Vinterkittade

Det är ju banne mig hög tid att skaffa vinterkläder för sjutton. Kylan kom ju för jäkla snabbt i år, och det har man ju hajat att kläder till barnen ska köpas typ i syrénsäsongen (inte riktigt kanske, men typ. Tidigt i alla fall) annars tar rubbet slut!

Hur som helst. Jag har varit sugen på en Himalaya-jacka från Varbergsmärket Tenson sedan jag gick i gymnasiet typ. De ser så förbaskat mysiga ut. Och finns i många fina färger. Vet egentligen inte varför det inte blivit av att jag köpt någon tidigare, men nu har det i alla fall hänt. Den hänger i förrådet och snyggar sig och jag längtar typ efter kylan så att jag kan börja använda den. Eftersom jag är en tönt som tydligen vill matcha mig själv med mitt barn älskar jackan så mycket, fick Bonnie en likadan. Fast röd. Ni hittar den här.

Ja ja, det här var kanske inte den ballaste bilden ni sett direkt. Men nu var det den jag hade.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Louise B
  Louise B

  Jag är också en sån tönt som tycker om att matcha mig med dottern, men framför allt matcha barnen med varandra.
  Snygga jackor!

 2. Profilbild för Mirre
  Mirre

  Hej! Jag älskar jackor och tycker den här var jättesnygg! Var köpte du din? Finns det fler modeller eller heter den bara Himalaya? Vad heter färgen du valde? Vilken storlek har du?
  Trevlig helg!
  //Mirre

 3. Profilbild för Maria
  Maria

  Haha jag anar en hang-up på ”typ”. 🙂

 4. Profilbild för en annan Cissi
  en annan Cissi

  Åh, jag minns att min pappa hade en liknande gul jacka när jag växte upp, skitsnygg! De står sig ffa.

 5. Profilbild för Maria
  Maria

  Kylan??? Var då? Inte i Stockholm i allafall. Det är grönt på träden, 12-15 grader ute. Jag knallar i sneakers och tunn kavaj, men folk glor som jag vore en utomjording. Bara undrar vad ”alla”s ka har på sig när det blir minusgrader sen…?

 6. Profilbild för Sussi
  Sussi

  Fina!
  Tänkte fråga en sak.
  Vad hände med Årets mama gala? Blir det inget i år?

 7. Profilbild för Lina
  Lina

  Fina! Jag undrar också vilken storlek du valde (och om du kände att den var normal/stor/liten i storleken)?

 8. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Jag har min vanliga storlek, och det funkar bra! Men hellre för stor än för liten med den här jackan. Sportamore har flera modeller på nätet, min heter typ military eller nåt.

 9. Profilbild för S
  S

  Hej
  VIlket sammanträffande! Här kan jag passa på att garantera att jackan är superpraktisk! Speciellt i Göteborg, eftersom det regnar nästan jämt här.
  Har använt min svarta i fleeera år och nu har den gått vidare till min mamma eftersom den var lite stor. Numera finns ju damstorlekar och nu har jag köpt en olivgrön, lustigt nog.

 10. Profilbild för Sommarsnyggt och tävling | Cecilia Blankens

  […] i en själv. I silver. Fast att ha likadan jacka som sin dotter är kanske i töntigaste laget. Även om det i och för sig har hänt förut). Och gummistövlarna från Hunter finns här hos Awaremini, men om nu går in här och tävlar har […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *