Vinn mina favoritskor – eller några andra!

Din sko bad mig plocka ut mina favoritskor ur deras höstsortiment, och då gjorde jag förstås det! Resultatet ser ni i senaste numret av mama. Vill du vinna 1000 kronor att shoppa skor till dig själv eller barnen för, rusar du genast in på Din skos sida, alltså här, och fyller i formuläret och tävlar – lätt som en plått! Min favorit bland favoriterna är nog, om jag måste välja, den röda skon med svart resår i sidorna! Mimmi-gummistöveln köpte jag til Bonnie i somras, och herrejösses vad hon älskar den. Men så skulle hon i och för sig älska en bajskorv om någon tryckt ditt Mimmis face på den (inga övriga jämförelser mellan denna gummistövel och bajs, jag ville bara poängtera hur fruktansvärt förälskad min dotter är i Mimmi Pigg. Lite frustrerande kan jag tycka. Kunde hon inte valt någon mindre… våpig tjej att dyrka?)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för L
  L

  Fiiiiina skor!!! Jobbar på Din Sko så jag är inte alls partisk 🙂

 2. Profilbild för Catalina
  Catalina

  Hej! Tack för en fantatisk blogg! Jag hittar inte dem vinröda skorna du pratar om på dinsko.se. Har de inte kommit än??

 3. Profilbild för en annan Cissi
  en annan Cissi

  Haha, det finns ju värre än Mimmi Pigg. Min dotter älskar BArbie & Disney-prinsessorna i alla former, de är ju inte direkt några feministikoner heller! ;o)

 4. Profilbild för Annette
  Annette

  Jag har också spanat efter de vinröda ”kängorna” i mocka, som du tipsar om ovan, supersnygga! När kommer de månntro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *