Vinn mina kläder!

Okej, ni vet att jag gjort lite kläder ihop med Me & I va? Förra samarbetade vi också, och tog fram en småbarnskollektion med mopsar, den här gången gjorde vi babyplagg med zebror på, och dessutom en liten serie härliga basplagg (två olika klänningsmodeller, en långärmad T-shirt i två färger, en tunn och vid kofta och ett par rågrymma plyschtights) för oss ladies. Kolla in fler bilder på plaggen här, och klicka er framåt! Nu så, är det dags för er att få vinna grejer ur den här vuxenkollektionen, tre vinnare för två valfria plagg! Så här tävlar ni:

Svara rätt på frågan nedan och skriv en twitter-kort (140 tecken, men blir det 141 eller 147 är det okej också, vad jag vill poängtera är att den inte är en uppsats jag är ute efter här) motivering till varför du vill vinna. Onsdag klockan 12 lunch är det stopp, då börjar jag leta vinnare!

Okej. Kul! Kör!

Frågan:

Vad har vi gett kollektionen för namn, det är det engelska ordet jag är ute efter:

1. Any day

x. Someday

2. Everyday

Och så en motivering på det som sagt!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Den klänningen som du har på bilden där är så himla snygg men jag passar verkligen inte i brunt. Hoppas att ni gör den i svart (eller någon annan färg) i framtiden!

 2. Profilbild för Camilla
  Camilla

  Rätt svar är: 2. Everyday.
  Jag vill vinna eftersom jag trots att jag inte fött barn har en inte allt för fast och fin mage som jag gärna vill döja med höga midjor och lösare tyger.

 3. Profilbild för Ida andersson
  Ida andersson

  Kollektionen heter Everyday (2).

  Som student är det ibland svårt att få pengarna att räcka till. Att jag dessutom nyligen lyckats gå ner 20 kg gör att jag inte har mycket i garderoben som känns spännande. Att vinna dessa fina kläder skulle därför göra min höst mycket roligare!

 4. Profilbild för Mia
  Mia

  Svaret på frågan är Everyday (2). Jag spenderar numera alla mina pengar på kläder till min lilla tremånaders-tjej och skulle bli överlycklig om jag fick uppdatera min garderob med fina plagg!

 5. Profilbild för Linda Andersson
  Linda Andersson

  Everyday heter Kollektionen.

  för ca 6 månader sen gjorde ja en gastric by pass operation o har gått ner massor , jag skulle verkligen behöva nåt snyggt som är användbart både till fest o vardags

 6. Profilbild för Maria Lundin
  Maria Lundin

  Everyday!!! För att jag vill ha något som passar alla tillfällen, ett vardagsklänning som man snabbt hottar upp lite, och vips blir man after work piffig, i like! 😀

 7. Profilbild för Linda Andersson
  Linda Andersson

  rätt svar är : Everyday

  för ca 6 månader sen gjorde jag en gastric by pass operation, och har sen dess gått ner massor 40kg!!! =) jag skulle verkligen behöva nåt snyggt och användbart både till fest och vardags.

 8. Profilbild för Matilda
  Matilda

  Everyday!

  Precis som många andra är jag student & det finns inte något direkt utrymme över i ekonomin till fina, välgjorda plagg. Därför vore det mer än najs att få hotta upp garderoben lite!

 9. Profilbild för Sofia Thulin
  Sofia Thulin

  Everyday heter den fina kollektionen.

  Som student har man inte direkt fet ekonomi
  men vill ju ha ändå ha flotta kläder att kliva i.
  För till kväll och helg vill man gärna uppstramas
  när man på sjukhuset dagligen bär pyjamas.

  Kram från Sofia

 10. Profilbild för Emma
  Emma

  Svar: Everyday.
  34 årig ensamstående, modeälskande 2 barnsmamma.
  Barnafadern bor utomlands vilket betyder att jag är ensam med mina barn 24/7. Har en pojke på 10 år och en flicka på 4 år som jag älskar att klä i fina kläder vilket betyder att budgeten blir liiite tight när det kommer till att skämma bort mig själv…

 11. Profilbild för louise
  louise

  Svaret är: EVERYDAY. Jag har länge letat efter den perfekta långärmade T-shirten, och nu har jag funnit den!

 12. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Kollektionen heter Everyday, alternativ 2 alltså.

  Jag är sjukt pepp på den svarta tröjan, den är väldigt snygg ser ut att passa till det mesta. Den skulle hänga perfekt både i min garderob (som för tillfället är lite skral) och på mig själv 🙂.

 13. Profilbild för Linda Andersson
  Linda Andersson

  sorry men fick in 2 kommentarer här förut, de dröjde så himlalänge innan första kom in så ja trode de blivet nåt fel, därför skrev ja en till. o nu är båda med =( kan man ta bort den ena??

 14. Profilbild för veronica
  veronica

  Everyday är svaret!

  Jag vill gärna vinna för att jag HINNER verkligen aldrig handla nya fina kläder till mig själv. Barnen, familjen, jobbet…allt verkar komma före att snygga till mig själv:-) så lite hjälp skulle uppskattas!

 15. Profilbild för Cassandra
  Cassandra

  Svar: Everyday. Jag har precis börjat mitt allra första jobb och det skulle vara kul med ett nytt, fint plagg som ger en lite motivation! Min garderob skulle nog också uppskatta en ny vän!

 16. Profilbild för Linnea
  Linnea

  Everyday

  Beställde just två av dina fina plagg. Samma dag som jag fick paketet förra veckan fick jag veta att jag väntar mitt andra barn i maj. Det är så nytt, så nytt. Först tänkte jag skicka tillbaks kläderna då jag inte vill lägga massa pengar på kläder som jag inte kommer kunna ha snart….men nu, åh jag skulle så gärna vilja komplettera med fler av dina plagg som jag redan känner kommer passa både en bra bit in i graviditeten och även nästa höst, innan alla kilon runnit av. och det finns ingen tid som man lika mycket vill känna sig fin och bekväm…och gömma magen i några månader till!

 17. Profilbild för carola
  carola

  Everyday är namnet och jag har den bästa motiveringen! lyssna här!! Jag är 43 år, mammaledig med mitt SJÄTTE barn, har två barnbarn och tre bonusbarn!!!! Jag verkligen behöööööver sköna, fina kläder!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. Profilbild för Veronica
  Veronica

  Everyday heter kollektionen. Min motivering till varför jag ska bli en av de lyckliga vinnarna:

  Har nu handlat massa fint ur din kollektion åt mina två små pojkar; jag själv fick nöja mig med ett plagg och valde då den fina bruna klänningen som du har på dig på bilden. Jag är nu åter mammaledig, födde min yngsta son för 3 veckor sen (jag hann använda klänningen när jag var höggravid, dagen innan jag födde faktiskt – då var den mer som en tröja), och har föräldrapenning igen (med lite stramare shoppingbudget om man så säger). Det är två plagg jag så gärna skulle vilja ha och det är plyschtightsen och den svarta finklänningen. Så snyggt, casual, stylish, chict och everyday på samma gång!

 19. Profilbild för Idun
  Idun

  Svar: 2 Everyday. Nyseparerad och nyamöblerinköpspank är jag, vore fint med något uppiggande 🙂

 20. Profilbild för Rebecca
  Rebecca

  Jag skulle bli sååå superglad om jag kunde få uppdatera min garderob med ett par av dina fina plagg! Tycker du har gjort ett fantastiskt jobb med Everyday-kollektionen och skulle stolt spatsera runt i de kläderna.

  Tack för en rolig och mysig blogg!!

 21. Profilbild för Malin J
  Malin J

  Rätt svar: Everyday

  Har gått upp en del i vikt, inte för att jag har bulle i ugnen (sadly) men för att jag slutat röka! Nu vill jag helt enkelt känna mig snygg igen, i DINA kläder! 🙂

 22. Profilbild för Ikkis
  Ikkis

  Rätt svar: Everyday

  Blivande två-barnsmamma som är i stort behov av att fräscha upp höstgarderoben. Jag älskar att shoppa barnkläder och när de pengarna är slut läggs resten på hussparande, så jag har sedan länge glömt bort mig själv. Tänk att få glassa runt i de fina klänningarna/tunikorna under hösten vintern. Du skulle vara min hjälte!

 23. Profilbild för Magdalena
  Magdalena

  Hej Cecilia!

  Kollektionen heter så klar, Everyday.

  Och motivering: de där tajtsen alltså! När jag såg dem ropade jag rakt ut! Provat och köpt fel så många gånger, men det var som att se de perfekta paret. Men som ny student gäller det att hålla hårt i pengarna (om inte annat kommer mannen grymta när paketen och påsarna hittar hem) så nya kläder finns det inte rum för i budgeten för närvarande. Trist med ack så sant.

  Hur som helst, hoppas kollektionen flyger av hyllorna!

 24. Profilbild för sara
  sara

  Svar: 2, Everyday.

  Efter att bara handlat till min bebis i 8 månader slog jag på stort och köpte ett par grymt snygga och alldeles för dyra högklackade skor. Men nu står jag i garderoben och har ingen aning om vad jag ska ha till mina snygga skor – äger ju bara illasittande ”före jag fick barn-kläder” och är dessutom pank. Så det vore helt fantastiskt om jag kunde vinna några av dina coola kläder, den fina klänningen eller tightsen att matcha med pjucksen och känna mig lite mer som du för en kväll!

 25. Profilbild för Klara
  Klara

  Everyday!
  Om jag klär mig i färgen camel så ser man inte var jag börjar och slutar men jag föll handlöst för alla de svarta plaggen! Jag arbetar som förskollärare och jag älskar mitt arbete. Man måste klä sig bekvämt då man sitter mycket på golvet eller ålar runt och leker trixiga lekar och jag märker att jag gärna klär mig i formlösa plagg som inte känns så spännande. Nu ser jag min chans att få bära både vackra och sköna kläder, varje dag!

 26. Profilbild för Tess
  Tess

  Hej!
  Svaret på din fråga är Everyday.

  Det första jag tänkte på när jag såg dessa snygga plagg var att de skulle pasa perfekt för mig på jobbet. Som ung förskollärare bland 30-talet vilda 5-åringar behöver kläder i första hand vara praktiska men för det vill man ju inte se ut som en skogsmulle dagarna i ända!

 27. Profilbild för t
  t

  Kollektionen heter everyday.

  Efter graviditeten med lillasyster har kroppen kommit tillbaka. Behöver snygga o sköna kläder att klä den så jag slipper gå med rumpan bar =)

  Therese

 28. Profilbild för Emma Månsson
  Emma Månsson

  Everyday!

  Är i början av min graviditet nummer två och är super sugen på alla fina höstkläder, men känner mig mest lite småplufsig och inte härligt gravid snygg än, dina kläder verkar perfekta för att dölja sådana här små problem!!

 29. Profilbild för Aggie
  Aggie

  Mitt svar: 2.Everyday
  Kollektionen passar mitt liv alldeles perfekt. Som blivande två barns mor i november är mina ledord: super snyggt, bekvämt, lätt att variera med små medel, figursmickrande, krypa-på-golvet vänliga, sova-mitt-på-dagen-med bebis bekväma, passa till min nuvarande garderob, känna sig fin i.

  Kläder som alltså funkar hemma och på öppna förskolan + när man hänger med vänner och äter tapas med ett glas vin till! Det tycker jag att du, med denna kollektion lyckats otroligt bra med! Vill ha 🙂

 30. Profilbild för Lisa Arvidsson

  Först så heter kollektionen såklart Everyday.
  Jag vill vinna tightsen å den svarta klänningen eller en svart tröja.
  Av den enkla anledningen att vill känna mej fin nån gång, å inte bara känna att: nej som du ser ut är det inte lönt å köpa nytt, utan låta mej va fin som jag är, i dina kläder! 🙂

 31. Profilbild för m47
  m47

  2. Everyday.

  Jag vill gärna vinna då jag oftast föredrar bekvämt framför trendigt när det gäller varje-dag-kläder. I din kollektion Everyday kan man ju få det bästa av båda världar. Plyschtightsen vore mitt förstahandsval.

 32. Profilbild för Emma
  Emma

  Svaret är såklart ”Everyday”.

  Ända sen jag såg CB chic & comfy dress har jag inte kunnat sluta tänka på den, måste vara den perfekta klänningen! Anledningen till att just jag Borde vinna den? Jag säger bara ett ord: ÖRONINFLAMMATION!!!!!

 33. Profilbild för Karin
  Karin

  Kollektionen heter Everyday.
  Jag skulle vilja vinna koftan och klänningen – de ser fantastiskt fina och bekväma ut. Jag ska ha party om ett par veckor och det vore perfekt att kunna visa kläderna live. De flesta kläder ser ju bättre ut på än på galge=)

 34. Profilbild för Elin Edin

  Alternativ 2. Everyday.
  Kläderna passar bra till klimatet där jag befinner mig. Det är sommar all year round i San Diego. Framför allt klänningen ”chic & comfy” skulle jag ha stor användning av – till fest och till vardag – i city eller på beachen.
  Jag kommer spread the word i den där klänningen – Everyday.

 35. Profilbild för Ewa (mamma till 6 döttrar)

  Svar: 2. Everyday

  Jag vill vinna ”bara för att” 🙂 Med 6 döttrar i åldern 3 år till 23 år och två barnbarn så har jag många som gärna vill bära meandi 🙂

 36. Profilbild för Mikaela
  Mikaela

  2. Everyday

  Med en illasittande garderob och indraget CSN skulle inget göra mig gladare än att få känna mig snygg, sexig och säker i din smickrande kollektion.

  KRAM! Till dig, bästa Cecilia.

 37. Profilbild för Annika
  Annika

  Svar: 2- Everyday
  Min garderob skriiiker efter schyssta basplagg, plagg som man kan ha under kavaj till jobbet och med bling om aftonen. Har precis fått ett nytt jobb och har ambitionen att NU ska jag vara snygg varje dag, no more hoodies och sneakers…

 38. Profilbild för Nora
  Nora

  Everyday!

  Jag är ett förstagångspreggo som försöker styla mig och kulan utan att behöva kompromissa på smak och stil. Dina fina me&i grejer skulle göra susen för att få mig att känna mig het snarare än tjyvtjock i höst!

 39. Profilbild för Helena wiberg
  Helena wiberg

  Everyday.

  Lillesyrran har fått göra sin efterlängtade bröstförminskning och behöver en ny basgarderob med toppar, och your jeans best friend tee skulle klä henne – precis i hennes smak! (och själv är jag inte helt osugen på plyschleggingsen..)

 40. Profilbild för Elin
  Elin

  Everyday är svaret.
  Jag har två döttrar i samma åldrar som dina.
  Ella och Emma. 🙂 Dom har ofta me and i.
  Men eftersom maken och jag båda är studenter
  så är det mest barnen som få nya kläder.
  Hade varit superkul att få känna sig riktigt fin
  i skolan i din nya kollektion!
  Hoppas jag har tur 🙂

 41. Profilbild för Marie-Louise
  Marie-Louise

  Kollektionen heter såklart Everyday + Cecilia Blankens.

  Jag är sedan ett tag ”mellan två jobb” och vet inte vart den här hösten tar mig. Förhoppningsvis har jag snart någonstans att gå om dagarna och i dessa kläder skulle jag känna mig snygg och bekväm, varje dag, vad jag än gör.

 42. Profilbild för Josefin
  Josefin

  2 everyday

  Efter två graviditeter hamnade jag i trötträsket. Jag hade ingen inspiration alls till vare sig kläder eller skönhet. När jag fick upp ögonen för din blogg öppnade du mina ögon och jag har börjat ta tag i mig själv och prioriterar mig! Dina fina lättmatchade kläder hade passat perfekt i min nya garderob som jag håller på att skapa. Tack Cecilia för att du hjälpt mig att hitta tillbaka till lite snygghet!

 43. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Rätt svar är 2. Everyday
  Och motivering..efter att ha kommit ut ur ”mamma-ledighetsdimman, börjat arbeta, lämna, hämta, rasta hund, laga mat och mitt i allt komma ihåg sig själv känns det som om det hade vart liiite lättare om man kunde få vara bekväm OCH snygg i dina sköna kläder. Därför!

 44. Profilbild för Natalie Persson
  Natalie Persson

  Ditt märke heter Everyday och jag älskar dina fina basplagg. Har förstått att det varit rykande åtgång, så det borde väl bli en fortsättning? 😉

  Jag var enormt sugen på flera av dina plagg, men som mamma är det ju ofta så att man prioriterar plagg till sina barn istället. Med tvillingar blir det dessutom alltid dubbelt av allt och i det här fallet fick mina egna behov stå åt sidan. 🙁 Så jag håller tummarna för att jag ska få strosa runt i något av dina plagg!

  Tack för en toppenblogg!

 45. Profilbild för Ida
  Ida

  Mitt svar: 2. Everyday

  Som nybliven mamma och hängig kropp känner man sig inte så fin. Med dessa kläder skulle jag nog hitta tillbaka till mitt sanna jag igen:-)

 46. Profilbild för Karin
  Karin

  Svar på frågan är 2) Everyday.
  Låt mig få snygga ben i de underbara tightsen, jag kommer vara dig evigt tacksam!! 🙂

 47. Profilbild för Sandra

  Everyday by Cecilia Blankens

  Jag vill vinna för att jag tycker jag är värd det:) Och för att jag skulle känna mig så jäkla snygg i den kamelfärgade klänningen!

 48. Profilbild för Frida R
  Frida R

  Rätt svar: 2. Everyday

  Jag är på jäsning! Vilket är helt underbart men jag tycker det är skitsvårt med kläder alltså snygga kläder. Därför blev jag så himla glad när jag såg din Me&i kollektion för med de kan jag få gå runt och känna mig snygg i med en växande mage. Dessutom kommer de passa lika bra när min lilla guldklimp dimper ner. Perfekta basplagg!

 49. Profilbild för Elin

  Everyday!

  Har precis börjat praktisera på barn- och ungdomshabiliteringen och skulle känna mig så snygg/cool/bekväm i klänningen på ”jobbet”!

 50. Profilbild för Karin
  Karin

  Ahh!! underbara me&I!! Everyday – att bära varje underbar (och ruggig) höstdag – både mysdagarna hemma, de sista som föräldraledig, och jobbdagarna, som snart tar vid 🙂

 51. Profilbild för Sofia T
  Sofia T

  Kollektionen heter Everyday.

  Har just fått hem några riktigt sköna zebra-kläder som jag ska syskonmatcha mina två små killar med och det hade varit sååå roligt om även mamma hade kunnat hänga på! Plyschtightsen… oh my, me like!!

 52. Profilbild för Viveka
  Viveka

  Skriv din kommentar här! Rätt svar: Everyday. Jag vill gärna vinna så att jag kan ge min mamma ett av de snygga plaggen, hon ställer alltid upp på ett osjälviskt vis och sätter alla andra före sig själv. En stöttepelare i livet som jag gärna vill skämma bort! Jag skulle även vilja vinna den kamelfärgade klänningen till mig själv. Som nybliven tvåbarnsmamma vill man gärna ha några snygga och sköna vardagskläder och jag bara älskar den kamelfärgade klänningen, så snygg och vardagschic. Den ger mig vill ha-känsla 🙂. Håller tummarna för vinst: och tack för en fin blogg! 🙂

 53. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Kollektionens namn är everyday!

  Med en fyra månaders bebis så är det inte lätt att få några nya kläder köpta. Stressad blir det att man springer igenom affärerna och kommer till slut hem tomhänt. Jag vill ha snygga vardagskläder med en twist-precis som everday.-kollektionen!

 54. Profilbild för Helén Åkerman
  Helén Åkerman

  Mitt svar nr 2 Everyday!

  Jag behöver vinna för att jag idag gick in till chefen och berättade att jag är gravid…… Varpå han sa att jag sabbat mina chanser att bli fast anställd…..(gravid med nr 2)

  Kram!

 55. Profilbild för Sarah
  Sarah

  Kollektionen heter Everyday.

  Köpstopp i höst på grund av det ena och det andra, så det här vore ju en väldigt härlig utväg för att ändå få känna lite shoppingrus i tillvaron.

 56. Profilbild för anna
  anna

  2. Everyday
  Blev mamma för första gången för 9mån sedan och gravitationen verkar ha tagit ut sin rätt på kroppen-tuttar och rumpa tycks ha förflyttat sig några meter söderut.. Inga kläder sitter fint längre och garderoben skulle behöva förnyas..

 57. Profilbild för Maria Irene
  Maria Irene

  Kollektionens namn är : 2 everyday!

  Jag har inte köpt något vettigt till mig själv sen barnen föddes för två år sedan, förutom tights när jag slitit ut gamla. Jag har fastnat i det mytomspunna ”jag-vet-inte-hur-jag-ska-klä-mig-annars-träsket”!

 58. Profilbild för annakaroline
  annakaroline

  Jag vill ha på mig dina skönt slappa, men sjukt coola kläder EVERYDAY! Speciellt de svarta sammetstightsen med hög midja – kan inte tänka mig ett bättre basplagg till hösten kombinerat med Doc Martens och grön parkas. Puss!

 59. Profilbild för Magdalena
  Magdalena

  Rätt svar är Everyday. Åh kollektionen är så där snyggt bekväm som man vill vara på jobbet! Den lyckas med kombinationen att se snygg ut utan att det känns som man får blodstopp i benen av för tajta byxor:)

 60. Profilbild för Sara
  Sara

  Everyday!
  Min slappa post-graviditetskropp förtjänar dina plagg för att de är skitsnygga och det vill jag också vara! 22 kg lättare och 100% gladare-bara garderoben som saknas!

 61. Profilbild för sandra
  sandra

  Everyday!

  Gravid med novemberbebis o börjar nu längta otroligt mycket efter att få shoppa o klä mig i nya-fina-riktiga kläder! vore en fröjd att ha plagg från din kollektion väntandes i garderoben!

 62. Profilbild för Sara
  Sara

  Everyday!
  Min slappa post-graviditets kropp förtjänar dina plagg för att de är skitsnygga och det vill jag också vara! 22 kg lättare och 100% gladare-nu är det bara garderoben som saknas, de perfekta modellerna för att dölja lite lös hud.

 63. Profilbild för Ninni

  Sen jag blev mamma har jag utvecklats mycket som person och tyvärr så har inte min garderob hunnit med i min utveckling. Din kollektion hade verkligen hjälpt mig att se ut som den person jag är idag!

  Kollektionen heter Everyday.

 64. Profilbild för Patricia
  Patricia

  Kollektionen heter Everyday.

  Ok – så här är det. Jag hade Me&I-party i går, av den enda anledningen att jag sett din råsnygga vuxenkollektion. Satt som på nålar under hela demonstrationen och roffade sen åt mig vartenda plagg och smet in till helfigursspegeln i sovrummet (schysst värdinna, eller hur?:-) Hade mer än gärna köpt allihop, men jag är rädd att maken inte hade låtit mig ha fler partyn då. Att vinna de andra guldkornen skulle med andra ord vara – just det, guld värt!

 65. Profilbild för Katarina
  Katarina

  Svaret är Everyday!
  Efter föräldraledigheten har jag äntligen tagit Steget (stort för mig) och byter jobb snart. Att börja lite extra fin hade känts ännu bättre 🙂

 66. Profilbild för EmmaF
  EmmaF

  Rätt svar på frågan är Everyday.

  Anledningen till att jag deltar i denna tävling och hemskt gärna vill vinna dina kläder är för att min garderob ekar tomt när det gäller kläder som går att bära i jobbsammanhang. Eftersom jag de senaste tre åren mestdels varit mammaledig har jag inte unnat mig andra kläder än sånt som är praktiskt vid lekparkshäng i ur och skur. Nu när jag börjat jobba igen känns det som att jag har samma outfit varje dag. Så om jag blev en av vinnarna skulle jag bli så lycklig – och snygg! 😉

 67. Profilbild för caroline
  caroline

  EVERYDAY! 🙂

  jag längtar och jag hoppas och jag fantiserar. Men ännu… ingenting. Vill känna en liten kropp i min famn, pussa den mjuka hjässan och höra små andetagen. Och jag TROR, snart!

 68. Profilbild för Erika
  Erika

  Svar: 2. Everyday

  Hoppas HOPPAS att jag snart är gravid med vårt andra barn. Och i så fall vore den svarta klänningen helt perfekt när magen börjar växa! Men den funkar för resten lika bra annars också – supersnygg!

 69. Profilbild för Linda Gradin

  Svaret är 2. Everyday

  Man ska vara en bra mamma och fru. Inte alltid hinner man med sig själv och orkar vara på topp. Du vet precis vad mammor vill ha! Snygga plagg för vardagen. I like and I want it!

 70. Profilbild för Linda Gradin

  Man ska vara en bra mamma och fru. Inte alltid hinner man med sig själv och orkar vara på topp. Du vet precis vad mammor vill ha! Snygga plagg för vardagen. I like and I want it!

 71. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Everyday – Tillbaka på jobb efter att ha varit föräldraledig med mina underbara tvillingar så inser jag att jag inte har så många bekväma och snygga klädkombinationer i min garderob. Två plagg ur denna fenomenalt fina kollektion skulle göra underverk i min garderob och ge lite vardagslyx lämna – jobba – hämta – kaoset.

 72. Profilbild för victoria
  victoria

  SVAR: everyday

  oh pls rara du – jag har sedan jag såg plaggen drömt (drömmer) om några av dem – så att välja no pix! håller på med inskolninga av vår skrutta och arbete väntar för mamman redan nästa vecka! shit vad hände med denna mammaledighet?! behöver pepp och speciellt de där snygga tíghtsen! 🙂

  make me happy!!

 73. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Skriv din kommentar här!
  Everyday

  Har en gråtande garderob här hemma som behöver någon form av tröst. Så ge den en smula frid i form av superschyssta och poppiga kläder. Dess gråt har gäckat mig länge nog.

 74. Profilbild för ulrika ölmeborg
  ulrika ölmeborg

  svaret är everyday! Gravid med andra barnet, och till skillnad från förra gången jag var gravid vill jag inte ha typiska gravidkläder, utan se ut som JAG och behålla min stil! skulle känna mej väldigt vacker i klänningen ovan, och tror att lillebror skulle få plats innanför ett bra tag också.

 75. Profilbild för Susanne
  Susanne

  Svaret är Everyday

  Jag vill så gärna vinna, det skulle vara en present till mig själv för att jag gått ner 15 kg efter att äntligen tagit tag i träning och mat. Nu mår jag som en prinsessa på insidan och vill såklart matcha det med snygga kläder på utsidan 🙂
  Kram!

 76. Profilbild för Malin Jansson
  Malin Jansson

  RÄTT svar: Everyday

  Var nyligen på ett Me and I party och blev FÖRÄLSKAD i dina plagg!! Provade o ville ha ALLT! Men fick åka hem TOMHÄNT då det är tufft att vara hemma föräldraledig 🙁

 77. Profilbild för Louise
  Louise

  Svar; Everyday

  Lilla familjen ska byta storstad mot landet, tryggt jobb mot otryggt, nya vänner osv. Beslutet har stötts länge – nu vågar vi! Skulle kännas toppen att göra det i dina snygga kläder.

 78. Profilbild för Miss Agda- En småbarnsmamma tränar

  Everyday!
  Med en liten hyperaktiv kille hemma så hinner jag sällan sminka mig eller ens borsta håret när det är bråttom ut till parken. Dina snygga kläder skulle direkt lyfta mig så jag kunde känna mig lite snygg ändå. Älskar tänket bakom dessa plagg- helt rätt!

 79. Profilbild för Sussi
  Sussi

  Skriv din kommentar här!

 80. Profilbild för Mia
  Mia

  Svar: Everyday
  Jag behöver ha lätta, funktionella, snygga och enkla kläder.
  De kommer jag att ha framför allt att använda på jobbet där jag behöver vara snygg men också vara bekväm.

 81. Profilbild för Alexandra
  Alexandra

  Svar: Everyday

  Det vore fint att möta hösten i en klänning av Cecilia Blankens, det tycker jag skule sitta som en smäck och fortsatt sommar!

 82. Profilbild för Maria
  Maria

  Everyday!

  Min treåriga dotter pekade på bilden på dig i klänningen på datorn och sa ”mamma om du hade en sån klänning skulle du nästan bli lika vacker som jag”
  Tänk. Vilken grej!

 83. Profilbild för martina
  martina

  svar: everyday

  motivering:
  Med dessa kläder skulle jag kunna dra på att börja träna och fortfarande se smashing ut!

  så snygga!

 84. Profilbild för Linn
  Linn

  Everyday!

  För att för första gången är livet fantastiskt. Fantastiskt på riktigt. Och då skulle det vara ännu finare med fantastiska kläder.

 85. Profilbild för Malin Andreasson
  Malin Andreasson

  Everyday!
  Som småbarnsmamma och sjukgymnast känns det som att jag aldrig går i andra kläder än jeans och mjukisbyxor. Behöver helt klart fylla på garderoben med fler användbara, snygga plagg för andra dagar än ”jobbedagar” om det så bara är för dagishämtning!!

 86. Profilbild för Julia
  Julia

  Everyday är namnet!

  Mamma till en, nummer två i magen och pluggar andra året på en lååång utbildning. Jag tippar på att dina plagg kommer göra min höst snyggare, bekvämare och roligare!

 87. Profilbild för Anna
  Anna

  Vill bära dina kläder EVERYDAY, alltså både hemma med lillan Freja och på väg till…öh…bvc =) Med everyday har du verkligen träffat mitt i prick Cecilia!

 88. Profilbild för Caroline

  Everyday!

  Det är just därför jag vill vinna, för det är verkligen kläder jag kan ha varje dag. Till jobbet, i sandlådan och på festen – och jag kommer känna mig lika fin oavsett aktivitet!

 89. Profilbild för Sussi
  Sussi

  Everyday!

  När man har två barn är det inte ofta man unnar sig själv nånting. Gillar kläderna, vill vinna, vill ha turen denna gång!

 90. Profilbild för Britta
  Britta

  2. Everyday

  Skulle känna mig bekväm och snygg på jobbet med underbara små!

 91. Profilbild för Ida F
  Ida F

  Everyday

  På lördag ska jag springa Stockholmsloppet. Antar att jag kommer stapla fram på lördag kväll. Och ja, resten av veckan. Ska på galaj med gamla barndomsvänner jag inte sett på evigheter på kvällen där och det hade ju varit grymt att kunna dressa upp med något ur din grymma kollektion.

 92. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Everyday

  Kläderna är ursnygga och att jag inte är mamma gör kanske inte så mycket..? En 20-årig studerande ung kvinna vill också vara fint klädd. Kram

 93. Profilbild för Cecilia
  Cecilia

  Everyday heter kläderna

  Jag är en trött morsa till 3 underbara barn. Känner att jag skulle behöva snyggas till i de ur snygga plaggen.

 94. Profilbild för justyna
  justyna

  2.everyday.
  varfor vill jag vinna ?, svaret ar enkelt, tycker sa ..om din kollektion, och att vinna kanns annu battre.
  Du forgyller min vardag med din blogg, med dina tokiga tankar, osv paminner lite om mig sjalv…..
  kanns skont att veta att man inte ar ensam om det!
  hej hopp

 95. Profilbild för Anna
  Anna

  Everyday!

  Nybliven mamma till Jack och förvirrad. Tights i 9 månader och kroppen har inte landat.Till poängen. Dina kläder känns helrätt. Skönt, snyggt och fabulöst. Precis som jag!

 96. Profilbild för Rebecka Dahlström
  Rebecka Dahlström

  Rätta svaret är everyday!

  Så fort jag såg din kollektion fastnade jag för ALLA plaggen! Är tyvärr en fattig student som verkligen skulle vilja vinna två av dina snygga plagg 🙂

 97. Profilbild för Tea
  Tea

  Kollektionen heter everyday. Jag vill vinna för att jag gärna vill komplettera min garderob med ett par plyschtajts. Har aldrig tajts men tänkte ändra på det i höst 🙂

 98. Profilbild för Moa
  Moa

  Kollektionen heter Everyday!

  Jag vet att jag inte borde klaga,att vara student är fantastiskt (och faktiskt toppen om man är mamma,man slipper 08-17-lunken varje dag). MEN när man måste köpa studentlitteratur istället för efterlängtade höstkläder,då håller jag tummarna hos dig!

 99. Profilbild för Frida
  Frida

  Everyday

  Med nyköpt hus och två små finns det inte mycket tid över till nått annat, vill snabbt kunna vara både snygg och bekväm. Everyday kollektionen är perfekt!

 100. Profilbild för Marie
  Marie

  Everyday. Vi borde alla fira oss själv lite oftare och ett par plagg ur din fina kollektion skulle ge ytterligare guldkant på vardagstillvaron som jag dagligen gläds åt och känner tacksamhet inför.

 101. Profilbild för Minna

  Everyday!

  Okej, det är ju synd att det ska krävas en riktigt smaskig tävling för att få mig att kommentera här på din blogg. Jag läser den ju varje dag! Men hur som, det skulle vara en ära att få bära dina snygga plagg. Jag gillar hela kollektionen!

 102. Profilbild för Karin
  Karin

  Svaret är Everyday (2).

  Jag älskar att kläderna är enkla men ändå har det lilla extra så man kan känna sig vardagspiffig i studentlivet men också är lätta att kombinera ihop med klackar när det vankas fest!

 103. Profilbild för Ninis
  Ninis

  Everyday. För att motivera mig att komma i form och se helt fabulous ut efter en jobbbig foglossningsgraviditet!

 104. Profilbild för Kattis
  Kattis

  Everyday

  Ny tjänst 100%, två barn, pussel med hämtning och lämning på dagis, städning, lekparkslek. Jag hinner helt enkelt inte shoppa åt mig själv och skulle bli överlycklig för nåt av dina fina plagg!

 105. Profilbild för Sanne
  Sanne

  Evereday. Gick upp 30 kg med sista dottern som jag nu har gått ner och jag har rensat ut garderoben och tänkte”Allt är skit, inga bra basplagg som funkar säsong efter säsong”

 106. Profilbild för Silje
  Silje

  2 Everyday forstås!
  Önskar supermycket så att man har något supersnyggt som väntar när bebis kommer ut om 3 veckor! Är fast i ful-gravid- träsket just nu, och mellan 3 åring och jobb orkar man inte uppgradera för tiden efter:)

 107. Profilbild för Amanda
  Amanda

  Älskar din frisyr.

 108. Profilbild för Fia B
  Fia B

  Everyday!

  Åh jag vill så gärna vinna dina fina plagg. Jag har två döttrarn är gravid och vi renoverar en gård. Det betyder inte så mycket kläder till mig för tillfället 🙂 Hoppas hoppas!

 109. Profilbild för Elin
  Elin

  Everyday!

  Du har inspirerat mig länge och hjälpte mig att hitta mitt modejag igen efter graviditet och mammaledighet. Din topp och klänning skulle jag bära med stolthet!

 110. Profilbild för Mikaela O
  Mikaela O

  Everyday!
  Babykräks på toppen, -Everyday! Trött tvååring på ICA, -Everyday! Tvättberg upp till taket, -Everyday! Middagspanik, -Everyday! Love my life? EVERYDAY!

 111. Profilbild för Karin i Skåne
  Karin i Skåne

  Everyday så klart!!!

  Hade oerhört svårt att hålla fingrarna i styr när jag såg kollektionen här hemma på visningen, men ack så svårt att välja… Barnen går dock som vanligt först och självklart tultar de stolt runt i sina meandi-kläder, nu är det dags för mamsen att göra det samma 🙂

 112. Profilbild för Linda S
  Linda S

  Everyday!

  Tänker på de coola tightsen i plysch och undrar om man skulle våga? Och sen tänker jag why not? Har väl bara inte vanan inne (ägde nog ett par tights senast i mellanstadiet). Det skulle verkligen vara roligt att sätta på sig nåt annat än de många säkra kort som hänger i garderoben.

  Men framför allt tänker jag på min älskade, poppiga och livsglada mamma som precis skilt sig. Hon skulle nog känna livet i sig i din fina, beige klänning med veck.

  Tack för din härliga, positiva blogg!

 113. Profilbild för Jessica M
  Jessica M

  Everyday!

  Jag har precis börjat jobba efter ett års föräldraledighet. Jag jobbar som jurist på en bank och måste alltså vara propert klädd VARJE DAG. Det är så svårt att hitta roliga outfits som man känner sig snygg. Jag tror att jag skulle vara snyggast på jobbet i någon av dina Everyday klänningar!

 114. Profilbild för Linda 76
  Linda 76

  Everyday!

  Tightsen – (ett plagg jag inte använt sen mellanstadiet) så coola i det där plyschmaterialet!

  Koftan till min fina, älskade och nyskilda mamma. Jag vet att hon skulle känna livet i sig i den!

 115. Profilbild för luddiglycka
  luddiglycka

  Everyday!

  Behöver hitta mig själv igen efter att spenderat de senaste åren i sandlådan. Kanske dags för min första svarta klänning, blev lite kär.

 116. Profilbild för JohannaP
  JohannaP

  Rätt svar är nr 2, alltså Everyday! Jag behöver verkligen nya kläder därför att jag har precis börjat i ett ny jobb (har varit föräldrarledig) och just nu känns det att jag har ingenting kul att ha på mig på jobbet! Jag tycker jättemycket om mitt nya jobb och hade jag nånting snyggt på mig skulle mitt arbetsdag va perfekt!

 117. Profilbild för Heléne
  Heléne

  Rättsvar:
  2. Everyday

  Motivering:
  Torpbo – värmeslantar i vinter. Kvarskatt. Shopstopp! Behov av snyggt, bekvämt till tofflor o filt. Men halva vinsten till syster, mamma till mina barn – gudsönerna!

 118. Profilbild för Jessi
  Jessi

  Svar: Everyday

  Alla är så värda att vinna så bra mammor vi är allihop! Själv behöver jag inspiration och mod att ta mig ur min nationaldräkt jeans och t- shirt och bära något piffigare utan att göra för mkt avkall på bekvämligheten. Plyschtights+svarta känningen=extremt vardagschic!

 119. Profilbild för Maria T
  Maria T

  Kollektionen heter Everyday.

  Jag börjar snart jobba efter föräldraledighet nr 2, och har väl knappt shoppat nåt till mig själv sen innan nr 1 … Här behövs snygga kläder, och är de bekväma dessutom så skadar det ju inte!

 120. Profilbild för Sofie
  Sofie

  Rätt svar är 2. Everyday!

  Efter att ha kämpat med att ha varit för smal så länge jag kan minnas, och med människor som tittat menande på min miniportion med mat, har jag äntligen gått upp en klädstorlek i vikt! Jag är superglad, men det är inte mina för små kläder… Jag behöver nya, i min nya storlek!

 121. Profilbild för Amanda
  Amanda

  Blev mamma i februari. Fyller 30 i mars. Nyanställd bibliotekarie och högskolelärare på det. En dos Everyday i garderoben skulle vara perfekt för alla dessa jag!

 122. Profilbild för Elin
  Elin

  Everyday!

  Jag behöver en bekväm, cool klänning och tröja för att kunna hänga i uni-biblioteket och se sådär obekymrat snygg och smart ut. Men för att detta ska bli möjligt behöver jag dina kläder!

 123. Profilbild för Ida w
  Ida w

  Everyday

  Nyligen fått barn nummer två och pga illamående gått ner någon klädstorlek, dock nu med lite mjukare mage som gjord för muffintopp! Skulle vilja fira ett nytt smalare jag med nya magvänliga kläder!

 124. Profilbild för Linda
  Linda

  Everyday!

  Stod och klappade trånande på dina plagg när jag var på visning nyss men som vanligt valde jag att mina 4 töser skulle få kläder i första hand sedan var plånboken tom 🙁 Men nu kanske jag får äran att bära dem ändå, hoppas hoppas!

 125. Profilbild för Ida A
  Ida A

  Svar: everyday

  Har äntligen lyckats gå ner de kilo som två graviditeter lagt runt min mage, det har inte varit lätt. Planen var att belöna mig med ett nytt snyggt plagg men pengarna räcker inte ens till sockor.

 126. Profilbild för Paulina
  Paulina

  Everyday!
  Åt upp mig FEM kilo under sommaren. DET motsvarar 8 % av min kroppsvikt. Men kanske kan jag hitta min ”Per” trots nygjutna fettvalkar i mina något för tajta kläder ändå? Everyday CB alt. Everyday träning? Orkar jag? Börjar ju bli kallt och gymkortet har gått ut…

 127. Profilbild för Emma
  Emma

  Everyday.

  Everyday står jag framför min överfulla, daterade och tråkiga garderob och suckar då jag INGENTING har att ta på mig. Dags att få ett slut på det nu med de perfekta varje dag kläderna!

 128. Profilbild för emilie
  emilie

  Everyday

  Nya kläder önskas efter pregokropp. Letar, stretar, klämmer o drar. Önskar nu få en förenklad klädesritual!

 129. Profilbild för Helena i Strängnäs
  Helena i Strängnäs

  Svar: Everyday!
  Åh, skulle ju ha köpt några av dina plagg den här månaden men fick köpa lagningar hos tandläkaren istället(föräldrapenningen ger liksom inte utrymme för så mkt mer;). Men tänk vad fin jag skulle bli i nylagade tänder och nya Blankenskläder(vilken kombo;-)!

 130. Profilbild för JennyS
  JennyS

  Svar: Everyday! Jag har redan kollat igenom kollektionen flera gånger och är dö-kär i tightsen!!! Så självklart vill man vinna och få chansen till att bli en riktig pudding till hösten. Har även en förhoppning om att kunna matcha dessa fina plagg med ett par snygga Kavatdojjor på fötterna 😉

 131. Profilbild för Anna
  Anna

  Everyday!

  Alla mina klänningar är uttänjda på magen efter två täta graviditeter, dags för plagg att visa smala(re) midjan i!

 132. Profilbild för Marie Magnusson

  Skriv din kommentar här! Svaret är Everyday.
  Varför vill jag vinna? För jag jobbar heltid nu i höst och jag har verkligen inte tid att köpa kläder till mig själv, men jag vill ju vara fin så det här är min STORA chans!

  Hälsningar tvåbarnsmamman

 133. Profilbild för Elin,uppsala
  Elin,uppsala

  2-Everyday- Jag skulle så gärna vinna då jag just nu sparar till min drömresa, en ”jordenrunt-resa”. Med strikt budget och låg lön så finns det inte mkt utrymme för höstkläder. Skulle verkligen behöva lite nya baskläder som går att matcha till det mesta.

 134. Profilbild för Cornelia

  2. Everyday

  Efter sju år i butik försedd med arbetskläder, har jag nu börjat plugga. Med en massa coola reklamare. Behöver snygga bekväma kläder asap, hjäääälp!

 135. Profilbild för Tove
  Tove

  Everyday

  Allt blir töntigt som jag försöker skriva. Vet dock att jag inte kommer se töntig ut i dina plagg och tur är det då jag kommer vilja ha dem varje dag!

 136. Profilbild för Ulrika Bruzelius
  Ulrika Bruzelius

  Everyday!

  Det skulle ju inte sitta helt fel med lite snygga kläder när jag om några veckor börjar jobba efter ett års föräldraledighet som gått i de svarta trikåtightsens tecken 🙂

 137. Profilbild för Emma
  Emma

  Everyday

  Riktigt coola kläder som skulle passa utmärkt på min snygga mammakropp!

 138. Profilbild för Cecilia
  Cecilia

  EVERYDAY!

  för att jag helt enkelt behöver piggas upp! jobbig period just nu med sömnfattiga nätter, mycket tjafs med lika trötta sambon och så dåligt samvete gentemot småtjejerna för att vi inte är som roligast just nu 🙁

 139. Profilbild för 30-nånting

  Everyday!

  De där plyschtightsen skulle sitta som en smäck över min degmage och göra hösten lite roligare medan jag kämpar med mina åtta(!) kilo som är kvar efter min senaste graviditet.

  Snälla…

 140. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Svaret är 2. Everyday!

  Såg din kollektion idag på ett me&I party! Jätte fina kläder men jag är sjukskriven och mina man pappaledig så ekonomin har varit bättre….det fick bli ett set till vår underbara son istället!

 141. Profilbild för Ebba Annell
  Ebba Annell

  For att Everyday star for vardagssnygg och det ar just det Dina klader bidrar med. Jag ar vard att jamt se vardagssnygg ut utan att varken vara gravid, tjock, deppig el luspank.

 142. Profilbild för Klara B
  Klara B

  Kollektionen heter Everyday.

  Jag är en ganska färsk lärarstudent och kikar in här var och varannan dag och blir så inspirerad av dig och din klädstil! Som lärare kan du inte ha på dig vad som helst men jag vill helst slippa ”strumpor i birkenstocksandaler-stajlen” när jag är ute på praktik! Något plagg ur din kollektion skulle passat perfekt! Kan även bli akademiskt chic på universitetet också 😉

 143. Profilbild för Gabriella
  Gabriella

  Everyday är svaret!

  Kläderna ser så rackarns sköna ut, som om de liksom bara hälls ner över kroppen.

 144. Profilbild för Caroline
  Caroline

  ”Everyday!”

  Precis vad jag gormade till min sambo här om veckan när jag stod och tokpekade på en klänning i skylten på COS för ett tag sen, det var alltså svaret på den välnötta frågan – ”Och när ska du ha den där? ”. Och ja, man kan väl säga att jag precis kommit underfund med det briljanta faktum att mest miljövänligt, plånboksvänligt (speciellt som student och blivande sjuksköterska dessutom, hujeda mig) platsvänligt och tidlöst är de där plaggen som är så snygga, men likväl praktiska att bära just Everyday!

 145. Profilbild för Mia
  Mia

  Skriv din kommentar här!
  2. Everyday

  Ska börja jobba i okt efter föräldraledighet o behöver desperat nya kläder som funkar varje dag – kan ej tänka mig nåt bättre än din kollektion!

 146. Profilbild för Snart 40
  Snart 40

  Everyday heter den
  En trött morsa med 3 underbara barn som behöver en ordentlig uppryckning. Regn & rusk har bara börjat…….

 147. Profilbild för Johanna Johansen
  Johanna Johansen

  Läste igenom några kommentarer och det känns OMÖJLIGT att konkurrera med alla underbara mammor som också är så värda dina kläder. Jag kan bara hålla tummarna för min del 🙂 Jag älskar kläderna! Varenda plagg skulle vara perfekt i min vardag! Tyvärr har jag inte råd med ett enda.. Lånar av min syster och mamma och får ibland en present. Men nu är det min tur att glänsa! Kram från min lilla familj till din lilla familj!

  Everyday! Förresten.. 🙂

 148. Profilbild för Sara
  Sara

  Svaret är 2, Everyday.
  Vill vinna därför att jag vill utöka min kollektion.Koftan och den långarmade loose tshirten sitter perfekt på mig.

 149. Profilbild för Linn
  Linn

  Everyday är svaret.

  Är mitt i en ivf-behanding för att försöka få ett syskon till min älskade son. Tankarna är ständigt på nästa steg i behandlingen och hur underbart det hade varit om det ville lyckas! Är så sugen på att shoppa höstfina kläder, men jag hoppas ju att jag snart ska ha en liten bulle på magen. Har helt kärat ner mig i dina kläder (som dessutom hade funkat med just en liten bulle på magen)…

 150. Profilbild för Hanna Funhagen

  Everyday

  Jag är hemma och myser med min 5 månaders bebis men vill ändå känna mig snyggt klädd. Jag har gått ner ganska mycket i vikt efter förlossningen så det är inte mycket i garderoben som passar. Så lite nytt hade inte suttit fel.

 151. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Hej Cecilia,
  Med en 3 månaders bebis hemma blir det svårare och svårare att känna sig snygg. Jag vill vinna dina kläder så att jag för en gångs skull kan känna mig så piffig som jag faktiskt är, där nån stans där under dreggel och bröstmjölk..

  Everyday heter din fina kollektion, mer baskläder åt folket 🙂

 152. Profilbild för Carina Berglund
  Carina Berglund

  Everyday!

  Jag vill vinna för att kläderna ser helt fantastiska ut! Jag ska föda en liten pojke om några dagar och behöver/vill ha FINA kläder att inviga mamma-rollen i. Din kollektion passar perfekt för det!

 153. Profilbild för Lollo
  Lollo

  Svaret är everyday!

  Åh. Jag skulle verkligen vilja vinna, kollektionen är helt fantastiskt fin! Jag är egentligen inte en del av din main audience här på bloggen men som 18-årig student är det inte alltid jättelätt att få pengarna att räcka till de kläder man suktar efter. Två nya plagg skulle definitivt göra min gråa vardag, som endast består av plugg just nu, lite mer rosa.

  Din blogg är för övrigt fantastisk, jag är en trogen läsare varje dag!

  Kram

 154. Profilbild för Petra
  Petra

  Svar: Everyday

  Egen företagare. Jobbar hemma i pyjamas. Igen.
  De här härliga kläderna skulle jag gärna ta på mig även en stund INNAN jag hämtar barnen på dagis 🙂

  Kram

 155. Profilbild för Josefin Dignert
  Josefin Dignert

  Everyday!

  En vecka kvar av graviditeten, mina gravidkläder har nu gjort sitt! Längtan efter nya snygga kläder är enorm, dina kläder hade gjort min höst.

 156. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Everyday!

  Vet du vad Cecilia, jag har ett okej självförtroende vanligtvis, inte superbra men det funkar liksom. Nu vet jag inte vad som hänt. Jag känner mig dålig i stort sett i alla situationer där jag befinner mig. Höstdepp kanske? Jobbigt som tusan är det! Skulle vilja byta ut orden och bli lite höstpepp istället! Nya kläder förändrar kanske inte allt men det ger ju en liten puff i rätt riktning iallfall 🙂

 157. Profilbild för Petra
  Petra

  Svaret är Everday.

  ”Med klänning o leggings blir min outfit komplett –
  jobb, vardag eller fest – i CB:s Me&i är jag alltid rätt.”

  Tack för en inspirerande blogg!

 158. Profilbild för Mela
  Mela

  Everyday!

  Är gravid, med första barnet (fantastiskt!), och den stående outfiten är leggings och koftor. Vore så kul med nånting fint (och bekvämt!) att sätta på sig efteråt!

 159. Profilbild för Saras, Tuvas och lilla oktoberräkans liv

  2. Everyday!

  Jag vill vinna för att det enda jag kan motivera att spendera mina pengar på är mjukisbyxor så här sista månaden innan bebis. Resten går till körkortet och… Ja, det. STRESS!

 160. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Kollektionen heter me&i everyday.

  Vem vill inte alltid kunna vara snygg och bekväm? Med dessa kläder har man alltid något att ta på sig efter ännu en natt med för lite sömn.

 161. Profilbild för Helena Johansson
  Helena Johansson

  Svaret är Everyday.

  Fick mitt första barn i somras! Trivs utmärkt med att gå hemma men har svårt att hitta bra saker att ha på mig, vill ju vara bekväm och fin samtidigt… Och där kommer din kollektion in i ekvationen 🙂

 162. Profilbild för Mita
  Mita

  Svaret är everyday…

  Jag är pirrigt nykär och vill bara skrika ut det! Kanske den sämsta motiveringen ever, men jag kan inte tänka på något annat…

 163. Profilbild för Tove
  Tove

  Everyday!

  Har alltid tänkt att Me&I kläder till vuxna är lite töntigt….MEN vad fel jag hade, din kolletion är cooool!

  Kram Tove

 164. Profilbild för Maria fia
  Maria fia

  Everyday är svaret!

  Jag behöver nya höstkläder o Me & I har superbra kvalité! Jag har dock bara använt deras barnkläder och skulle nu verkligen behöva prova deras fina kvinnliga kläder! (Dessutom ekar garderoben nu när jag är åter på jobbet, efter ett halvårs sjukskrivning, pga. diskbråcksoperation..)

  Kram & Tack för din underbart härliga blogg!!

 165. Profilbild för jeanette!
  jeanette!

  Kollektionen heter me&i everyday!

  Är nu ”klar” med förädraledigheten och Loppan går på förskola, jag letar jobb som en dåre men får inget. Så ett plagg från din kollektion skulle ljusa upp min regninga vardag, och jag kanske kan ha det på en anst.intervju?! 🙂

 166. Profilbild för Jill Engström
  Jill Engström

  Skriv din kommentar här!
  Everyday är svaret!

  Jag vill vinna för att kläderna är verkligen super snygga, passar bra för en mamma både i vardagen på landet, men åxå perfekt för en dag på universitetet.

 167. Profilbild för Malin
  Malin

  Kollektionen heter ju såklart Everyday!

  Lätt sliten, höggravid med knappt en månad kvar till leverans. Just nu inget modelejon, men kanske tiden strax efter kan njutas i CB me&I elegans?

 168. Profilbild för Annakarin
  Annakarin

  2 – Everyday!

  Vareviga dag: livspusselstress (töntord, men ack så på pricken), treårstrots, gravvotröttma – och så detta evinnerliga kläddilemma. Längtar: CB-sanktionerad modepowerpuff!

 169. Profilbild för Wilma
  Wilma

  Everyday!

  Jag blev kär första gången jag såg kläderna på din blogg. Har kikat på me&I hemsida många gånger och önskat att jag hade möjlighet att köpa dem. Och så går jag in på din blogg idag och gissa hur glad jag blir när jag ser att du har en utlottning. Ååå vad jag vill vinna detta! 🙂

 170. Profilbild för Malene Elfstrand
  Malene Elfstrand

  Äh, jag vinner ändå aldrig något så det är nog ingen idé att jag ens deltager i tävlingen. I stället vill jag fråga var man köper denna fantastiska Everyday-kollektion, ett par velourtights måste jag ha i höst!

 171. Profilbild för Åsa Vinberg
  Åsa Vinberg

  Skriv din kommentar här!
  E= Extravagant
  V= Vardag
  E= Exklusiv
  R= Retro
  Y= Yours (vill ha!)
  D= Dashing
  A= Angenäm
  Y= Yes

  Tror jag fått med det mesta! 🙂

 172. Profilbild för maya
  maya

  2 everyday

  kanske detta kan vara min chans till lite nya kläder när barnens alla inköp gör att plånboken ser ut som en fontän så här på hösten… suck suck

 173. Profilbild för Erica
  Erica

  Everyday!

  Just nu är det inköp till liten guldklimp som prioriteras, såklart. Viktigt ändå att inte glömma bort sig själv och det här låter som ett ypperligt tillfälle till vardagslyx!

  Tack för en inspirerande blogg!

 174. Profilbild för Anna H
  Anna H

  Nr 2: Everyday.

  Jag vill vinna för att jag INTE har någon gravidmage längre. För att jag kämpat mig tillbaka till mitt smala, starka, självsäkra jag. Jag vill bära tightsen med höga klackar, en cool top och den otroligt snygga cardiganen över. Mitt new everyday!

 175. Profilbild för Anna R
  Anna R

  Svar: 2 Everyday!

  Jag är en trebarnsmamma som fått 3 barn på 3 år! Dock har min garderob tappat fokus i samma fart som barnens har ökat. Låt mig bli välklädd igen varje dag! Everyday! 😉

 176. Profilbild för maria
  maria

  Everyday! Mina söner skulle få leka paparazzi varje dag om jag fick lyckan att äga den svarta klänningen 🙂

 177. Profilbild för Emma K
  Emma K

  Everyday.

  jag behöver inte alls dina kläder, men min själ säger V.I.L.L H.A. N.U.

 178. Profilbild för Sara
  Sara

  Svar: Everyday, såklart!

  Jag håller precis på att söka en massa jobb nu efter min högskoleutbildning. Det skulle kännas oehört glassigt att glida in i dina fina plagg på en intervju! De perfekta basplaggen att matcha med!:)

 179. Profilbild för Linda Wahlberg

  Rätt svar: Everyday

  Motivering:

  mitt uppe i livet med jobb och tre små liv.
  pusslar hejvilt och medlar i allt kiv.
  kärleken flödar men vardagen är tidvis fylld av mycket som jag borde och då vore det så fint och kul att få lyxa till med lite mode.

 180. Profilbild för Harrys mamma
  Harrys mamma

  Everyday!

  Jag var på Me & I party och köpte svarta tröjan och plyschtigthsen och jag har nu insett att jag behöööööver fler Blankenskläder helt enkelt!

 181. Profilbild för Jenny B
  Jenny B

  Kollektionen heter Everyday (och är superfin).

  Jag vill vinna för att det är så lätt att bortprioritera saker till sig själv när lilla tjejen ska ha vinterkängor, overall, mössor, regnkläder, vantar…….. Och nu när det snart är dags för mig att börja jobba igen skulle jag känna mig så tjusig och bekväm i fina Me&I-kläder.

 182. Profilbild för Mia
  Mia

  Svar: Everyday

  Snart börjar jag jobba igen efter att ha satt två fina pojkar till världen. Men den trendiga/eleganta tjej som älskade att lägga fram morgondagens jobbkläder känns, hm, långt borta. Jag vill forma om min garderob och låta kläderna få fram mitt självförtoende igen, som förr.

 183. Profilbild för Jonna
  Jonna

  Everyday!

  Som student och småbarnsförälder så finns det inte så mycket (läs inga) pengar kvar till mig att få något fint för. Jag ÄLSKAR din kollektion och har drömt om att jag någongång ska unna mig något plagg… Min chans är NU!!

  Tack för all inspiration Cecilia!

 184. Profilbild för Anna
  Anna

  Everyday! Har världens finaste pojkar ( 3 och ett halvt och 9 mån med bästa pappan så klart!) vi alla saknar dock mormor som gick bort för åtta år sedan och nu är deras morfar/min pappa sjuk, så det här skulle vara en fin uppmuntran nu när det mesta känns motigt och tungt.

 185. Profilbild för Michelle & GirlZen

  svaret är EVERYDAY

  Snart är det dags att ta klivet ut i yreslivet igen efter 5 år hemma med barnen. Då vill man se fin och snygg ut men även ha kläder man kan slänga sig på golvet och leka med barnen.

 186. Profilbild för Linda Wahlberg

  slarvigt av mig att ej räkna tecken, bortse från min tidigare kommentar! …

  rätt svar: everyday

  här kommer ny motivering:

  kärleken flödar men vardagen är tidvis fylld av mycket som jag borde och då vore det så fint och kul att få lyxa till med lite mode.

 187. Profilbild för Sissel Ann Mikkelsen
  Sissel Ann Mikkelsen

  Svaret er Everyday.
  Jeg synes du har en så fin stil, du er virkelig et forbilde for oss mamma’er. Og da tenker jeg både på klærne, men også hvordan du lever ditt liv. Selv med 2 små barn virker det som du ser mulighetene, og lever ut din drøm. Hvis jeg vinner dine klær kan kanskje den følelsen smitte over på meg 🙂

 188. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Everyday!

  Om jag nu inte skulle ha turen att vinna själv håller jag tummarna för att Linn gör det (lycka till med allt!) eller Mikaela O (känner igen det där med kräksiga kläder och tvättberg.. och hur underbart det ändå är mitt i allt :-))

 189. Profilbild för Karin
  Karin

  Everyday – verkligen plagg att bära varje dag

  Höstgarderoben skulle få glädjefnatt om klänningen i camelfärg + cardigan skulle flytta in! Andra barnet kom i somras så att det går fort att bli chic är verkligen ett plus.

  Tack för en inspirerande & beroendeframkallande blogg!

 190. Profilbild för Hanna Kastås

  Kollektionen heter Everyday. Och motiveringen:

  För att jag för första gången blev sugen på att köpa något av vuxenplaggen ur Me&I´s kollektion. Ni är grymma ihop!

 191. Profilbild för Ida
  Ida

  Kollektionen heter Everyday!

  Jag skulle bli superglad om jag vann 2 plagg från den här kollektionen. Jag och min familj (sambo och dotter) har precis flyttat från Göteborg till Stockholm och jag har inte hittat ett jobb ännu, vilket gör att jag är pank! Så just nu har jag inga pengar att köpa kläder för. Jag älskar kläder och håller på att bli tokig på mina gamla trasor, vill ju så gärna vara fin på anställningsintervjuerna som kommer.
  Tack för en bra blogg!
  Kram Ida

 192. Profilbild för Annika
  Annika

  everyday

  hade show, valde en, fick plats i flera, längtar mera 😉

 193. Profilbild för ulrika
  ulrika

  Svar: Everyday

  Tillbaka i kontorstolen men icke tillbaka i min forna form, skulle verkligen sitta perfekt med kläder som döljer det där glömda styrkepasset! Speciellt eftersom jag inte bara kan stänga in mig på kontoret utan är ute mycket med männsikor. Och så är det ju roligt att kunna strutta runt hemma och vara sådär avslappnat mysnygg med lilleman och gubben.

  Finfin vinnst!

 194. Profilbild för Pernilla
  Pernilla

  Skriv din kommentar här!

  Everyday!
  Klassika kläder som funkar både till vardags och fest!

 195. Profilbild för Ulrika
  Ulrika

  Kollektionen heter ju Everyday =)

  För att jag som 26-årig, ensamstående, högskolestuderande tvåbarnsmamma vill visa alla små klasskompisar som precis slutat gymnasiet och tycker att jag som 26 år är lastgammal, att vi morsor faktiskt kan vara grymt klädda! (och inte så otroligt torra som vissa tror att vi kan vara)
  Kram på dig!

 196. Profilbild för Gunilla Näslund
  Gunilla Näslund

  2. Everyday är rätt svar.

  Viktnedgången gör mina kläder för stora, behöver nåt nytt att visa upp smalare Gunilla i =)

 197. Profilbild för Ulrika Bröms
  Ulrika Bröms

  Namn på kollektionen: Everyday

  Jag & min garderob behöver hjälp på traven
  att varje morgon få ihop till en outfit som matchar kraven
  att vara rätt klädd varje dag
  business woman, mama, fru och vän – ja överlag
  En klänning och tröja som går till det mesta
  tack Cissi, du är den bästa!

 198. Profilbild för Linda
  Linda

  Everyday heter kollektionen, alltså alt. 2!

  Motivering: ”´Jag har tappat stilen, var kan jag finna den? Med me&i blir jag stilig igen!”

  Hoppas hoppas verkligen att jag vinner, som ”nygammal” mamma till en 1½åring har jag rejäla klädproblem nu eftersom jag är större än innan jag var gravid och kommer inte i det mesta i min garderob! Dessutom har jag redan kärat ner mig i Everyday-kollektionen, den är supersnygg och det kommer bli ett stooort hål i plånboken efter me&i visningen i okt…

 199. Profilbild för Lotta Larsdotter
  Lotta Larsdotter

  Svaret är:

  2. Everyday

  Vardagsplagg som både är snygga och bekväma är precis vad jag önskar mig! Nu är det bara att hoppas att turen infinner sig!

 200. Profilbild för Chrissan
  Chrissan

  Kollektionen heter everyday (2).

  Preggo i v 9., mår Inge vidare…I need a retail pick me up!!!

 201. Profilbild för Malin
  Malin

  Kollektionen heter Everyday

  Mitt liv har blivit lättare på alla sätt utom ett efter min viktminskning på 40 kg. Jag står vilsen och vet inte längre var jag skall hitta kläder som passar mitt ”nya” kropp när jag inte längre måste välja det som finns på tjockisavdelningarna. Kanske me&i + cecilia blankens passar?

 202. Profilbild för Moa
  Moa

  Rätt svar är 2- Everyday.
  Jag börjar jobba inom kort efter två år (!) som mammaledig åt våra små killar. Ekonomin har varit körd i botten under dessa år, men det har det varit värt. Däremot måste nu garderoben uppdateras, från mammaslitna myskläder till snygga arbetskläder. Därför skulle jag verkligen bli glad om jag vann.

 203. Profilbild för Lenita Blom

  2. Everyday

  Älskar att öppna min sons garderob varje dag innan förskolan, fullt av kläder i olika färger och former. Sedan öppnar jag min, tomt. Allt är samma färg och form. Tråkigt! Skulle vilja ha något nytt som piggar upp och matchar den färgglada hösten!

 204. Profilbild för Louise Lagerdahl
  Louise Lagerdahl

  Kollektionen heter 2. Everyday.

  Jag vill också vara snygg både på jobbet, hemma med man och barn och om jag till äventyrs skulle ha tid (och ork) att gå ut någon kväll och i dina kläder skulle jag känna mig FIN!

 205. Profilbild för Therese m fyra
  Therese m fyra

  Everyday!
  En fyrabarnsmamma som alltid sätter mina barn först och mig själv sist!
  Känner mig därför trött och trist! Cecila dina kläder skulle ”make my day”, Everyday:)

 206. Profilbild för Jessika Möller

  Kollektionen heter Everyday!

  Börjar plugga i Stockholm i vår och känner att loppiga mjukisar inte skulle funka. Plyschtajts & tunika, hello storstad!

 207. Profilbild för Anna Bergkvist
  Anna Bergkvist

  Skriv din kommentar här!
  Everyday!

  Jag har tre små busar som är helt ”sålda” på era kläder men min fem-åring sade till mig i morse ”Mamma, du har så gamla kläder på dig”…kände mig som en ”riktig” tant…. undra vad hon skulle säga om jag fick på mig er nya snygga kollektion???;o)

 208. Profilbild för Angela

  Skriv din kommentar här!ad har vi gett kollektionen för namn, det är det engelska ordet jag är ute efter:

  2. Everyday

  De kläderna är rätt långt ifrån det jag brukar har på mig, så det skulle vara kul att prova något nytt utan att ruinera sig;)

 209. Profilbild för Anna-Frida
  Anna-Frida

  Everydag!

  Höstens mysiga är på intåg, det vill jag fira med plyschtights doftljus och kofta!

 210. Profilbild för Emma Karlsson
  Emma Karlsson

  Kollektionen heter ju Everyday.
  Everyday jobbar jag med barn och man kanske inte alltid känner för att klä upp sig, fina vardagsplagg är hösten.

 211. Profilbild för Ann-Louise
  Ann-Louise

  Skriv din kommentar här!

  Everyday!!!

  Både jag och min son vill mysa i plyschkläder nu när hösten är i intågande och som arbetslös mamma så vill man unna sig lite fint och mysigt till både sig själv och sina barn och era kläder ä ju såå FINA!!

 212. Profilbild för Cissi
  Cissi

  Rätt svar är Everyday.

  Har tyvärr gått upp ett par kilo (eller 5;)) i vikt sedan jag slutade amma och behöver fina , nya kläder som passar kvinnokroppen.

 213. Profilbild för Ida
  Ida

  2. Everyday

  Så här i början på graviditet nr.2 börjar min kropp se ut på ett sätt som jag inte riktigt förstår. Cecilia; hjälp mig framhäva det bästa och hjälp mig dölja det andra!

 214. Profilbild för Suss

  Hej!

  Kollektionen heter ”Everyday” och är superfin!

  Jag var på ett ”Me & I-party” nyligen och beställde till ett av mina 3 barn, camel byxor i plysch och en kofta zebra stripe samt strumpbyxor i samma. Jag fick inga kläder i vanlig ordning… tänk om jag kunde vinna och matcha min dotter! =)

 215. Profilbild för Malin
  Malin

  Svaret är Everyday!

  Med tre döttrar i familjen blir det inte mycket ”egenshopping”, detta hade varit ren lyx 🙂

 216. Profilbild för Catrin Törnqvist
  Catrin Törnqvist

  rätt svar är 2. Everyday 🙂
  Jag skulle vilja vinna för att nu efter barn nummer två (han föddes 1/7-11) så känner jag mig allt annat än glamorös och skulle vilja ha en liten dos Cecilia Blankens i min vardag 😉

 217. Profilbild för Ida Öhrberg
  Ida Öhrberg

  Everyday!

  Min 3 åriga dotter sa en morgon ” men mamma, ska du gå till förskolan så där?!” när jag kom ner efter mitt snabba morgonfix iklädd underställ;) kanske dags att piffa till sig lite så hon inte behöver skämmas inför fröknarna och polarna…

  Kram och tack för en härlig, rolig och inspirerande blogg för alla mamies!

 218. Profilbild för Anna Farman Berg
  Anna Farman Berg

  Svar: Everyday

  Less is more! Tidlösa, eleganta & sköna. På jobbet, festen eller hemma. Favorit, everyday!

 219. Profilbild för Julia
  Julia

  Svar: x Everyday

  Det skulle vara jättekul att vinna, jag fick cancer 2003 som 18-åring och fick operera bort min tjocktarm sen diagnoserades jag med en hormonsjukdom som gjorde att jag gick upp från 55 till 95 kg och nu har jag för första gången på 7 år gått ner så jag väger 70 kg och känner igen mig själv när jag ser mig i spegeln, men jag har inte några kläder som passar.

 220. Profilbild för Anna L
  Anna L

  Everyday!
  Jag är mammaledig och har precis kommit tillbaka till prebaby-vikten..vore kul att fira med lite snygga kläder! Har precis varit på me&i-party och klämt på grejerna..blev 2 plagg till dottern och ett till mig själv signerat Blankens..men sen sa plånboken stopp..de suger att va mammaledig när man vill shoppa..man behöver få känna sig snygg även när man går på babysång eller sitter hemma med en dotter full av höstblåsor…

 221. Profilbild för Annie
  Annie

  Everyday!

  Klädkris. Oinspirerad, garderoben är rätt tom, rensade ur ett gäng utvättade t-shirts och insåg att det inte fanns så mycket annat heller…Vet inte vad jag ska satsa på. Detta är väldigt fint och en bra början!

 222. Profilbild för Sanna
  Sanna

  Everyday!
  Jag skulle gärna vilja vinna eftersom att jag jämt och ständigt kollar in dina outfits och vill se lika härlig ut, men får liksom inte till det. Är för tillfället gravid och det skulle kännas glammigt att få klä sig i dina kläder och slippa gå i min killes skjortor och mammabrallor!

 223. Profilbild för annapladder
  annapladder

  Kollektionen heter Everyday.

  Efter att ha gått igenom innehållet i min garderob inser jag att jag för allmänhetens skull borde förlänga min mammaledighet med en si så där tio år. Mina högstadieelever kommer att HÅNA mig. Cecilia, save me please!

 224. Profilbild för Annika Hjeltman
  Annika Hjeltman

  Everyday!

  Har efter några tuffa år och 2 barn äntligen förstått hur viktigt det är att ta hand om sig själv för att orka vara en bättre mamma. Älskar mina egna träningsstunder och min nya kropp, vill gärna matcha min lycka med fina kläder!

 225. Profilbild för Sofie Forsberg
  Sofie Forsberg

  Kollektionen heter Everyday!

  Jag vill vinna bara för att jag älskar dessa underbara kläder! Har ingen bättre motivering, fast vilken bättre motivering finns det egentligen?

  Kram /Sofie

 226. Profilbild för Zara
  Zara

  Everyday!

  Är tvåbarnsmamma och student som planerar bröllop till våren, detta lämnar ju tyvärr ingen plats i budgeten för kläder till mamma som tvingats införa klädlöfte(kom ihåg barndomens godislöfte). Skulle därför älska att vinna två av de jättefina plaggen.

 227. Profilbild för Elin
  Elin

  Pga av att jag under föräldraledigheten med vårt första barn fick veta att jag fått den livslånga sjukdomen ms (multipel skleros) fick vi lägga om vår planering av bebis nr 2…Fyra kämpiga år senare hoppas jag att jag snart får uppleva det magiska i att känna hur ett liv växer i magen och vår dotter får bli den underbara storasyster som hon väntar på att få bli! Att under denna tid få bära nåt av dessa härliga plagg vore toppen!

  svaret på frågan ”Everyday”!

  //Elin

 228. Profilbild för Martina Johannesson
  Martina Johannesson

  Svar; Everyday!

  Wow vilka fina kläder! Dags att slänga bekväma gravidbyxorna använda i princip varje dag under 2 tättföljande graviditeter, och som nu är trasiga 🙂 jag skäms över att ha behållit dem så länge…

 229. Profilbild för Anneli H Strandqvist
  Anneli H Strandqvist

  Hej Cecilia

  Everyday. Jotack jag har just nu mina gravidbyxor (lånade o en strl för stora) samt gravid t-shirt varje dag! Behöver verkligen en ny garderob efter 10/10.

  Kram Anneli

 230. Profilbild för Cicci
  Cicci

  Everyday!

  Behöver klädesplagg som fungerar allround på mitt nya jobb. Något som är bekvämt men samtidigt trendigt och fint. Om det vill till sig, gör det inget om kläderna går att växa i:)

 231. Profilbild för Malin Stjernberg

  Svar 2, everyday!

  Motivering; var på Me and I party häromkvällen och handlade till min Elsa 5 månader, från din härliga kollektion förresten! Självklart handlade jag bara till henne men hittade SÅ mkt fint själv! Dock fanns inga pengar kvar! SÅ HOPPAS PÅ TUR NU =)

 232. Profilbild för Maria
  Maria

  Svar: Everyday

  Motivering: Vet inte hur många gånger jag har spanat in din nya kollektion å drömt om att få dra på mig några av de ursnygga plaggen! Vill ha! Som en kompis sa ”bara för att du är föräldraledig behöver du väl inte sunka till dig”.

 233. Profilbild för Elin Levin
  Elin Levin

  rätt svar: 2, everyday
  Sedan du la ut bilder på vuxenkläderna har jag nästan blivit lite besatt av plyshightsen. Tänk att skrida runt i höstrusket med dessa sköna snygga o sådär perfekt höga i midjan. Matcha med en varm sjal, en kaffe o min finaste son Fred!

 234. Profilbild för Emma
  Emma

  Svar: 2 Everyday

  Fattig student, en singel som vill bli kär. Det är därför jag vill vinna det här. För att var snygg för man vet aldrig när. Kanske blir det en dejt när det är Me & I jag bär.

 235. Profilbild för Malin
  Malin

  Kollektionen heter;
  2. Everyday

  Precis fått min andra dotter och som tvåbarnsmor inser jag att det inte finns tid till att vare sig handla eller fixa iordning sig i massor. Det skulle vara perfekt om jag vann något av dina fantastiskt snygga plagg och nyblivna storasyster är väl värd de fina zebratightsen!

  Kram!

 236. Profilbild för elin
  elin

  Svar: Everyday!

  Jag har inga barn än och heller inga ”planerade”, men jag läser din blogg varje dag!

  Jag vill helt enkelt känna mig SNYGG i höst. Med everyday koftan, everyday plysch-tightsen + boots, skinnjacka och orange halsduk. DÅ är jag redo!

 237. Profilbild för Nina
  Nina

  Everyday!

  Hösten närmar sig och jag är på väg in i mysbyxfällan och behöver därför uppdatera garderoben med underbart snygga höstplagg!

 238. Profilbild för Tina
  Tina

  Svar: Everyday

  Efter att ha själkänslan fullkomligt körd i botten efter en misslyckad shopingtur med ambitionen att ekipera min mammakropp ligger hoppet nu i dina urfina evdrydayplagg!

 239. Profilbild för kicki i spånga
  kicki i spånga

  Everyday!
  Fulkomligt älskar Me&I kläder, i och med att de gjort bättre plats för brösten kan jag iår ha tunikorna utan att sömmen hamnar mitt på bysten. Hurra!!

 240. Profilbild för Karin Maria
  Karin Maria

  Svar: Everyday

  Har liksom halkat av modebanan efter två täta graviditeter. Tjockmage och sen Dolly Parton-bröst = svårshoppat. Snälla hjälp mig upp på banan igen!

 241. Profilbild för Lisa Sandstedt
  Lisa Sandstedt

  Svar: Everyday

  Var på Me&I party i Lördags och köpte din underbara your jeans best friend tee. Givetvis önskar jag mig den fina koftan och plyschtightsen att matcha med. Go Cecilia!

 242. Profilbild för Amanda
  Amanda

  Svar: Everyday

  Motivering: Helt enkelt för att jag har varit ute efter en klockren & enkel matcha-till-allting-klänning och en ny, icke-noppig, svart kofta. Det har ju du i din kollektion! Perfa. 🙂

 243. Profilbild för Carina

  Everyday!
  Because I’m worth it!;) Efter fyra års kämpande och längtande är vår son äntligen här. Bara därför. Jag är värd att vinna!:)

 244. Profilbild för Malin
  Malin

  Svar; Everyday

  Jag är ju en cool kvinna, som vi så ofta är. Och då vill jag ha coola kläder också. För det är jag och alla coola kvinnor fan värda!

 245. Profilbild för Viktoria
  Viktoria

  Everyday!
  Efter 3 barn på 4 år så är min garderob ett skämt. Snälla Cecilia hotta upp min hemmafru tillvaro med dina fina kläder!

 246. Profilbild för Malin
  Malin

  Everyday (inte så svårt at lista ut efter att ha gått in på kommentarerna här ;-)).

  Jag VILL vinna kläderna, jag känner mig ful och fet och fluffig med tredje barnet i magen, på det där ful, fet och fluffig-stadiet, dvs vecka 13 innan magen blir en söt gravidmage och istället är en degig svullen klump. Vill ha något fint som gör att jag känner mig söt, kvinnlig och gravid – men hinner ju aldrig shoppa längre, när finner man tid till det?!

 247. Profilbild för Maria
  Maria

  Everyday

  För att de vrålsnygga plaggen för mig närmare mitt mål – att ha en garderob med bara snygga basplagg av hög kvalitet!

 248. Profilbild för Mia
  Mia

  Everyday

  Jag är snart tillbaka på jobbet efter mammaledigheten. Inga nya kläder köpta på 1,5 år (förutom gravidkläder), så garderoben är i extremt behov av uppdatering. Den camelfärgade klänningen och den svarta koftan skulle helt klart hotta upp den . 🙂

 249. Profilbild för Maria
  Maria

  Everyday

  Har ingen tårdrypande story eller några (enligt mig) jobbiga kilon som måste gömmas. Älskar min kropp som burit mitt barn och som (jag precis fått veta) gör sig redo att bära en till. Det vill jag göra i en Blankens!

 250. Profilbild för Helena
  Helena

  Svaret är 2, Everyday
  Desperat efter snygga, nya kläder jag är, då jag fortfarande efter månader preggokläder bär, som dessutom börjat falla isär!

 251. Profilbild för Josefin Andersson
  Josefin Andersson

  Svaret är EVERYDAY!

  Bor i en sketen liten håla i Norrland som kunde behöva hottas upp med lite kläder a la Blankens!

 252. Profilbild för Tania
  Tania

  Everyday!
  Har precis börjat jobba igen och då vore det extra nice med snygga basplagg som döljer den där muffinmagen. 🙂

 253. Profilbild för Carina Schutz

  Svar: 2. Everyday

  Motivering:
  Som 3-barns mamma är det inte alltid lätt att få till stilen, som ska va trendig, passa, sitta skönt och gärna tåla lite!

 254. Profilbild för Marie Blomqvist
  Marie Blomqvist

  Skriv din kommentar här! VAD KUL DET SKULLE VARA ATT ÄGA NÅGRA PLAGG FRÅN CECELIA BLANKENS KOLLEKTION. DÅ SKULLE JAG KUNNA VARA FIN ELLER BARA MYSA I SOFFAN, PASSAR LIKA BRA TILL BÅDA TLLFÄLLENA.

  SVAR EVERYDAY

 255. Profilbild för Linda Kraft
  Linda Kraft

  Kollektionen Everyday, skulle passa superduperbra på mej.
  Detta är dessutom Twitterkort, så jag hoppas på en turlott! 

 256. Profilbild för Malin Lindahl
  Malin Lindahl

  Ja, varför vill man vinna? Det vill man väl alltid!?
  Bor redan i your jeans best friend tee, och namnet det stämmer verkligen. Som bankkvinna jag är gillar jag att ha bekväma men grymt snygga kläder. Därför passar dessa plagg perfekt till mig, och jag vill V I N N A ! !

  Everyday it´s i dubbel bemärkelse;)

 257. Profilbild för Michaela Lindström
  Michaela Lindström

  Svar: 2.Everyday

  Har precis börjat jobba igen efter att varit hemma-mamma till två barn och min garderob behöver uppdateras!

  CB chic and comfy dress – skulle jag använda med mina bruna läderstövlar, tjocka strumpisar, coolt bälte och stora örhängen
  CB your best friend tee – skulle jag använda med tighta jeans, sneakers och stora armband.
  CB goes with everything cardigan – skulle jag använda med mina skinnbrallor, sneakers och stor mysig sjal.
  CB for all occasions dress – skulle jag använda till årets firma julfest!
  CB cool and comfy leggings – skulle jag använda med min oversize jeanskjorta, stövlar och stor sjal.

  Alla kläder skulle på så sätt användas av mig som arbetskläder på dagen – och som myskläder hemma då jag hämtat barnen på dagis!

  2 plagg jag skulle välja: cardigan och tee i camel

 258. Profilbild för Aysha
  Aysha

  Hej söta Cecilia!
  Jag har suktat efter plysch leggingsarna ända sen jag såg dem på din blogg. Jag skulle bli så glad och snygg om jag vann dem:)
  Rätt svar; everyday
  Hoppas hoppas!!

 259. Profilbild för anna

  Åh my god, sällan har en tävling lockat mig så!! Har redan köpt båda klänningarna och älskar sönder dem. Men nu har jag köpstopp medan jag drömmer om fler CB-plagg. Det handlar helt enkelt om ren kärlek, DÄRFÖR vill jag vinna.

  Rätt svar är Everyday!!

 260. Profilbild för Anneli Karsnäser
  Anneli Karsnäser

  Svar: 2.Everyday!
  Me&I har varit favorit till barnen i många år, men nu är det en favorit till mig själv istället! Att du designat är ett extra stort plus! 🙂

 261. Profilbild för Emma
  Emma

  Svar: 2. Everyday!

  Jag har inga barn, men älskar Me&I ändå och skulle hemskt gärna vilja ha något Me&I-plagg. Älskar din stil! Jag skulle vilja ha lika cool klädstil som dig! Hoppas dina plagg från Me&I kan hjälpa mig med det.

  Tack för underbar blogg
  Puss

 262. Profilbild för Kattis
  Kattis

  Svar; Everyday

  Två barn, nyss flyttat till ny stad. Längtar efter lite nytt och snyggt inför jobbstart om en dryg månad. Letar inspiration!

 263. Profilbild för Emelie Englund
  Emelie Englund

  Skriv din kommentar här!
  Rätt svar: Everyday

  Bekvämt, och samtidigt snyggt
  Lättburet – det känns tryggt
  På fritiden, jobbet och på stan
  Ja dessa plagg fungerar hela dan
  De får mig känna mig vacker & stolt som kvinna
  Därför vill jag såklart vinna!

 264. Profilbild för Veronica
  Veronica

  Everyday el varför inte everyway el everyone? Som gravid, postgravid, amningsmager el rent av tillbaka i sin ”normala form” är detta kläderna som gäller! Perfekt för mig som är nyförlöst & vill ha kläder som inte är så sizestyrda!

 265. Profilbild för Lillan
  Lillan

  Svar: Everyday

  Jag bara älskar din Me&I kollektion!
  Jag skulle känna mej så fin och lyxig, vardag som fest hela hösten och vintern i dessa plagg med gravidmagen… och långt därefter!

 266. Profilbild för Johanna Sandström
  Johanna Sandström

  Rätt svar: 2 Everyday

  För en månad sen flyttade jag, min sambo och vår en månad gamla bebis till hus. Att packa upp när man har en spädis är inte så lätt vilket resulterar i att jag har samma kläder hela tiden. Hjälp! 🙂

 267. Profilbild för Filippa
  Filippa

  2. Everyday.

  Innan barnen var jag superfit (vi pratar marathonlopp och andra ultratävlingar) Och nu kan inte ta ett löpsteg. Kroppen säger ifrån, kanske för alltid? Behöver helt enkelt nya kläder till min nya otränade kropp….

 268. Profilbild för Anna K
  Anna K

  Kollektionens namn är Everyday!
  Supersnygga och stilrena plagg som kan användas både till vardags och fest:) Och får man välja 2 plagg ur kollektionen skulle jag ge ett val till min syster också, som är jätteförtjust i dina grejer!!

 269. Profilbild för Kesti
  Kesti

  Rätt svar: 2 (Everyday) Nu har jag, efter fem barn och 3,5 års plugg äntligen ute i arbetslivet och jobbar med det jag älskar och förtjänar nya snygga kläder. Som ”fröken” vill jag se proper ut men samtidigt springa runt med eleverna det fortaste jag kan!

 270. Profilbild för Nina
  Nina

  Rätt svar: Everyday Väntar mitt tredje barn 7 Nov (2 killar 1år och 9år sedan tidigare) samtidig som jag hoppat på en 2-årig utbildning till järnvägsprojektör så tycker jag förtjänar lite nya kläder efter graviditeten 🙂

 271. Profilbild för alexandra
  alexandra

  EVERYDAY
  Garderoben gapar tom efter graviditet. Vad jag skall ta på mig till jobbet är det ingen som vet. Bäst att dra täcket över skallen. Jag har inget som passar in i vardagsmallen.

 272. Profilbild för Lina
  Lina

  Everyday!

  Har efter 1,5 år äntligen bestämt mig för att träna bort resterna efter gravidmagen som har blivit min ständiga följeslagare! Tills träningen ger resultat skulle jag gärna dölja den med dina fantastiska plagg!

 273. Profilbild för Linda
  Linda

  Everyday
  Har fått 2 barn på kort tid (underbara flickor, Sally och Lilly). Lyckats gå ner 20 kg på 8 månader genom löpning och ett jäkla kämpande med kosten. Nu behöver jag nya kläder och jag ÄLSKAR Me & I!

 274. Profilbild för Sandra

  Svar är 2. Everyday
  Åh gillar kollektionen och har några Me&I-plagg till min lille parvel. Skulle gärna vilja ha något nytt till mig själv då jag är så trött på urtvättade amningstoppar.

 275. Profilbild för Aniika

  Rätt svar 2. Everyday

  Kul med tävling!vVarför jag vill vinna? Kort och gott:

  ”Trött och sliten tvåbarnsmor,
  i desperat behov av lite vardags-glamour!”

 276. Profilbild för Minna
  Minna

  Alternativ 2 är rätt!
  Min motivering: Varje dag vore en fest med Everyday.

 277. Profilbild för Kim
  Kim

  Rätt svar: Nr 2- Everyday

  Kort motivering: Tokgillar kollektionen och vill ha lite höstuppdatering i min egen garderob…kommer alltid hem med massa påsar till barnen hela tiden:-)

 278. Profilbild för Malin Svensson
  Malin Svensson

  2 – Everyday

  Everydaywear on Me&I, You, Us – on everyone! Everywhere!

 279. Profilbild för D
  D

  Everyday är rätt svar.

  Vi fick en underbar dotter för 4 månader sedan. Jag skulle vilja muntra upp min fru från alla sömnlösa nätter. Har sätt att hon läser din blogg Everyday! Hon verkar uppskatta din stil.

 280. Profilbild för Anna B
  Anna B

  Everyday

  För att jag är snygg som fan efter en sommar med din bloggkollega Olga och nu behöver jag en ny garderob att visa upp min tighta kropp i.

 281. Profilbild för Maria H.
  Maria H.

  svar: 2 Everyday

  Är så glad och tacksam för mitt liv! Mamma,sambo, förskolelärare(1-6år)…lever i ett härligt vardagskaos! Skulle vara kul att få klä upp sig lite mitt i allt detta!

 282. Profilbild för Maria
  Maria

  Kollektionen heter Everyday.

  Jag vill vinna de snygga kläderna så att jag kan se mig själv i spegeln med ett leende varje dag. På det viset blir jag en snyggare fru, mamma och kvinna.

 283. Profilbild för Johanna S
  Johanna S

  ”Everyday- inget passar väl bättre på en vardagssnygg tjej som dej? Småbarnsmamma med karriär, vänner, kärlek och så kvinna- herregud hur ska man hinna? Cecilia, superkvinnan med stort K, tänk om jag något av dina plagg kunde få, och ett uns av din härliga stajl; bli den som får ditt vinnarmajl☺

 284. Profilbild för Lisa H
  Lisa H

  2. Everyday!
  Som småbarnsmorsa och heltidsstuderande blir det cirka.. noll pengar över till kläder åt mig själv. Denna uppoffring går jag helt med på, mitt barn kommer alltid först! MEN, att kunna vinna en ny snygg garderob vore guld värt inför hösten! Och barnet behöver inte skämmas över sin mor på dagis..

 285. Profilbild för Ida Jönsson
  Ida Jönsson

  Kollektionen heter everyday. Idag klickad hem de supersnygga bootsen från Kavat. En snygg klänning till det vore perfekt för höstens underbara mammavardag (och till fest).

 286. Profilbild för Sara
  Sara

  2. Everyday
  Jag fick precis reda på att jag ska bli faster och blev så lycklig! Vore så väldigt kul att kunna ge detta till min svägerska och önska lycka till i det nya fantastiska livet med operfekt kropp, ingen egen tid, men ändå få vara lite snygg!

 287. Profilbild för Mattias
  Mattias

  Svar: 2. Everyday

  Jag vill ge min underbara fru en glad överraskning.
  Så kommer hon att skina upp som en sol i höstmörkret och det skulle värma hela mitt hjärta.

 288. Profilbild för Ida
  Ida

  2. Jag tänker att det får bli begagnat till barnen och CB Everyday till mig. Ni finaste mammor som vänder ut och in på er själva – det är utan tvekan ni som borde belönas. Med till er bara.

 289. Profilbild för Momita
  Momita

  Ensamstående heltidsarbetande mamma som vill vara vardagssnygg både på jobbet och privat. Med CB Everyday ordnar det sig lätt!

 290. Profilbild för Ylva
  Ylva

  Det är inte Everyday numera som man uppdaterar sin egen garderob! Som småbarnsmamma glömmer man lätt sig själv till förmån för det finaste man har 🙂

  Tack för en bra blogg!

 291. Profilbild för Malin H
  Malin H

  2.

  Som gravid får jag leta och leta efter bra kläder jag kan känna mig extra fin i. Upptäckte me&i everyday+CB och nu kan jag sluta leta!

 292. Profilbild för johanna w

  Everyday önskar jag att mina kläder skulle sitta lika snyggt och skönt som kläderna ser ut att sitta på dig! tack för en härlig blogg

 293. Profilbild för Anna Rhedin
  Anna Rhedin

  Everyday! Jag har precis fött vårt tredje barn och känner att din kollektion är realistisk att sträva efter att kunna ha i sinom tid; när magen lagt sig och man börjar känna sig som sig själv igen. Då vill jag plocka fram dina plagg och känna mig snygg i – de är ”förlåtande” mot de mindre perfekta områdena på kroppen. 🙂

 294. Profilbild för Maria
  Maria

  2. Everyday
  Dagissnor, sand å leriga små händer tillhör min dagliga outfit. Skulle vara väldigt roligt att känna sig fin (för ett tag) i din otroligt snygga svarta klänning! 

 295. Profilbild för fia larsson
  fia larsson

  Everyday kommer jag frysa när vi flyttar in med 4-åring och bebismage i renoveringsobjektet allan mitt i skogen. Vill susa runt bland plankorna och ha lite tjusiga hemmakläder.

 296. Profilbild för Alexandra
  Alexandra

  Det vore en ära
  att dina
  ♥ LJUVLIGA♥
  plagg
  få bära
  Läser bloggen
  varje dag,
  den ger mig
  kittel i mag!

  Svaret är Everyday!

  Kram!

 297. Profilbild för Emelie
  Emelie

  Everyday

  Med en mage som känns som den står åt alla hörn är det svårt att känna sig skön. Nu den putar ut men sen när ungen väl är ute vore det skönt att bära ett förlåtande plagg när magen är skönt slapp.

 298. Profilbild för Malin
  Malin

  Kollektionen heter ”Everyday”.

  Jag vill vinna
  för jag är en kvinna
  med en garderob mogen för soptunnan
  och en kropp redo för Blankens

 299. Profilbild för Ulrika Pettersson
  Ulrika Pettersson

  2. Everyday

  2-barnsmamma blev man nu
  men hur ser JAG ut, kära du?
  Har inga kläder som passar mig
  så drömmen stavas Everyday! 🙂

 300. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Everyday!

  Jag tycker jag är värd kläderna för everyday är en dag då man som mamma är värd att känna sig snygg. Allt blir genast mycket roligare då, lämning, jobba, hämtning, matlagning och daten med mannen på kvällen. Tänk vad glad han blir när han får ta av sin glada fina fru de nya kläderna. Everyday…

 301. Profilbild för pinkprincess
  pinkprincess

  Everyday heter kollektionen!

  Såhär ”postgraviditet” letar jag efter snygga, bekväma kläder som inte gör att man ser större ut, att fylla på i garderoben med. Där passar ”dina” kläder perfekt!! Snygga OCH sköna, en win win situation!!

 302. Profilbild för zandra
  zandra

  Svar: everyday
  Vågar man erkänna att man är en sån där som tycker det är skittrist att gå i klädaffärer? Men samtidigt vill jag ju se snygg ut; som att kläderna är valda med omsorg! Bad kombo! Ofta används lite dassiga kläder med fem år på nacken men dina kläder kommer jag kunna bära med rak rygg om lika många år-därför vill jag vinna!

 303. Profilbild för peter
  peter

  Everyday
  jag vill ge något av detta till min tjej som jag vet tävlade här igår och så gärna ville vinna. Är dålig på motiveringar men det jag vill är att göra henne glad!

 304. Profilbild för Anna
  Anna

  Underbaraste kollektionen som har ett namn som sammanfattar den på allra bästa sätt heter – Everyday

  Motiveringen: Vill så himlans gärna bli stolt ägare till dessa dyrgripar, och känna mig snygg varje dag oavsett om håret är slitet och inte vill som jag, även om magen putar ut, o hormornerna sprutar efter en sömnlös natt, då tar jag fram snyggaste klänningen eller sköna koftan och vips- livet leker! Redo för en snygg dag! Precis som jag tror du tänkte när du skapade den. Tack!!

 305. Profilbild för Pernilla
  Pernilla

  Kollektionen heter Everyday.

  Motivering:

  Jag vinner aldrig.
  Kan bero på att jag sällan tävlar.
  De få gånger jag tävlar tänker jag att nu, nu vinner jag. Eftersom jag aldrig tävlar.
  Men så blir det aldrig.
  Men kanske den här gången?

 306. Profilbild för Liv
  Liv

  Kollektionen har ni kallat för EVERYDAY!
  Jag ska snart börja jobba efter ett års föräldraledighet och min trista garderob med gamla mjölkfläckiga amningsplagg skulle definitivt behöva lite nytt! Gärna några av dina superfina plagg – modellerna och färgerna känns ju helt perfekta! Tröjan som gömmer lite degmage och plyschtajtsen – vilken hit!

 307. Profilbild för Helena
  Helena

  Kollektionen kallas för everyday

  behöver en uppmuntran för att dag och natt ha tagit hand om två sjuka tvillingbebisar. Inget märkvärdigt, jag vet – men känner ändå att jag borde vara värd ett vardagspris – och sömn!

 308. Profilbild för Moa
  Moa

  Rätt svar: 2. Everyday

  Motivering: För att jag helt enkelt ska slippa gå naken i höst, för jag har INGENTING att ha på mig. Men jo det är sant!

 309. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Svaret på frågan är 2.

  Min motivering:
  Jag känner mig så fruktansvärt opiffig! Tänkte sadla om från 7-16-jobbet och bli egen företagare i höst, och skulle verkligen behöva lite piffighet och en självförtroendeboost.

  Och för övrigt:
  Tack för en fin blogg! Du är en inspiration och förebild. Och så lever du mitt önskeliv 😉. Närå, inte riktigt. Men vi är lika gamla, och jag trodde länge att jag också skulle arbeta med ”att skriva”. Att se sådana som du och Underbara Clara tex, som har lyckats bli framgångsrika genom att vara sig själva är en sann inspirationskälla. Och mitt egna företagandet är förhoppningsvis ett steg mot att leva min dröm.

 310. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Kollektionen heter everyday!

  Jag är den bästa levande reklampelaren för me & I, älskar kläderna och låter alla få veta det. Har provat varenda plagg ur din kollektion och nu vill jag äga den!

  ha en fin dag!

  Hälsn Sandra

 311. Profilbild för sara
  sara

  Rätt svar; 2

  Jag vill vinna och ge plaggen till min bästa vän som precis börjat studera trots liten bebis. Som mamma & student är hennes plånka inte så tjock så jag kanske kan lyxa till hennes garderob lite grand med hjälp från dig?

 312. Profilbild för Johanna V
  Johanna V

  Everyday!

  Alla mina pengar går åt att spara tills jag och min sambo ska smita iväg och gifta oss i Las Vegas, men det vore roligt att få lite nya kläder så min sambo fortfarande tycker att jag är snyggast 😉

 313. Profilbild för Elinh
  Elinh

  Everyday

  For everyone? Jag är 21 år, moster, fd Au Pair och numera student och tycker att kläderna är så himla snygga och hoppas att de passar även mig som inte har några kids 🙂

 314. Profilbild för Emma
  Emma

  Rätt svar är 2. Everyday
  Jag brukar inte tävla men nu tänkte jag faktiskt, jomen denna gången är det min tur att vinna! Det är jag värd!
  Jag har lyckats gå ner 10 kg precis, som jag är väldigt stolt över.. Problemet är ju att kläderna i garderoben sitter sådär smickrande nu. Att jag är en fattig student förtillfället innebär ju också att det inte fylls på i min garderob allt för ofta. Så jag skulle gärna vinna dina härliga kläder, helt i min stil också – lovely! 🙂

 315. Profilbild för Linda
  Linda

  Everyday heter kollektionen.

  Har gömt mig i stora klänningar allt för länge nu.Önskar att jag kunde bli en jeanstjej igen och det skulle den svarta tröjan hjälpa till med.

 316. Profilbild för Pernilla
  Pernilla

  Everyday heter kollektionen.

  Har efter ett överviktigt liv bestämt mig för försöka finnas kvar länge för mina barn och gått ner 25 kilo, har ungefär lika mycket kvar men inte så mycket att ha på mig!

 317. Profilbild för Sanna
  Sanna

  Everyday är rätt svar!

  Jag har varit inne och kollat på denna kollektionen flera gånger, så det hade varit helt underbart att få bära 2 st av dessa plagg i höst:) tack för en jätte bra blogg!

 318. Profilbild för finamartina
  finamartina

  Rätt svar: Everyday

  Motivering:
  Nästa vecka börjar jobbet efter hemmaår med son som vaknar åtta gånger per natt.
  I dina Me&I-kläder kan jag få vara fab, och inte bara trött och matt.

  Tack för bra blogg, hälsningar Martina

 319. Profilbild för Moa
  Moa

  Rätt svar är everyday.

  Är en rätt så nyförlöst fräsig kvinna i mina bästa år som gärna gärna gärna skulle piffa till mig i dina fina kläder!

 320. Profilbild för Ulrika
  Ulrika

  Everyday. Har handlat ur båda dina kollektioner t min dotter, älskar de kläderna. Nu vill jag vara lika fin.

 321. Profilbild för Elin
  Elin

  2. Everyday

  Jag vill vara lika snygg som du såklart!

 322. Profilbild för Calle
  Calle

  2. Everyday

  Vill ge dessa till min fru som just skaffat sig ett nytt och spännande jobb!

 323. Profilbild för Charlotte Billgren
  Charlotte Billgren

  2 – everyday!
  Vi längtar ut till hösten! Han föddes i torsdags, en fin förlossning. Sen dess har vi varit på BB– han är för liten. Behöver glädje! /charlotte

 324. Profilbild för Mikaela
  Mikaela

  Everyday. Var på ett meandi party i helgen, klämde o kände, o kläderna är ju ännu finare i verklighet! Vore lycka att vinna!

 325. Profilbild för Jenny Egeland
  Jenny Egeland

  2. everyday!
  Superfina kläder som skulle ge min garderob ett lyft! Särskilt den där svarta tröjan skulle liksom vara grädden på tårtan!

 326. Profilbild för sofia norsebäck
  sofia norsebäck

  Har min sista mammalediga dag idag, imorgon börjar jag nya jobbet på allvar och garderoben, som bara innehålla amningsbomullslinnen skriker efter dessa wunderbara plagg! 2 såklart.

 327. Profilbild för Kajsa Johansson
  Kajsa Johansson

  Everyday
  Hjälp mammagruppen ha börjat och alla är chicka utom jag – detta kan bli min räddning för en sarjad men kvinnlig kropp!

 328. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Åh nä att jag missade att det var idag det tog stopp, trodde det var imorgon lunch. Förvirringen är total. Well, kör på’t nästa gång istället:).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *