år har jag precis upptäckt solglasögon (ja, det tar visst lite längre tid att bli vuxen på vissa områden…) och insett att livet blir lite härligare med bra bågar. Och jag är inte den som tackar nej till härligt!

 82. Profilbild för Elena

  Under de 5 senaste åren har jag inte haft solglasögon mer än en sammanhängade vecka… Varje gång jag har inhandlat ett par har de kort tid efter:
  1) gått sönder när jag i panik försökt rädda mig från bländande sol under bilköring
  2) blivit ”stulna” av min sambo som tycker att de passar honom så bra… mitt hjärta har inte kunnat säga nej. Jag vet, no good!
  3) blivit leksak (without permission of course!) till min 2åriga son som lyckats knäcka dem när jag har tittat bort en endaste sekund
  4) blivit bortglömda på flygplanssäte i Grekland 1 dag efter inköp (förstå hjärtekrossen!)

  Det vore väl för bra för att vara sant att jag, maybe maybe, skulle vinna ett par Saint Laurents att ha på mig just under denna sommar när jag är gravidtjock och inte har ett plagg som passar…. Men lite tur kanske de lever de kvar liiiite längre denna gång. Tack för en bra blogg!

 83. Profilbild för Karin
  Karin

  Jag köpte mina första ”riktiga” solglasögon förra sommaren och som jag har älskat dom. Har sluppit kisa och känt mig som en moviestar! Så hände det som inte fick hända- dom hamnade i min dotters knubbiga små händer och sen var dom sönder… De påminner mycket om dina favoriter från Saint Laurent och därför vill jag så förbaskat gärna vinna dessa! Ska dessutom på solsemester i maj, och att köpa ett par nya älsklingar skulle spräcka resebudgeten totalt.

 84. Profilbild för Anna
  Anna

  Hej Cecilia!
  Nästa helg fyller jag år (29) och känner mig faktiskt mer tillfreds med mig själv och mitt liv än någonsin förr då mycket saker har fallit på plats under året som gått 🙂 Även om jag är nöjd med allt jag har idag så hade det varit fantastiskt kul med ett par snygga Tom Ford -tf338-28f-colin glajjor i födelsedagspresent

 85. Profilbild för Charlotte
  Charlotte

  Åh, dina favoriter från Saint Laurent!! Helt perfekta! Något jag aldrig skulle unna mig själv. Men fyller 30 i sommar och kanske är dags för ett par godingar att landa på min näsa 😉?

 86. Profilbild för Malin Elvertrø
  Malin Elvertrø

  Vad hade inte varit snyggare än ett par Gucci på näsan när jag och min man styr kosan till Svalbard om en månad?! Snacka om att isbjörnen hade blivit impad!
  Jag håller därför tummarna för ett par Gucci gucci-gg4247-s.

 87. Profilbild för Emma

  Jag skulle vilja vinna solglajjerna från Saint Laurent, helt enkelt för att de var de snyggaste jag någonsin sett. Är just nu så besatt. Hoppas på vinst annars blir det knapert nästa månad, det brukar det vara för en student och några större utsvävningar (som denna) existerar ju inte. Egentligen. Hmmrfm.

 88. Profilbild för Pia

  Efter att ha genomlidit en lång och grå vinter på Västkusten förtjänar jag ett par coola Tom Ford-brillor (tom-ford-tf338-28f-colin)!

 89. Profilbild för Karin
  Karin

  Äger inga solglasögon. Är i akut behov. Min önskning går till TOM-FORD-TF327-01B-ABBEY

 90. Profilbild för Hanna Lundgren

  Åh, snälla skänk mig lite lyx och flärd! Det tycker jag faktiskt att jag är värd. (Tom Ford TF338-28F-Colin)

 91. Profilbild för Kajsa
  Kajsa

  Jag äger ett par åldrade solglasögon som numera bara glider ner och trillar av om jag inte går med näsan upp i vädret. Men jag har hört att det inte ser så smickrande ut så jag hade blivit helt tokglad över att vinna ett par! Jag är så himla sugen på Saint Lauren-glajjorna 🙂

 92. Profilbild för Ellen

  Jag håller på att skriva det sista på min doktorsavhandling, och
  de där Gucci-glajjorna skulle göra mina sista månader som doktorerande tvåbarnsmor lite mer sjuttiotalsglammiga!

 93. Profilbild för Heléne

  De fantastiska D&G glasögonen med lyxiga guldflagor, dolce-o-gabbana-dg4198-2745-8g, önskar jag kunde landa på min näsa…!
  Har visserligen inga storslagna semesterplaner… Alls. Men även i svenska sommaren, på en silversliten brygga vid en insjöriviera mitt i skogen eller i fören på en roddbåt istället för fördäck på en yacht, kan man förhoppningsvis glassa i nya drömbikinin med höööga mörkblå 50-talsinspirerade trosor med ”sjömansknappar” och hawaiimönstrad halterneck-bh, solhatt, ekologiskt solskydd och ljuvlig monoi-olja, ett tjockt modemegasin i handen, nåt svalt att sörpla på och… …ja, självklart är det bara ett par riktigt filmstjärnetjusiga (också 50-talsinspirerade) solglasögon som fattas för att bilden ska bli komplett! 😉
  (Och en bländande, stekande sol då, men den kanske jag måste vända mig till ännu högre makter än solglasögongudarna och tävlingsdomarna för att ha en chans att vinna?!)

 94. Profilbild för Madeleine
  Madeleine

  I går när jag skulle ta upp mina solglasögon för första gången i år så visade det sig att ena skalmen gått itu på mitten. Sorgen var total, men glädjen skulle vara densamma om jag vann ett par PERSOL-3046-S-YELLOW 🙂

 95. Profilbild för ElinB
  ElinB

  Tom Ford
  tom-ford-tf327-01b-abbey

  Precis nyseparerad mamma som är mitt uppe i en bygg/flytt. Alla pengarna går åt till lägenheten så skulle bli såå glad om jag fick ett par nya solglasögon. De jag har nu har hängt med ett tag och skulle behöva känna mig snygg och singel nu när sommaren närmar sig!

 96. Profilbild för Morsan
  Morsan

  Åh, snälla Cecilia, kan inte en gammal tant få bli lite cool. Önskar mig, SÅ HETT, Saint Laurent. Skulle nog bli rätt snygg i dem.

 97. Profilbild för Lise
  Lise

  Aaah…min inre trädgårdstant (eller vad vi ska kalla henne) älskar de blommiga från Dolce &Gabbana. Borde odla den där tanten…

 98. Profilbild för Annika

  Jag har nyligen öppnat en egen inredningsbutik. Jobbar jämt. Den enda motion jag hinner med just nu är powerwalks till jobbet. Så härligt! Men det vore ännu härligare med ett par riktigt bra solglasögon på näsan! Jag har uppnått den härliga åldern 45 år. 🙂 Och jag märker hur extra viktigt det är att jag bär solglasögon så fort det är ljust ute. Önskar mig ett par Tom Ford. Vill gärna gå med stil i vår och sommar! 😉

 99. Profilbild för AnnaK
  AnnaK

  TOM-FORD-TF338-28F-COLIN

  ”Vill gärna se Stockholm genom ett par snygga solglasögon när jag springer maran i vår”

 100. Profilbild för Hanna

  Jag tog modet till mig och klippte av mitt långa hår till en pojkfrissa, herregud, hur väger man upp detta? Med ett par blommiga solisar från DOLCE & GABBANA kanske? (DOLCE-O-GABBANA-DG4190-2778-8G)

 101. Profilbild för Linnea
  Linnea

  Hej!

  Efter äntligen, efter 10års glasögonbärande, har jag investerat i linser för att kunna använda solglasögon! Vanliga glasögon är toppen, men friheten att bara kunna slänga på sig ett par solglasögon när soler brassar på vore en lyx. Jag menar, det är ju inte så att en snart 25-åring drar på sig ett par såna ”utan-på-solisar”.

  Ps. I början av linsanvändande så ser ju ibland även ögonen ut som om man har gråtit i 7dygn, så då kan det vara bra och dölja med ett mörkt glas 🙂

  Om vinsten blir min står saint Laurent, Classic 7-919ha högt på listan!

  Glad påsk!

  1. Profilbild för sofie nordin
   sofie nordin

   En trött,ganska ohet tvåbarnmamma som är i STORT behov av lite wowfaktor!
   Ett par DOLCE & GABBANA skulle göra detta!
   DOLCE-O-GABBANA-DG4198-2745-8G

   Kram!

 102. Profilbild för Malin
  Malin

  Är inne på dag nr 4 med 2 magsjuka döttrar. De borde egentligen vara de stackars tappra töserna som fick en finfin present men deras mamma skulle bli hiskeligt glad om hon fick ett par Saint Laurant i påskägget…

 103. Profilbild för sara
  sara

  jag blev fruktansvärt kär när jag såg dessa glajjor! mitt hjärta klappar, pulsen rusar och jag känner ett härligt pirr. Jag ser dem kombineras med med min, slitna, slitna jeans jacka en härlig sommarklänning ett par dejliga shorts och sandaler…. ja, du ser ju insprirationen flödar tack vare dessa vilket inte är illa för en överdominerad högerhjärnhalva instängd på ett trist kontor

  SAINT-LAURENT-CLASSIC7-919HA

 104. Profilbild för Malin
  Malin

  ”knaaaak”, ungefär så lät det när min vanligtvis gulliga bebis saboterade mina enda solglajjor. hon liksom skrynklade ihop dom till en knölig plasthög samtidigt som hon kvittrade nöjt över sitt tilltag. I den sekunden kände jag hur all potentiell flärd dog med glasögonen.
  skulle gärna återfå lite stil (samt dölja de mörka ringarna under ögonen pga obefintlig sömn) genom att bära brillorna från saint laurent!

 105. Profilbild för Johanna
  Johanna

  DU HAR BRA SMAK CECILIA!
  Ja, Synsam också…för det här urvalet är ju helt underbart! …på alla sätt utom ett – BESLUTSÅNGESTEN HOS MIG ÄR TOTAL!!!!!
  Spegelglas ska visserligen vara en av årets trender har jag hört, men jag är tveksam till att man då syftar på den spegelreflex som mina brillor fixar till, den som går inåt – in i ögonen och som gör att jag blir mer bländad av att ha solglasögonen på näsan än i pannan. Varje år tittar jag därför på finfina solglasögon och drömmer mig bort. Varje år landar jag också i verkligheten och plockar fram mina 79-kronorspiloter som trots att de hängt med i åtskilliga år fortfarande är lika välbehållna som då jag köpte dem.
  Det vore ju synd att säga att jag därför skulle dö för ett par av dessa lyxiga bågar, jag menar jag fyller 36 om exakt en månad (och det är ju faktiskt en lite onödigt ung ålder att dö i, speciellt för ett par solglasögon), så det är väl bättre att jag säger som det är; att DET FULLKOMLIGT BUBBLAR AV LYCKA INOM MIG vid tanken på att, tillsammans med härliga vänner, få fira min födelsedag i ljuvligt majsolsken med de helt ascoola Guccibågarna på näsan! JAG LOVAR, skulle jag få äran att vinna dem så skulle de aldrig någonsin förpassas till pannan!!!!!!!

 106. Profilbild för KarinM
  KarinM

  Vilken dröm av glasögon att välja bland. För en tvåbarnsmorsa i sina bästa år som om ett par veckor drar till storstan för en efterlängtad långhelg skulle detta sitta perfekt. Jag ser framför mig en soldränkt uteservering med utsikt över myllrande folkhav, skinnpajen på och ett par Tom Ford-piloter på näsan! Glad vår!

 107. Profilbild för Patricia
  Patricia

  Har letat efter solglasögon i flera månader och nu har jag hittat dem perfekta- Saint Laurent glasögonen!!! Men som student är dem lite för dyra….. snälla låt mig vinna dem och jag lovar att brillorna kommer att få en underbar sommar tillsammans med mig, jag ska ta med dem överallt, dom ska få se så mycket! Kram Patricia

 108. Profilbild för Linda N
  Linda N

  Synsams blommiga bågar från Dolce & Gabbana är perfekta till modellen och skulle med sitt härliga mönster komplettera min svarta klädstil helt perfekt.

 109. Profilbild för jenny
  jenny

  WOW! Jag skulle känna mig så galet snygg i SAINT LAURENT-brillorna. Jag nästan spricker av inre lycka när jag tänker på dom. …känner mig helt enkelt värd dessa 🙂
  kram.

 110. Profilbild för Erica Olsson
  Erica Olsson

  Många fina glasögon att välja på men dom från Tom Ford (tf327-01b-abbey) gillade jag bäst!
  Skulle passa fint till min kommande Spanien resa ☀️

 111. Profilbild för Ida
  Ida

  För att jag tydligen har ett jättebrett ansikte som gör att jag ser väldigt lustig ut i de flesta solglasögon. Dock passar de från Persol (649) överraskande nog väldigt bra. Därför vill jag vinna dem!!

 112. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Mitt val blir självklart Tom Ford (modell TF327-01B-ABBEY)! Med dessa kan man ju totalt strunta i resten av sin outfit och ändå känna sig on top of the world!
  Tack för en bra blogg och er podcast – älskar’n 🙂!

 113. Profilbild för Anna

  Åh, ett par klassiska pilotglasögon från Tom Ford (tom-ford-tf338-28f-colin) skulle få min småbarns/kommunaltjänstemansslit/vardag att kännas lite mer glamourös…

 114. Profilbild för Jeanette
  Jeanette

  Snygga solisar vill jag ha,
  på soliga Mallorca blir de bra!
  Vatten, sol och bad hela tiden,
  Tom Ford hjälper mig hålla stilen!

  Tom Ford
  tom-ford-tf338-28f-colin

 115. Profilbild för Liljander
  Liljander

  Jag vill vinna GUCCI-GG4247-S för att,
  jag tror de kommer passa perfekt till hatt!

 116. Profilbild för Nora
  Nora

  Jag önskar mig de här: persol-3046-s-yellow
  Kom på för några somrar sen varför jag ständigt vantrivdes på somrarna; har alltid slarvat med solbrillor. Är vansinnigt ljuskänslig och när jag upptäckte hur härligt sommaren kunde vara om man hade solhatt och brillor så blev liksom semestern 10ggr ljuvligare!

 117. Profilbild för Carolin
  Carolin

  Hej Cecilia!
  Drömmer om sommar o ledigt, mannen o jag rullar vår lilla Lovis i sin fina marinblå Emmaljungavagn från 82 fram på gatan. Vad saknas? Ett par gula brillor från Persol så klart. Ongen måste ju ha nåt snajdigt att kolla upp på ifrån vagnen. Och mamman något snajdigt att kolla ut igenom! Och mannen han rullar vagn ännu stoltare bredvid sin snygga tjej!

  En annan sak, läste ditt inlägg ang våga något nytt. Bli sjuksköterska vettja! Världens bästa jobb kan jag lova. Finns mycket att jobba inom och idag är friskvård och företagshälsovård något man kan satsa på att jobba inom. Är man dessutom som du, begåvad och nyskapande, så är möjligheterna oändliga! Även ett bra yrke att ha som extraknäck eller falla tillbaka på om man vill pyssla med annat ett tag. Finns alltid jobb vart man än bor i världen och vilken tid på dygnet man än önskar. Det behövs bra sjuksköterskor och bra kollegor! 🙂

 118. Profilbild för Emma Hallenberg
  Emma Hallenberg

  Nybliven trebarnsmamma här, (vilket förresten rekommenderas o det starkaste!!) Lycklig men något eftersatt stilmässigt (glad att jag hunnit duscha idag..:-) Hursomhelst några av Tom Ford solisarna skulle få den här mamman att glömma sin långa lugg och allt annat som börjar bli lite överväxt på den här kroppen! Nog sagt! I need them!

 119. Profilbild för Malin
  Malin

  Jag skulle vilja vinna de svarta och guldiga Dolce & Gabbana brillorna (dg4198) till mig själv. De är ju helt fantastiska! Jag som är rätt alldaglig skulle se ut som en italiensk bella donna. Vill inget hellre!!

 120. Profilbild för Linn Warg
  Linn Warg

  Hej Cecilia,

  Jag vill vinna dessa: Dolce & Gabbana

  dolce-o-gabbana-dg4190-2778-8g
  För att jag skulle känna mig så otroligt lyxig och glammig. De skulle passa perfekt till min semester sommar stil med slitna jeans snygga silversandaler och vitt linne, över det en lös sidenkimono som går i rosa med en snygg stråhatt. Det är sånt som jag gillar på sommaren! Glad påsk. 🙂

 121. Profilbild för Anna Mälberg
  Anna Mälberg

  Bor just nu i en ganska liten stad i norra Argentina, ska snart tillbaka till Sverige och känner mig, stilmässigt, totalt vilse inför min ankomst. Kan väl inte bli annat än succé med dessa??

 122. Profilbild för Anna Mälberg
  Anna Mälberg

  missade ju såklart modellen i min motivering, Jag skulle vilja vinna TOM-FORD-TF338-28F-COLIN

 123. Profilbild för Christine
  Christine

  Hej!
  Trevligt att kunna få vinna coola bågar när man är småbarnsmamma och typ aldrig har tid att spana efter nån på stan eller har ett par som inte har blivit biten i eller kommit kräk på! Så thx!
  Hade ett par Persol för ett par säsonger sen men inte nu längre! Så det min klara favorit, Steve Mcqueen-modellen (649).

 124. Profilbild för Sandra Nilsson
  Sandra Nilsson

  Det vore min DRÖM att vinna DG4190. Alltså dom blommiga. Såg ett par andra blommiga för nån vecka sen som var grymma. Men dom här var ju ännu snyggare! Därför borde jag vinna.

 125. Profilbild för Emma Björklund
  Emma Björklund

  Tänk att få skämma bort nästippen med ett par saint Laurents i sommar – Dröm! (saint-laurent-classic7-919ha)

 126. Profilbild för Isabella Roovete
  Isabella Roovete

  Jag unnar mig aldrig så här fina solglasögon, men jag tycker att min nästipp är värd något extra i år. Jag blir glad bara av tanken att möta sommaren i snyggingarna från Saint Laurent (classic7-919ha) så jag håller tummar och tår för att jag vinner/ Isabella

 127. Profilbild för Map
  Map

  Jag gillar >dolce-o-gabbana-dg4198-2745-8g för de påminner så mycket om min farmors solglasögon och hon var en riktigt cool katt på sin tid.

 128. Profilbild för Tina
  Tina

  Åh tänk om man kunde få vinna. Ett par Saint laurent (classic 7-919ha) hade ju helt klart höjt stilpoängen på den här småbarnsmamman ganska rejält!

 129. Profilbild för Mia Carlqvist
  Mia Carlqvist

  Åh vilka fina bågar mest gillar jag Saint Laurent classic7. Skulle passa perfekt i AoNang i sommar. Hälsningar Mia carlqvist

 130. Profilbild för Erica
  Erica

  En tuff vår med stress och press kräver en tuff tjej, ett ess – skicka gärna ett par Tom Ford med express 🙂

  Gillar tom-ford-tf338-28f-Colin bäst.

 131. Profilbild för Arta
  Arta

  Hej. Har verkligen varit så roligt att vinna! Studera till sjuksköterska och med tvår pojkar under 4 år blir det inte mycket över till sig själv. Detta hade verkligen varit lyxigt. Känner alla är snygga men tyckte Tom Ford
  tom-ford-tf338-28f-Colin skulle passa mig bäst. Med vänlig hälsning, Arta

 132. Profilbild för Sofie
  Sofie

  Älskar, älskar, ÄLSKAR glajjorna från Saint Laurent! Den perfekt lagom runda formen i en cool färg. Är så dålig på att unna mig själv fina saker, behöver därför bli unnad av någon annan!

 133. Profilbild för Karin F
  Karin F

  Jag älskar dessa glasögonen från Persol och skulle de pryda min nuna denna sommaren skulle jag trots min nyförlösta kropp vara snyggast på både stranden och i stan.

 134. Profilbild för Julia Karlsson
  Julia Karlsson

  Jag skulle njuta av att äga ett par abbey-glajor från tom Ford. Dom skulle vara perfekt för det är långt ifrån stilen jag har, men nära stilen jag önskar att jag vågade ha!

 135. Profilbild för Annelie Jonsson
  Annelie Jonsson

  Älskar brillorna från Persol! Jag är skelögd och behöver därför snygga glasögon! Närå, men jag skulle nästan kunna tänka mig att vara det om det skulle ge mig dom där snyggingarna. Puss

 136. Profilbild för Johanna Björk
  Johanna Björk

  Förra sommaren råkade jag ha sönder mina favoritglasögon som jag fyndade på h&mi vegas för några år sedan, som jag grät när de gick sönder de var sådär lagom runda och jag kände mig alltid som a million dollar i dem. Nu när jag såg Saint Laurent Classic bågarna blev jag både chockad och störtförälskad, det är ju mina favoriter fast i en annan snyggare färgställning. Jag bara måste få möta våren och sommaren i dem!

 137. Profilbild för Kim
  Kim

  Hej Cecilia, Saint Laurent solbrillorna är mina absoluta favoriter. Skulle vara ett välbehövligt komplement till mina wayfarers i sommar! De skulle vara perfekta att sippa sangria bakom i en siciliansk sommarbris. Fick bokat resan igår så nu saknas bara brillorna:)

 138. Profilbild för Sandra Andersson
  Sandra Andersson

  Hej Cecilia!
  Mina favoriter är de blommiga från Dolce & Gabbana.
  Med dessa solglasögon skulle jag få möjlighet att verkligen blomstra och skina ikapp med solen under min efterlängtade resa till Miami i sommar 🙂

  Kram
  Sandra

 139. Profilbild för Anton
  Anton

  Hej Cecilia,
  Jag ger genom nedan rim mig på ett försök att vinna ett par till min flickvän:

  Bågarna från Saint Laurent var väldigt fina,
  Låt solens strålar fullt ut skina,
  Blankens,
  Du skulle göra min tjej glad som fankens.

 140. Profilbild för Cecilia
  Cecilia

  Saint Laurent – bygger upp min garderob igen efter barn som kom välkommet och tätt (3 år i mammakläder mer eller mindre!)- kul att välja lite en ny stil! Dessa passar som hand i handske!

 141. Profilbild för Ema Fritzson
  Ema Fritzson

  Saint Laurent! För att jag aldrig köpt mig ett par dyrare brillor än hm och mq kan uppbringa då jag alltid lyckas repa, tappa eller klanta mig med dem. Dessa skulle bli som min krona!

 142. Profilbild för Karin
  Karin

  Saint Laurent helt klart. Älskar färgen, formen och det faktum att de får en att se smart ut. Kan ju, hehe, behövas såhär i sommartid när vinluncherna börjar dugga tätt! Pöss

 143. Profilbild för Elin
  Elin

  Ett par solglasögon överbord, ett annat knäckte dottern skalmen på, ett tredje fick visst kleptomanfamiljen vi känner med sig sist vi sågs och ett fjärde par glömdes på jobbresan. Nu har jag bara gamla repiga och småfula kvar. Tänk om de kunde bytas ut till blommiga från Dolce Gabbana… Aaahhh ljuvliga tanke

 144. Profilbild för Viktoria
  Viktoria

  Tom Ford glajjerna helt klart!! Älskar dem. Köper så mycket jämt till barnen men unnar mig väldigt sällan något själv, detta vore en helt underbar present till mig själv!
  Kram

 145. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Jag har fått torra ögon efter sista graviditeten och kan inte ha linser längre. Bu! Men nu har jag börjat lära mig gilla glajjor istället! De fina från Saint Laurent skulle jag sätt mina apstarka glas i (-5.0!) och ändå vara skitsnygg!!

 146. Profilbild för moa
  moa

  Åh, de småblommiga Dolce & Gabbana-brillorna hade ju varit fantastiska att bära i vår! Har aldrig unnat mig nåt dyrare i solglasögonväg tidigare och blir alltid så ledsen när favvobrillorna går sönder eller färgen skavs av.. dessa skulle jag ta hand om som det vore ett barn!

 147. Profilbild för Lisa Ryding
  Lisa Ryding

  Åh! Efter att ha fått fyra barn på åtta år och under de senaste 13 åren i mitt liv bara köpt billiga plastglasögon i mataffären har nu min minsta hjärteskrutt fyllt fem och det allra kladdigaste och mest olycksfrekventa mammatiden börjar ta slut. Alltså dags för nya glajjor! Ett par tom-ford-tf338-28f-Colin skulle sitta fin-fint!

 148. Profilbild för Christina
  Christina

  Jag skulle gärna vilja vinna de supersnygga pilotbrillorna Colin från Tom Ford. Anledningen? Jag fick för fyra dagar sedan reda på att jag är gravid. Snart i vecka sju. Jösses vad läskigt, läbbigt och alldeles underbart! Men hur ska jag kunna hålla masken i vårsolen, utan att berätta för hela världen vad som är på gång. En lättare ögonskugga för att kunna spela sval i några veckor till helt enkelt.

 149. Profilbild för Pernilla
  Pernilla

  Manjana och sjävklart Gucci runda! Flower Power stil som jag vill bära i sommar!

 150. Profilbild för Henriikka
  Henriikka

  Skulle så gärna vilja ha snygga pilotsolisar från Tom Ford. Ägde flera år sedan solisar från Prada som jag sedan glömde i en provhytt. Så besviken jag var när jag upptäckte detta och så klart var de inte kvar när jag väl hann tillbaka. Som småbarnsmamma så har jag inte unnat mig nya. Så det skulle vara kul att vinna nya snygga solbrillor! Tack för en fantastisk blogg!

 151. Profilbild för Emma
  Emma

  Saint Lorant!
  -För att jag är värd dom! Min mammalediga sommar skulle bli fulländad med ett par classy glajjor!

 152. Profilbild för åsa wulff
  åsa wulff

  holy moly!
  om jag var en brilla, vore jag tom fords pilot!
  classy och sådär lagom cool.
  puss

 153. Profilbild för Tatyana

  Pilot från Tom Ford. Dom skulle bli en perfekt födelsedagspresent till mig, så är jag både snygg, cool och skyddad från solen när jag försöker hålla koll på mina barn i sommar.

 154. Profilbild för Gunilla Egelstad

  Gucci!

  Mitt avlånga ansikte skulle passa i dessa underbara runda coola brillor i sommar och vår!
  Har så svårt att hitta rätt men med dessa tror jag att jag äntligen en ”big match” får!

 155. Profilbild för Johan G
  Johan G

  Pappa har en Porsche, mamma en Ferrari och flickvännen en Lamborghini. Men jag har alltid drömt om att äga en Ford (Colin) 😉

 156. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Blommiga Dolce – Gabbana har jag inget emot att gömma mej bakom.

 157. Profilbild för Cecilia Backström
  Cecilia Backström

  Saint Laurent!

  Färgen på skalmarna påminner om ett par retroglasögon jag hade i högstadiet, hade fyndat på UFF och tyckte att jag var coolast i stan. Skulle gärna känna så igen, och modellen känns helrätt i vår!

 158. Profilbild för caroline
  caroline

  Köpte mitt livs första bil igår!
  En gammal härlig grön, en. Hela våren ska jag åka på utflykter med picnic-korgar packade i baksätet och sommaren ska tillbringas framsusande mot havet med nedvevade rutor och håret flygande i vinddraget. Bilden blir perfekt med ett par Ford Colin på näsan.

 159. Profilbild för Louise B
  Louise B

  Åh dog lite när jag såg denna tävlingen och blev ännu gladare när jag såg vilka du valt ut som dina favoriter. Så fina allihopa!!

  Men mina favoriter blir Saint Laurent. Grym modell och härlig färg.

  Detta året har varit som en nystart för mig. Jag tog mig ur ett destruktivt förhållande, jag valde att byta jobb, jag har gjort mig av med vänner som fick mig att må dåligt och jag har börjat satsa och investera i mig själv. 2014 ska bli mitt år och jag fokuserar dagligen på att må bättre.

  Mycket i processen handlar om att jobba med det inre men till viss del även om det yttre. Jag har slutat fega, slutat bryr mig om vad folk tycker och klär mig på det viset jag gillar. Ser ut på det viset jag vill.

  För ett år sedan hade jag aldrig vågat gå runt med orange-spräckliga solglasögon, men i år vågar jag och därför önskar mitt nya jag att vinna dessa!

  Ha en härlig påsk! Kram!

 160. Profilbild för Johanna Nykvist
  Johanna Nykvist

  TOM FORD-COLIN – Skulle bli pricken över i:et till min nedkortade brudklänning som jag ska bära igen (jippiii!!) på vår bröllopsfest/min 30-årsfest i juni!!

 161. Profilbild för Rania El-Bakro
  Rania El-Bakro

  Åååhh herregud! Det är så svårt att bara välja en när alla är så fina! Men det är inte allt vad det handlar om. Det är lite lustigt att du anordnar den här tävlingen för jag är faktiskt på jakt efter ett par nya solbrillor men hittar inget som passar min ansiktsform. Just när jag hittar en som kanske skulle passa mig så finns de bara i mörka bågar. Jag har inget emot det, faktumed är att det är jättesnyggt! Men jag letar faktiskt efter ett par som med ljusa bågar och är perfekt rundade. Därför tycker jag att Saint Laurent skulle passa mig:)
  Att finna nya solbrillor för mig är viktigt. Det handlar inte bara om att man ska skydda sig från solen utan man ska se bra i dem också:) ”Fashion is talking”.

 162. Profilbild för Ellen
  Ellen

  Helt klart Saint Laurent! Dessa bågar skulle jag vilja bära när jag och min älskling tar en road-trip till USA i sommar! Ett stopp i Hamptons, med havsvinden i håret, en oversized skjorta, jeanshorts, ett par sjyssta lädersandaler, blir Saint Laurent bågarna pricken över i:et!

 163. Profilbild för Sanna Persson
  Sanna Persson

  GUCCI!
  Vill bli fångad av solen och när jag går runt i dessa och kjolen.
  Med GUCCI som accent, kommer jag verka lyxig och intelligent.
  Snälla låt mig bli den lyckliga och välj mig, så blir jag i sommar världens lyckligaste tjej!

 164. Profilbild för Tess

  Tom Ford is the Shit!! Klassiskt snygga samtidigt Coola. Skulle bli så glad för dessa lyxiga solglasögon 🙂
  Tess

 165. Profilbild för Denise Berg
  Denise Berg

  Min favorit är pilotbrillorna från Tom Ford (Colin). Klassiska, coola och stilrena. Det här blir min och min killes första sommar ihop efter en tid av distansförhållande. När jag visar honom att det faktiskt finns sol i sverige också skyddar jag gärna synen i dessa!

 166. Profilbild för Mimmi S

  Hejsan! Tom Ford! Därför: ”Du får absolut inte sola ditt ärr på minst ett år så det är bara att skaffa ett par stora divabrillor i sommar så är du med i matchen” sa snälla läkaren när han sydde 4 stygn i mitt ögonlock efter att jag oelegant och rätt dramatiskt snubblat (rullramlade!) nerför trapporna i tunnelbanan förra veckan. Jamen javisst, ett par divabrillor är väl aldrig dumt så denna tävling kunde ju inte vara mer lämplig för mina sommaravsikter! Håller tummarna att jag får glassa i solen med nåt snyggt på näsan. Persol är ju en riktigt tuff runner up också. Kram från Köpenhamn!

  1. Profilbild för Mimmi
   Mimmi

   Tom Ford Abbey*

 167. Profilbild för Ulrica

  Saint Laurent helt klart! Skulle matcha hela min sommar och göra mig lite fräsigare än vad jag känner mig efter att ha vistats i en mammaledighetsbubbla en sisådär åtta månader…

 168. Profilbild för Anna

  De svarta Tom Ford (tom-ford-tf327-01b-abbey) skulle jag så gärna vilja vinna. Motiveringen blir att det är nog den snyggaste modellen av solglasögon jag sett på länge! Hade tänkt köpa pilotmodell i år men nu när jag sett dessa kan jag inte tänka mig några andra 🙂

 169. Profilbild för Maja Liljeberg
  Maja Liljeberg

  När sommaren ska spenderas i nordligaste Norge, med jobb, fjällturer och långa kvällar med midnattssolens strålar, vore det en skam om jag inte i resväskan fick med mig ett par Saint Laurent från Synsam.

  SAINT-LAURENT-CLASSIC7-919HA

  Hälsningar Maja

 170. Profilbild för malin
  malin

  Jag skulle vilja ha Saint Laurent-solglasögonen!
  Enligt mig är solglasögon är sommarens bästa accessoar. Med ett par snygga solglasögon slipper man lägga massa pengar på en dyr outfit, för så fort man sätter på sig dem känner man sig som vrålhet oavsett!!

 171. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Hej Cecilia! Jag skulle så gärna vilja vinna ett par Tom Ford (tf338-28f-colin). De är sååå snygga! Jag ser mig själv i dem med min härliga långa blommiga sommarklänning som går i färgerna rött, sand och vitt. Till det min slitna bruna skinnjacka och skinnsandaler.
  Åh, vad fint det skulle vara 🙂
  Hoppas att du och din familj får en härlig påsk helg. Kramar

 172. Profilbild för Marie
  Marie

  Jag skulle gärna bli sommar-chick i ett par bågar från Saint Laurent!

 173. Profilbild för Ninni
  Ninni

  Åhh!! Jag vill vinna Tom Fords pilotbrillor!! Det hade kunnat vända min otur vad det gäller solglasögon. 2012 köpte jag ett par snygga pilotbrillor som jag råkade lägga ifrån mig på en shoppingrunda (är glad att jag gjorde någon annans dag!). 2013 köpte jag ett par nya som jag satte mig på så nu har min man sagt att jag har köpförbud på solglasögon!!! Gaah!!!

 174. Profilbild för Cecilia N
  Cecilia N

  Jag vill ligga i solen hela våren och sommaren och njuta en riktigt bra bok iförd nya supersnygga Tom Ford Colin glasögon!

 175. Profilbild för Helena Hellman

  Åhh… lyckan att få glida omkring i sommar som värsta spättan i ett par helt fantastiska brillor från Yves saint Laurent

 176. Profilbild för Andrea
  Andrea

  Mina favoriter är de här DOLCE & GABBANA
  DOLCE-O-GABBANA-DG4198-2745-8G! SOM jag önskar att få möta sommaren i dem! Just nu, känner jag nämligen inte för att handla varken bikini eller skir sommarklänning men ett par snygga solglasögon skulle glädja mig och definitivt komma till användning. Både de dagar när ögonen är rödgråtna men kanske också när solen lyser starkt just en torsdag i maj och vi har tagit oss till torget för veckans utmaningsfika, i dagvården mot ätstörningar som jag går i. Då ska jag äta min första glass på tio år. Och njuta!

 177. Profilbild för Anna Öjdahl
  Anna Öjdahl

  I ett senare inlägg pratar du om coola kvinnor, och när jag såg brillorna från Saint Laurent såg jag Diane Keaton framför mig, i vit skjorta, page med lite lugg och jeans, helt klart en av Hollywoods coolaste katter. Och precis så skulle jag styla mig med dem och känna mig som den coolaste katten, i Stockholm, i lekparken, med mina barn.

 178. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Saint Laurent glajjorna hade blivit mina nya favoriter! Köper oftast ett par nya solglasögon var 3e år och lyckas behålla och vårda dem. Denna klassiker vill jag gärna vinna! Glad-Påsk!

 179. Profilbild för Anna H
  Anna H

  Tom Ford-brillorna hade jag älskat att bära! http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/tom-ford-tf338-28f-colin.aspx
  Vi åker snart på vår första solsemester sen vi fick barn och för första gången kommer jag åka utan glasögon! Jag ska testa ortho k-linser! Lyckan är total, men efter 15 år med glasögon äger jag inga snygga solisar…

 180. Profilbild för emma
  emma

  åh,vad man skulle göra för att få ett solsken på himlen i form av ett par solglasögon från Yves Saint Laurent. Det skulle vara ett solsken i min vardag som annars inte alltid är riktigt på tip topp.

 181. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Om jag fick välja fritt skulle jag bära Tom Fords pilotmodell! Eftersom lyxiga solbrillor får en att känna sig snygg oavsett make up, frisyr eller kläder. Har haft sådana man kan sätta sig på senaste åren då småbarn varit överallt runt mig på stranden men nu – Tom Ford, Here I am!

 182. Profilbild för Marie
  Marie

  Älskar dem från Gucci! Blir nostalgist och glad då de får mig att tänka på min fina mormor som körde bil i sina gamla 60tals glajor långt in på 90talet. Dom såg ut lite sådär. Fantastiska och glammiga! Hade känt mig som en Hollywoodstjärna (och lite som min mormor) i dem!

 183. Profilbild för Elga
  Elga

  Jag tycker att dessa är jättefina: SAINT LAURENT
  SAINT-LAURENT-CLASSIC7-919HA
  Varm färg och snygg form. Precis som du föredrar jag Synsam framför andra. Vår familj har köpt glasögon där flera gånger och det är tryggt att handla där och utbudet är toppen. Blir det något problem löser de det med ett leende. Jag följer på Insta som zielga.

 184. Profilbild för Elin
  Elin

  Åh, det är lätt: inget döljer trötta småbarnsföräldraögon och höjer glamfaktorn på vilken outfit som helst såsom ett par glassiga brillor! YSL är superfina! (e_nk)

 185. Profilbild för Frida Holgersson
  Frida Holgersson

  Tillbaka på jobbet. Ute ur föräldraledighetsbubblan. Glammigt kontor. Glammiga och unga, fräscha, trendiga kollegor. Själv känner jag mig vilsen. Vill verka medveten, ha koll på läget, veta stilen som gäller. Tack Cecilia för att du är min ledstjärna. Vill både gömma mig och sticka ut. Bakom mina Pilotbrillor från Tom Ford. Jag sträcker på mig. Jag är med i matchen igen.

 186. Profilbild för Therese
  Therese

  Saint Laurent
  saint-laurent-classic7-919ha
  Jag köper alltid billiga svarta bågar som är supertråkiga för att jag inte vågar annat – behöver en kick för att utmana mig själv!:-)

 187. Profilbild för Lisa Sävås
  Lisa Sävås

  De otroligt fina från persol (persol 649) skulle passa fint på min lilla studentnäsa. De ser ut att ha den där perfekta toningen som gör att varje dag blir vacker oavsett om ska iväg på picnic eller är på väg till en tenta. Och ett par sådana solglasögon vill man ju ha!

 188. Profilbild för Veronica
  Veronica

  För att jag, ÄNTLIGEN, vid 36 års ålder vågar ta plats och synas. De grymma Tom Ford piloterna lämnar inget utrymme för att gömma sig och det har jag ägnat mig alldeles tillräckligt åt!

 189. Profilbild för Sophie Nilsson
  Sophie Nilsson

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/tom-ford-tf338-28f-colin.aspx
  Så coola, så man aldrig vill ta av dem 🙂 Jag är annars en rätt försiktig person.
  Men dessa skulle jag älska att ha på mig från första stund.

 190. Profilbild för Angelica Lindh
  Angelica Lindh

  PERSOL-3046-S-YELLOW – det är vår, det är färg, det är gult!

 191. Profilbild för Emma
  Emma

  Hej hej Saint Laurent classic! Om jag skulle vinna så skulle jag fullständigt leva i dessa bågar! Så underbara och så coola, de skulle definitivt smitta av sig på bäraren 🙂

 192. Profilbild för Mia

  Tom Ford-brillorna kan jag helt klart se på min näsa! Även om min näsa skulle bli lite chockad efter att ha burit omkring på billighetsbrillor från H&M hela livet…

 193. Profilbild för Gith
  Gith

  Super coola brillor! Lika coola som min bästa väninna Lisa, hon ska såklart få dom om jag vinner!
  Glam, lyx till en cool mamma till två som sliter häcken av sig för att allt ska bli så bra som möjligt för henne och hennes två underbara ungar. Hon är bäst <3.
  Kram Gith

 194. Profilbild för Evelina Fiske
  Evelina Fiske

  För att jag den 25 april har deadline på min masteruppsats i juridik! Utan brillor hadde jag aldrig klarat dom långa dagarna på läsesalen. Sju långa studieår är slut och det förtjänar att firas!

 195. Profilbild för kaarina
  kaarina

  CARRERA-6000-3TBVB- so beutiful
  jag älskar att vinna

 196. Profilbild för Jannice
  Jannice

  Jag måste säga Saint Laurent brillorna! Och för att mina nuvarande favoriter har attackerats av bitmärken från vår ettåring.

 197. Profilbild för Elena
  Elena

  Vår och sommar är nu nära,
  Frågan är vad man på näsan skall bära?

  Bort från svart och mörka bågar,
  Nu vill jag bryta mot något ljusare, jag kan-jag vill-jag vågar!

  Så min önskan är att få bära ett par Persol 649 och då inte bara med stolthet utan även stil,
  Med sträckt rygg och ett leende skulle dom få hänga med mil efter mil… efter mil.

  Så snälla låt mina blå få gömma sig bakom det varmt skiftande glaset,
  Dessa bågar skulle få följa med på stranden, jobbet och kalaset.

 198. Profilbild för Maria Henrikson
  Maria Henrikson

  Skulle bli lycklig över att vinna dessa TOM FORD
  TOM-FORD-TF338-28F-COLIN !
  Känsliga ögon som varken tål sol eller vind, blir rödögd och tårig för allt! Solglasögon är ett måste! Har precis kraschat (satte mig på dem 🙁 ) mina trotjänare (okleys) sedan 17 år tillbaka! Skulle bli såå glad att få vinna ett par nya fina!

 199. Profilbild för Annica

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/gucci-gg4247-s.aspx det här är min favorit. Skulle ha dem när man sitter på en uteservering med vänner och solen ligger på och man kan njuta av solen utan att man ska behöva kisa med ögonen och se konstig ut.

 200. Profilbild för Susann
  Susann

  Hej!

  DOLCE-O-GABBANA-DG4190-2778-8G är definitivt mina favoriter! Nu till sommaren passar ju blommiga solisar, speciellt på mig! För hela jag är färggrann som en blomma. Dessutom kommer solen att skina dag som natt här hos mig snart, i midnattssolensland Kiruna! Så ett par nya snygga blommiga soilsar vore helt toppen att vinna!

  Med vänliga hälsningar
  //Susann 😀

 201. Profilbild för Elisabeth Reich

  Jag vill vinna Saint Laurents fina solglasögon, för de har supereffekt ——med dem ser världen på mej , och jag på världen på ett totalt nytt sätt !!

 202. Profilbild för anne room
  anne room

  oh,yeas i wanna Dolce & Gabbana-DG4216-2791-87,who dosent? looking good!!

 203. Profilbild för Mirre

  Äntligen !!!
  Efter ett helt liv av tvekande så blir det äntligen linser till sommaren för denna glasögonorm och som jag har längtat efter att kunna ha läckra solglasögon!!

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/tom-ford-tf338-28f-colin.aspx

 204. Profilbild för Malin
  Malin

  Som både linsbärare och glasögonbärare är ett besök hos Synsam ofta förknippat med dyra utlägg och plånboken stängs snabbt igen efter linser och vätskor har slagits in och betalats i kassan. Men, innan jag lämnar butiken kan jag aldrig låta bli. Jag bara MÅSTE fram till solglasögonen som blickar mot mig på ett lika oemotståndligt sätt som om de vore George Clooney himself, även om det senare skulle innebära aningens mer bendarr.
  Men jag fingrar försiktigt, böjer sakta upp dem och trär dem över näsan. En snabb, nästan skamfylld blick i spegeln (selfie-generationen hoppade över mig…) och det är ett faktum. Lyx-glajor är en dröm. På frågan om hjälp från expediten som just slagit in mina glasögon mumlar jag nej tack och drar snabbt av mig glasögonen och tänker att jag kommer tillbaka, jag SKA tillbaka, och drömmen ska bli sann. De ska bli mina en vacker dag. Dessa ljuvliga bågar från Saint Laurent
  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/saint-laurent-classic7-919ha.aspx

 205. Profilbild för Ida
  Ida

  Jag vill vinna Tom Ford tf 338 28 F, för att jag fyller år imorgon o de skulle vara en suverän födelsedagspresent!!

 206. Profilbild för Malin Strandberg
  Malin Strandberg

  Oh jag skulle vinna snyggingarna från Saint Laurent! Dessa älsklingar skulle sitta som ett smäck när vi drar på smekmånad till Alperna i juli! Just love it!

 207. Profilbild för Erika
  Erika

  Åh, jag gillar verkligen dem från Saint Laurent! Insåg nu när vårsolen tittade fram i helgen att mina gamla gick sönder i slutet av förra sommaren, så det vore perfekt med ett par nya!

 208. Profilbild för Kristina D
  Kristina D

  Min mor bar glasögon som liknar Gucci-glasögonen på 70-talet. Dessa matchade hon med ett blont afrokrull som var helrätt just då. Då jag och min mor är lika som bär, bortsett från att jag är 2 decimeter längre, så är jag övertygad om att dom passar även min näsa.

 209. Profilbild för karin
  karin

  De rosablommiga Dolce Gabbana-bågarna är ju bara för härliga! Gamla trotjänarna piloterna känns lite trötta vid det här laget. Dags för lite pigga blommor i fejset!

 210. Profilbild för Therese
  Therese

  tom-ford-tf338-28f-colin

  Tom Ford i sommar vore gott,
  det känns både trendigt & hot.
  Vid shopping, på playan eller när jag kollar sport,
  glajjor av allra bästa sort.
  Så hoppas nu att det blir jag som dessa fått,
  så jag kan bära dom inom kort.

 211. Profilbild för Carina Ekelund
  Carina Ekelund

  De blommiga Dolche Gabbana!
  Även om jag är allergisk mot blommor kan jag ha dessa snygga brillor på utan att behöva nysa och fnysa. Ögonen slipper klia , tåras och bli röda de kommer bara vara fina brillorna mina.

 212. Profilbild för Isabel
  Isabel

  Som nybliven förstagångsmamma kan ni ju bara tänka er vilka underbara mörka ringar runt ögonen jag ligger inne med. På mig är det dock inte lika charmigt som på en panda så ett par stylish D&G glajjor 4198-2745-8G får gärna pryda mitt ansikte I vår!

 213. Profilbild för Paulina
  Paulina

  PERSOL
  PERSOL-3046-S-YELLOW – utan en minuts tvekan från min sida. Så jäklarns stensäkra och bara helt underbara. Piffar upp vilken outfit som helst och skulle få mig att känna mig läskigt cool i sommar när jag surfar runt på cykeln längs Köpenhamns gator!

 214. Profilbild för Irene Eliasson
  Irene Eliasson

  Jag vill vinna ett par Saint Laurent,
  för nu har det äntligen hänt!
  Jag och min man ska på en sol och badresa snart,
  den är bokad och betald och allt klart!
  Då vill jag givetvis snygg och läcker vara,
  och med dessa på nästippen jag dessa kraven klara!

 215. Profilbild för Caroline

  Saint Laurent. Vilka bågar, vilken lycka!

 216. Profilbild för Klara
  Klara

  Persol helt klart! De klassiska i sköldpaddsmönster. För att de utstrålar sådan avslappnad coolhet och för att det är precis det jag vill utsråla i sommar! 🙂

  /Klara

 217. Profilbild för Paola
  Paola

  Följer på insta som muzepig.

  Likt ett smidigt kattdjur glider jag fram i ur och skur, i huvudet på alla snyggingar jag sätter griller med mina läckra briller. Med glimten i ögat jag spanar in, men det är ingen som genom mina Gucci-glas ser. En mansslukerska jag förvandlas till – som suktar efter heta romanser, och bara vill ha mer 😉

 218. Profilbild för Susanne
  Susanne

  TOM-FORD-TF327-01B-ABBEY
  Dessa solglasögon skulle vara helt fantastiska att bära på bilsemestern i Bretagne i sommar med min pojkvän. Vår första semester tillsammans!

 219. Profilbild för Linda Feldt
  Linda Feldt

  Tim Ford abbey är helt klart mina favoriter! Skulle så gärna vilja vinna dem och glänsa i dem hela sommaren. Har inte ekonomin att köpa sånna själv så får bara önska…..

 220. Profilbild för Anja
  Anja

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/tom-ford-tf338-28f-colin.aspx

  Snygga skulle passa en flerbarnsmor både på fest och många härliga fotbollsmatcher med barnen.

 221. Profilbild för Cecilia
  Cecilia

  Hej Cissan! I flera flera år har jag nu vart sugen på ett par klassiska rayban aviators, men aldrig unnat mig dem. Förmodligen kommer jag inte att unna mig dem i år heller utan köpa ännu ett par billiga pilotbågar som i slutet av sommaren är sneda, med ett glas eller repiga eller så! Just därför önskar jag mig ett par äkta vara som jag kan hålla kärt 🙂 ray-ban-rj9506s-223-71 Kram!

 222. Profilbild för Frida
  Frida

  De urtjusiga blommiga bågarna från Dolce är mina favoriter. I sommar ska jag på ett stort bröllop. Jag kommer få göra mitt bästa för att mixa o matcha m kläder jag redan har. Dessa brillor skulle def göra vägen till grymt cool ändå, mycket lättare:-)

 223. Profilbild för Anna Johansson

  PERSOL! Det kan va dom som är grejen, för den här veliga tjejen?

  Jag vill ju också var så där jävla cool, så där som alla andra plötsligt blir när det blir sol.

  Men jag har ju så svårt att hitta, just de glajjor som passar mig, och som helt naturligt på näsan sitta!

 224. Profilbild för Kia M
  Kia M

  Dolce & Gabbana
  dolce-o-gabbana-dg4198-2745-8g.
  Helt UNDERBARA med sin svarta lacka och inslag av guld.
  Jisses så snoffsig man skulle bli i dom 😉

  Ha en fortsatt bra dag ALLA 🙂

 225. Profilbild för Agneta Sundberg

  Wow, de läckraste solglasögon jag sett! Jag har oftast svart/guld i min klädsel och nagellack så dessa vackra bågar skulle verkligen matcha!

 226. Profilbild för Camilla_H
  Camilla_H

  Åh jag vinner gärna dessa: http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/dolce-o-gabbana-dg4190-2778-8g.aspx och jag borde vinna då jag verkligen kämpar för att skapa mig en bra framtid. Dessvärre har jag inte råd med solglasögon men vill skyda mina ögon, speciellt med något så här snyggt.

 227. Profilbild för Alice
  Alice

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/gucci-gg4247-s.aspx

  Wow! Dessa runda, tonade, brillorna är så brutalt snygga att jag ramlar av stolen. Tidlösa Gucci alltså.

 228. Profilbild för Elisabeth
  Elisabeth

  Stordåd kan inte uttryckas i ord.
  De måste upplevas på.
  Saint Laurent, för livsnjutare i tiden!

 229. Profilbild för Mats Magnusson

  pilotglasögon svart

 230. Profilbild för Katja

  Bakom de grymt snygga Guccibrillorna vill jag skydda ögonen från solen under sommarens alla sköna utefestivaler. Och eventuellt gömma mina trötta ögon med ibland, men få vara lika festivalcool ändå…

 231. Profilbild för linn
  linn

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/tom-ford-tf338-28f-colin.aspx

  När man går i en park och solen är för stark
  När förväntningarna är för höga och man behöver täcka sitt trötta öga
  När man vill ha äkta vara men behöver pengar spara
  När man behöver yttre vård, jo tack, jag behöver Tom Ford.

 232. Profilbild för Gerdan R
  Gerdan R

  Jag vill gärna vinna Tom Ford (de svarta)
  Tom Ford blir min prick över i
  – tänk så grymt cool jag ska bli!

 233. Profilbild för Anna M
  Anna M

  Mina favoriter blev DOLCE-O-GABBANA-DG4190-2778-8G =) SJukt snygga bågar som hade passat mig perfekt , nu när sonen på 2 år har förstört mina gamla älskade Ray Ban hade det vart kul att testa något nytt och färgglatt =)

 234. Profilbild för Anja
  Anja

  Easy peasy Japanese!
  Jag lär ju välja, Dolce & Gabbana (dolce-o-gabbana-dg4190-2778-8g)
  Please, please, please let me win!

 235. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Dolce & Gabbana, med blommor, så vackra. Mina trädgårdsdrömmar för året har tyvärr grusats av en invasion av kirskål, med dessa blir ju sommaren lite blommig ändå!

 236. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Jag vill vinna http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/tom-ford-tf338-28f-colin.aspx ! De solglasögonen är ju sjukt fina, om jag hade dem skulle jag gå runt och känna mig som värsta snyggingen.

 237. Profilbild för Åsa F
  Åsa F

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha Tom Ford-brillorna i pilotmodellen i min ägo. De skulle pigga upp denna småbarnsmor och förskollärare som tyvärr börjar tappa stilen.

 238. Profilbild för Anna Norell
  Anna Norell

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/tom-ford-tf338-28f-colin.aspx

  Dessa snyggingar skulle dra uppmärksamheten till sig istället för eksemen jag fått i ansiktet, dessutom skulle jag känna mig lyxig och cool i dem

 239. Profilbild för Annika Nilsson
  Annika Nilsson

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/dolce-o-gabbana-dg4190-2778-8g.aspx
  De grymma Dolce & Gabbana med blommor på! Mer Flower power! Underbara! Skulle matcha mitt nya vågade jag, då jag äntligen kommit ut och vågar släppa alla gränser och vägrar stänga in mig i ramar som alla tror att jag ska hålla mig inom! Hjälp mig leva mitt liv fullt ut! Crazy!

 240. Profilbild för Malin Malmsten
  Malin Malmsten

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/dolce-o-gabbana-dg4190-2778-8g.aspx

  Ett par solglasögon av allra bästa kvalité
  passar mig perfekt när jag ger mig ut på en odyssé.
  jag kan bära dem i alla väder,
  och de kommer passa till alla kläder.
  Jag kan redan nu se en gestalt
  av en outfit där jag har allt
  inklusive dessa vackra bågar
  i en tid då jag vet att jag vågar.

 241. Profilbild för Anna
  Anna

  Jag offrade, mer eller mindre (!) frivilligt, mina kära glajjor till den indiska oceanen tidigare i år och om de indiska gudarna är nådiga så vinner jag kanske ett par klassiska Saint-Laurent.

 242. Profilbild för Anja
  Anja

  Jag är helt kär i brillorna från Saint Laurent! Är helt värdelös på att förklara varför jag skulle vinna dom, tycker egentligen att alla andra är så mycket mer värda att få dom. Men jag lyckades gå till jobbet idag med eye liner men utan mascara bara för att dotterns hår var så tovigt och behövde borstats… Åhh, vad jag vill känna mig snygg igen!

 243. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Säger som Rudolf:
  sol i sinne brun inne!
  Men dessa godingar hade suttit fint på näsan utomhus i år.
  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/saint-laurent-classic7-919ha.aspx

 244. Profilbild för Mikaela O
  Mikaela O

  SAINT LAURENTSAINT-LAURENT-CLASSIC7-919HA
  Jag önskar så att jag hade ett glasögonsansikte och kunde variera mig mellan olika modeller, men jag passar i princip bara i en eller två sorters bågar och de urtjusiga Saint Laurent brillorna ser ut att vara den rätta sorten!

 245. Profilbild för Madelaine Orbelius
  Madelaine Orbelius

  Gula PERSOL önskar en lite äldre tjej som inte tycker gult är fult, tvärtom de skulle sitta fint på mej!

 246. Profilbild för Janina
  Janina

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/dolce-o-gabbana-dg4198-2745-8g.aspx
  Dessa finingarna med guldkant skulle verkligen sätta just guldkant på vardagen och få glittra ikapp med mitt sommarguldiga hår.

 247. Profilbild för Kristina K
  Kristina K

  Tom Ford fixar stilen en sån där morgon ni vet, när lillebror spiller ut filen över sina rena kläder, när storebror vägrar klä på sig ytterkläderna och hunden har problem med magen. När allt är kaos och jag kommer inrusandes tio minuter försent på jobbets frukostmöte ute i solskenet, med kaffefläckar på blusen och endast ett öga med makeup. Då fixar de stilen och coolheten och sådana bågar är såååå efterlängtade.

  TOM-FORD-TF338-28F-COLIN
  Instagram: Shetrollan

 248. Profilbild för Ulla Raslöv
  Ulla Raslöv

  De gula från Persol – annorlunda men ändå klassiska!
  Jag skulle gilla känslan, lite Grace Kelly på något vis, att sätta dessa på näsan och ge mig ut i sommaren!

 249. Profilbild för Nilson
  Nilson

  Saint Laurent , Saint Laurent Saint Laurent Saint Laurent Saint Laurent Saint Laurent Saint Laurent Saint Laurent Saint Laurent Saint Laurent ! Ja ni fattar. Detta är bågen för mig, precis vad jag har letat efter. Jag har ett svårt glasögon ansikte men dessa sitter som en dröm!

 250. Profilbild för Maria Alm
  Maria Alm

  TOM-FORD-TF338-28F-COLIN – Inget skulle passa bättre än dessa ursnygga solglasögon på min näsa, i den svartgula staden jag bor i, nu i dessa dagar när vi just tagit SM-guld!!!

 251. Profilbild för lizzy
  lizzy

  De blommiga Dolce & Gabbana hade jag velat vinna, och ge till min syster som stundtals har så svår migrän att hon måste ha solglasögon på sig såväl ute som inomhus. Tror hon skulle vara skitsnygg i dem!

 252. Profilbild för Linda
  Linda

  Är en fattig urmakarstudent som inte har råd att köpa dessa urfina, klockrena och tidlösa solglasögonen av Tom Ford
  (tom-ford-tf338-28f-colin)

 253. Profilbild för Adissa N

  .. Solens strålar lyser starkt, tom fords design vill jag bära med elegans.. Tom Ford
  tom-ford-tf327-01b-abbey

 254. Profilbild för Maria v S
  Maria v S

  De blommiga Dolce & Gabbana glasögonen. Absolut! Vill Ha Vill Ha!

 255. Profilbild för J
  J

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/gucci-gg4247-s.aspx

  Dessa Gucci-solglasögon är fullkomligt MAGISKA!!!!!! Sååå snygga, coola och lyxiga att bara tanken på att ha chans att vinna dem gör mig nervöst bubbligt lycklig! Jag tror dessutom att de är magiska så till vida att de, om jag fick äran att bära dem på min näsa, skulle uppfylla min önskan om en sommar med härligt blå himmel varje dag! Bara en sån sak! Frågan är om de inte också skulle göra lilla mig magiskt läcker?! DET hade väl ändå varit det bästa av allt 🙂 !
  Hur var det nu, ska man krama EN tumme, eller båda när man vill, och hoppas på nåt riktigt, riktigt mycket?

 256. Profilbild för ALEKSANDRA
  ALEKSANDRA

  PERSOL-3046-S-YELLOW:

  Jag kan ana att jag i dessa kommer att spana! (Och dessutom bli mitt finaste i!)

  Instagram: divljakupina

 257. Profilbild för Saga
  Saga

  Jag vill (måste?) ha de här bågarna http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/saint-laurent-classic7-919ha.aspx för jag blev förälskad vid första ögonkastet. Alltså så störtförälskad som jag inte blivit sen jag var tonåring. Please don´t breake my heart!
  Instagram: Sagliing

 258. Profilbild för Sara K

  Jag skulle så gärna vilja vinna dessa solglajjor: http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/dolce-o-gabbana-dg4190-2778-8g.aspx

  Jag har aldrig ägt ett par sprillans nya solglasögon, utan jag brukar fynda på t.ex Myrorna. Visst att de brukar ha mycket, snyggt och för en billig slant 🙂 Men nån gång skulle jag vilja känna på lyxen att få äga ett par rejäla kvalitetssolglasögon så man slipper köpa nya varje vår 😉

 259. Profilbild för Malin pettersson
  Malin pettersson

  Glajjor kan som sagt göra hela outfiten och göra underverk för en morsas uppenbarelse. Att få blankens tips serverade är grymt, och att dessutom vinna dem vore super! Jag fastnade för dem från saint laurent. /malin

 260. Profilbild för Matilda Pettersson

  Hej!

  Är med och önskar mig dessa: http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/tom-ford-tf338-28f-colin.aspx

  Varje vecka rullar jag med barnvagnen ganska många mil.
  Önskar därför såväl solskydd som Tom Fords snygga stil!

  Följer på insta (matatilda).

  Kram Matilda

 261. Profilbild för Emelie
  Emelie

  Hej!
  Så här motiverar jag!

  Lycklig tar jag till papper och penna,
  vid en fantastiskt tävling som denna.
  Från datorarbete och deadline jag smiter
  för bildskärmen ger mig obehagliga sviter.
  Jag kopplar av från engelskan nån timma
  och njuter av att på svenska få rimma.

  Utbildad men var fanns lämpliga jobben?
  Startade eget och slapp att få nobben.
  Men ljuskänslighet har blivit ett dilemma
  så solglasögon har jag på näsan hemma.
  Vid fint väder tar jag arbetet med till min balkong,
  och mörka glas skyddar ögonen nästan varje gång.

  När hos Synsam glammiga solglasögon finns
  blir jag jätteglad så klart om ett par av mig vinns.
  Gillar snygga brillor som ger bra skydd mot sol
  och i Tom Fordbågarna blir man filmstjärnecool!
  Går ut och strosar bland ”tjusiga folket” i min hemstad,
  och njuter av solglittret i havet på skön sommarpromenad.

  http://www.synsam.se/solglasogon/vara-solglasogon/tom-ford-tf327-01b-abbey.aspx

  1. Profilbild för Emelie
   Emelie

   Solklart stavar man fel också! Skyller på starka ljuset ikväll!

 262. Profilbild för Rebecca
  Rebecca

  För att livet har varit en kamp. För att siktet nu äntligen kan låtas vila mot horisonten. Här står hon mitt i livet och hon strålar. Med blicken uppåt och vidare bortom. Utan skygglappar. Iklädd bladbeströdda mörka Dolce & Gabbanas. En modern Sophia Lorensk kvinna som lever med allt vad livet kräver. För att hon inte räds, för att hon vågar se. Hon vågar allt. Hon bländar dem alla, ja det är dags.

  (dolce-o-gabbana-dg4198-2745-8g)

 263. Profilbild för Anna
  Anna

  Gucci, Gucci, GUCCI! Jag ser mig själv sittandes på en uteservering, lojt sippandes på ett glas rosé, med solkysst hud och dessa über-coola brillor på… 🙂

 264. Profilbild för Emm
  Emm

  För att solen skiner i år!
  För att jag sliter på med eget företag, rullar barnvagn och diskar nappflaskor, jagar sjukhustider och ser det härliga livet med min starka 1-åring som bländar mig med sitt leende!
  För att Abbey från Tom Ford gör mig till en glad OCH glammig mamma!

 265. Profilbild för Daniela
  Daniela

  Dolce & Gabbana – Solglasögonen kombinerar mina två kärlekar i livet: Blommor och Italien!

 266. Profilbild för Malin
  Malin

  Min favorit modell är TOM-FORD-TF338-28F-COLIN. Mycket bra urval du hade gjort på dina favvoglassisar 🙂.

  Om jag hade vunnit dom hade jag stolt briljerat i mina Tom ford brillor på vägen till universitetet. En väldigt fin sporre att slutspurta sista terminen nu. 🙂

 267. Profilbild för linda stenström

  Jag är kär på riktigt denna gång, hör fågelsång…
  Dolce Gubana på näsan blir till ett tvång…
  Att vinna dessa underbara solglasögon
  & lyckan blir total…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *