Rysk björnvinter. Snökanon. Sibirisk storm. Jöses. Den här vintern har plötsligt väldigt många namn.

Men nu är det faktiskt sabla kallt i Stockholm (och inomhus) och det gäller att bylta på sig. Frysa och halka runt på klackar orkar man liksom inte med. Att försöka parera snön är liksom kamp nog.

Idag var jag och Andreas på möte på förlaget som ska ge ut boken vi skrivit, och då gjorde jag ett försök på någon slags chic men supervarm och superbekväm-look. Ni vet. Lite Aspen i city så där.

Vad säger ni? Så här kan man väl gå ut bland folk och på möten och sånt? Eller? Har jag lurat mig själv? Älskar skorna i alla fall. Ekologiska modellen ”Camilla” från Kavat. Pälsfodrad skinnjacka från Hope.

0 svar

  1. Du kan absolut gå ut sådär, jättesnyggt, men det ser kallt ut för extremkylan..? Jag skulle iaf inte klara mig med endast en pälsad skinnjacka 🙂 Ditt läppstift är riktigt hot btw!

  2. Super varmt?? Du ser ut och vara alldeles för tunt klädd…
    Du kan ju inte ens stänga din jätte korta jacka. Du har varken mössa, halsduk eller vantar. Plus att tighta jeans är det värsta man när det är så här kallt!

  3. Vera: Jo, men det var ju inte direkt pulsa i snön-kläder det här utan mer, sitta i bilen, gå hundra meter till ett möte, sätta i sig i bilen och åka hem igen-kläder-
    Johanna: Helen heter hon, frisören alltså! Finns på Deevi i STockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *