Vinn mina favoritplagg!

För ett par veckor sedan gjorde jag en helkul grej ihop med Ellos. Jag och Carolines mode fick sätta ihop tre favoritoutfits ur Ellos sommarutbud. Från och med torsdag och hela helgen kan du gå in HÄR (tekniken trasslar lite, går länken inte att klicka på är det den här adressen ni ska till http://www.ellos.se/modeakuten) och tävla om att vinna din favoritoutfit, välj vilken du gillar bäst och skriv en kort motivering som förklarar varför just du ska bli vinnare, en vinnare i timmen dras, och sedan budas kläderna hem till dig med expressbud (om du bor i Stockholm) och du har din outfit för kvällen redan samma dag!

Har du lust tycker jag också att du ska söka upp Ellos som har ett event i Kungsträdgården mellan 12-20 här i Stockholm torsdag till lördag den här veckan. Du kan gå dit och bli stylad och fotograferad i – allt är gratis, även plaggen! Först till kvarn gäller.

Himla kul grej tycker jag, jag har bara bild på en av ”mina” outfits än så länge, men jag ska visa er de andra (som ni också alltså an vinna!) så fort tävlingen är igång i morgon.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sandra

  Du är så galet snygg kvinna!

 2. Profilbild för Elin
  Elin

  Gud vad fin du är i håret på den bilden!

 3. Profilbild för m47
  m47

  Jösses vilken bra bild på dig! Måste vara den finaste jag sett hittills! Den måste gå direkt till egoalbumet 😉

 4. Profilbild för andrea
  andrea

  Kan bara hålla med föregående, du är så jädra snygg!! Och outfiten är klockren, den vill jag ha! 🙂

 5. Profilbild för Edit
  Edit

  HELVETEEE KVINNA! Du är så jäkla snygg så man inte vet om man ska bara gotta sig eller dö av avundsjuka!

 6. Profilbild för Lina

  Håller med övriga verkligen en pangbild av dig!

 7. Profilbild för M

  Håller med! Du ser fantastisk ut! den outfiten vill jag också vinna! Såå fint!!

 8. Profilbild för Ida
  Ida

  Herregud! Du är ju snyggare än någonsinn!

 9. Profilbild för Vera

  Snygg du var! Jag gick in och tävlade, men sen fick jag se att tävlingen bara gällde Stockholms innerstad och då blev jag lite ledsen i ögat… Trodde de kunde skickade med vanlig post till oss lantisar.
  Jaja, Stockholm kommer iaf att få se några fabolus girls ikväll!

 10. Profilbild för En outfit kan bli din | Cecilia Blankens

  […] att skriva ut att tävlingen den här gången tyvärr bara går att delta i som Stockholmare. Jag skrev det i förra tävlingsinlägget och fick för mig att det räckte. Nästa tävling kan alla delta i  – lovar! Den här gången […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *