Kunde hon inte valt en bättre bild?, tänker kanske någon. Nej. Tänk att det kunde jag faktiskt inte. Hänger på ett kafé och jobbar och det känns så sinnessjukt töntigt/fjortisaktigt att sitta här och fota sig själv så jag gav det inte särskilt många chanser. Ser förresten ut lite som att jag fått stryk också noterar jag. Men så är det inte. Är nog bara lite trött. Eller så är det kameran. Ja. Så måste det vara. Egentligen ser jag förstås urfräsch ut. Jävla kamera.

Hur som helst. Jag har varit hos frissan och fått ny hårfärg. Vinternyansen. Känns rätt mesigt på något vis att som en annan fjällräv (växlar inte de päls efter årstid?) ha ljust hår på sommaren, när det är ljust och härligt ute, och mörkare på vintern  – när det (håll i er nu) är mörkare ute. Hur fantastidött är inte det? Egentligen? Men jag kan inte låta bli. Blir alltid sugen på mörkt hår på hösten. Och blont när det börjar bli vår. Som ett freakin’ paket på posten.

0 svar

 1. Haha, exakt sådan är jag också.. ljus på sommaren och mörk på vintern. Så det ska vara tycker jag, lite charmigt ändå.

 2. Du passar så bra i mörkt hår med tjock och tvär lugg! Tycker du var superfin så som du hade det när Bonnie var bebis. Lite svårt att se din nya frisyr på bilden, men gissar att du är lika snygg denna gång också!

 3. Fint!
  Jag kan också känna så, men det kan ha att göra med att det blir mörkare ute och sen blir man även blekare och blondheten mörknar utan solljus..
  HÄrligt då att det finns bra frisörer..(=

 4. Snälla Cecilia, kan inte du skriva om den barnvagnen ni har. Stokke. Snart dags för mig att välja, men jag vet egentligen inte på vad. Vad jag behöver tänka på. Och så. Ja, vad vet jag. Vore jättesnällt!

 5. Tycker att du passar jattebra i morkt har och lugg.
  Men du var ochsa fin utan lugg. Nagra fa slingor var inte alls fel. Det helt gulblonda du hade i hostas tyckte jag var mindre lyckat. Men som sagt hel lugg och morkt
  ar du jattesnygg i.

 6. Supersnyggt!! Du passar verkligen i lite mörkare hår o lugg!! Känner igen det där med att vara blond på sommaren o mörk på vintern. Gillar att förändra mig efter årstiderna.

  Tack för en fantastiskt härlig o inspirerande blogg! Blir alltid glad när du har skrivit nya inlägg.

  Kram

 7. det är inte alls fegt, det är snyggt! tycker att du passar mycket bättre i det mörka, det ser väldigt naturligt ut på dig. det ljusa ser färgat ut (inte för att det är något fel med det) men du är mycket coolare i mörkt helt enkelt 🙂

  för övrigt, instämmer med cecilia n nedan (eller ovanför – minns inte hur kommentarerna placerar sig).

 8. Du är supersnygg i både ljust och mörkt hår och du passar helt perfekt i lugg=) Jag skulle gärna vilja se fler bilder på ditt hår och hur det ser ut nu när det är nyklippt!

  Tack för din härliga och inspirerande blogg!

  Kram

 9. varför ser du alltid ut som du suger på en dammsugarslang när du fotar dig själv? dvs du plutar så extremt mycket på läpparna?

  /anna

 10. Du passar INTE i ljust hår! Så fortsätt färga det mörkt. Ta fram en bild på dig med slingor och jämför. Jag fattar inte hur din frisör kan göra så mot dig. Dina slingor passar inte till din hy, klädstil, frisyr eller nåt. Nu ser du bra ut!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *