Vinterjacka och vinterjackor

 

Den här orange dunjackan från Hope har jag spanat på – och nu provat. Himla liten i storleken, men gick jag bara upp ett par snäpp satt den precis som jag ville ha den. Hope ger förresten 500 kronor i rabatt på sina ytterplagg i den här veckan, i deras egna butiker och på nätet.

På tal om jackor så är det just precis vad vi ska snacka om i #Adamlive i kväll. Så sätt på tv3 från halv sex och framåt så ska tipsa er om ett gäng riktigt sköna och snygga vintervärmare.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Caroline
  Caroline

  Hej!

  Superfin blogg du har!

  Har en fråga; vad är det för hårfärg du har? Den är verkligen superfin men blir inte klok på om den är brun/kastanj/röd etcetc…
  Vad är din naturliga hårfärg?

  Annars får jag väl ta med en bild på dig nästa gång jag går till frisören, vill gärna ha liknande 🙂

 2. Profilbild för T

  Förstår inte varför de gör storlekarna mindre. De skall ju naturligtvis tänka tvärtom och göra dem större. Tänk att få plats i en M när man egentligen har XL. Man köper ju direkt! :o)

 3. Profilbild för F
  F

  Hej!
  Såg dig nyss i Adam Live, men satte på tv:n mitt i ditt inslag och hann nätt och jämt se en jacka (svart dunjacka med pälskrage tror jag den hade), men hann inte höra var man hittar den… Kan du kanske svara på det, eller ännu bättre, kan du sätta upp bilder på alla jackorna du visade här? 🙂

 4. Profilbild för Marie
  Marie

  Jag såg precis Adam Live och jag kan bara säga att jag skäms å era vägnar… Jag hade inte förväntat mig annat än sexistisk ”slinkig klänning” -kommentar från gamla snusket Alsing men du var inte mycket bättre… Kan du inte förvalta dina dagar bättre än att kritisera andra för deras klädsel? Så meningslöst… Alla har ändå sin egen uppfattning om vad som är snyggt, varför ska DU sitta och tala om för svenska folket vad som är rätt och fel? Det enda du lyckas med är att såra en tjej som försökt klä upp sig fint efter bästa förmåga, stil och ekonomi. Hoppas hon inte såg programmet… Jag menar inte att låta hård mot dig, men jag är så trött på alla mode-”experter”. Be nice liksom.

 5. Profilbild för Mikaela
  Mikaela

  Tack för en skitbra blogg! Och fasen va snygg du var i tv idag, du ser alltid så fräsch ut. Hur gör man? 🙂

 6. Profilbild för Petter Svensson
  Petter Svensson

  Suveränt snygg jacka, KÖP!

  Tack för en mycket bra blogg!
  Mvh Petter

 7. Profilbild för Sari

  Jättefin var den och jag gillar dina stövlar, grymt snygga!

 8. Profilbild för Malin
  Malin

  Marie, tror ej de menade att tjejen var slinkig. Så säger man väl om klänningar i det materialet och med det fallet liksom… Var väl ingen taskig kommentar direkt.

 9. Profilbild för Josephine
  Josephine

  Snygg! Jag försökte beställa från hemsidan, men hur får man rabatten och vilken storlek var bäst på dig?

 10. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Hej!
  jag vet faktiskt inte hur man gör för att ¨få rabatten, ring Hope och fråga är mitt tips! jag brukar ha stl 36, men den var så lite i modellen och jag vill kunna ha tröjor och så under utan att det blir tjockt. 38 fanns inte i butiken, så jag tog 40 som jag tycker sitter toppenbra. men det är nog lite hur man vill att den ska sitta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *