Vitt med vitt

B90A1475 B90A1477 B90A1479Har knallat runt stan mellan miljoner jobbmöten i Blankens ”The Palma” idag. Och  det är en helt sjukt underbar känsla. Inte bara för att det är onormalt sköna skor, men också, och kanske ännu mer, för att varje steg påmint mig om en den här snudd på livslånga visionen som efter år av finslipning, en hel del tankekraft och rätt mycket envishet jobbats fram till en verklighet. Jag bärs ju liksom bokstavligt talat fram av mina egna drömmar. Att påminnas om att jag faktiskt vågade göra det här är en fin känsla, och jag unnar mig just nu att landa i den en liten stund.

Något helt annat: Känns både sommarfräscht och Robin Wright-igt power woman-snyggt med vitt från topp till tå. Tänker jag. Ungefär varannan minut. Resten av tiden tänker jag att ser ut som en sjuksyrra på lunchrast, vilket verkligen inte är fy skam, men kanske inte något mode statement direkt? Fast Johanna sa att jag var fin och att jag kunde kasta sjukvårdslookstankarna åt fanders, och eftersom jag bestämt mig för att vara snäll mot mig själv just nu, väljer jag att gå på hennes linje.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Aggie
  Aggie

  Så sjukt snygga! Har missat att beställa och nu är de slut *snyft* kommer de in igen? Vill ha nuuuuu!

  Stor kram och grymt bra jobbat!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   De kommer tillbaka redan om någon vecka förhoppningsvis!

 2. Profilbild för Mina
  Mina

  Ledsen, men du ser ut som du är 55 år. Det är ju inget fel på 55 åringar. Men du ser 20 år äldre ut på dessa bilder.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hej Minna! Tack för den goda stämning du sprider. Vilken solstråle du är! Tror Cecilia Blankens känner mycket energi av din trevliga kommentar om att hon ser ut som 55 år. Tack för att du tog dig tid. Verkligen.

 3. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Eeeh, Mina??? Håll dina onödiga kommentarer för dig själv tack så mycket.

  Cecilia du är verkligen snygg!!!

 4. Profilbild för Anna
  Anna

  Vitt är assnyggt men jag är lite petig och tycker det är snyggast med samma nyanser av vitt – ben vitt el offwhite el liknande men inte blandat. Plus hade nog valt tighta byxor till lös tröja, el tvärtom .men det är JAG. Snygg är du eftersom allt klär en skönhet 🙂 men – kan du inte berätta mer om skotillverkningen och kvalité ? Personligen tycker jag nästan 1200 kr är mkt för ett par loafers men förstår man skillnaden i kvalité är det ju en annan sak. Jag har dock köpt då kallade kvalitetsskor förut och tyvärr blivit besviken då det hålla rätt dåligt. Berätta allt om utvecklingen , materialen och tillverkningen jämfört m billiga Din sko skor (även om de också är i skinn ibland )

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ledsen är dålig stavning m sitter på t- banan

  2. Profilbild för Cecilia Blankens

   Jag lovar dig – hade det stått Acne eller Prada på det här skorna, vilket det mycket väl hade kunnat göra kvalitetsmässigt, hade de kostat minst trippla priset! Läder är inte alltid läder. Billigar skors läder är ofta från de sämsta skinnen och sedan preparerade med så mycket plast på ytan att de befinner sig precis på gränsen att ens få kallas läder längre. Men det är billigare. Våra skor är handgjorda i Europa av det finaste och mjukaste läder som tar veckor att framställa. Sedan behöver den här typen av skor kanske mer omsorg och behandling än en billigare sko – men får den det blir den vackrare och vackrare även om den används mycket – och komforten för foten går inte att jämföra på samma dag med en billigare sko!

 5. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Cecilia, Var kommer de snygga byxorna ifrån? Skorna ser underbara ut!

 6. Profilbild för Therése
  Therése

  Såg dig ”rusa” genom Humlegården vid lunchtid. Snygg i verkligheten också och urtjusig i vitt på vitt och jag spanade minsann in så att du hade dina skor på dig också och inte bara hittar på 🙂
  Kram

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Haha, bra att du har koll på mig! Och jag ljuger aldrig, try me!

 7. Profilbild för Cathrine
  Cathrine

  Nu har jag fått hem Isabell i guld i strl 38. Ledsamt nog var de alltför små (chansade på att de var stora i strl vilket var intrycket jag fått här i bloggen).
  Måste byta upp mig en strl. Det saknades en retursedel i paketet men som tur var har jag kunnat printa ut en. Har jag förstått rätt i att jag inte ska fylla i byte till annan strl (trots att det står på retursedeln) utan istället göra en ny order??

 8. Profilbild för Aggie
  Aggie

  Då ska jag bevaka sidan som en hök denna gång! Tack för super snabbt svar!

 9. Profilbild för Andrea
  Andrea

  Grattis till den stora satsningen! Blir alltid inspirerad av människor som driver igenom sina drömmar. Nu till min fråga, har försökt att se var dina supersnygga solglasögon kommer ifrån, men utan framgång. Märke och modell?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *